Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
68 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 68 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τί λέτε? Για γάμους? Κι εμάς το έχουν το έθιμο στο χωριο του άντρα μου αλλά κι εμείς τους χαλάσαμε τα σχέδια γιατί είχαμρ κανονίσει με ένα ζευγάρι. χαχαχα! Άσχετο. Χάλια είμαι με τις αναγούλες! Μπλιαχ!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε μας πάλι (κοντα στα μερη του αντρα σου Ελενα κι αυτο, όλα τα κουλά εδω), το εθιμο ειναι να γινεται κουμπάρος στο γάμο ο γιος του νονου του άντρα (τις γυναικες τις εχουμε εντελως χεσμενες οπως καταλαβατε).
Shocked Shocked Shocked
Δεν υπηρχε περιπτωση να το τηρησω αυτο! Ουτε εγω ουτε ο αντρας μου εχουμε συχνες επαφες με τους νονους μας, πόσο μάλλον με τα παιδιά τους, οποτε καναμε κουμπάρους οποιους εμεις θελαμε! Και δεν το εχουμε μετανιώσει!
Κανεις δεν ξέρει βεβαια τι επιφυλάσσει το μέλλον, δεν μπορεις να εισαι σίγουρος για τίποτα, αλλά πιστεύω οτι οι πιθανοτητες να στραβωσει η φαση ειναι σαφως λιγότερες απο οτι αν κάναμε κουμπάρο το γιο του νονου του αντρα μου!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα με μια ομορφη εικονα Very Happy

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και μας είπανε τώρα ότι για να διαλέξουμε εμείς ποιον θέλουμε να μας παντρέψει πρέπει να μας το επιτρέψει ο νονός του άντρα μου. Να του πούμε δηλαδή για ποιο λόγο δεν θέλουμε να μας παντρέψει ο γιος του και αν θέλει αυτός να μας "επιτρέψει" να κάνουμε κουμπάρο όποιον θέλουμε εμείς.

Κάτι μου λέει πως πριν το γάμο μας θα μαλώσουμε με πολλούς...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Και μας είπανε τώρα ότι για να διαλέξουμε εμείς ποιον θέλουμε να μας παντρέψει πρέπει να μας το επιτρέψει ο νονός του άντρα μου. Να του πούμε δηλαδή για ποιο λόγο δεν θέλουμε να μας παντρέψει ο γιος του και αν θέλει αυτός να μας "επιτρέψει" να κάνουμε κουμπάρο όποιον θέλουμε εμείς.

To ότι το λέει το έθιμο (παντού έτσι είναι και Λάρισα που είμαι τώρα και Χαλκίδα που ήμουν πριν!) δν σημαίνει ότι πρέπει να ισχύει και να το τηρούμε πάντα..να κρατούσαν τις σχέσεις οι νονοί να τους λαμβάναμε περισσότερο υπόψιν..δν χρειάζεται να ασχοληθείς καθόλου..ουτε να μαλώσεις πιστεύω!!

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elena25,ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ,ΑΠΟ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΗΣΑ.

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω δν θελω συγγενεις για κουμπαρους.δεν μου αρεσε ποτε.μην κοιτατε που νονα του παιδιου μου εγινε η γιαγια του κ η αδερφη μου.αυτο εγινε κατ' αναγκη

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν είναι από Πελοπόννησο, από Μακεδονία είναι.

Εμάς μας τη σπάει το να μας επιβάλλουν κάτι. Και αυτό συμβαίνει με την κουμπαριά. Οι γονείς του άντρα μου το έχουν σίγουρο ότι θα μας παντρέψει γιος του νονού του. Και μια φορά που είπαμε πως εννοείται πως δεν πρόκειται να γίνει αυτό παραλίγο να αρπαχτούμε. Και καλά θα τους κάνουμε ρεζίλι και ότι αυτά είναι άσχημα πράγματα κτλ...

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Και μας είπανε τώρα ότι για να διαλέξουμε εμείς ποιον θέλουμε να μας παντρέψει πρέπει να μας το επιτρέψει ο νονός του άντρα μου. Να του πούμε δηλαδή για ποιο λόγο δεν θέλουμε να μας παντρέψει ο γιος του και αν θέλει αυτός να μας "επιτρέψει" να κάνουμε κουμπάρο όποιον θέλουμε εμείς.

τι λες τωρα!!!πρεπει να του ζητησετε την αποψη του και την εγκριση του???καλα δεν παει καλα ο κοσμος!!!!

????????

Επισκέπτης
κι εμενα μου το ειπαν οτι πρεπει να με παντρεψει ο γιος του νονου του αντρα μου και ειπα οτι δε θα φωναζω ενα δεκαχρονο μωρο ΚΟΥΜΠΑΡΕ και τελειωσαμε!!!!! δεν ειμαστε καλα!!!

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ,ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΛΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ.

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και το κουλό είναι ότι ούτε ο πεθερός μου, ούτε ο άντρας της κουνιάδας μου έκαναν τους νονούς τους κουμπάρους.

Και όταν τους το λέμε αυτό η απάντηση είναι "άλλο αυτό, εσείς αφού μπορείτε γιατί να μην κάνετε το γιο του νονού σας;"

Τα ξαναθυμήθηκα τώρα και νευρίασα!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Και το κουλό είναι ότι ούτε ο πεθερός μου, ούτε ο άντρας της κουνιάδας μου έκαναν τους νονούς τους κουμπάρους.

Και όταν τους το λέμε αυτό η απάντηση είναι "άλλο αυτό, εσείς αφού μπορείτε γιατί να μην κάνετε το γιο του νονού σας;"

ε δεν μπορουν να εχουν την απαιτηση απο εσας να το κανετε.ειναι παραλογο

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Και το κουλό είναι ότι ούτε ο πεθερός μου, ούτε ο άντρας της κουνιάδας μου έκαναν τους νονούς τους κουμπάρους.

καλε λεει ο ανθρωπος!!!!Αφου δεν το εκαναν αυτοι....καποιοι πρεπει να κρατανε και τις παραδοσεις!!!!αντε τυχερουλα σου εφεξε!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Δεν είναι από Πελοπόννησο, από Μακεδονία είναι.

Εμάς μας τη σπάει το να μας επιβάλλουν κάτι. Και αυτό συμβαίνει με την κουμπαριά. Οι γονείς του άντρα μου το έχουν σίγουρο ότι θα μας παντρέψει γιος του νονού του. Και μια φορά που είπαμε πως εννοείται πως δεν πρόκειται να γίνει αυτό παραλίγο να αρπαχτούμε. Και καλά θα τους κάνουμε ρεζίλι και ότι αυτά είναι άσχημα πράγματα κτλ...

Και γιατι ο νονος του αντρα σου κ οχι ο δικος σου? Πες ρε Ελενα οτι θα δημιουργηθει παρεξηγηση με τον νονο σου Razz Αστειευομαι!
Μην το συζητατε αλλο μαζι τους,πειτε οτι εκλεισε το θεμα, το πολυ πολυ ας συζητησει ο αντρας σου με τον νονο του φανταζομαι θα καταλαβει ο ανθρωπος,οποτε δεν θα μπορουν να σας πουν κατι αλλο. Ρε παιδι μου μεχρι να παντρευτεις σου βγαζουν το λαδι οι γονεις (με κουμπαριες,με το μαγαζι που διαλεξες,με την εκκλησια ,με...με...με...ακομα και με το νυφικο,τι σχεδιο θα ειναι!)

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Ναι βρε παιδί μου... Αν αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, δεν μπορείτε να βάλετε την αδερφή σου ας πούμε; Ή κάποιον άλλο συγγενή!

Εγώ πολύ θα ήθελα να μας παντρέψει ο αδερφός μου.

Και μας ο αδερφος μου και μια παιδικη μας φιλη μας παντρεψαν Smile

Μαρια και εσυ ετοιμαζεις γαμο?

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με εκνευρίζουν αφάνταστα όλα αυτά! Γι' αυτό είπαμε με τον Τάσο ότι θα τα ξεκαθαρίσουμε όλα μεταξύ μας από νωρίς, θα πάρουμε όλες τις αποφάσεις, θα τους τις ανακοινώσουμε και τέλος.

Δε θα κάνω όπως θέλω τον γάμο μου, δε θα έχω και αυτά από πάνω. Και για να μην είμαι και άδικη, δεν είναι μόνο οι γονείς του Τάσου που έχουν απατήσεις, είναι και οι δικοί μου! Χαχαχαχα! Πάντως στους γάμους βαράνε αλύπητα από όλες τις πλευρές! No mercy στο γαμπρό και στη νύφη!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι βρε τι κακο ειναι αυτο με τους γαμους και τα σογια???βγαζουν τα απωθημενα και το αχτι τους!!!!

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΙ'ΑΥΤΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ,ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ,ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:ΓΙ'ΑΥΤΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ,ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ,ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?

Δε γίνεται αλλιώς. Αλλά διαφωνώ με το όλο σκεπτικό τους.

Εγώ αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω παιδιά και έρθει η ώρα να παντρευτούν, αν έχω τη δυνατότητα θα τα βοηθήσω όσο μπορώ αλλά δεν θα επιβάλλω σε καμία περίπτωση τα θέλω τα δικά μου. Δικός τους ο γάμος και ας τον ζήσουν όπως θέλουν! Το θέμα είναι να ευχαριστηθεί το ζευγάρι και όχι όλοι οι υπόλοιποι!

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσάρες μου γυρίσαμε απο το χωριό.Είδα και την μανούλα μου και τον μπαμπά μου μετά απο ένα μήνα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] .Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί φοβόμουνα πως η μικρή θα τους έχει ξεχάσει ή δεν θα ήθελε να πάει να παίξει μαζί τους αλλά η μικρή μόλις φτάσαμε έκανε σαν τρελή απο την χαρά της. I love you I love you I love you Γιαγιούλα μου παππούλη μου έλεγε συνέχεια.Περάσαμε πολύ ωραία. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Μπορουμε αλλα δεν θελουμε! Ωχουουου!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα τα λενε γονεις και πεθερικά, τον νονο και τα παιδια τους τους ρώτησε κανείς αν θέλουν ξανα κουμπαριά; Άλλωστε οι γονείς και τα πεθερικά κάναν τη δική τους επιλογή σε κουμπάρους έτσι έχει το ζευγάρι το δικαίωμα να κάνει τους δικούς του..

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενα μην σκας! να τα κανετε οπως θελετε εσεις!!!!!!

Κασσιανη καλως ηρθες!!!!!!!!

καλε παμε να παιξουμε καμια ζωγραφικη?

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε κοριτσια, μιας και ανοιξαμε αυτο το θεμα θελω να κανω ενα γκαλοπ:δεν εχει σχεση με σας απλα μια απορια εχω με μια γνωστη μου περιπτωση που εγω προσωπικα ομοια της δεν εχω βρει:εχετε ακουσει ποτε σας να εχει καποιος βαφτισει το παιδι της νονας του;;;;Η εκκλησια το επιτρεπει,απλα σας εχει τυχει στο περιβαλλον σας και τους γνωστους σας;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις