Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
453 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 453 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 21]

viki32

viki32
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Παντως ειλικρινα στεναχωριεμαι οταν διαβαζω τετοιες καταστασεις.Και δεν τις διαβαζω μονο οι περισσοτερες φιλες μου το βιωνουν αυτο.
Ειναι δυνατον??
Δηλαδη ποσους ρολους μπορει να αντεξει μια γυναικα?Απο τη στιγμη που δουλευει και η γυναικα ειναι υποχρεωμενη να κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ μεσα στο σπιτι?Πραγματικα θυμωνω που υπαρχουν αντρες που δεν τους καιγεται καρφακι αν η συντροφος τους ειναι ρακος απο το τρεξιμο.
Δηλαδη πως γινεται αυτο?
Δεν τους νοιαζει?
Επισης το τραγικο ειναι κοτζαμαν αντρες να καθονται και να το ξυνουν και οι γυναικες με τη μιση δυναμη απο αυτους να τρεχουν 24 ωρες..ειναι ντροπη πραγματικα.Πρεπει να κανετε κατι δραστικο κοριτσια οσες εχετε τετοιο θεμα ειναι μεγαλο αδικο.
Συζητηστε,απαιτηστε βοηθεια.
Γιατι η σωματικη και ψυχολογικη κουραση φερνει ενταση και προστριβες.
Οταν βλεπεις οτι ο ανθρωπος σου φερεται ετσι ποσα χρονια μπορεις να αντεξεις σε τετοιους ρυθμους?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την viki32 στις Δευ Ιαν 28, 2013 3:19 pm, 1 φορά

nikolu

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
και εγω παλι ειμαι απο τις τυχερες.ειμαι λιγιο τσαπατσουλα και ο καλος μου εχει μανια με το σπιτι. μοσχοβαλαει 24 ωρες το 24ωρο. το μονο που κανω ειναι να πλενω κανα πιατο κυριολεκτικα!και σιδερο τωρα πια τα ρουχαλακια της μικρης. σφουγγαρισμα σκουπισμα ΚΑΙ φαγητο ΚΑΘΕ μερα ο αντρας!! ειμαστε 2 χρονια μαζι και δε ξερω καν που βαζουμε τη σφουγγαριστρα.αν παω καμμια φορα να κανω κατι τρελενεται (επειδη κ καλα δε το κανω καλα)

ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ... Razz

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
viki32 έγραψε:Παντως ειλικρινα στεναχωριεμαι οταν διαβαζω τετοιες καταστασεις.Και δεν τις διαβαζω μονο οι περισσοτερες φιλες μου το βιωνουν αυτο.
Ειναι δυνατον??
Δηλαδη ποσους ρολους μπορει να αντεξει μια γυναικα?Απο τη στιγμη που δουλευει και η γυναικα ειναι υποχρεωμενη να κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ μεσα στο σπιτι?Πραγματικα θυμωνω που υπαρχουν αντρες που δεν τους καιγεται καρφακι αν η συντροφος τους ειναι ρακος απο το τρεξιμο.
Δηλαδη πως γινεται αυτο?
Δεν τους νοιαζει?
Επισης το τραγικο ειναι κοτζαμαν αντρες να καθονται και να το ξυνουν και οι γυναικες με τη μιση δυναμη απο αυτους να τρεχουν 24 ωρες..ειναι ντροπη πραγματικα.Πρεπει να κανετε κατι δραστικο κοριτσια οσες εχετε τετοιο θεμα ειναι μεγαλο αδικο.
Οταν βλεπεις οτι ο ανθρωπος σου φερεται ετσι ποσα χρονια μπορεις να αντεξεις σε τετοιους ρυθμους?

Ενταξει,δεν ξερω για τους αλλους,αλλα ο δικος μου δεν με εχει και με τον βουρδουλα.Μπορει εγω να ειμαι υστερικη με τις δουλειες,αλλα το αναγνωριζει οτι κουραζομαι.Παντα μου λεει να μου φερει γυναικα να με βοηθησει,ασχετα που εγω δεν θελω για δικους μου λογους.Πηγαινει σουπερ μαρκετ,πληρωνει λογ/σμους,ασχολειται με το παιδι,φροντιζει να μη μας λειπει τιποτα και οταν γεννησα,πηρε αδεια 40 ημερες και επειδη δεν ειχαμε κανεναν δικο μας για βοηθεια,τα εκανε ολα εκεινος.Ουτε νερο δεν με αφηνε να βαλω.Ολα στο χερι.Μπορει να γκρινιαζω που ειναι τσαπατσουλης,αλλα ειναι τοσο γλυκος ανθρωπος,τοσο τρυφερος και καψουρης μαζι μου(οπως κι εγω φυσικα),μου εχει σταθει σε τραγικες στιγμες στη ζωη μου,ειναι εκει για μενα και την κορη μας ΠΑΝΤΑ,που οσο κι αν με νευριαζει που το σπιτι μας αυτη τη στιγμη ειναι μπαχαλο απο τα πεταμενα ρουχα και μονο που τον βλεπω να κοιμαται αγκαλια με το μωρο μας,ε ας πεταξει και τα βρακια του οπου ναναι!Κανει αλλα πραγματα που εχουν περισσοτερη αξια για μενα στην τελικη απο το να βαλει τα ρουχα στα απλυτα.Ειμαι γκρινιαρα τι να κανω;Ουτε εγω μπορω να το αλλαξω αυτο κι ας τον εκνευριζει κι εκεινον πολυ,οπως εμενα η ακαταστασια του!

viki32

viki32
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Δεν μιλησα συγκεκριμενα για καποια απο τις κοπελες εδω.Αλλα εχω απειρα προσωπικα παραδειγματα απο φιλες ή γνωστες.Να γυρνανε ρακος απο τη δουλεια το βραδυ και ο αντρας τους να μην εχει μαζεψει το πιατο του.Να πρεπει να μαγειρεψουν να κανουν μπανιο τα παιδια κτλ κτλ.ενω ο αλλος ειναι με τα ποδια πανω στον καναπε..και παντα σκεφτομαι μα καλα δεν την λυπαται?Δεν ντρεπεται?
Τι να πω..

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katnik75 έγραψε:
toutounaki έγραψε:
katnik75 έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩ. ΕΧΩ ΛΟΙΩΣΕΙ.....ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ????/ΜΠΟΥΧΟΧΟΟΧΟΧΟ

Ακριβως! Και για σοβαρες περιπτωσεις δυσκοιλιοτητας! ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 606100 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 606100 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 911307 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 585182

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..... Respect Respect Respect Respect
Κοριτσια πραγματικα εχω πεθανει απο τα γελια.Καθομαι μονη μου κ γελαω στον υπολογιστη σαν την τρελη.Δεν παιζονται αυτοι οι αντρες.

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
viki32 έγραψε:Δεν μιλησα συγκεκριμενα για καποια απο τις κοπελες εδω.Αλλα εχω απειρα προσωπικα παραδειγματα απο φιλες ή γνωστες.Να γυρνανε ρακος απο τη δουλεια το βραδυ και ο αντρας τους να μην εχει μαζεψει το πιατο του.Να πρεπει να μαγειρεψουν να κανουν μπανιο τα παιδια κτλ κτλ.ε?νω ο αλλος ειναι με τα ποδια πανω στον καναπε..και παντα σκεφτομαι μα καλα δεν την λυπαται?Δεν ντρεπεται?
Τι να πω..

Δεν ειπα οτι το ειπες προσωπικα,δεν παρεξηγηθηκα.Απλα πιστευω πως ολες οσες γραψαμε τα κουλα των αντρων μας,πιο πολυ για πλακα τα λεμε για να γελαμε.Τους αγαπαμε. μωρε κι ας κανουν και καμια τσαπατσουλια παραπανω,ας ξεχνανε και τα σκουπιδια καμια φορα.Κι αυτοι σιγουρα ολο και κανενα παραπονακι θα εχουν απο εμας.Ομως αγαπιομαστε κι αυτο εχει σημασια!
Ασχετο,αλλα με εχω την υποψια οτι ο καφες που μου σερβιρανε δεν ηταν ντεκαφεινε,για αυτο και το ματι μου ειναι γαριδα!

nikolu

fratzolaki έγραψε:
viki32 έγραψε:Δεν μιλησα συγκεκριμενα για καποια απο τις κοπελες εδω.Αλλα εχω απειρα προσωπικα παραδειγματα απο φιλες ή γνωστες.Να γυρνανε ρακος απο τη δουλεια το βραδυ και ο αντρας τους να μην εχει μαζεψει το πιατο του.Να πρεπει να μαγειρεψουν να κανουν μπανιο τα παιδια κτλ κτλ.ε?νω ο αλλος ειναι με τα ποδια πανω στον καναπε..και παντα σκεφτομαι μα καλα δεν την λυπαται?Δεν ντρεπεται?
Τι να πω..

Δεν ειπα οτι το ειπες προσωπικα,δεν παρεξηγηθηκα.Απλα πιστευω πως ολες οσες γραψαμε τα κουλα των αντρων μας,πιο πολυ για πλακα τα λεμε για να γελαμε.Τους αγαπαμε. μωρε κι ας κανουν και καμια τσαπατσουλια παραπανω,ας ξεχνανε και τα σκουπιδια καμια φορα.Κι αυτοι σιγουρα ολο και κανενα παραπονακι θα εχουν απο εμας.Ομως αγαπιομαστε κι αυτο εχει σημασια!
Ασχετο,αλλα με εχω την υποψια οτι ο καφες που μου σερβιρανε δεν ηταν ντεκαφεινε,για αυτο και το ματι μου ειναι γαριδα!

ποσο δικαιο εχετε και οι δυο. απο τη μια ειναι ασχημο να μη κανει τπτ απο την αλλη κανει πραγματα αλλα οχι αυτα που θελουμε εμεισ!!!!! καθεμια μας εχει τα δικα της. φανταζομαι τι παραπονα θα κανουν οι αντρεσ για μας.....!!!!! παντως το θεμα ειναι για γελεια μεχρι δακρυων!!!

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πολλα γελια ομως!
Και που να βλεπατε απο καμια μερια τον δικο μου,οταν κανει δουλειες!Για να πλυνει τα πιατα,ιδρωνει και ξεφυσαει και κανει δεκα ωρες!Φοβαται μη του πεσουν απο τα χερια και τα σπασει!Εγω πεθαινω στα γελια και μου λεει τι κοροιδευεις βρε;Μπορει να αργω,αλλα τα κανω και τριζουν απο το πλυσιμο!Την απαντηση ετοιμη!

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
arco iris έγραψε:ρε κοριτσια μηπως τους πηρατε απ ευθειας απ τη μαμα γι αυτο??? εμενα ο δικος μου εμενε πανω απ τη μαμα του, μονος του, και το σπιτι του ελαμπε!

και απο τοτε που μενουμε μαζι, του το παιρνω απ το χερι το πιατο και λεει "μπορω να το πλυνω δεν ειμαι κουλος".....πολλες φορες εχει προσφερθει και για πραγματα που εγω ως κλασικη κολλημενη ελληνιδα θεωρω απαραδεκτο να τα κανει ο αντρας μου πχ σιδερωμα η απλωμα - να τον παρει κανα ματι εχω πεθανει λεμε!

αλλα εγω τον σταματουσα, δλδ ο ιδιος ειχε στο μυαλο του οτι θα βοηθαει......παρολο που δε δουλευω τωρα παλι βοηθαει θα μου πεις ειναι που δε μπορω κιολας αλλα ειλικρινα πιστευω οτι ειναι στην ιδιοσυγκρασια του ανθρωπου....

απλα εγω ειμαι πολυ κολλημενη με τα comme il faut και δε μπορω νιωθω απαισια....που στο κατω κατω εχω και τη μαμα μου να βοηθαει πλενει , σιδερωνει, δεν επεσε και ολο το βαρος πανω του.....

εγώ παλι σκασίλα μου αν τον δουν να απλώνει δουλευω 12 ωρες την ημέρα.

markella01

markella01
viki32 έγραψε:Παντως ειλικρινα στεναχωριεμαι οταν διαβαζω τετοιες καταστασεις.Και δεν τις διαβαζω μονο οι περισσοτερες φιλες μου το βιωνουν αυτο.
Ειναι δυνατον??
Δηλαδη πως γινεται αυτο?
Δεν τους νοιαζει?

Εμένα όχι απλά με λυπόταν (τώρα μένουμε στη μάνα μου και μας τα έχει όλα στο χέρι να ναι καλά η γυναίκα, μιλάω για πριν που μέναμε μόνοι μας), άλλα όταν με έβλεπε να δουλεύω, να γυρίζω σπίτι, να κάνω δουλειές , να κουλαντρίζω την μεγάλη μου την κόρη και να του λέω πως είμαι σκληρή κι αντέχω (τρομάρα μου) να με λέει και υποτιμητικά εσύ έπρεπε να γεννηθείς άντρας, αφού έχεις μεγάλα κοχόνας(καταλαβαίνετε)

nikolu έγραψε:και εγω παλι ειμαι απο τις τυχερες.ειμαι λιγιο τσαπατσουλα και ο καλος μου εχει μανια με το σπιτι. μοσχοβαλαει 24 ωρες το 24ωρο. το μονο που κανω ειναι να πλενω κανα πιατο κυριολεκτικα!και σιδερο τωρα πια τα ρουχαλακια της μικρης. σφουγγαρισμα σκουπισμα ΚΑΙ φαγητο ΚΑΘΕ μερα ο αντρας!! ειμαστε 2 χρονια μαζι και δε ξερω καν που βαζουμε τη σφουγγαριστρα.αν παω καμμια φορα να κανω κατι τρελενεται (επειδη κ καλα δε το κανω καλα)

ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ... Razz

arco iris , άκυρο το προξενιό. Αδερφό ετούτου εδώ θέλω, γίνεται?

Μάλλον εγώ είμαι η μόνη που δεν βρίσκω χαριτωμένο όλο αυτό...και που επειδή βιάστηκα να παντρευτώ δε ζύγιασα καλά τα πράγματα και βρέθηκα με έναν άντρα που πιστεύει ότι η δική του δουλειά είναι να μου παίρνει το κλειδί από τα χέρια όταν είμαστε στην εξώπορτα γιατί την πόρτα την ανοίγει ο κύρης του σπιτιού ( αυτή η πεθερά μου πρέπει να πάρει όσκαρ βλακείας με αυτές τις μαλακίες που του έμαθε).Αυτή είναι η υποχρέωσή του μέσα σ'ενα σπιτικό. Μέχρι εκεί, παραπάνω δεν έχει. Καλημέρα σας!

Maryanastasia

Maryanastasia
κι εγώ αν η γυναίκα εργάζεται δεν το βρίσκω χαριτωμένο καθόλου.....

????????

Επισκέπτης
fratzolaki έγραψε:[
Ενταξει,δεν ξερω για τους αλλους,αλλα ο δικος μου δεν με εχει και με τον βουρδουλα.Μπορει εγω να ειμαι υστερικη με τις δουλειες,αλλα το αναγνωριζει οτι κουραζομαι.Παντα μου λεει να μου φερει γυναικα να με βοηθησει,ασχετα που εγω δεν θελω για δικους μου λογους.Πηγαινει σουπερ μαρκετ,πληρωνει λογ/σμους,ασχολειται με το παιδι,φροντιζει να μη μας λειπει τιποτα και οταν γεννησα,πηρε αδεια 40 ημερες και επειδη δεν ειχαμε κανεναν δικο μας για βοηθεια,τα εκανε ολα εκεινος.Ουτε νερο δεν με αφηνε να βαλω.Ολα στο χερι.Μπορει να γκρινιαζω που ειναι τσαπατσουλης,αλλα ειναι τοσο γλυκος ανθρωπος,τοσο τρυφερος και καψουρης μαζι μου(οπως κι εγω φυσικα),μου εχει σταθει σε τραγικες στιγμες στη ζωη μου,ειναι εκει για μενα και την κορη μας ΠΑΝΤΑ,που οσο κι αν με νευριαζει που το σπιτι μας αυτη τη στιγμη ειναι μπαχαλο απο τα πεταμενα ρουχα και μονο που τον βλεπω να κοιμαται αγκαλια με το μωρο μας,ε ας πεταξει και τα βρακια του οπου ναναι!Κανει αλλα πραγματα που εχουν περισσοτερη αξια για μενα στην τελικη απο το να βαλει τα ρουχα στα απλυτα.Ειμαι γκρινιαρα τι να κανω;Ουτε εγω μπορω να το αλλαξω αυτο κι ας τον εκνευριζει κι εκεινον πολυ,οπως εμενα η ακαταστασια του!

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την προλαλήσασα! Respect

????????

Επισκέπτης
καλημερα κ απο μενα. Εννοειται οτι εχουν κ τα καλα τους, ο δικος μου οκ μου λεει να παρω γυναικα, πηρα 2-3 φορες εκανε το σπιτι μο..καπελο, τα εκανα ξανα κ εδινα κ 70 ευρω. Διοτι δεν μπορω να γινω κ σκυλα, η λογικη μου ειναι οτι αυτη ειναι η δουλεια της ξερει να κανει το σπιτι (αλλο που εκανε με χλωρινες τα πατζουρια κ μου χλωρινιασε κ τις κουρτινες). οποτε το σχολασα το να παιρνω γυναικα κ τραβαω το γολγοθα μονη μου. Μετα απο 6 χρονια συμβιωσης κ ατελειωτης κουβεντας κ με εκεινον κ με τις ομοιοπαθουσες φιλες μου 2 σεναρια παιζουν..
1. Για τον δικο μου παντα...Οταν γινεις χαλι ο αλλος θα σε πατησει. Αρα εχει βρει εμενα που ναι μεν γκρινιαζω αλλα στο τελος τα κανω ολα μονη μου κ λεει δεν βαριεσαι..αστην αυτη αντεχει
2. η γενικως δεν του κοβει...παραπερα..

Επειδη λοιπον εχω βαλει στη ζυγαρια κ τα καλα του κ τα ασχημα, οφειλω να παραδεχτω οτι υπερτερουν τα καλα οποτε μεχρι σημερα επιλεγω το δευτερο σεναριο διοτι αν επιλεξω το πρωτο θα τα κανω πουτ...κ θα τον σχολασω... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

????????

Επισκέπτης
αν παντως γινει ποτε διαγωνισμος αναισθησιας, ο δικος μου με διαφορα θα κατσει στο θρονο κ θα εχει το σκηπτρο... αυτο που επισης λειτουργει σε μενα τουλαχιστον ειναι η συγκριση με αλλους αντρες. Ως λεων το φερει βαρεως αυτο..Πριν απο κανα 3μηνο ο αντρας της κοπελας που μενει απο πανω εχει κολλημα με τη μαγειρικη κ μια κυριακη μας κατεβασε ενα πιατο με μπρουσκετες με σολωμο κ κατι τετοια. ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΘΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ...αρχιζω λοιπον εγω κ τι ωραια κ ειναι ο φοβερος ο κωστας κ πωπω τι εφτιαξε το ατομο..παιρνει ο δικος μου μια με βλεμμα αλα Τασσω Καβαδια, δοκιμαζει κ μου λεει με μια ξινιλα ε σιγα δεν ειναι τιποτα φοβερο..ΛΕΩ ΟΚ ΜΑΖΕΨΟΥ.. λεω ενταξει δεν ειναι κ σουπερ, ειναι συνταγη του jammie oliver κ αυτος ειναι κ λιγο ιδιαιτερος...κ εκει αρχιζει ο παρακατω διαολογος...

- Ε Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟΥ J.OLIVER Shocked Shocked Shocked Shocked
ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΩ....
- ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ ΛΕΩ.... Shocked Shocked Shocked
ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΩ...Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΕΙ
-..ΛΕΩ Α ΝΑΙ....
Ε ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ, ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ Κ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ Shocked Shocked Shocked

ΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΛΑΤΕ ΟΛΕΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ..ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...ΘΑ ΦΑΜΕ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 328109 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 328109 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 328109
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 328109

ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΓΟΣ Κ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ.... affraid affraid affraid

evi2

Eνταξει,διαβασα ολο το θεμα και εχω λιωσει στο γελιο...!!!Εγω ανηκω στις τυχερες που μοιραζομαστε τα παντα μεσα στο σπιτι αλλα εχω να τονισω κατι...Οσες εχουμε αγορακια ας φροντισουμε να τα μαθουμε οτι η γυναικα δεν ειναι δουλα και οτι ο καθενας πρεπει να βοηθαει με τον τροπο του και οσο μπορει...Αν βεβαια δε μου αρεσει η νυφη που θα μου φερει θα αναθεωρησω Wink

????????

Επισκέπτης
evi2 έγραψε:Eνταξει,διαβασα ολο το θεμα και εχω λιωσει στο γελιο...!!!Εγω ανηκω στις τυχερες που μοιραζομαστε τα παντα μεσα στο σπιτι αλλα εχω να τονισω κατι...Οσες εχουμε αγορακια ας φροντισουμε να τα μαθουμε οτι η γυναικα δεν ειναι δουλα και οτι ο καθενας πρεπει να βοηθαει με τον τροπο του και οσο μπορει...Αν βεβαια δε μου αρεσει η νυφη που θα μου φερει θα αναθεωρησω Wink

ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΓΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΑΘΩ ΚΑΜΙΑ..ΣΚΥΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ..Κ ΕΠΕΙΔΟΙ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΛΟΥΖΕΣΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ... Embarassed

LiaS

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Respect Respect Respect
έχω λιώσει μιλάμε με αυτά που γράφετε...η αλήθεια είναι οτι ο δικός μου άντρας βοηθάει...πρέπει να το ζητήσω βέβαια αλλά "μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος" που λένε.Από σβαρνιά βέβαια είμαστε το ίδιο...!!!

ΕΒΙΤΑ

δεν έχω λόγια Very Happy Very Happy απλα γελάω...
όσον αφορά τον δικό μου άντρα ντάξει δουλειές του στυλ σκούπισμα σφουγγάρισμα πλύσιμο δεν το έχουμε ΑΛΛΑ τουλάχιστον με βοηθάει στο μπάνιο της κόρης ταϊζει το μωρό κατεβάζει τα σκουπίδια όταν τα δει κ σκοντάψει πάνω κ το κυριότερο όταν φάει μόνος του βάζει τα πιάτα στο νεροχυτή ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 328109

????????

Επισκέπτης
ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Κ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ...ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ Κ ΓΟΥΡΟΥΝΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ..Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΝΑΙ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ....ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡ, ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΞΥΛΑ, ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΥ....ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΜΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΛΕ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΩ....ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ..ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΩΡΟ ΑΠΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ (ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ) ΘΕΣ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ...ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ, ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ Κ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ...

????????

Επισκέπτης
ΕΒΙΤΑ έγραψε:δεν έχω λόγια Very Happy Very Happy απλα γελάω...
όσον αφορά τον δικό μου άντρα ντάξει δουλειές του στυλ σκούπισμα σφουγγάρισμα πλύσιμο δεν το έχουμε ΑΛΛΑ τουλάχιστον με βοηθάει στο μπάνιο της κόρης ταϊζει το μωρό κατεβάζει τα σκουπίδια όταν τα δει κ σκοντάψει πάνω κ το κυριότερο όταν φάει μόνος του βάζει τα πιάτα στο νεροχυτή ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 328109

ΘΥΣΑΥΡΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΣΥ...ΑΦΟΥ ΠΑΕΙ Κ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ... ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 654316 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 654316 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 654316

????????

Επισκέπτης
πωπω καλε εσεις!!!!!!!!!!! δεν παιζεστε! ποσα γραψατε? για τα ζωδια πλακα κανουμε ρε παιδια, αλλοιμονο .......τη μαρκελλα εγω γιατι τη νιωθω λιγο .......να πνιγεται? δλδ οτι δεν το διασκεδαζει καθολου ομως......

markella01

markella01
arco iris έγραψε:πωπω καλε εσεις!!!!!!!!!!! δεν παιζεστε! ποσα γραψατε? για τα ζωδια πλακα κανουμε ρε παιδια, αλλοιμονο .......τη μαρκελλα εγω γιατι τη νιωθω λιγο .......να πνιγεται? δλδ οτι δεν το διασκεδαζει καθολου ομως......

Εμ δεν το διασκεδάζω η δόλια! Να είστε καλά όμως, τουλάχιστο γελάω με τα δικά σας....Κι όταν έκανα παράπονα στη μάμά του ότι δεν κάνει τίποτα στο δωματιο (γιατί ένα ρημαδοδωμάτιο έχουμε να καθαρίσουμε) μου λεει εεεεεε εδώ στο σπίτι έκανε.....Τι της λες τώρα?

????????

Επισκέπτης
τι εννοεις ενα δωματιο? αν θες μας λες.......

????????

Επισκέπτης
markella01 έγραψε:
arco iris έγραψε:πωπω καλε εσεις!!!!!!!!!!! δεν παιζεστε! ποσα γραψατε? για τα ζωδια πλακα κανουμε ρε παιδια, αλλοιμονο .......τη μαρκελλα εγω γιατι τη νιωθω λιγο .......να πνιγεται? δλδ οτι δεν το διασκεδαζει καθολου ομως......

Εμ δεν το διασκεδάζω η δόλια! Να είστε καλά όμως, τουλάχιστο γελάω με τα δικά σας....Κι όταν έκανα παράπονα στη μάμά του ότι δεν κάνει τίποτα στο δωματιο (γιατί ένα ρημαδοδωμάτιο έχουμε να καθαρίσουμε) μου λεει εεεεεε εδώ στο σπίτι έκανε.....Τι της λες τώρα?

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 679259 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.. - Σελίδα 7 679259 κανεις το μαλ...κ δεν απαντας.... Rolling Eyes

Constantin@

Constantin@
Έχω τρελαθεί στο γέλιο με το θεματάκι αυτό Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 21]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις