Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
284 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 284 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 21]

vetaki..!

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Lia21 έγραψε:
vetaki..! έγραψε:κ εμενα με το μηχανακι παει σουπερ..πολλες φορες του λεω,θα γκρεμιστεις με τις σακουλες κ το μηχανακι,παρε το αμαξι...ωωωωω που θα παω να μπλεκω εκει με το αμαξι!!!!

οσο για μαστορεματα πιανουν τα χερια του κ οτι κανει το κανει μερακλιδικα αλλα εχουμε ενα θεμα με τα του παταριου...

δλδ ηθελα να βαλει την κουτα του καροτσιου στο παταρι...2μηνες την εκανα βολτα απο το ενα δωματιο στο αλλο..

το ειπα ηρεμα,το ειπα με νευρα...τπτ..

Π
απο οτι φαινοταν δεν τον ενοχλουσε μεσα στο σπιτι μεχρι που την εβαλα μεσα στην μπανιερα Shocked Shocked Shocked Shocked εκει τον ενοχλουσε κ την εβγαλε στο παταρι!!!!!!!!!

Καλησπέρα να σε ρωτήσω κάτι άσχετο μιας και είσαι παλιά εδώ μέσα στο fb με τι όνομα; Ψάχνω το blog ???? ευχαριστω

γεια σου λια!ποιο μπλογκ??

????????

Επισκέπτης
mama_sto_synnefaki έγραψε:Ποποπο!!! Κωμικοτραγικές καταστάσεις! Δηλαδή κωμικές μέχρι να πάρεις στο κρανίο και να του φέρεις το μπάρμπεκιου κατακέφαλα!! Laughing

'Ομως pleaaaaaaase, πείτε μου τουλάχιστον ότι δεν δουλεύετε (εκτός τα του σπιτιού που από μόνα τους είναι δουλειά...)!!!!! Αλλίως θα τρελαθώ...

Α, κι ότι αφού αγανακτείτε τόσο (με το δίκιο σας) σκοπεύετε να δώσετε στον γιό σας και σφουγγαρίστρα και ξεσκονόπανο και καροτσάκι για τη λαική!!! ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 93981

ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΝΟΡΜΑΛ ΩΡΑΡΙΑ 9-5 ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ Κ ΒΟΗΘΑΩ (ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΣΘΟ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ) ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9...ΣΕ ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8.... ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 534787 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 534787 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 534787 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 534787 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 534787

viki32

viki32
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
katnik75 έγραψε:
mama_sto_synnefaki έγραψε:Ποποπο!!! Κωμικοτραγικές καταστάσεις! Δηλαδή κωμικές μέχρι να πάρεις στο κρανίο και να του φέρεις το μπάρμπεκιου κατακέφαλα!! Laughing

'Ομως pleaaaaaaase, πείτε μου τουλάχιστον ότι δεν δουλεύετε (εκτός τα του σπιτιού που από μόνα τους είναι δουλειά...)!!!!! Αλλίως θα τρελαθώ...

Α, κι ότι αφού αγανακτείτε τόσο (με το δίκιο σας) σκοπεύετε να δώσετε στον γιό σας και σφουγγαρίστρα και ξεσκονόπανο και καροτσάκι για τη λαική!!! ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 93981

ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΝΟΡΜΑΛ ΩΡΑΡΙΑ 9-5 ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ Κ ΒΟΗΘΑΩ (ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΣΘΟ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ) ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9...ΣΕ ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8.... ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 534787 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 534787 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 534787 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 534787 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 534787

Εισαι 12 ωρες στη δουλεια και κανεις και τα παντα στο σπιτι?? ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 606100

Lia21

Lia21
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vetaki..! έγραψε:
Lia21 έγραψε:
vetaki..! έγραψε:κ εμενα με το μηχανακι παει σουπερ..πολλες φορες του λεω,θα γκρεμιστεις με τις σακουλες κ το μηχανακι,παρε το αμαξι...ωωωωω που θα παω να μπλεκω εκει με το αμαξι!!!!

οσο για μαστορεματα πιανουν τα χερια του κ οτι κανει το κανει μερακλιδικα αλλα εχουμε ενα θεμα με τα του παταριου...

δλδ ηθελα να βαλει την κουτα του καροτσιου στο παταρι...2μηνες την εκανα βολτα απο το ενα δωματιο στο αλλο..

το ειπα ηρεμα,το ειπα με νευρα...τπτ..

Π
απο οτι φαινοταν δεν τον ενοχλουσε μεσα στο σπιτι μεχρι που την εβαλα μεσα στην μπανιερα Shocked Shocked Shocked Shocked εκει τον ενοχλουσε κ την εβγαλε στο παταρι!!!!!!!!!

Καλησπέρα να σε ρωτήσω κάτι άσχετο μιας και είσαι παλιά εδώ μέσα στο fb με τι όνομα; Ψάχνω το blog ???? ευχαριστω

γεια σου λια!ποιο μπλογκ??

Συγνώμη εννοώ το forum έχει σάιτ στο fb με τι όνομα είναι καταχωρημένο ;;;;;

vetaki..!

[quote="Lia21"][quote="vetaki..!"][quote="Lia21"]
vetaki..! έγραψε:κ

Συγνώμη εννοώ το forum έχει σάιτ στο fb με τι όνομα είναι καταχωρημένο ;;;;;

https://www.facebook.com/eimaimama?fref=ts
αυτο λες?

????????

Επισκέπτης
viki32 έγραψε:
katnik75 έγραψε:

Εισαι 12 ωρες στη δουλεια και κανεις και τα παντα στο σπιτι?? ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 606100

ΝΑΙ...ΜΟΝΟ ΠΙΝΕΛΟ ΣΤΟ Κ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΓΩ... ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 679259

Lia21

Lia21
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστω κορίτσια ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 417472 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 417472

Lia21

Lia21
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

ΝΑΙ...ΜΟΝΟ ΠΙΝΕΛΟ ΣΤΟ Κ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΓΩ... ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 679259 [/quote]

Ο τρόπος που γράφεις είναι πραγματικά απολαυστικος χαχαχα

Εγω ευτυχώς είμαι απο της παρά πολυ τυχερες δουλεύω λίγο και όταν είμαι απαραίτητη καθώς έχουμε δική μας δουλειά στο γραφείο πάω μόνο σε περιόδους φουλ και στα μαγαζιά μόνο για της άδειες των κοριτσιών έτσι έχω αρκετό χρόνο για μένα τα πρωινά που το παιδι είναι σχολείο ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 654316 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 654316

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katnik75 έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΝΟΡΜΑΛ ΩΡΑΡΙΑ 9-5 ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ Κ ΒΟΗΘΑΩ (ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΣΘΟ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ) ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9...ΣΕ ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8.... ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 534787 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 534787 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 534787 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 534787 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 534787

Ποπο πολύ μεγαλο μανίκι! Μπράβο για το κουράγιο!!! Ε τότε όχι, ψηφίζω κι εγώ να συμμορφωθεί ο σύζυγος!!! Αφού κι εσύ κουράζεσαι τόοοοοοσο πολύ!!! 'Αλλωστε οι άντρες δεν υποτίθεται ότι έχουν πιο μεγάλες αντοχές? Wink

Nancy82

Nancy82
Κορίτσια πολύ ωραίο το θέμα σας! Από εχθές μπαίνω, διαβάζω και γελάω και περιμένω το επόμενο post. Να είστε καλά! Εγώ από τον άντρα μου δεν έχω παράπονο! Με βοηθάει αρκετά ειδικά από τότε που έμεινα έγκυος! Εντάξει δεν απλώνει, δεν σιδερώνει, δεν κάνει μπαλκόνια για παράδειγμα αλλά όταν έμεινα ξάπλα και χρειάστηκε τα έκανε και αυτά για να είμαι ειλικρινής και του το αναγνωρίζω! Βέβαια όταν είναι να κάνει κάτι, το κάνει όποτε εκείνος θέλει. Έχει το δικό του ρυθμό. Αλλά από το ολότελα μια χαρά είναι κι αυτό! Οπότε δεν γκρινιάζω γιατί θα πέσει φωτιά να με κάψει! Τώρα δε που άρχισε το καθισιό λόγω εγκυμοσύνης έχω μπόλικο χρόνο και κάνω τις δουλειές με το πάσο μου οπότε βοηθάει στα δύσκολα μόνο! Να είστε καλά πάντως, ήμουν στεναχωρημένη και μου φτιάξατε το κέφι! Από τα γέλια και το τράνταγμα φοβάμαι ότι θα ακούσω τη μπέμπα να γκρινιάζει μέσα από την κοιλιά ότι δεν την αφήνω να ησυχάσει! ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 328109 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 328109 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 328109 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 328109 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 328109 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 328109 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 328109

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nancy82 έγραψε: Έχει το δικό του ρυθμό.

Αυτό είναι κι εμένα το πρόβλημα!!! Δεν μπορώ να πω ΤΙΠΟΤΑ, ο άνθρωπος κάνει τα πάντα όσο κι εγώ, και άπλωμα και σφουγγάρισμα και φρουτόκρεμες και μαγείρεμα και λαική, μόνο τα νύχια του μωρού δεν κόβει γιατί φοβάται Laughing

Το μόνο θέμα είναι ότι δεν έχουμε ίδιους ρυθμούς. Δηλαδή τα πιάτα για να τα πλύνει πρέπει να γίνουν στίβα κι ας του πάρει και μισή ώρα, ενώ εγώ δεν θέλω να μαζεύονται, όταν μαγειρεύει αφήνει την κουζίνα χάλια μέχρι να γίνει καθαριότητα ενώ εγώ την καθαρίζω παράλληλα κτλ. Θα μου πεις δικαίωμά του αλλά με τσατίζει!! Ειδικά με τα πιάτα αμήν να πάρουμε πλυντήριο!

Τώρα με το μωρό πήραμε οικιακή βοηθό κι είναι τέεεεεελεια!!! Αλλά δουλεύουμε κι οι δύο, γι'αυτό και μπορούμε να τα δώσουμε αυτά τα χρήματα. Τέτοιες εποχές ειδικά τίποτα δεν είναι δεδομένο... αν δεν δούλευα δε θα βγαίναμε με τίποτα για οικιακή βοηθό!! Αλλά τότε θα είχα περισσότερο χρόνο για φασίνα, αν και με τα παιδιά δεν είναι και τόσο σίγουρο... ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 893968

????????

Επισκέπτης
Lia21 έγραψε:

ΝΑΙ...ΜΟΝΟ ΠΙΝΕΛΟ ΣΤΟ Κ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΓΩ... ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 679259

Ο τρόπος που γράφεις είναι πραγματικά απολαυστικος χαχαχα

Εγω ευτυχώς είμαι απο της παρά πολυ τυχερες δουλεύω λίγο και όταν είμαι απαραίτητη καθώς έχουμε δική μας δουλειά στο γραφείο πάω μόνο σε περιόδους φουλ και στα μαγαζιά μόνο για της άδειες των κοριτσιών έτσι έχω αρκετό χρόνο για μένα τα πρωινά που το παιδι είναι σχολείο ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 654316 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 654316 [/quote]

Very Happy εγω ευελπιστω να γινουμε ομιλος μπας κ αποδεσμευτω αλλα δεν...εχω βρει αλλο κολπο τωρα διοτι δεν προλαβαινω να τα κανω ΟΛΑ αυτα το σκ...ενω με το που γυριζα σπιτι το βραδυ εκανα κ κανα μισαωρο σιδερωμα τωρα ΤΟ ΣΧΟΛΑΣΑ..οποτε γυρω στην πεμπτη δεν εχει βρακι να φορεσει!!!! χαχαχχαχα κ μου λεει βρε μωρο εχει πουθενα εσωρουχα???? ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΗ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ??? οχι ρε μωρο...ΠΩΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ...ε δεν ερχεσαι γραφειο αυριο με το μετρο να φυγεις κατα τις 5???? ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΣΤΗ GIANT ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ.... ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 606100 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 606100 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 606100

????????

Επισκέπτης
δεν παιζεστε!!!!!!!!!!!

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αν κατάλαβα καλά, να έρθεις με μετρό αντί με το αυτοκίνητο για να μπορέσεις να φύγεις μετά μόνη σου να κάνεις σίδερο?? Mad

????????

Επισκέπτης
Nancy82 έγραψε:Κορίτσια πολύ ωραίο το θέμα σας! Από εχθές μπαίνω, διαβάζω και γελάω και περιμένω το επόμενο post. Να είστε καλά! Εγώ από τον άντρα μου δεν έχω παράπονο! Με βοηθάει αρκετά ειδικά από τότε που έμεινα έγκυος! Εντάξει δεν απλώνει, δεν σιδερώνει, δεν κάνει μπαλκόνια για παράδειγμα αλλά όταν έμεινα ξάπλα και χρειάστηκε τα έκανε και αυτά για να είμαι ειλικρινής και του το αναγνωρίζω! Βέβαια όταν είναι να κάνει κάτι, το κάνει όποτε εκείνος θέλει. Έχει το δικό του ρυθμό. Αλλά από το ολότελα μια χαρά είναι κι αυτό! Οπότε δεν γκρινιάζω γιατί θα πέσει φωτιά να με κάψει! Τώρα δε που άρχισε το καθισιό λόγω εγκυμοσύνης έχω μπόλικο χρόνο και κάνω τις δουλειές με το πάσο μου οπότε βοηθάει στα δύσκολα μόνο! Να είστε καλά πάντως, ήμουν στεναχωρημένη και μου φτιάξατε το κέφι! Από τα γέλια και το τράνταγμα φοβάμαι ότι θα ακούσω τη μπέμπα να γκρινιάζει μέσα από την κοιλιά ότι δεν την αφήνω να ησυχάσει! ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 328109 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 328109 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 328109 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 328109 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 328109 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 328109 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 328109

Very Happy Very Happy ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ..ΤΕΛΟΣ!! Laughing Laughing Laughing

????????

Επισκέπτης
mama_sto_synnefaki έγραψε:Αν κατάλαβα καλά, να έρθεις με μετρό αντί με το αυτοκίνητο για να μπορέσεις να φύγεις μετά μόνη σου να κάνεις σίδερο?? Mad

ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ..... Very Happy Very Happy

????????

Επισκέπτης
arco iris έγραψε:δεν παιζεστε!!!!!!!!!!!

ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ..ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΩ 10 ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΩ Crying or Very sad Crying or Very sad

viki32

viki32
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Βρε Katnik καλο κουραγιο κοπελα μου..γιατι δεν πας λιγοτερες ωρες στο γραφειο?
Μη μου πεις οτι σου επιβαλει να καθεσαι 12ωρα εκει?
Να γυρνας μεσημερι σπιτι για να προλαβαινεις.
Ενταξει μηπως τον καλομαθαινεις και λιγο?Δεν θα σου στησει κανενας αγαλμα για το τρεξιμο που κανεις,εντελως φιλικα στο λεω.Πρεπει να προσεχεις περισσοτερο τον εαυτο σου.Αν δεν εισαι εσυ καλα δεν θα ειναι καλα ουτε οι οικογενεια σου.Μη κοβεσαι σε 100 κομματια

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
viki32 έγραψε:Βρε Katnik καλο κουραγιο κοπελα μου..γιατι δεν πας λιγοτερες ωρες στο γραφειο?
Ενταξει μηπως τον καλομαθαινεις και λιγο?Δεν θα σου στησει κανενας αγαλμα για το τρεξιμο που κανεις,εντελως φιλικα στο λεω.Πρεπει να προσεχεις περισσοτερο τον εαυτο σου.Αν δεν εισαι εσυ καλα δεν θα ειναι καλα ουτε οι οικογενεια σου.Μη κοβεσαι σε 100 κομματια

Ξέρω ότι όποιος είναι έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια ξέρει αλλά... συμφωνώ!! Αν πρέπει όντως να είσαι τόσες ώρες στη δουλειά δεν μπορείς να σιδερώνεις και πουκάμισα! Αν το κάνεις ίσως το θεωρήσει ο άντρας σου φυσιολογικό., ενώ είναι εξόντωμα Crying or Very sad

????????

Επισκέπτης
viki32 έγραψε:Βρε Katnik καλο κουραγιο κοπελα μου..γιατι δεν πας λιγοτερες ωρες στο γραφειο?

περα απο τη πλακα τωρα βικυ μου ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα. Αντικειμενικα δεν προλαβαινω στο 8ωρο να βγαλω τη δουλεια (μη βλεπεις που τωρα 2 μερες κολοβαραω) ειμαι αυτες τις μερες εντελως χαλια γιατι ειμαι εδω ολη μερα κ λεω οκ δικαιουμαι κ να ξυνομαι... Embarassed Ακομα να παρουμε δευτερο ατομο δεν ειναι εφικτο. εχουν γινει απειρες συζητησεις να φευγω απο το γραφειο στις 5 αλλα μεχρι εκει. Το σπιτι ειναι αρκετα μακρια απο το γραφειο κ αν φυγω στις 5 με μετρο κ τετοια θα ειμαι κατα τις 6,30 με 7. Εχω σταματησει να παραπονιεμαι κ να γκρινιαζω στον ιδιο γιατι δεν εχει νοημα. Πραγματικα ομως πιστευω οτι στα πλαισια που δουλευουμε θα επρεπε να σκεφτεται οτι κ εγω ειμαι ανθρωπος κ θελω μια βοηθεια. Φταιω ομως εγω 100% διοτι θα προτιμησω ολη τη κυριακη να μαγειρευω 2 & 3 φαγητα απο το να δω μια φιλη μου η να ασχοληθω με τον εαυτο μου. Οσες φορες το εχω κανει εχει γυρισει πανω μου διοτι μετα μαζευονται κ παλι εγω τα κανω

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλέ αν δεν δούλευα δεν θα έλεγα κουβέντα. Αλλά έλα μου ντε που εγώ δουλεύω και ο πασάς τώρα κάθετε λόγου του ότι είναι αγρότης.
Σήμερα είναι άρρωστος αλλά για να βγει έξω ήταν μια χαρά και όταν γύρισε μου είπε το κορυφαίο ‘στην τράπεζα πήγες¨ ? Πότε να πάω που έφυγες στις 11 και μου ήρθες 1 ίσα , ίσα για να φάμε ?και όταν έγινε η έκρηξη και είπα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 311356 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 311356 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 311356 ,είπα , είπα μου λέει καλά αφού δεν είμαι καλά ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 679259 δεν θυμάμαι.

????????

Επισκέπτης
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΩ...... Mad Mad Mad
ΕΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ Κ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΣ...ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΤΟΥΝΙΑ ΝΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΟΥ.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ Κ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Κ ΔΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΩ...ΔΙΑΖΥΓΙΟ!!ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟ FORUM ΟΛΟ Κ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ Crying or Very sad

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
katnik75 έγραψε:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΩ...... Mad Mad Mad
ΕΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ Κ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΣ...ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΤΟΥΝΙΑ ΝΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΟΥ.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ Κ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Κ ΔΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΩ...ΔΙΑΖΥΓΙΟ!!ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟ FORUM ΟΛΟ Κ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ Crying or Very sad

Χθες βράδυ του λέω ρεζίλη σε έκανα στο forum έγραψα τι νοικοκυρόπαιδο είσαι .
Και αυτός μόνο που δεν τα ε…… . ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 9 606100 Γαϊδούρι παιδί μου

viki32

viki32
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
katnik75 έγραψε:

περα απο τη πλακα τωρα βικυ μου ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα. Αντικειμενικα δεν προλαβαινω στο 8ωρο να βγαλω τη δουλεια (μη βλεπεις που τωρα 2 μερες κολοβαραω) ειμαι αυτες τις μερες εντελως χαλια γιατι ειμαι εδω ολη μερα κ λεω οκ δικαιουμαι κ να ξυνομαι... Embarassed Ακομα να παρουμε δευτερο ατομο δεν ειναι εφικτο. εχουν γινει απειρες συζητησεις να φευγω απο το γραφειο στις 5 αλλα μεχρι εκει. Το σπιτι ειναι αρκετα μακρια απο το γραφειο κ αν φυγω στις 5 με μετρο κ τετοια θα ειμαι κατα τις 6,30 με 7. Εχω σταματησει να παραπονιεμαι κ να γκρινιαζω στον ιδιο γιατι δεν εχει νοημα. Πραγματικα ομως πιστευω οτι στα πλαισια που δουλευουμε θα επρεπε να σκεφτεται οτι κ εγω ειμαι ανθρωπος κ θελω μια βοηθεια. Φταιω ομως εγω 100% διοτι θα προτιμησω ολη τη κυριακη να μαγειρευω 2 & 3 φαγητα απο το να δω μια φιλη μου η να ασχοληθω με τον εαυτο μου. Οσες φορες το εχω κανει εχει γυρισει πανω μου διοτι μετα μαζευονται κ παλι εγω τα κανω
Τι να πω...βρες ενα τροπο να του δωσεις να καταλαβει οτι εισαι ανθρωπος και οι ρυθμοι αυτοι ειναι τραγικοι για σενα.Πρεπει να αρρωστησεις για το καταλαβει?
Κουραγιο..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 21]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις