Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
455 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 455 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 21]

????????

Επισκέπτης
Constantin@ έγραψε:Έχω τρελαθεί στο γέλιο με το θεματάκι αυτό Laughing

ΧΑΧΑΧ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΩ ΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΑΣΩ ΜΙΑ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ..ΕΓΩ Κ Ο ΓΡΥΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ...

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μεναμε μόνοι μας στην αρχη άλλα όταν έμεινα έγκυος δε μου ανανεώσαν τη σύμβαση από τη δουλειά και δε βγαίναμε....μας πρότεινε η μαμά μου μιας και έχει μεγάλο σπίτι να μας βοηθήσει και να μείνουμε εκεί...Που σημαίνει ότι μαγείρεμα, πλύσιμο, σιδέρωμα τα κάνει όλα αυτή με το μπαμπά μου ( ο μπαμπάς δε πλένει πιάτο και ρίχνει σφουγγάρισμα φουλλλ...μαγειρεύει και από ολα, μόνο ρούχα δεν απλώνει και δε σιδερώνει άλλα σκούπα, ξεσκόνισμα,και τί δεν κάνει)Εμείς μένουμε σε ένα μεγάλο δωμάτιο και έχουμε να καθαρίσουμε μόνο το δικό μας χώρο...Ε, επειδή έχω πρόβλημα μέσης μπορεί να παρακαλάω δέκα μέρες να βάλει μια σκούπα! Όλα τα υπόλοιπα τα κάνω...κι εννοείται όλη μέρα με το μωρό.....Αχ αφήστε τα βρε κορίτσια....πονεμένη ιστορία.....να μαστε καλά να τα λέμε εδώ και να ξεχνιόμαστε....

????????

Επισκέπτης
Crying or Very sad τετοιου τυπου συμβιωσεις ειναι απο τη φυση τους δυσκολες, σου εχουν πεσει ολα μαζι. να κανεις υπομονη κ σου ευχομαι γρηγορα να αλλαξουν τα πραγματα αν κ εδω που τα λεμε ειναι σωτηριο να υπαρχει μαμα να βοηθαει. Ενταξει ειναι σημαντικο να μας βοηθανε δεν λεω αλλα απο την αλλη τι να τον κανεις να σου κανει δουλειες κ να μην υπαρχει συννενοηση στα υπολοιπα..ειναι πολυ δυσκολοι αυτοι οι καιροι...κ εν μεσω κρισης νομιζω οτι κ τα μικρα τα βλεπουμε μεγαλα.. Rolling Eyes Rolling Eyes

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗ ΣΠΑΣΩ ΤΩΡΑ... Razz Razz Razz ΕΜΕΙΣ ΠΡΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70% ΓΙΩΡΓΟΣ - 30% ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ (ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!)! ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 1ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΒΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΥΒΩ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ! Very Happy Very Happy Very Happy ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ! Wink ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ... Very Happy Very Happy Very Happy

????????

Επισκέπτης
αφρουλα έγραψε:ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗ ΣΠΑΣΩ ΤΩΡΑ... Razz Razz Razz ΕΜΕΙΣ ΠΡΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70% ΓΙΩΡΓΟΣ - 30% ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ (ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!)! ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 1ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΒΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΥΒΩ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ! Very Happy Very Happy Very Happy ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ! Wink ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ... Very Happy Very Happy Very Happy

ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕΣ ΟΝΤΩΣ!! Very Happy Very Happy Very Happy

nikolu

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
katnik75 έγραψε:ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Κ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ...ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ Κ ΓΟΥΡΟΥΝΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ..Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΝΑΙ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ....ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡ, ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΞΥΛΑ, ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΥ....ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΜΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΛΕ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΩ....ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ..ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΩΡΟ ΑΠΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ (ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ) ΘΕΣ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ...ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ, ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ Κ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ...

χου χου χου! πολυ γελασα! αλλα ρε μαναρι μου αν των κακομαθαινεις τοσο ποοοοολυ απο τωρα... ειμαι περιεργη να ακουω και τη συνεχεια!!

Lia21

Lia21
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η πλάκα είναι ότι σαν βάλεις τους άντρες μας ((έμας που δεν βοηθάνε ) παρέα έτσι όπως είναι άγνωστοι μεταξύ τους και ρωτήσεις την γνώμη τους όλοι θα πουν ότι οι γυναίκες του είναι υστερικες γρινιαρες και δεν κάνουμε τπτ γιατί ότι και να κάνουμε για τα ματιά του είναι λάθος χαχαχαχ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 911307 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 911307

toutounaki

toutounaki
Lia21 έγραψε:Η πλάκα είναι ότι σαν βάλεις τους άντρες μας ((έμας που δεν βοηθάνε ) παρέα έτσι όπως είναι άγνωστοι μεταξύ τους και ρωτήσεις την γνώμη τους όλοι θα πουν ότι οι γυναίκες του είναι υστερικες γρινιαρες και δεν κάνουμε τπτ γιατί ότι και να κάνουμε για τα ματιά του είναι λάθος χαχαχαχ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 911307 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 911307
Respect Respect Respect

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="katnik75"]ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Κ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ...ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ Κ ΓΟΥΡΟΥΝΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ..Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΝΑΙ....

Και ο δικός μου είναι μηχανόβιος, αλλά κουβαλάει τις τσάντες από το σούπερ μάρκετ πάνω στη μηχανή!!!Αρα, αυτό δεν είναι δικαιολογία, πες στον αντρούλη σου!!!

viki32

viki32
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εμενα ο δικος μου εχει και ενα αλλο ωραιο κολλημα..του αρεσει παρα πολυ να πηγαινει στη λαικη!
Το ειχε συνηθεια απο μικρος και του εμεινε.Εμενα με βολευει γιατι σιχαινομαι τη λαικη και δεν παω ποτε!
Οποτε καθε σαββατο παει και μου φερνει τα παντα Twisted Evil

Παντως οσον αφορα το θεμα της γκρινιας..ενταξει το να μη κανει ενας αντρας τιποτα και να λεει πως η γυναικα του γκρινιαζει,δεν υπαρχει!Εμ τι περιμεναν δηλ.να υπηρετει η αλλη και να μη μιλαει κιολας?Μωρε πως τους εχουν μαθει οι μαναδες τους μερικους ετσι?
Μετα η γυναικα εχει μουτρα δεν ειναι χαρουμενη και φταιει κιολας...

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ, κορίτσια μου, αν πω ότι έχω παραπόνο από τον άντρα μου, θα πέσει φωτιά να με κάψει.
Απλώνει ρούχα, πάει σούπερ μάρκετ-λαική, πλένει πιάτα, βάζει ηλεκτρική, πετάει τα σκουπίδια,κρατάει τις μικρές.
Τι άλλο να ζητήσω???

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα!Να μαι παλι,μπηκα να γελασω με αυτα που τραβαμε οι περισσοτερες κ να παθω καταθλιψη με τις τυχερες!

Επισης θελω να κανω ενα μικρο γκαλοπ σε ενα φλεγον ζητημα: ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ.Οχι πειτε μου ποσες την πατατε καθε φορα με το εξης:Θελω να καλεσουμε φιλους και να ψησουμε (μη χεσω το αρχαιγονο ενστικτο τους μαρανε) μην αγχωνεσαι θα τα κανω ολα εγω. Καταληξη; Εχουμε καθαρισει σπιτι,μπαλκονια,σχαρες,μαριναρει κρεατα,ετοιμασει σαλατες κ αλλα συνοδευτικα,ετοιμασει τραπεζι και στο τελος τους υπενθυμιζουμε οτι τα κρεατα εχουν αρχισει να καιγονται!Καλα για το μετα καθαρισμα-πλυσιμο δεν το συζητω!
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 679259 Twisted Evil

vetaki..!

κ εμενα με το μηχανακι παει σουπερ..πολλες φορες του λεω,θα γκρεμιστεις με τις σακουλες κ το μηχανακι,παρε το αμαξι...ωωωωω που θα παω να μπλεκω εκει με το αμαξι!!!!

οσο για μαστορεματα πιανουν τα χερια του κ οτι κανει το κανει μερακλιδικα αλλα εχουμε ενα θεμα με τα του παταριου...

δλδ ηθελα να βαλει την κουτα του καροτσιου στο παταρι...2μηνες την εκανα βολτα απο το ενα δωματιο στο αλλο..

το ειπα ηρεμα,το ειπα με νευρα...τπτ..

απο οτι φαινοταν δεν τον ενοχλουσε μεσα στο σπιτι μεχρι που την εβαλα μεσα στην μπανιερα Shocked Shocked Shocked Shocked εκει τον ενοχλουσε κ την εβγαλε στο παταρι!!!!!!!!!

viki32

viki32
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
fey11gr έγραψε:Καλημερα!Να μαι παλι,μπηκα να γελασω με αυτα που τραβαμε οι περισσοτερες κ να παθω καταθλιψη με τις τυχερες!

Επισης θελω να κανω ενα μικρο γκαλοπ σε ενα φλεγον ζητημα: ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ.Οχι πειτε μου ποσες την πατατε καθε φορα με το εξης:Θελω να καλεσουμε φιλους και να ψησουμε (μη χεσω το αρχαιγονο ενστικτο τους μαρανε) μην αγχωνεσαι θα τα κανω ολα εγω. Καταληξη; Εχουμε καθαρισει σπιτι,μπαλκονια,σχαρες,μαριναρει κρεατα,ετοιμασει σαλατες κ αλλα συνοδευτικα,ετοιμασει τραπεζι και στο τελος τους υπενθυμιζουμε οτι τα κρεατα εχουν αρχισει να καιγονται!Καλα για το μετα καθαρισμα-πλυσιμο δεν το συζητω!
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 679259 Twisted Evil

Τωρα μου θυμησες κατι που ειχα διαβασει καποτε γιαυτο το θεμα.Οριστε..

Ο ΑΝΔΡΑΣ
1. Ο άνδρας βγάζει την ψησταριά και τα κάρβουνα.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ
2. Η γυναίκα πλένει την σχάρα.
3. Η γυναίκα πάει στο μπακάλικο.
4. Η γυναίκα πάει στο χασάπικο.
5. Η γυναίκα πάει στο ζαχαροπλαστείο.
6. Η γυναίκα ετοιμάζει την σαλάτα και τα λαχανικά.
7. Η γυναίκα ετοιμάζει τα κρέατα για το ψήσιμο.
8. Η γυναίκα βάζει σε ένα δίσκο τα κρέατα με τα σχετικά μπαχαρικά και τα εργαλεία του ψησίματος.
9. Η γυναίκα φέρνει την σχάρα καθαρή και το δίσκο στον άνδρα που είναι ξαπλωμένος δίπλα στην ψησταριά απολαμβάνοντας την μπύρα του.
10. Ο άνδρας βάζει το κρέας πάνω στην σχάρα.
11. Η γυναίκα μπαίνει στο σπίτι να στρώσει το τραπέζι.
12. Η γυναίκα ρίχνει μια ματιά στα λαχανικά που βράζουν.
13. Η γυναίκα ετοιμάζει το επιδόρπιο.
14. Η γυναίκα ξανά βγαίνει έξω να πει στον άνδρα της ότι καίγεται το κρέας.
15. Ο άνδρας βγάζει το κρέας που παράψήθηκε από την σχάρα και το πάει στην γυναίκα του.
16. Η γυναίκα ετοιμάζει τα πιάτα και τα βάζει στο τραπέζι.
17. Ο άνδρας βάζει να πιούνε.
18. Η γυναίκα ξεστρώνει το τραπέζι και ετοιμάζει τον καφέ.
19. Η γυναίκα σερβίρει τον καφέ και το επιδόρπιο.
20. Μετά το γεύμα, η γυναίκα μαζεύει το τραπέζι και το τραπεζομάντιλο.
21. Η γυναίκα πλένει τα πιάτα και συμμαζεύει την κουζίνα.
22. Ο άνδρας αφήνει την ψησταριά όπως είναι γιατί ακόμη καίγονται τα κάρβουνα.
23. Ο άνδρας ρωτάει την γυναίκα του αν χάρηκε που δεν μαγείρεψε σήμερα.
24. Με ένα απορημένο ύφος ο άνδρας βγάζει συμπέρασμα ότι οι γυναίκες δεν είναι ποτέ ευχαριστημένες.

Lia21

Lia21
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και μένα πήγαινε σούπερ και πετάει και καμία σακούλα σκουπίδια αλλα μέχρι εκεί και τπτ άλλο βέβαια είναι κάλος πατέρας και μας προσφέρει τα πάντα με το παραπάνω όσο για το ότι κρατάει και το παιδι για να βγω συγνώμη και δεν το λέω με κακιά αλλα τα παιδιά; Εχουν δυο γονείς και πρέπει και οι δυο να μετέχουν δεν σημαίνει ότι έχει μόνο ή μαμά υποχρεώσεις .... Φιλικά πάντα Very Happy Very Happy

Lia21

Lia21
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="fey11gr"]Καλημερα!Να μαι παλι,μπηκα να γελασω με αυτα που τραβαμε οι περισσοτερες κ να παθω καταθλιψη με τις τυχερες!

Το καλύτερο ξεχάσες την ωρα που ψηνει ( και μόνο αυτο )) ρε αγαπη πιασε μια μπυριτσα

αφού πας να φύγεις ρε αγάπη πιανεις και την τσιμπίδα
Σε 2 αχ ρε μωρό μου και μια πιάτελα
Και όταν αρχιζεις να αφριζεις και να βγάζεις καπνούς το τελειωτικό

Βάλε και καμία μπυριτσαα λίγο στην κατάψυξη γιατί δεν είναι κόκαλο χαχαχαχαχαχαχαχαχα

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά διαβάζω τόση ώρα το θέμα κ έχω σκάσει στα γέλια!!! Δεν υπάρχουν!!! Μη με βρίσετε αλλά είμαι και εγώ από τις τυχερές!! Με βοηθάει σε όλα εκτός το μαγείρεμα! Τα πουκάμισα, παντελόνια,κοστούμια τα πάμε καθαριστήριο,αλλά καμιά φορά σιδερώνει τα μπλουζάκια του. Βάζει πλυντήριο,τα μαζεύει όταν στεγνώσουν και πάντα σχεδόν μαζεύει το πιάτο του και το πλένει. Είναι πολύ της τάξης και εγώ της καθαριότητας οπότε ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Δε θα χρειαστεί να του πω κάτι,εφόσον πχ σερβίρω εγώ,αυτός θα πάει να φέρει το τυρί από το ψυγείο..κάπως έτσι λειτουργούμε. Μου έχει προτείνει να πάρουμε γυναίκα,αλλά δε θέλω,τώρα αν με το παιδί αργότερα χρειαστώ βοήθεια,μπορεί να βάλουμε.

????????

Επισκέπτης
toutounaki έγραψε:
Lia21 έγραψε:Η πλάκα είναι ότι σαν βάλεις τους άντρες μας ((έμας που δεν βοηθάνε ) παρέα έτσι όπως είναι άγνωστοι μεταξύ τους και ρωτήσεις την γνώμη τους όλοι θα πουν ότι οι γυναίκες του είναι υστερικες γρινιαρες και δεν κάνουμε τπτ γιατί ότι και να κάνουμε για τα ματιά του είναι λάθος χαχαχαχ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 911307 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 911307
Respect Respect Respect

ΣΩΣΤΗ.....

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
viki32 έγραψε:
fey11gr έγραψε:Καλημερα!Να μαι παλι,μπηκα να γελασω με αυτα που τραβαμε οι περισσοτερες κ να παθω καταθλιψη με τις τυχερες!

Ο ΑΝΔΡΑΣ
Η ΓΥΝΑΙΚΑ
8. Η γυναίκα βάζει σε ένα δίσκο τα κρέατα με τα σχετικά μπαχαρικά και τα εργαλεία του ψησίματος.
9. Η γυναίκα φέρνει την σχάρα καθαρή και το δίσκο στον άνδρα που είναι ξαπλωμένος δίπλα στην ψησταριά απολαμβάνοντας την μπύρα του.
15. Ο άνδρας βγάζει το κρέας που παράψήθηκε από την σχάρα και το πάει στην γυναίκα του.
24. Με ένα απορημένο ύφος ο άνδρας βγάζει συμπέρασμα ότι οι γυναίκες δεν είναι ποτέ ευχαριστημένες.

[quote="Lia21"]

Το καλύτερο ξεχάσες την ωρα που ψηνει ( και μόνο αυτο )) ρε αγαπη πιασε μια μπυριτσα

αφού πας να φύγεις ρε αγάπη πιανεις και την τσιμπίδα
Σε 2 αχ ρε μωρό μου και μια πιάτελα
Και όταν αρχιζεις να αφριζεις και να βγάζεις καπνούς το τελειωτικό

Βάλε και καμία μπυριτσαα λίγο στην κατάψυξη γιατί δεν είναι κόκαλο χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ετσι ακριβως βρε κοριτσια καλα αυτο με την μπυρα κ την πιατελα ειναι απο τα highlights του ψησιματος! Και φυσικα μετα με καμαρι λενεχ ποπο καλα τι ψηστης ειμαι!!!!! ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 215994 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 215994 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 215994

Lia21

Lia21
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vetaki..! έγραψε:κ εμενα με το μηχανακι παει σουπερ..πολλες φορες του λεω,θα γκρεμιστεις με τις σακουλες κ το μηχανακι,παρε το αμαξι...ωωωωω που θα παω να μπλεκω εκει με το αμαξι!!!!

οσο για μαστορεματα πιανουν τα χερια του κ οτι κανει το κανει μερακλιδικα αλλα εχουμε ενα θεμα με τα του παταριου...

δλδ ηθελα να βαλει την κουτα του καροτσιου στο παταρι...2μηνες την εκανα βολτα απο το ενα δωματιο στο αλλο..

Π
απο οτι φαινοταν δεν τον ενοχλουσε μεσα στο σπιτι μεχρι που την εβαλα μεσα στην μπανιερα Shocked Shocked Shocked Shocked εκει τον ενοχλουσε κ την εβγαλε στο παταρι!!!!!!!!!

Καλησπέρα να σε ρωτήσω κάτι άσχετο μιας και είσαι παλιά εδώ μέσα στο fb με τι όνομα; Ψάχνω το blog ???? ευχαριστω

????????

Επισκέπτης
vetaki..! έγραψε:κ εμενα με το μηχανακι παει σουπερ..πολλες φορες του λεω,θα γκρεμιστεις με τις σακουλες κ το μηχανακι,παρε το αμαξι...ωωωωω που θα παω να μπλεκω εκει με το αμαξι!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ???ΜΠΟΥΧΟΧΟΟΧΟΧΟΧΟΧ

????????

Επισκέπτης
viki32 έγραψε:

Ο ΑΝΔΡΑΣ
Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Respect Respect

????????

Επισκέπτης
kleopatra1981 έγραψε:Καλά διαβάζω τόση ώρα το θέμα κ έχω σκάσει στα γέλια!!! Δεν υπάρχουν!!! Μη με βρίσετε αλλά είμαι και εγώ από τις τυχερές!! Με βοηθάει σε όλα εκτός το μαγείρεμα! Τα πουκάμισα, παντελόνια,κοστούμια τα πάμε καθαριστήριο,αλλά καμιά φορά σιδερώνει τα μπλουζάκια του. Βάζει πλυντήριο,τα μαζεύει όταν στεγνώσουν και πάντα σχεδόν μαζεύει το πιάτο του και το πλένει. Είναι πολύ της τάξης και εγώ της καθαριότητας οπότε ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Δε θα χρειαστεί να του πω κάτι,εφόσον πχ σερβίρω εγώ,αυτός θα πάει να φέρει το τυρί από το ψυγείο..κάπως έτσι λειτουργούμε. Μου έχει προτείνει να πάρουμε γυναίκα,αλλά δε θέλω,τώρα αν με το παιδί αργότερα χρειαστώ βοήθεια,μπορεί να βάλουμε.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ Ε??? ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 50580 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 50580
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΨΩΝΙΣΑΜΕ??? ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 911307 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 911307

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ποποπο!!! Κωμικοτραγικές καταστάσεις! Δηλαδή κωμικές μέχρι να πάρεις στο κρανίο και να του φέρεις το μπάρμπεκιου κατακέφαλα!! Laughing

'Ομως pleaaaaaaase, πείτε μου τουλάχιστον ότι δεν δουλεύετε (εκτός τα του σπιτιού που από μόνα τους είναι δουλειά...)!!!!! Αλλίως θα τρελαθώ...

Α, κι ότι αφού αγανακτείτε τόσο (με το δίκιο σας) σκοπεύετε να δώσετε στον γιό σας και σφουγγαρίστρα και ξεσκονόπανο και καροτσάκι για τη λαική!!! ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 93981

????????

Επισκέπτης
ΜΙΑΣ Κ ΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ....

ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΨΩΝΙΑ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Κ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ..Ο ΠΑΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ, ΚΑΝΕΙ PR ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗ ΖΗΤΟΥΛΙΑ..
ΡΕ ΜΩΡΟ ΦΕΡΕ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΖΕ
ΡΕ ΜΩΡΟ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ
ΡΕ ΜΩΡΟ ΦΕΡΕ ΕΝΑ ΠΗΡΥΝΙ
ΡΕ ΜΩΡΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

ΜΠΑΣΤΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΑΙΔΑΡΙΑ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ Κ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ..ΕΧΟΝΤΑΣ Κ ΤΗ ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΑ ΔΙΠΛΑ..ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ, ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΣΙΑ Κ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΝΤΑΟΥΛΙΑ...

ΑΝ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ, ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΝ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Κ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΜΟΝΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ, ΟΤΙ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, ΟΤΙ Η ΣΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΗ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΨΗΣΕ ΤΕΛΕΙΑ....ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 215994 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 215994 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 215994 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 8 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 21]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις