Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
313 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 313 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

minubaki

minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
bouboulina έγραψε:Κ εμένα το αγοράκι μου είχε το ίδιο πρόβλημα στο αριστερό ματάκι μόνο. Το καθαρίζαμε με αποστειρωμένη γαζούλα και φυσιολιγικό ορό για να ανοίξει και δάκρυζε συχνά, μόνο το ένα και κοκκίνιζε.
Ξέρεις πώς πέρασε??
Στην βάφτιση!!! Όταν τον λάδωναν, μπήκε κατά λάθος λαδάκι στο ματάκι του και έκλαψε. Ε, από το απόγευμα της ίδιας μέρας δεν ξαναέτρεξε το ματάκι του!!! king Ούτε ξαναέκλεισε με τσιμπλίτσες.
Δεν εξηγείται βέβαια επιστημονικά. Είναι ένα μικρό θαυματάκι. Με τον άντρα μου είχαμε συγκινηθεί. Όλοι πιστεύουμε στην ευλογία του μυστηρίου της βάφτισης,αλλά όταν το βλέπεις πιο φανερά στο μωρουδάκι σου, είναι εκπληκτικό!!!

σιγουρα ειναι εκπληκτικο κ πιστευω κ εγω οτι προκειται περι Θαυματος... χθες τελειωσαμε την αγωγη κ απο οτι ειδα σημερα τα ματακια μασ ειναι καλα... ελπιζω να μην ξαναχρειαστει να βαλουμε κατι στο ματακι μασ κ οτι θα ειναι μια χαρα.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

minubaki

minubaki
kalhmera koritsia...
shmera ksupnisame pali me tsimples k to savvato teleiwsame thn agwgh 3meres me tobrex k meta alles 3me fucidin...
kuriakh deutera trith mia xara k shmera to prwi to aristero mataki mas pali tsimples... pali agwgh tha arxisoume???
kanei toso suxna??? ti na kanw agxothika pali

Dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
minubaki έγραψε:kalhmera koritsia...
shmera ksupnisame pali me tsimples k to savvato teleiwsame thn agwgh 3meres me tobrex k meta alles 3me fucidin...
kuriakh deutera trith mia xara k shmera to prwi to aristero mataki mas pali tsimples... pali agwgh tha arxisoume???
αφού είναι τόσο έντονο το πρόβλημα εγώ στη θέση σου θα ζήταγα απο τον παιδίατρο να μου συστήσει κάποιον παιδοοφθαλμίατρο, να δει το παιδί. (συγνώμη αλλά γιατι δεν γράφεις ελληνικά που μας βγαίνουν τα ματάκια να διαβάσουμε)

ΝΑΣΙΑ

ΝΑΣΙΑ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Το ιδιο προβλημα ειχαμε και εμεις απο την πρωτη μερα που γεννηθηκε. Ακολουθησαμε αγωγη με tobrex, εφτιαξε για λιγες μερες και μετα παλι τα ιδια, οχι βεβαια στο βαθμο που ηταν στην αρχη. Η παιδιατρος μας που τον ειδε μου ειπε να του το καθαριζω με φυσιολογικο ορο και μια- δυο φορες τη μερα να του κανω μασαζακι στο ματι. Δεν ειναι τιποτα μην αγχωνεσαι, συνηθως ο πορος ανοιγει απο μονος του.

momirene

Κι εμενα ειχε μεχρι τον 4ο μηνα κλειστους πορους κι εκανα μασαζ 3 φορες τη μερα και τον καθαριζα με χαμομηλι. Το πολυ Τοbrex δεν κανει καλο για πανω απο 5 μερες να ξερετε. Μετα ανοιξαν και ειναι μια χαρα Smile

minubaki

minubaki
Dim έγραψε:
αφού είναι τόσο έντονο το πρόβλημα εγώ στη θέση σου θα ζήταγα απο τον παιδίατρο να μου συστήσει κάποιον παιδοοφθαλμίατρο, να δει το παιδί. (συγνώμη αλλά γιατι δεν γράφεις ελληνικά που μας βγαίνουν τα ματάκια να διαβάσουμε)

σορυ για τους λατινικους χαρακτηρεσ απο συνηθεια...
πηγα και σε οφθαλμιατρο απο την προηγουμενη φορα... σημερα μιλησαμε στο τηλ, απλα με αγχωνει να εμφανιζεται συνεχεια αν κ με καθυσηχασαν οτι δεν ειναι κατι κ συμβαινει συχνα...

minubaki

minubaki
ΝΑΣΙΑ έγραψε:

Το ιδιο προβλημα ειχαμε και εμεις απο την πρωτη μερα που γεννηθηκε. Ακολουθησαμε αγωγη με tobrex, εφτιαξε για λιγες μερες και μετα παλι τα ιδια, οχι βεβαια στο βαθμο που ηταν στην αρχη. Η παιδιατρος μας που τον ειδε μου ειπε να του το καθαριζω με φυσιολογικο ορο και μια- δυο φορες τη μερα να του κανω μασαζακι στο ματι. Δεν ειναι τιποτα μην αγχωνεσαι, συνηθως ο πορος ανοιγει απο μονος του.

ετσι μου ειπε και εμενα πριν λιγο που μιλησαμε τηλ... να την καθαριζω συνεχεια με φυσιολογικο ορο 4φορεσ την ημερα να της ριχνω 1σταγονιτσα φυσ.δακρυα, μασαζακι 2φορες την ημερα και αν το βραδυ ειναι εντονο να φαλω μια σταγονα φουσιντιν. την ρωτησα για το τομπρεξ και μου ειπε καλυτερα φουσιντιν γιατι ειναι πιο ατοξικο...
βλεπουμε πως παει κ ξαναμιλαμε κ μου ειπε οτι ναι θα ανοιξει απο μονος του ο πορος... το ευχομαι να γινει συντομα

minubaki

minubaki
momirene έγραψε:Κι εμενα ειχε μεχρι τον 4ο μηνα κλειστους πορους κι εκανα μασαζ 3 φορες τη μερα και τον καθαριζα με χαμομηλι. Το πολυ Τοbrex δεν κανει καλο για πανω απο 5 μερες να ξερετε. Μετα ανοιξαν και ειναι μια χαρα Smile

το χαμομηλι εμενα το απαγορεψε η οφθαλμιατρος...

momirene

minubaki έγραψε:
momirene έγραψε:Κι εμενα ειχε μεχρι τον 4ο μηνα κλειστους πορους κι εκανα μασαζ 3 φορες τη μερα και τον καθαριζα με χαμομηλι. Το πολυ Τοbrex δεν κανει καλο για πανω απο 5 μερες να ξερετε. Μετα ανοιξαν και ειναι μια χαρα Smile

τι να σου πω...εμενα η παιδιατρος μου ειπε και το εκανα δεν ακουσα γιαγιαδες.....ο καθενας εχει την δικη του αποψη Smile

minubaki

minubaki
momirene έγραψε:
minubaki έγραψε:

τι να σου πω...εμενα η παιδιατρος μου ειπε και το εκανα δεν ακουσα γιαγιαδες.....ο καθενας εχει την δικη του αποψη Smile

σιγουρα,κ απο γιατρουσ εχω δει διαφερουν οι αποψεισ... ευχαριστω για την απαντηση...

fotini2705

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

emena pantos gia 10 meres moy eipe na to balo to tobrex TORA BEBAIA EAN KLAIEI KAMMIA FORA GIA POLI ORA MOY BGAZEI DAKRIA.AYTO TI EINAI TORA?

minubaki

minubaki
fotini2705 έγραψε:

emena pantos gia 10 meres moy eipe na to balo to tobrex TORA BEBAIA EAN KLAIEI KAMMIA FORA GIA POLI ORA MOY BGAZEI DAKRIA.AYTO TI EINAI TORA?

το καταπολεμησαμε τελικα χωρις φουσιντιν αυτη τη φορα...καθαρισμα με ορο κ φυσικα δακρυα...
τι να σου πω κ εμενα το αριστερο ματακι που παθαινει επιπεφικιτιδα συχνα πολλες φορες ειναι δακρυσμενο...
εντομεταξυ οταν κλαινε δεν βγαζουν δακρυα??? ετσι μου ειπε η μητερα μου...

astero2000

astero2000
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμείς το πάθαμε 10 ημερών σχεδόν και το καταπολεμήσαμε με φυσιολογικό ορό σε γαζούλα και μασαζάκι (αυτό με τις κυκλικές κινήσεις...)
Μετά από 15 μέρες δεν είχαμε τίποτα

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΓΕΜΙΖΕΙ.ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΜΕ ΟΡΟ Κ ΓΑΖΑ Κ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΥBREC ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Κ ΤΠΤ Κ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ.ΔΑΚΡΥΖΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ Κ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΣΑΖ?ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ.

ΓΙΟΧΑΝΑ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ.ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΕ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ.ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΚΟΛΛΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ.Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΚΟΛΛΥΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 6 ΜΗΝΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΦΟΥΝΤΩΝΕ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ν'ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣΑΖ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΧΙ.ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ 8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ.ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ.ΚΑΘΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΜΕΤΑ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΙΑ ΙΟΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 21 ΜΗΝΩΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΗΛΘΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΚΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΠΟΥ Η Κα ΤΣΙΡΩΝΗ(ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΟΡΥΦΗ) ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕ ΜΑΣΑΖ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ 4 ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ (ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ)ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΤΟ ΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΙΜΠΛΕΣ.ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ Η ΜΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΓΕΜΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΣΙΜΠΛΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΟΡΟΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΟΛΛΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΣΕΚΑΡΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΜΙΕ ΓΑΖΑ ΕΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟ.Η ΚΑΘΑΡΗ ΓΑΖΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ.ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15/9 ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΜΠΛΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ Η ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 ΩΡΕΣ.ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια να κανω μια ερωτηση.η μπουμπου μου σε 2 μερες κλεινει τους 3 μηνες ζωης!το πουλακι μου απο χθες δακρυζε το δεξι της ματακι.απλα βουρκωμενο ηταν και την υπολοιπη μερα δακρυζε πολυ.εχει 1 μερα που δακρυζει.οταν κοιμαται ηρεμει το κοκκινο ερεθισμενο δερματακι γυρω απο το ματι της,και τσιμπλιτσες που ανησυχουσα αν εχει,δεν εμφανισε.η γιατρος μας ειπε οτι μια απλη πεφυκιτιδα ειναι.αλλα διαβασα για φραγμενο δακρυικο πορο και αγχωθηκα μηπως ειναι κατι τετοιο.βεβαια μπορει να μην ειναι τιποτα και αυτο,αλλα θορυβηθηκα Shocked οσες εχετε αυτο το θεμα με τα παιδακια σας,πρωτα απολα περαστικα και δευτερον να σας ρωτησω,ποτε σας εμφανιστηκε να δακρυζει το ματακι του,απο την αρχη που γεννηθηκε ή τους επομενους μηνες?επισης ο παιδιατρος το διεγνωσε ή καποιος παιδοοφθαλμιατρος?και πως γινεται η διαγνωση?κανατε καποια εξεταση?τα φωτα σας κοριτσια γιατι αγχωθηκα..........

RANIAASIKIDOY

RANIAASIKIDOY
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΣΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΤΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΕΙ!ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΦΟΒΑΣΕ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΝΑΙΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΦΡΑΓΜΕΝΟΣ ΔΑΚΡΥΚΟΣ ΠΟΡΟΣ.. ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΙΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΑΖΕΒΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΒΓΑΖΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ

minubaki

minubaki
Καλημερα... Την εχουν δει 3διαφορετικη γιατροι ολοι το ιδιο... Συνεχιζει να υπαρχει το θεμα με την τσιμπλα στο ματι κ το αντιμετοπιζω με καθαρισμο με φυσιολογικο ορο κ φυσικα δακρυα τα οποια βοηθουν πολυ... Ανα διαστηματα μπορω να χρησιμοποιω κ κολυριο αλλα το αποφευγω... Κ μασαζακι...
Ελπιζω πως θα ανοιξει καποια στιγμη κ θα σταματησει εκει...

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
minubaki έγραψε:Καλημερα... Την εχουν δει 3διαφορετικη γιατροι ολοι το ιδιο... Συνεχιζει να υπαρχει το θεμα με την τσιμπλα στο ματι κ το αντιμετοπιζω με καθαρισμο με φυσιολογικο ορο κ φυσικα δακρυα τα οποια βοηθουν πολυ... Ανα διαστηματα μπορω να χρησιμοποιω κ κολυριο αλλα το αποφευγω... Κ μασαζακι...

ΜΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ?ΕΜΕΝΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΜΤ..

antonia32

antonia32
elenaki85 έγραψε:κοριτσια να κανω μια ερωτηση.η μπουμπου μου σε 2 μερες κλεινει τους 3 μηνες ζωης!το πουλακι μου απο χθες δακρυζε το δεξι της ματακι.απλα βουρκωμενο ηταν και την υπολοιπη μερα δακρυζε πολυ.εχει 1 μερα που δακρυζει.οταν κοιμαται ηρεμει το κοκκινο ερεθισμενο δερματακι γυρω απο το ματι της,και τσιμπλιτσες που ανησυχουσα αν εχει,δεν εμφανισε.η γιατρος μας ειπε οτι μια απλη πεφυκιτιδα ειναι.αλλα διαβασα για φραγμενο δακρυικο πορο και αγχωθηκα μηπως ειναι κατι τετοιο.βεβαια μπορει να μην ειναι τιποτα και αυτο,αλλα θορυβηθηκα Shocked οσες εχετε αυτο το θεμα με τα παιδακια σας,πρωτα απολα περαστικα και δευτερον να σας ρωτησω,ποτε σας εμφανιστηκε να δακρυζει το ματακι του,απο την αρχη που γεννηθηκε ή τους επομενους μηνες?επισης ο παιδιατρος το διεγνωσε ή καποιος παιδοοφθαλμιατρος?και πως γινεται η διαγνωση?κανατε καποια εξεταση?τα φωτα σας κοριτσια γιατι αγχωθηκα..........

καταρχην μην τρομαζεισ. η παιδιατρος μου ειπε οτι πολλα μωρα εχουν φγραγμενο δακρυγονικο πορο ως τον 8-9 μηνα. ετσι και ο δικος μου στον 6 μηνα του ανοιξε. συμβουλεψου το γιατρο σου. εμενα μου ειπε πλυσεις με χαμομηλι και μασ εδωσε και ενα κολλυριο οταν παραγινε το κακο. το τομπρεξ η καπως ετσι, αλλα επειδη ειναι θεμα υγειας, συμβουλεψου μονο το γιατρο σου γτ ο καθε γιατρος λεει τα δικα του! παντως δεν ειναι τιποτα για να ανησυχεις.

http://stardustwork.blogspot.com

minubaki

minubaki
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
minubaki έγραψε:Καλημερα... Την εχουν δει 3διαφορετικη γιατροι ολοι το ιδιο... Συνεχιζει να υπαρχει το θεμα με την τσιμπλα στο ματι κ το αντιμετοπιζω με καθαρισμο με φυσιολογικο ορο κ φυσικα δακρυα τα οποια βοηθουν πολυ... Ανα διαστηματα μπορω να χρησιμοποιω κ κολυριο αλλα το αποφευγω... Κ μασαζακι...

ΜΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ?ΕΜΕΝΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΜΤ..

καλησπερα κουκλιτσα μου...
Δεν εχω ιντερνετ προς το παρον κ σας εχασα...αλλα βρηκα την καινουργια ομαδουλα κ εγραψα περιληπτικα τα νεα μου... Οσο για το ματακι μας ναι δακρυζει κ εμας κ αυτο γινεται λογου του φραγμενου δ.πορου...

minubaki

minubaki
elenaki85 έγραψε:κοριτσια να κανω μια ερωτηση.η μπουμπου μου σε 2 μερες κλεινει τους 3 μηνες ζωης!το πουλακι μου απο χθες δακρυζε το δεξι της ματακι.απλα βουρκωμενο ηταν και την υπολοιπη μερα δακρυζε πολυ.εχει 1 μερα που δακρυζει.οταν κοιμαται ηρεμει το κοκκινο ερεθισμενο δερματακι γυρω απο το ματι της,και τσιμπλιτσες που ανησυχουσα αν εχει,δεν εμφανισε.η γιατρος μας ειπε οτι μια απλη πεφυκιτιδα ειναι.αλλα διαβασα για φραγμενο δακρυικο πορο και αγχωθηκα μηπως ειναι κατι τετοιο.βεβαια μπορει να μην ειναι τιποτα και αυτο,αλλα θορυβηθηκα Shocked οσες εχετε αυτο το θεμα με τα παιδακια σας,πρωτα απολα περαστικα και δευτερον να σας ρωτησω,ποτε σας εμφανιστηκε να δακρυζει το ματακι του,απο την αρχη που γεννηθηκε ή τους επομενους μηνες?επισης ο παιδιατρος το διεγνωσε ή καποιος παιδοοφθαλμιατρος?και πως γινεται η διαγνωση?κανατε καποια εξεταση?τα φωτα σας κοριτσια γιατι αγχωθηκα..........

καλησπερα εμενα εμφανηστικε απο της πρωτες μερες κ η διαγνωση εγινε κ απο παιδιατρο κ απο οφθαλμιατρο... Μου ειπαν να μην ανησυχω οτι ειναι συχνο κ τις περισσοτερες φορες ανοιγει μεχρι τον 8 μηνα

phoenix

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ο μικρος μου γιος γεννηθηκε προωρα(31εβδ) και γενικα ειχε διαφορα θεματα απο τη μοναδα που βγαλε τη μασκα με τονικτερο εκανε σα τσιμπλα κτλ με τα πολλα μας ειπαν και στον ελεγχο οφθαλμιατρο κτλ πως ειχε φραγμενο πορο και αυτο οτι μπορει να θελει χειρουργειο και τετοια.Μερικοι μας ειπαν κολυρια αλλοι μασαζ και μεχρι που ενας χειρουργος στοΠαιδων κ ο παιδιατρος μας ειπε αφηστε το παιδι ολα αυτα αν ειναι μεχρι το χρονο κ δεν περασουν βλεπουμε.Οντως ειχαμε λιγο με τη τσιμπλα βαλαμε κανα 2 φορες κολυριο κυριως χαμομηλια κ τετοια του βαζα ηταν το ματακι λιγο γαριδα αλλα του φυγε μονο Δοξα το Θεο.

Ξερω και περιπτωση που δεν εφυγε στο χρονο αλλα ειναι πολυ light να το φτιαξουν μη φοβασαι!στα περισσοτερα στρωνουν αυτα

minubaki

minubaki
Αυτο με αγχωσε και μενα το χειρουργειο...
Παρολο που λενε οτι δεν ειναi κατι μονο κ μονο που ξερεις οτι προκειται για χειρουργειο οσο απλο κ αν ειναι δεν γινεται να μην αγχωνεσαι...
Πιστευω κ εγω πως θα μας περασει απο μονο του καποια στιγμη....

phoenix

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ειναι προωρο το παιδακι σου?

εμενα και το χειρουργειο γλιτωσε στο ματι και την ομφαλοκηλη ο αφαλος του δηλ ηταν ενα εξογκωμα για να καταλαβεις

και την υδροκηλη στο πουλακι ολα αυτα υποχωρησαν μονα τους

ευχομαι και σε σενα παντως και γνωστος χειρουργος φιλος μας στο παιδων απο την εμπειρια του ετσι μας ειπε φευγουν μονα ειτε σε προωρα ειτε σε τελειομηνα

να εχεις πιστη ολα καλα θα πανε ευχομαι οτι καλυτερο κ εγω τα χειρουργεια τα φοβαμαι στα μωρα και ποιος αλλωστε...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις