276 Απ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. Σαβ Φεβ 02, 2013 12:58 am
????????
Επισκέπτης
fratzolaki έγραψε:Αχ βρε κοριτσακι μου!Κουραγιο,τι αλλο να πω;
Ειπες για ψησιμο και τι θυμηθηκα.Δουλευα Σαββατο μεχρι της πεντε.Σχολαω και παω με τις φιλες μου για καφε να χαλαρωσω.Εκει που πινω αμεριμνη το καφεδακι μου,χτυπαει τηλεφωνο.Μωρο,πανε σπιτι,βγαλε οτι κρεατα εχουμε στην καταψυξη να ξεπαγωσουν,αγορασα ψησταρια για το μπαλκονι!
Φευγω,τσακιζομαι να προλαβω να παω σπιτι,να ξεπαγωσω τα κοψιδια.Ερχεται ο μαστορας και τι εχει παρει;Μια τεραστια ψησταρια,η οποια ομως θελει συναρμολογηση.Ξεκιναμε το φτιαξιμο κατα τις 7-8 το απογευμα.Να μην μπορουμε να την κανουμε γιατι ειχε στραβες τρυπες και δεν εμπαιναν οι βιδες και να κατεβαζει καντηλια και να λει κρατα καλα,δεν με βοηθας.Να εχει παει 12 το βραδυ και ακομα εκει.Το στομαχι να βαραει παλαμακια απο την πεινα!
Μωρο μου αστο να λεω εγω,ας παραγγειλουμε να φαμε.
Οχι!Θα τη φτιαξω!
Μετα κοπων και βασανων,τελςιωνουμε κατσ τη 1 το βραδυ και ξεκιναει αλλη μαχη!Της φωτιας!Να μην παιρνουν τα καρβουνα,να εχει ντουμανιασει ο τοπος και παλι να φταιω εγω που δεν ειχα κρατησει προσαναμματα απο τζακι(Ιουλιο μηνα!).
Εγω παλι να λεω ας παρουμε να φαμε απεξω πειναω!Οχι ο δικος μου!Τελικα ψησαμε και φαγαμε στις 3 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ!
Και φυσικα,η ψησταρια εμεινε για παντα στη βεραντα χωρις να ξαναψησουμε ποτε ξανα!Εβαζα επανω τις γλαστρες!
ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΡΑΤΖΟΛΑΚΙ, ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΑΛΗ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!! ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΗΛΑΔΗ!!!!ΧΑΧΑΧΧΑ