1 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. Δευ Ιαν 28, 2013 1:25 am
????????
Επισκέπτης
Έχει επεξεργασθεί από τον/την katnik75 στις Τετ Μαρ 20, 2013 12:03 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 11 ... 21
katnik75 έγραψε:Α ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την katnik75 στις Τετ Μαρ 20, 2013 12:04 am, 1 φορά
katnik75 έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕ ΓΜΤ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ..ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ Κ ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΚ ΜΑΖΙ, ΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ????? ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΠΡΩΙΝΟ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο Κ...ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΠΙΤΙ, ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ, ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ Κ ΧΑΖΟΛΟΓΑΕΙ...ΟΤΑΝ ΔΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΩ????ΛΕΣ Κ ΕΚΕΙ ΖΟΥΜΕ.....ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ν ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΘΕΜΑ..ΠΩΠΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΩΡΑ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την katnik75 στις Τετ Μαρ 20, 2013 12:04 am, 1 φορά
katnik75 έγραψε:
twinsmom έγραψε:χαχχαχαχα αυτό με την ανακύκλωση το ζω και εγώ!
κορίτσια μη ξεχνάτε ότι εμείς τους μεγαλώνουμε έτσι, οπότε όσες έχετε αγοράκια το νου σας!
Lia21 έγραψε:katnik75 έγραψε:
Δεν το είπα προσβλητικα συγνώμη !!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την twinsmom στις Δευ Ιαν 28, 2013 4:46 am, 1 φορά
miki2009 έγραψε:Του δικού μου του λέω σήμερα: πρέπει να συμμαζέψεις αυτά τα πράγματα στην αυλή που γίνετε ο χαμός και μου λέει «όλα θα γίνουν¨» το πότε αν δεν του το ξαναπώ καμιά 10 φορές είναι Ποτέ . Παλιά από το να τα λέω ξανά και ξανά τα έκανα εγώ. Τώρα όμως με το παιδί , σπίτι , δουλειά ε!!!! όχι ας κάνει και αυτός κάτι.
katnik75 έγραψε:Lia21 έγραψε:katnik75 έγραψε:
ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΣΧΗΜΑ...ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την katnik75 στις Τετ Μαρ 20, 2013 12:05 am, 1 φορά
Lia21 έγραψε:katnik75 έγραψε:Lia21 έγραψε:katnik75 έγραψε:
ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΣΧΗΜΑ...ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ!!!!
Το έχω ξαναπεί σε άλλη συζήτηση φέρε γυναίκα να σε βοηθάει και εγω τα ίδια ζούσα έφτασα 45 κιλά απ το τρέξιμο όλοι πίστευαν ότι είχα ανορεξία απο τότε που είπα τέλος καταρεω θα έρθει γυναίκα για βοήθεια ηρεμησα
Τώρα πληρώνει για κάτι που του είχα οχτώ χρονια δωρεάν και πλέον ζω ήρεμα και πιο ξεκουραστα.
SouzanL έγραψε:Εμείς είμαστε στο εξής στάδιο:
εκείνος: μωρό αυτό γιατί δεν το έκανες? (ενώ έχω κάνει 35 διαφορετικά πράγματα και αυτό είναι το 36ο!)
Οι απαντήσεις μου συνήθως είναι δυο: α) Άσε με να τελειώσω γιατί καίγεται ο κ...ς μου και μετά το συζητάμε!
β) Αφού το βλέπεις γιατί δεν το κάνεις ΕΣΥ?????
Συνήθως στη δεύτερη απάντηση μου το θέμα λήγει εκεί με εκείνον να λέει άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Δεν ξέρω τι θα γίνει όταν έρθει ένα παιδάκι αλλά μεταξύ μας πολύ το φοβάμαι!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης