26 Απ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. Δευ Ιαν 28, 2013 4:50 am
????????
Επισκέπτης
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ????
ΡΕ ΜΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ...ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ...
ΡΕ ΜΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ...ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 11 ... 21
katnik75 έγραψε:
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ σαν να βλεπω εμας...καλα μην ελπιζεις οτι θα αλλαξει κατι..εγω δεν τρεφω αυταπατες. Μην σου πω οτι θα γινουν κ χειροτερα τα πραγματα
twinsmom έγραψε:Κουβέντες παντρεμένων ανδρών
1. «Μωρό μου, δεν αντέχω να σε βλέπω να τυραννιέσαι όλη μέρα στην κουζίνα... Κλείσε την πόρτα».
2. «Α, τα σκουπίδια πας; Περίμενε να σου δώσω και της ανακύκλωσης. Κρίμα να κατεβαίνεις δυο φορές».
3. «Η γυναίκα μου είναι μανιώδης με τις ηλεκτρικές συσκευές, της έχω αγοράσει τα πάντα, αλλά τώρα μου λέει ότι δεν έχει πού να κάτσει. Ετσι της πήρα μια ηλεκτρική καρέκλα».
katnik75 έγραψε:Lia21 έγραψε:katnik75 έγραψε:Lia21 έγραψε:katnik75 έγραψε:
Δεν το είπα προσβλητικα συγνώμη !!!!
ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΣΧΗΜΑ...ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ!!!!
Το έχω ξαναπεί σε άλλη συζήτηση φέρε γυναίκα να σε βοηθάει και εγω τα ίδια ζούσα έφτασα 45 κιλά απ το τρέξιμο όλοι πίστευαν ότι είχα ανορεξία απο τότε που είπα τέλος καταρεω θα έρθει γυναίκα για βοήθεια ηρεμησα
Τώρα πληρώνει για κάτι που του είχα οχτώ χρονια δωρεάν και πλέον ζω ήρεμα και πιο ξεκουραστα.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΙΟΛΑΣ...ΔΕΝ ΣΩΝΟΜΑΙ..ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ..ΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΑΣ Κ ΞΕΣΠΑΩ...
SouzanL έγραψε:katnik75 έγραψε:
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ σαν να βλεπω εμας...καλα μην ελπιζεις οτι θα αλλαξει κατι..εγω δεν τρεφω αυταπατες. Μην σου πω οτι θα γινουν κ χειροτερα τα πραγματα
Λες? Ε, ωραία τότε , από 'κει και μετά θα μπορείτε να με φωνάζετε και χταπόδι, θα απαντάω!
arco iris έγραψε:ρε κοριτσια μηπως τους πηρατε απ ευθειας απ τη μαμα γι αυτο??? εμενα ο δικος μου εμενε πανω απ τη μαμα του, μονος του, και το σπιτι του ελαμπε!
και απο τοτε που μενουμε μαζι, του το παιρνω απ το χερι το πιατο και λεει "μπορω να το πλυνω δεν ειμαι κουλος".....πολλες φορες εχει προσφερθει και για πραγματα που εγω ως κλασικη κολλημενη ελληνιδα θεωρω απαραδεκτο να τα κανει ο αντρας μου πχ σιδερωμα η απλωμα - να τον παρει κανα ματι εχω πεθανει λεμε!
αλλα εγω τον σταματουσα, δλδ ο ιδιος ειχε στο μυαλο του οτι θα βοηθαει......παρολο που δε δουλευω τωρα παλι βοηθαει θα μου πεις ειναι που δε μπορω κιολας αλλα ειλικρινα πιστευω οτι ειναι στην ιδιοσυγκρασια του ανθρωπου....
απλα εγω ειμαι πολυ κολλημενη με τα comme il faut και δε μπορω νιωθω απαισια....που στο κατω κατω εχω και τη μαμα μου να βοηθαει πλενει , σιδερωνει, δεν επεσε και ολο το βαρος πανω του.....
arco iris έγραψε:ρε κοριτσια μηπως τους πηρατε απ ευθειας απ τη μαμα γι αυτο??? εμενα ο δικος μου εμενε πανω απ τη μαμα του, μονος του, και το σπιτι του ελαμπε!
και απο τοτε που μενουμε μαζι, του το παιρνω απ το χερι το πιατο και λεει "μπορω να το πλυνω δεν ειμαι κουλος".....πολλες φορες εχει προσφερθει και για πραγματα που εγω ως κλασικη κολλημενη ελληνιδα θεωρω απαραδεκτο να τα κανει ο αντρας μου πχ σιδερωμα η απλωμα - να τον παρει κανα ματι εχω πεθανει λεμε!
αλλα εγω τον σταματουσα, δλδ ο ιδιος ειχε στο μυαλο του οτι θα βοηθαει......παρολο που δε δουλευω τωρα παλι βοηθαει θα μου πεις ειναι που δε μπορω κιολας αλλα ειλικρινα πιστευω οτι ειναι στην ιδιοσυγκρασια του ανθρωπου....
απλα εγω ειμαι πολυ κολλημενη με τα comme il faut και δε μπορω νιωθω απαισια....που στο κατω κατω εχω και τη μαμα μου να βοηθαει πλενει , σιδερωνει, δεν επεσε και ολο το βαρος πανω του.....
katnik75 έγραψε:...ΤΑΧΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ.ΧΑΧΑΧΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΝΑ ΨΗΝΕΙ..ΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΚΟΤΖΙΛΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΟΝ JAMMIE OLIVER ΟΤΑΝ ΨΗΝΕΙ Κ ΦΕΡΝΕΙ ΣΒΟΥΡΑ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ..
miki2009 έγραψε:arco iris έγραψε:ρε κοριτσια μηπως τους πηρατε απ ευθειας απ τη μαμα γι αυτο??? εμενα ο δικος μου εμενε πανω απ τη μαμα του, μονος του, και το σπιτι του ελαμπε!
Στέλλα δεν νομίζω , ο δικός μου άνδρας έζησε μόνος του με τον πατέρα του για αρκετά χρόνια γιατί η πεθερά μου είχε πεθάνει και όμως όχι μόνο δεν έκανε τίποτα αλλά είναι και τόσο σβαρνιάρης που δεν βάζει τίποτα στην θέση του και μετά κάνει μια ώρα να βρει οτιδήποτε. Βγάζει π.χ. το γάλα από το ψυγείο για να πιει και δεν το βάζει πίσω και όταν του λέω γιατί δεν έβαλες το γάλα στο ψυγείο τι μου λέει ¨το άφησα μήπως θέλεις να πιεις εσύ ( εγώ εντωμεταξύ δεν πίνω συχνά γάλα)
twinsmom έγραψε:χαχαχαχα πλάκα που έχεις ρε παιδάκι μου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την reg reg στις Δευ Ιαν 28, 2013 5:20 am, 1 φορά
AKa έγραψε:Πες κι άλλα! :p
katnik75 έγραψε:ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΣΥ..ΤΖΟΚΕΡ ΕΠΙΑΣΕΣ!! ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ... ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ???ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ...ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΦΥΣΑΕΙ ΝΟΤΙΑΣ ΟΛΗ Η ΣΤΑΧΤΗ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΚΙ Κ ΠΑΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ....ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΕΠΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΜΟΥΛΑΡΩΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΗ ΜΑΖΕΥΩ..ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ???ΡΕ ΜΩΡΟ..ΓΚΡΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ..ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την momdad στις Δευ Ιαν 28, 2013 5:31 am, 1 φορά
miki2009 έγραψε:
Στέλλα δεν νομίζω , ο δικός μου άνδρας έζησε μόνος του με τον πατέρα του για αρκετά χρόνια γιατί η πεθερά μου είχε πεθάνει και όμως όχι μόνο δεν έκανε τίποτα αλλά είναι και τόσο σβαρνιάρης που δεν βάζει τίποτα στην θέση του και μετά κάνει μια ώρα να βρει οτιδήποτε. Βγάζει π.χ. το γάλα από το ψυγείο για να πιει και δεν το βάζει πίσω και όταν του λέω γιατί δεν έβαλες το γάλα στο ψυγείο τι μου λέει ¨το άφησα μήπως θέλεις να πιεις εσύ ( εγώ εντωμεταξύ δεν πίνω συχνά γάλα)
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης