Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
633 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 633 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια αυτό τον αποστειρωτή πήραμε!

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090302&itmid=852

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νεραιδομαμα ναι εγω ειμαιιιιιιιιιιιιιι Razz Razz

τοτουλα δρ μπραουν καλα ειναι? τι ειχες παρει στον μικρο σου?

Αυλινακι εννοειτε και γω θελω τοσο πολυ να θηλασω!!!!! αλλα βρηκα αυτο το πακετο που τα ειχε οοοοοολα και το πηρα ηταν σε προσφορα, ξεμπερδεψα με μπιμπεροαποστηρωτες τουλαχιστον .

αρετουλα μου σευχαριστωωωωω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 328109

κοριτσια κανενα υπνοσακο θα παρετε? Rolling Eyes
ειδα και ενα φανταστικο παπλωματακι αλλα μου ειπαν μολις χρονισει βαζουν Crying or Very sad

ασχετιλα φουλ ε? χαχαχαχα

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ, ναι βρε Στελλίνο μου,το ξέχασα!πάω να φωτογραφίσω και επιστρέφω!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ardo έγραψε:αχ, ναι βρε Στελλίνο μου,το ξέχασα!πάω να φωτογραφίσω και επιστρέφω!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 654316

κοριτσιααααααα για πειτε για πειτε μιας που μαζευτηκαμε???

τι θεμα κανατε/θα κανετε το δωματιο του μωρουλινου σας?

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tattooed_snowhite έγραψε:νεραιδομαμα ναι εγω ειμαιιιιιιιιιιιιιι Razz Razz

τοτουλα δρ μπραουν καλα ειναι? τι ειχες παρει στον μικρο σου?

Αυλινακι εννοειτε και γω θελω τοσο πολυ να θηλασω!!!!! αλλα βρηκα αυτο το πακετο που τα ειχε οοοοοολα και το πηρα ηταν σε προσφορα, ξεμπερδεψα με μπιμπεροαποστηρωτες τουλαχιστον .

αρετουλα μου σευχαριστωωωωω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 328109

ειδα και ενα φανταστικο παπλωματακι αλλα μου ειπαν μολις χρονισει βαζουν Crying or Very sad

μου ειπαν οτι ειναι καλα, δεν εχω να χασω κατι. αποστειρωτη εχω τον παλιο της chicco. και μπιμπερο ειχα chicco αλλα στις αρχες εσταζαν.
εχω 2 υπνοσακους ενας σαν φορμακι με μανικακι (δεν με πολυβολευσαι) και εναν που ειναι σαν sleeping bag [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Uploaded with ImageShack.us

επισης να σας πω οτι επειδη τοσπιτι που μεναμε ηταν παρα πολυ κρυο χρησιμοποιουσα παπλωμα

aylin

aylin
Πάπλωματάκια έχω (2 δώρο μαμάς, 1 δώρο φίλης μου)...τα έπλυνα, και κατ'ευθείαν μπήκαν ντουλάπα...μέχρι να χρονήσει θα την έχω με φλις κουβερτούλες...εκτός απροόπτου...εάν ο Μάρτιος προβλέπετε όπως ο περσινός ε δν μπορεί ένα ελαφρύ παπλωματάκι το χρειάζεται το μωρό!

aylin

aylin
Λοιπόν Χιονατουλίνο..."Πριγκίπισσες της Disney"...η μία απο τις πριγκίπησσες είναι σαν άντρας-τραβεστί αλλά δεν βαριέσαι!Απλώς το δωμάτιο βγήκε πολύ πολύ ροζ-φούξιο-gipsy,,,αλλά δεν βαριέσαι...μου βγήκε η ψυχή για να κολλήσω την μπορντούρα!!!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ!! ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΑΣΧΕΤΙΛΑΣ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!
http://forum.eimaimama.gr/t7627-topic?highlight=%CE%A4%CE%91+%CE%9D%CE%95%CE%9F%CE%93%CE%95%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A4%CE%91
ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

totula

totula
εμας θα εχει θεμα συννεφακια, θα βαλουμε αναλογη ταπετσαρια στον ενα τοιχο βρηκαμε και συννεφο φωτιστικο οροφης. ο αλλος τοιχος ενα απλο γαλαζιο

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν πήρα αποστειρωτή, και μπιμπερό έχω μόνο 2 δωράκια της MAM, θέλω πολύ να θηλάσω και πιστεύω οτι θα είμαι σε πειρασμό με αυτά στο σπίτι.ΑΝ δω οτι δεν τα καταφέρνω πάω και παίρνω, μπορώ να βολευτώ και με κατσαρολάκι για λίγες μέρες σιγά!
Χιονατούλα τέλεια τα ρουχαλάκια σας!
totula πάρτου 1-2 φορμάκια ίσα ίσα να τον βγάλεις απο την κλινική να πεις οτι τον έβγαλες με κάτι καινούριο! Γλιτώνεις και τόσα έξοδα!!!
Επίσης τα φορμάκια μας είναι 2 μακρυμάνικα, 2 αμάνικα και οοοολα τα άλλα κοντομάνικα.
Πήγα μια βόλτα απο το jumbo να δω αν βρω καμιά τσαντούλα μικρή για τα πραγματάκια του, αλλά δεν βρήκα :S .Όσες ξεκινήσατε τσαντούλες που τα βάλατε?
Έχει πολλά ρουχαλάκια για κοριτσάκια 0-6 μηνών στο jumbo, κολάν φουστίτσες μπλουζίτσες..Για αγοράκια έχει μόνο σετάκια φορμούλες ρε κορίτσια Sad Sad

aylin εγώ την μπορντούρα αν και πρώτη φορά ΚΑΙ μόνη μου, δεν άργησα πολύ να την βάλω ευτυχώς!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχ Αυλιν πηγε να μου βγει το μαρουλι απ τη μυτη με την πριγκιπισσα τραβεστι Laughing Laughing Laughing

-μαρεσει το θεματακι πολυ πριγκιπικο! οπως της αξιζει- I love you

τοτουλα μου πολυ χαλαρωτικο μου κανει και ομορφο! το τελιωσατε? καλε βαλτε καμια φωτοοοοοοοοοοοοοο?????????? clown

εγω τον ενα τοιχο θα τον κανω σκουρο μωβ, εκει εχει 2 απληκες στη μεση θα μπει η λευκη κουνια και απο πανω εχω ενα παραθυρο/καθρεφτη λευκο, το υπολοιπο δωματιο λιλα, οπου θα κολλησω μια τριανταφυλλια με γαλαζια τριανταφυλλα και πουλακια γυρω γυρω, και λιγο πιο διπλα , θα κρεμαστει απ το ταβανι με ροζ κορδελα ενα ασπρο κλουβι vintage για πουλακια που θα γεμιστει με ροζ/γαλαζια φτερακια μεσα.....
το χαλακι μας ειναι πετρολ φωτεινο και φρουφρενιο!
τα χρωματα του δωματιου μας δηλαδη ειναι¨

μωβ-γαλαζιο-ροζ με ασπρα επιπλακια I love you I love you I love you

σωσουλα παω να σε διαβασω εκει μπας και ξεστραβωθωωωωωωωω flower thanks!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 536304

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια μου θα προσπαθήσω να βάλω κάποιες φωτό (ελπίζω να μπουν, γιατί είμαι λίγο ξανθιά όσον αφορά το ίντερνετ!!)

http://img855.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img855/7585/p1010007kp.jpg

αυτή είναι η καλαθούνα μας (τα κατάφερα άραγε?????)

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το καθισματάκι της μασαμπούκας!!!

http://img820.imageshack.us
/content_round.php?page=done&l=img820/4246/p1010008tf.jpg

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρετουλα φυσικα και τα καταφερες!!!!!
η καλαθουνα ειναι τρεσζολι αλλα καλα εχω παθει πλακα με τα -χρωματα και τη μπορντουρα!
τρελλααααααααααααα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 654316

totula

totula
ardo παρα πολυ ωραια ειναι, το κιτρινο με το ροζ ταιριαζουν τελεια
tattooed_snowhite ακουγεται φανταστικο, βαλε φωτο οταν το φτιαξεις. λογικα μεχρι 20 οκτωβριου θα ειναι ετοιμο περιμενουμε να μετακομισουμε

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αιστοκαλο μου συγκινηθηκα Αρετουλα ειδικα με την τελευταια προταση!
οσο για τα πραγματακια και το δωματιο, τι να πω ολα ειναι ενα προς ενα!
με το καλο κοριτσαρε μας! κανε την καλη αρχη! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 377361

aylin

aylin
Αρετούλι μου έχω πάθει πλάκα!!!

Πόσο όμορφα όλα!Μπράβο κοριτσάκι μου όμορφο!Να τα χαρεί η μικρή σου πριγκίπσα και με το παραπάνω...Ετοιμάζεις ταξίδι μαγικό!!! I love you I love you I love you

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τώρα που πήρα το "κολλάι" με τις φωτό, ποστάρω και τα κεράσματα γέννας!!!(θέμα hello kitty όπως καταλαβαίνετε!!!)

http://img830.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img830/298/p1010015b.jpg

(το μηνυματάκι θα το βάλω μέσα σε κάθε κουβαδάκι).κορίτσια όλα τα υλικά τα πήρα από τζάμπο, μου στοιχισε ούτε 1 ευρω το ένα!!! Very Happy Very Happy Very Happy

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χιονάτη το δωμάτιό σας ακούγεται simply the best!!! περιμένουμε φωτό!Εγώ θα ξαναποστάρω τη Δευτέρα που θα έρθει και η κούνια (τώρα που πήρα το κολλάι!!)

Τοτούλα υπομονή, σε λίγο ετοιμάζεται το σπιτάκι σας!άντε, με το καλό να πάτε.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 415870

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ARDO ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!! ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ!
ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΕΙΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΚ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΧΥΜΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΩΗΡΘΕ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΠΝΙΖΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΓΑ ΜΕΣΑ.
ΑΝΤΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κικιτσακι μας αρρωστησες?????? μολις γυρησεις να μας πεις νεα! και να σε προσεχεις τωρα!!! Crying or Very sad

ναι κοριτσια μου απο εβδομαδα θα αρχισουμε βαψιματακια μολις τελιωσουμε θα στηλω, Αρετουλι τελεια ολα κουκλα μου τωρα που πηρες φορα περιμενουμε κ αλλα!

και απο τις αλλες ετσι???? μην κανετε πως δεν ακουτε! Razz

περαστικα στο Κικιτσακι μας! I love you

tatianoula

tatianoula
ardo το δωματιακι ειναι κουκλιστικο!!!την αλλη φορα να κανεις αντιγραφη κ επικολληση το λινκ που λεει για φορουμ,,,οποτε θα εμφανιζονται μεγαλες φωτο ''απευθειας''...

χιονατουλα με γεια με γεια τι ωραια πραγματακια ,,αλλα η αληθεια ειναι οτι την ΚΟΤΡΟΝΑ και''γω την ΕΙΔΑ...ωραιο...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαμομηλακι έγραψε:Κανει να πιω ενα καφεδακι εστω και ντεκαφεινε να με τονωσει λιγο? Rolling Eyes Rolling Eyes θα καταπιω κανεναν ανθρωπο αν συνεχιστει αυτο!

Shocked Shocked μη μου πεις οτι δεν πινεις καφε?? εγω πινω κανονικα! το κανονικο το δικο μου βεβαια ειναι ενας ελληνικος το πρωι και ενας νες το απογευμα. εχει και μερες ομως που δε πινω νες(φραπε) καθολου. αυτα τακανα και πριντην εγκυμοσυνη. στις αλλες μου επινα κανονικο καφε. τωρα πινω ντεκαφεινε με καστανη ζαχαρη! τελικα καλος ειναι και δεν καταλαβαινω διαφορα. θα μο πεις εγω ειμαι και ανωμαλη! τον εχω διπλα μου λιγο πρινκοιμηθω. με χαλαρωνει το βραδυ και αμεσως κοιμαμαι... Rolling Eyes

ασχετο!!! υπαρχει ενας γιατρος που απανταει σε μειλ η τηλεφωνικα σε οτι θες! τωρα μιλουσα μαζι του μεσω email για κατι που ρωτησα. και μου απαντησε αμεσα! μια αλλη φορα μου ηρθε το μην του την επομενη μερα!
αν σας ενδιαφερει δειτε εδω..εκει που εχει τη φωτο του.

http://www.ivf-embryo.gr/thanos-paraschos.htm

stefaniandreas

stefaniandreas
μια ωρα κοιμηθηκα και χαμος!!!
τι ωραια δωματιακια ειναι αυτα!
εμεις ακομα μονο το βαψαμε.τελος οκτωβριου θα ερθουν τα πραγματακια
ζηλεψα!!!!

http://stefxon@gmail.com

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.ΑΠΟ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΕΓΩ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ1ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΑΤΕ?ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!ΜΕ ΠΟΙΑΝΕΙ ΔΥΣΠΝΕΙΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΛΠ.

ΧΙΟΝΑΤΟΥΛΙΝΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ.
ΚΙΚΙΤΣΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 7 850933

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις