51 Απ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. Δευ Ιαν 28, 2013 5:33 am
momdad
Σιωπηλή δύναμη
Και η γυναίκα του Πατώκου ταιριάζει αλλά τραγούδι για εμάς δεν θα γράψει κανεις...ουτε ευχαριστώ βλέπω να ακουτε!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
katnik75 έγραψε:AKa έγραψε:Πες κι άλλα! :p
ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΟΛΕΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ???? ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ...ΓΕΛΑΩ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ...
katnik75 έγραψε:ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΑΚΡΙΒΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ Κ ΟΙ 2 ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ, ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ, ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΝΑ ΠΛΥΝΗΤΡΙΟ, ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΩ ΚΛΠ ΚΛΠ.. Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΝΤΡΟΛ Κ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ ΒΑΡΑΩ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ, ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ...ΜΩΡΟ ΘΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ????? ΑΥΤΑ....
katnik75 έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕ ΓΜΤ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ..ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ Κ ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΚ ΜΑΖΙ, ΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ????? ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΠΡΩΙΝΟ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο Κ...ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΠΙΤΙ, ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ, ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ Κ ΧΑΖΟΛΟΓΑΕΙ...ΟΤΑΝ ΔΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΩ????ΛΕΣ Κ ΕΚΕΙ ΖΟΥΜΕ.....ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ν ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΘΕΜΑ..ΠΩΠΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΩΡΑ
Lia21 έγραψε:katnik75 έγραψε:
Το έχω ξαναπεί σε άλλη συζήτηση φέρε γυναίκα να σε βοηθάει και εγω τα ίδια ζούσα έφτασα 45 κιλά απ το τρέξιμο όλοι πίστευαν ότι είχα ανορεξία απο τότε που είπα τέλος καταρεω θα έρθει γυναίκα για βοήθεια ηρεμησα
Τώρα πληρώνει για κάτι που του είχα οχτώ χρονια δωρεάν και πλέον ζω ήρεμα και πιο ξεκουραστα.
[b]arco iris έγραψε:ρε κοριτσια μηπως τους πηρατε απ ευθειας απ τη μαμα γι αυτο??? εμενα ο δικος μου εμενε πανω απ τη μαμα του, μονος του, και το σπιτι του ελαμπε!
και απο τοτε που μενουμε μαζι, του το παιρνω απ το χερι το πιατο και λεει "μπορω να το πλυνω δεν ειμαι κουλος".....πολλες φορες εχει προσφερθει και για πραγματα που εγω ως κλασικη κολλημενη ελληνιδα θεωρω απαραδεκτο να τα κανει ο αντρας μου πχ σιδερωμα η απλωμα - να τον παρει κανα ματι εχω πεθανει λεμε!
αλλα εγω τον σταματουσα, δλδ ο ιδιος ειχε στο μυαλο του οτι θα βοηθαει......παρολο που δε δουλευω τωρα παλι βοηθαει θα μου πεις ειναι που δε μπορω κιολας αλλα ειλικρινα πιστευω οτι ειναι στην ιδιοσυγκρασια του ανθρωπου....
απλα εγω ειμαι πολυ κολλημενη με τα comme il faut και δε μπορω νιωθω απαισια....που στο κατω κατω εχω και τη μαμα μου να βοηθαει πλενει , σιδερωνει, δεν επεσε και ολο το βαρος πανω του.....
AKa έγραψε:katnik75 έγραψε:AKa έγραψε:Πες κι άλλα! :p
ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΟΛΕΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ???? ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ...ΓΕΛΑΩ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ...
Eγώ δεν είμαι καν παντρεμένη, απλά μ'αρέσει όπως τα περιγράφεις! Χαχαχαχα, ακόμα φαντάζομαι τα κοψίδια να φέρνουν σβούρες και γελάω μόνη μου...
arco iris έγραψε:χτες ειχε ενα τετοιο ακριβως επεισοδιο με τη Ραντου........και καλα "θα κανω μπαρμπεκιου και θα τα κανω ολα εγω!" και μετα......
δε θυμαμαι και πως την λεγανε πχ ελενη
- ελενη φερε τα κρεατα
-ελενη εβαλες ριγανη?
- ελενη πιασε κανενα λεμονακι
- ελενη φερε καμια μπυριτσα οσο ψηνω
και στο τελος τα καρβουνιασε κιολας!!!!!!!!!!!
markella01 έγραψε:Αμα έχει κανέναν αδερφό ο άντρας σου δηλώνω ότι χωρίζω τον δικό μου να πάρω τον κουνιάδο σου.
ωχ ωχ τι ειπες τωρα
εχω κουνιαδο και ελευθερο μαλιστα
αλλα ειναι της λογικης που την θελουν σκλαβα.........
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Δευ Ιαν 28, 2013 6:02 am, 1 φορά
miki2009 έγραψε:arco iris έγραψε:χτες ειχε ενα τετοιο ακριβως επεισοδιο με τη Ραντου........και καλα "θα κανω μπαρμπεκιου και θα τα κανω ολα εγω!" και μετα......
δε θυμαμαι και πως την λεγανε πχ ελενη
- ελενη φερε τα κρεατα
-ελενη εβαλες ριγανη?
- ελενη πιασε κανενα λεμονακι
- ελενη φερε καμια μπυριτσα οσο ψηνω
και στο τελος τα καρβουνιασε κιολας!!!!!!!!!!!
Σίγουρα περιγράφεις τον δικό μου την μία και μοναδική φορά που αποφασίζει να ψήσει κάθε Πάσχα δηλαδή.
arco iris έγραψε:παιδια εμενα σημερα εφαγε ολο το πρωι να φτιαξει το κουρτινοξυλο που εριξαν τα παιδια, με τα ουπα του, με τα ολα του εβαλε και την κουρτινα.......ενα παραπετο που εχουμε δλδ γιατι με τα δικα μου παιδια κουρτινα δεν παιζει
οποτε εγω δεν ξαναμιλαω.............
toutounaki έγραψε:Ο δικός μου πλένει, σφουγγαρίζει, σκουπίζει, μαγειρεύει (αηδίες αλλά... μαγειρεύει). Δεν σιδερώνει όμως και αφού τα κάνει, γκρινιάζει γιατί κουράστηκε!
toutounaki έγραψε:Όποια μας δείρει arco μου, θα φάει πιάτο που έχει μαγειρέψει ο δικός μου.
Με μπύρα (μέσα στην οποία βάζει φρουτοχυμό)
toutounaki έγραψε:Όποια μας δείρει arco μου, θα φάει πιάτο που έχει μαγειρέψει ο δικός μου.
Με μπύρα (μέσα στην οποία βάζει φρουτοχυμό)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την momdad στις Δευ Ιαν 28, 2013 6:34 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την annamicha στις Δευ Ιαν 28, 2013 6:20 am, 1 φορά
arco iris έγραψε:και η φοβερη αντρικη ατακα
"αγαπη μου τα σκουπιδια εχουν φτασει στο ταβανι, θα τα βγαλεις?
" και βεβαια...
τι, ΤΩΡΑ????"
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης