Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
462 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 462 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 21]

????????

Επισκέπτης
εγω πηγα να πλυνω το ταψι απ τι παντσετες και τις πατατες και με εδιωξε.........του παιρνω τη δουλεια!!!!!! εκανα αρκετα σημερα λεει, και δε μ αφησε να τα πλυνω.........

νατασουλα1204

νατασουλα1204
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια εγω δεν εχω ουτε αντρα ουτε παιδια αλλα βρισκομαι σε μια δυσκολη φαση τησ ζωησ μου ψυχολογικα και καθε φορα που διαβαζω το θεμα σκαω στα γελια μου ανεβαζεται ρην διαθεση σασ ευχαριστω πολυ.........

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
arco iris έγραψε:εγω πηγα να πλυνω το ταψι απ τι παντσετες και τις πατατες και με εδιωξε.........του παιρνω τη δουλεια!!!!!! εκανα αρκετα σημερα λεει, και δε μ αφησε να τα πλυνω.........

Μπραβο του Στελλακι!Ο δικος σου ειπαμε ειναι συλλεκτικο κομματι!
Εμενα τα ταψια παλι τα πλενει στη μπανιερα!

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
νατασουλα1204 έγραψε:κοριτσια εγω δεν εχω ουτε αντρα ουτε παιδια αλλα βρισκομαι σε μια δυσκολη φαση τησ ζωησ μου ψυχολογικα και καθε φορα που διαβαζω το θεμα σκαω στα γελια μου ανεβαζεται ρην διαθεση σασ ευχαριστω πολυ.........

Αφου σου φτιαχνουμε τη διαθεση,να μας διαβαζεις!
Γελαμε ελευθερα!

????????

Επισκέπτης
ΣΤΙΣ 6 ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ....ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 417472 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 417472 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 417472 ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣ Κ ΦΟΡΤΣΑ!!ΜΗΝ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΤΟΝ ΕΧΩ Κ ΓΚΑΡΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 417472 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 417472 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 417472

????????

Επισκέπτης
arco iris έγραψε:εγω πηγα να πλυνω το ταψι απ τι παντσετες και τις πατατες και με εδιωξε.........του παιρνω τη δουλεια!!!!!! εκανα αρκετα σημερα λεει, και δε μ αφησε να τα πλυνω.........

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ TOPIC ΕΣΥ!! ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 654316 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 654316 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 654316 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 654316

????????

Επισκέπτης
fratzolaki έγραψε:Ακριβως!Φτανει το βραδυ κι εγω προσκυναω απο τη νυστα κι αυτος θελει να δουμε ταινια,αφου βεβαια τελειωσει με το PlayStation πρωτα.Ειναι δυνατον να αντεξω;Και μετα ολο παραπονο,δεν μιλαμε καθολου και δεν καθομαστε σαν ζευγαρι!
Ε πως να αντεξω;Εγω εχω και την μικρη που δεν βαζει γλωσσα μεσα ολη μερα καιδεν καθεται καθολου,ποση αντοχη να εχω;
Εσυ που πας και στη δουλεια και πρεπει να κανεις και το σπιτι,δεν θα εισαι λιωμα για υπνο;

ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΕΒΛΕΠΑ Ο,ΤΙ ΤΑΙΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ..ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΧΩ ΣΩΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 20ΛΕΠΤΑ...ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο,ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 45 ΛΕΠΤΑ...ΕΚΕΙ ΑΝΤΕΧΩ ΛΙΓΟ!!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HOW I MEAT YOUR MOTHER, ΚΑΘΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 215994 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 215994 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 215994 ΑΡΑ ΒΛΕΠΩ 2 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΔΗΛΩΝΩ ΚΟΙΜΑΜΑΙ!!ΗΡΘΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΣΙΓΑΡΟ Κ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!! ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 654316 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 654316 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 654316 ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

SOTIANNA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.... ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ?? (ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ) ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΟΟΟΟΟΛΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ??? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ, ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ή ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ???? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

????????

Επισκέπτης
Κορίτσια, απλά έχουν βγεί σε πολλά αντίγραφα, copy paste που λένε, δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς Shocked
Εχθές ο καλός μου θα πήγαινε γήπεδο, ε, λέω ευκαιρία να πάω με τη φιλενάδα μου για καφέ. Οοοοοοοχι, τζάμπα η χαρά ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 215994 μπαίνοντας στο δωμάτιο ο σάκος με τα ασιδέρωτα μου χαμογελούσε σαρδόνια! Twisted Evil
Που καημό το έχω δηλαδή να τον δώ άδειο.
Άντε, λέω άσε τους καφέδες γιατί δε θα 'χουμε στο τέλος βρακί να φορέσουμε.
Έβαλά και τον κάδο των σκουπιδιών με χλωρίνη στο μπάνιο να κάτσει λίγο και να τον καθαρίσω.
Αφού γύρισε και η Παναγιωταρά έχει σιδερώσει ένα βουνό ρούχα και συνεχίζει, η πρώτη ερώτηση είναι: Μωρό (το γαμομωρό που λέει και η συμφορουμίτισσα katnik75) τον κάδο τον καθάρισες? confused
Και τι απαντάς λοιπόν? Όχι σιδέρωνα τα βρακιά σου? Ε, είπα θα τον κάνω ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ σε λίγο.
Και αφού τελείωσα κατά τις 22:50 το βράδυ μου λέει μέσα στο μέλι, ε, κάτσε βρε αγάπη μου, κάνε τα υπόλοιπα αύριο! affraid
Ποιά υπόλοιπα χρυσέ μου, αφού τα έκανα όλα, ξεπατώθηκα! ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 654316 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 654316

????????

Επισκέπτης
ΤΟΝ ΑΠΑΛΕΥΤΟ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΥΠΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ Shocked Κ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΙΓΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. Ε ΡΕ ΜΩΡΟ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ..Κ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ????Ο ΙΑΚΩΒΟΣ Ο ΜΠΑΤΛΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ?? ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 311356 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 311356 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 311356 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259 ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΟΛ..ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΗΓΕ Κ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΙΑ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΡΔΕΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΒΑΡΙΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΠΑΠΑΡ....ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ...ΕΓΩ ΕΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΝΟΡΜΑΛ ΩΡΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΑΤΟΣ.... ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259

????????

Επισκέπτης
katnik75 έγραψε:ΤΟΝ ΑΠΑΛΕΥΤΟ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΥΠΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ Shocked Κ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΙΓΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. Ε ΡΕ ΜΩΡΟ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ..Κ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ????Ο ΙΑΚΩΒΟΣ Ο ΜΠΑΤΛΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ?? ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 311356 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 311356 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 311356 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259 ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΟΛ..ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΗΓΕ Κ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΙΑ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΡΔΕΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΒΑΡΙΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΠΑΠΑΡ....ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ...ΕΓΩ ΕΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΝΟΡΜΑΛ ΩΡΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΑΤΟΣ.... ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259

Ρε φίλη Forrest, χταπόδι εδώ, αν δε σιδέρωνα εχθές και δεν είχε βρακί να βάλει θα έφταιγα, σωστά?
Άρα τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση? Σκάς και σιδερώνεις! ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 517142

dada9

dada9
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημερα κι απο μενα.
Σκεφτηκα πολυ αν ειναι σωστο να γραψω αυτα που θελω η οχι.
Αποφασισα να γραψω λιγα πραγματα.

να διευκρινησω πως ο δικος μου αντρας απο την πρωτη στιγμη κανει τα παντα.
Οτι χρειαστει.

Εγω λοιπον καθολου δεν γελαω με αυτα που γραφετε. Στενοχωριεμαι.

Το μελλον σας μπορειτε να το φανταστειτε?
Ολες οι ευθυνες επανω σας, παιδια, σκυλια, γατια, ψαρια, σπιτι σουλεια?

Και ο αντρας ξεκουραστος, να παιζει στο λαπτοπ, να πηγαινει βολτες, περιποημενος, ανετος και ωραιος?

Ριξτε μια ματια διπλα σας σε γυναικες μεγαλυτερης ηλικιας που εκαναν τα ιδια και ισως καταλαβετε τι εννοω.

Προσπαθηστε να τους βαλετε να βοηθουν.
Να ξεκουραζεστε λιγο εσεις και να κουραζονται λιγο κι αυτοι.
Να ειστε μαζι, γιατι σε μερικα χρονια θα παραπονιεστε οτι του τα ειχατε ολα στο χερι κι αυτος κοιταζε αλλου.
Κι αυτος θα παραπονιεται οτι η γυναικα μου αφησε τον εαυτο της και δεν ενδιαφερερται.

Δε γραφω περισσοτερα και συγνωμη αν σας στενοχωρησα, αλλα ξυπνηστε λιγο.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα,ναι μεν δν παιρνει ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ πρωτοβουλια να βοηθησει στις δουλειες παρολο που εγω δουλευω κιολας, ενω αυτος οχι!!! αλλα αν του πω κατι θα το κανει (απλα πρεπει να του το πω..μονος του δν μπορει με ΤΙΠΟΤΑ να το σκεφτει οτι πρεπει αφου σηκωθηκε π.χ. τελευταιος απο το κρεβατι να το στρωσει κιολας!!)

και το σημαντικοτερο ειναι οτι ΠΟΤΕ δν μου εχει παραπονεθει π.χ. οτι γιατι εχω στοιβα τα ασιδέρωτα,γιατι δν επλυνα τα πιατα ,γιατι δν εχω περιποιημενη την κρεβατοκαμαρη, γενικοτερα και τελειως μπαχαλο να το αφησω το σπιτι για μια εβδομαδα, δν θα μου πει κατι σαν παρατηρηση, αρα δν σκιζομαι κι εγω να προλαβω τα παντα μεσα στις 24 ωρες που εχει η μια μερα...κραταω το σπιτι σε νορμαλ επιπεδα και οποτε εχω χρονο το παταω και μια γενικη!!αρα απο αυτα που διαβαζω εγω πρεπει να νιωθω τυχερη!! Razz Razz Razz

????????

Επισκέπτης
dada9 έγραψε:Καλημερα κι απο μενα.

Οτι χρειαστει.

Και ο αντρας ξεκουραστος, να παιζει στο λαπτοπ, να πηγαινει βολτες, περιποημενος, ανετος και ωραιος?

Ριξτε μια ματια διπλα σας σε γυναικες μεγαλυτερης ηλικιας που εκαναν τα ιδια και ισως καταλαβετε τι εννοω.

Να ειστε μαζι, γιατι σε μερικα χρονια θα παραπονιεστε οτι του τα ειχατε ολα στο χερι κι αυτος κοιταζε αλλου.
Κι αυτος θα παραπονιεται οτι η γυναικα μου αφησε τον εαυτο της και δεν ενδιαφερερται.

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ Smile ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ..ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ Κ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΜΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ? Crying or Very sad Crying or Very sad

????????

Επισκέπτης
SouzanL έγραψε:
katnik75 έγραψε:ΤΟΝ ΑΠΑΛΕΥΤΟ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΥΠΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ Shocked Κ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΙΓΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. Ε ΡΕ ΜΩΡΟ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ..Κ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ????Ο ΙΑΚΩΒΟΣ Ο ΜΠΑΤΛΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ?? ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 311356 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 311356 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 311356 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259 ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΟΛ..ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΗΓΕ Κ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΙΑ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΡΔΕΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΒΑΡΙΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΠΑΠΑΡ....ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ...ΕΓΩ ΕΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΝΟΡΜΑΛ ΩΡΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΑΤΟΣ.... ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259

Ρε φίλη Forrest, χταπόδι εδώ, αν δε σιδέρωνα εχθές και δεν είχε βρακί να βάλει θα έφταιγα, σωστά?
Άρα τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση? Σκάς και σιδερώνεις! ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 517142

ΜΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙΣ ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ Κ ΑΛΛΑ...ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ???ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ.... Rolling Eyes Rolling Eyes

dada9

dada9
katnik75 έγραψε:
dada9 έγραψε:Καλημερα κι απο μενα.

Οτι χρειαστει.

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ Smile ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ..ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ Κ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΜΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ? Crying or Very sad Crying or Very sad

Μπορεις. Σιγα σιγα, αλλα μπορεις.
Χωρις πολλες μουρμουρες. Οχι ολα στο χερι. Ας πουμε δεν απλωνει τα ρουχα αν το ζητησεις. Μην τα απλωσεις κι εσυ. Ας μεινουν εκει να βρωμισουν.
Οχι οταν τελειωσεις απο τις αλλες δουλειες να τρεξεις να τα απλωσεις.
Αγαπη μου οταν τρως βαλε το πιατο σου στο νεροχυτη.
Δεν το βαζει μη το βαλεις κι εσυ.Ποτε.
Αστο 10 μερες στο τραπεζι.
Μερικα πραγματα δεν ειναι τοσο κουραστικα να μαθουν να τα κανουν. Ειναι συνηθεια. Αλλα ειναι σημαντικα για μας και μας διευκολυνουν.

Για να μην ερθει μια στιγμη που δε θα μπορεις να αλλαξεις τα πραγματα

????????

Επισκέπτης
dada9 έγραψε:
Χωρις πολλες μουρμουρες. Οχι ολα στο χερι. Ας πουμε δεν απλωνει τα ρουχα αν το ζητησεις. Μην τα απλωσεις κι εσυ. Ας μεινουν εκει να βρωμισουν.
Μερικα πραγματα δεν ειναι τοσο κουραστικα να μαθουν να τα κανουν. Ειναι συνηθεια. Αλλα ειναι σημαντικα για μας και μας διευκολυνουν.

Μμμ δεν είναι ακριβώς έτσι, διότι και δέκα μέρες να το αφήσεις και να μείνει εκεί εσύ η ίδια κάποια στιγμή δε μπορείς να το βλέπεις και το μαζεύεις. Και δυστυχώς προς το παρόν που δεν υπάρχουν παιδιά πρέπει κάποια πράγματα να περνούν από το χέρι της γυναίκας.
Και είναι και το άλλο, αν είναι να κάνει κάτι και να το ξανακάνω εγώ δεν έχει νόημα.
Βέβαια εδώ που τα λέμε μπορεί να γκρινιάζω αλλά δε μου πάει και να τον βλέπεω να σιδερώνει...

dada9

dada9
SouzanL έγραψε:
dada9 έγραψε:

Μμμ δεν είναι ακριβώς έτσι, διότι και δέκα μέρες να το αφήσεις και να μείνει εκεί εσύ η ίδια κάποια στιγμή δε μπορείς να το βλέπεις και το μαζεύεις. Και δυστυχώς προς το παρόν που δεν υπάρχουν παιδιά πρέπει κάποια πράγματα να περνούν από το χέρι της γυναίκας.
Και είναι και το άλλο, αν είναι να κάνει κάτι και να το ξανακάνω εγώ δεν έχει νόημα.
Βέβαια εδώ που τα λέμε μπορεί να γκρινιάζω αλλά δε μου πάει και να τον βλέπεω να σιδερώνει...

Οπως νομιζει η καθεμια κανει.
Εγω για καλο το λεω.
Αλλα πιστεψε με, αν δεν κανει τωρα, τι θα κανει μετα με τα παιδια?
Και σιγουρα δε χανει τον αντρισμο του
αν σιδερωσει, η μαζεψει κανα πιατο.

αλλα αν ειναι ετσι γιατι παραπονιεστε? Απο τη μια θελετε να βοηθουν και απο την αλλη δε θελετε?
Ας μαθουν να βοηθουν σε αυτα που θελετε.
Θα ειστε καλυτερα μετα οικογενειακως.

Τελος παντων ο καθε ενας προγραμματιζει τη ζωη του οπως ο ιδιος νομιζει καλυτερα.
Μονο σκεφτητε και το μελλον.
καλημερΑ

????????

Επισκέπτης
κοριτσια ξερω οτι πολλες θα με βρισετε αλλα μην περναμε και στο αλλο ακρο........ειπαμε να μας βοηθανε.....αλλα η νοικοκυρα του σπιτιου ειναι η γυναικα.......κι αν ενα πιατο μεινει δεκα μερες εκει, ε......ενταξει τωρα......ειναι υπερβολη νομιζω και αν υπαρχουν και παιδια τα βαζετε και σε κινδυνο με τοση ακαταστασια.......αλλο να μας βοηθησουνε κι αλλο αυτο..........

????????

Επισκέπτης
dada9 έγραψε:
SouzanL έγραψε:
dada9 έγραψε:

Οπως νομιζει η καθεμια κανει.
Εγω για καλο το λεω.
Αλλα πιστεψε με, αν δεν κανει τωρα, τι θα κανει μετα με τα παιδια?
Και σιγουρα δε χανει τον αντρισμο του
αν σιδερωσει, η μαζεψει κανα πιατο.

αλλα αν ειναι ετσι γιατι παραπονιεστε? Απο τη μια θελετε να βοηθουν και απο την αλλη δε θελετε?
Ας μαθουν να βοηθουν σε αυτα που θελετε.
Θα ειστε καλυτερα μετα οικογενειακως.

Τελος παντων ο καθε ενας προγραμματιζει τη ζωη του οπως ο ιδιος νομιζει καλυτερα.
Μονο σκεφτητε και το μελλον.
καλημερΑ

Εγω οσες φορες το εχω δοκιμασει αυτο καποιες φορες πιανει κ καποιες οχι. Εκνευριζομαι στο τελος κ λεω ας τα κανω μονη μου να τελειωνουμε. Με ζοριζει το οτι θελει στρατηγικη η σχεση μας, γιατι για εκεινον δεν ειναι αυτονοητα καποια πραγματα οπως για μενα? για μενα ειναι αυτονοητο να υπαρχει φαγητο στο σπιτι κ ενας αξιοπρεπης χωρος να ζουμε κ οταν ειναι κουρασμενος κοιταζω να τον αφηνω να χαλαρωνει οπως εκεινος επιθυμει. Εμενα το οτι δεν σηκωνεται να μαζεψει το πιατο ειναι δειγμα οτι δεν νοιαζεται αν ειμαι κουρασμενη κ οτι ενταξει μωρε θα τα κανει εκεινη. Δεν ειπα να κανει γενικη κ να σιδερωνει Embarassed Embarassed

????????

Επισκέπτης
arco iris έγραψε:κοριτσια ξερω οτι πολλες θα με βρισετε αλλα μην περναμε και στο αλλο ακρο........ειπαμε να μας βοηθανε.....αλλα η νοικοκυρα του σπιτιου ειναι η γυναικα.......κι αν ενα πιατο μεινει δεκα μερες εκει, ε......ενταξει τωρα......ειναι υπερβολη νομιζω και αν υπαρχουν και παιδια τα βαζετε και σε κινδυνο με τοση ακαταστασια.......αλλο να μας βοηθησουνε κι αλλο αυτο..........

ναι ρε στελλακι δεν ειπαμε να αλλαξουν οι ρολοι. Εγω αν θελεις τη βρισκω που ειμαι παραδοσιακη σε καποια, που μου αρεσει να μαγειρευω κ που μου αρεσει να τον φροντιζω. Αλλο αυτο αλλο δεν σηκωνομαι το γαμοκολ..μου.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

????????

Επισκέπτης
katnik75 έγραψε:

ναι ρε στελλακι δεν ειπαμε να αλλαξουν οι ρολοι. Εγω αν θελεις τη βρισκω που ειμαι παραδοσιακη σε καποια, που μου αρεσει να μαγειρευω κ που μου αρεσει να τον φροντιζω. Αλλο αυτο αλλο δεν σηκωνομαι το γαμοκολ..μου.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Συμφωνώ. Όχι να φτάσουμε στο άλλο άκρο, λίγο προς τη μέση να πάμε! tongue

????????

Επισκέπτης
SouzanL έγραψε:
katnik75 έγραψε:

Συμφωνώ. Όχι να φτάσουμε στο άλλο άκρο, λίγο προς τη μέση να πάμε! tongue

καλα εγω φως δεν βλεπω...ας κλαιγομαστε εδω μεσα κ ξανα προς τη δοξα τραβα....Η αληθεια βεβαια ειναι οτι ακουω πολλες ιστοριες του τυπου ΒΡΗΚΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ.. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259

????????

Επισκέπτης
katnik75 έγραψε:

καλα εγω φως δεν βλεπω...ας κλαιγομαστε εδω μεσα κ ξανα προς τη δοξα τραβα....Η αληθεια βεβαια ειναι οτι ακουω πολλες ιστοριες του τυπου ΒΡΗΚΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ.. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 16 679259
Όχι, εντάξει αυτό πάει αλλού, εκεί μιλάμε για άλλη παστα ανθρώπου...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 21]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις