26 Απ: Δουλειές σπιτιού!! Πεμ Σεπ 23, 2010 6:39 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
σιχαινομαι το σιδερο και το απλωμα των λευκων!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
athina24 έγραψε:σιχαινομαι το σιδερο και το απλωμα των λευκων!
maria.tst έγραψε:Σκεφτηκα να αναφέρω τις δουλειές του σπιτιού που σιχαινομαι αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησα οτι θα καταχραστω πολύ απο τον χρόνο σας να τις αναφέρω μία μια αφού είναι ... ΟΛΕΣ!!!
Δεν μου αρέσει τίποτα, προτιμώ να δουλευω δωδεκάωρα παρά να κάνω δουλειές στο σπίτι, αλλά τι να γίνει μέσα στο προγραμμα είναι κι αυτες. Δεν το σκεφτομαι και πολύ, τις κάνω και δεν γκρινιάζω.
Maya έγραψε:ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΕΛΕΕΙΝΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΩ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ ΤΟΟΟΟΟΝΟΥΣ ΡΟΥΧΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ! ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ!
sofia l έγραψε:ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΡΑΨΙΜΟ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΡΑΒΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!! ΦΡΙΚΗ!!!!
despoinag έγραψε:
Κατά τα άλλα, μου αρέσει πολύ το σίδερο αλλά τα ρούχα μένουν για μέρες ντανιασμένα στο σαλόνι αφού βαριέμαι να τα μοιράζω στις ντουλάπες.
Αυτό όμως που δεν έχω καλύτερο είναι το μαγείρεμα. Άσε με μερόνυχτα στην κουζίνα και να δημιουργώ ότι θες!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης