576 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 Κυρ Ιαν 08, 2012 7:00 am
elena25
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι ωραίο το νυφικό σου! Με το καλό να το φορέσεις!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elena25 έγραψε:Μαράκι ωραίο το νυφικό σου! Με το καλό να το φορέσεις!
elena25 έγραψε:Αυτό είναι το μοναδικό σας εμπόδιο;
thequeen86 έγραψε:
αυτο ειναι το βασικο! μετα οι μπομπονιερες κ προσκλησεις αυτα μπορω να τα κανω οικονομικα η κ καθολου.αλλα χωρις κουμπαρους γαμος νιετ
ioanna85 έγραψε:Μαρία έχω μια ιδέα για κουμπάρους... Την νέα αγαπημένη του κουνιάδου σου....σε λίγο θα εχει 40.000ευρώ....
athina24 έγραψε:thequeen86 έγραψε:
αυτο ειναι το βασικο! μετα οι μπομπονιερες κ προσκλησεις αυτα μπορω να τα κανω οικονομικα η κ καθολου.αλλα χωρις κουμπαρους γαμος νιετ
καποιος συγγενης??
elena25 έγραψε:Ναι βρε παιδί μου... Αν αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, δεν μπορείτε να βάλετε την αδερφή σου ας πούμε; Ή κάποιον άλλο συγγενή!
Εγώ πολύ θα ήθελα να μας παντρέψει ο αδερφός μου.
elena25 έγραψε:Αν τα πάρετε εσείς αυτά που χρειάζονται;
thequeen86 έγραψε:
ουδεις.που το μονο που θα αγορασουν θα ειναι τα στεφανα κ η ποτηροκαραφα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιαν 08, 2012 7:26 am, 1 φορά
ioanna85 έγραψε:Σου ετοιμάζω αγγελία για κουμπάρους...:
Ζητούνται κουμπάροι όχι πάνω από 30 πο την ευρύτερη περιοχή του Μενιδιου, με οικονομική άνεση για να μην μας αρχίζουν τις τσιγγουνιές, απαραίτητη προυποθεση η κουμπαρα να βλέπετε (γιατί πολλά έχουν δει τα ματια μας)!!!Φωτογραφία απαραίτητη>
elena25 έγραψε:
Κορίτσια, βάλτε καμία φωτογραφία από το γάμο σας ή το νυφικό σας αν έχετε πρόχειρα! Δώστε μου καμία ιδέα!
elena25 έγραψε:Παλιά είχα και εγώ αυτή την άποψη.
Η αλήθεια είναι πως πολύ θα ήθελα να κάνω κουμπάρα κάποια φίλη μου ή κάποιον φίλο του άντρα μου αλλά από την άλλη και εκεί υπάρχουν θέματα...
Ας πούμε εγώ τη νονά μου έχω να τη δω από 15 χρονών! Ο αδερφός μου έχει να δει τον νονό του από 9 χρονών! Και όχι γιατί μάλωσαν με τους γονείς μου ή κάτι τέτοιο. Απλά εκείνοι μετακόμισαν, χάθηκαν με τον καιρό, ξέχασε ο ένας τον άλλο, ξεχάστηκε και η κουμπαριά.
Θα μου πεις, μέσα σε οικογένειες δε συμβαίνει αυτό; Συμβαίνει αλλά πιο σπάνια. Πολύ θα ήθελα το παιδί μου να έχει πάντα δίπλα του τον νονό ή την νονά του και να μη συμβεί αυτό που συνέβη με εμένα.
Λαχείο είναι πιστεύω και η κουμπαριά.
elena25 έγραψε:Στα μέρη του άντρα μου (και από ό,τι έχω ακούσει και σε πολλά άλλα μέρη) έχουν έθιμο το αγόρι να το παντρεύει ο νονός του. Στη δικιά μας περίπτωση είχε προαποφασιστεί ότι εμάς θα μας παντρέψει ο γιος του νονού του άντρα μου μιας και ο νονός είναι μεγάλος πια σε ηλικία!
Εμείς βέβαια αυτό δεν το θέλουμε, οπότε μάλλον θα τους ανατρέψουμε τα σχέδια!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης