Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
669 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 669 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μεχρι να βολευτω γυριζω σαν αρνι στην σουβλα ή μηπως να πω σαν την αρκουδιτσα στη σουβλα
και οντως το βραδυ η συχνοουρια ειναι πιο εντονη

tatianoula

tatianoula
το σπαστικο ειναι οτι παω πριν πεσω για υπνο....μεχρι να βολευτω με 5μαξιλαρια κ.τ.λ. παλι θελω χαχαχχα...
κ να σηκωθο το ξερω οτι θα ειναι 2 σταγονες οποτε δεν σηκωνομαι ,,τελευταια ομως μια φορα κ αν σηκωθο την νυχτα!!!!παλια 2σιγουρα....

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Λαμπρουλα μου σευχαριστω!
εγω απο συχνοουρια πιο πολυ ειχα στην αρχη να σου πω την αληθεια Rolling Eyes
οσο για τον υπνο ακομα σαν pig pig κοιμαμαι ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 4872

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τέλειο το δωμάτιο σας ardo! καλα τα χρώματα καταπληκτικά!
Και τα ρουχαλάκια σας και τα κεράσματα ! Μάλλον θα "κλέψω" την ιδέα σου Very Happy

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κλέψ'τη, κλέψ'τη!!!στα τζάμπο έχει και αντίστοιχη κορδέλα σε γαλάζιο!!! Very Happy Very Happy

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ardo έγραψε:κλέψ'τη, κλέψ'τη!!!στα τζάμπο έχει και αντίστοιχη κορδέλα σε γαλάζιο!!! Very Happy Very Happy

τα marsmallows τα τύλιξες με κάτι? δεν θα ξεραθούνε αν τα βάλω έτσι?

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τα τύλιξα με διαφανη μεμβράνη (φαγητού).Μια χαρα΄!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω Αρετουλα φανταστικα τα κερασματακια! τωρα τα ειδα γεια στα χερακια σου!
εγω σκεφτομουνα κατι σε μπισκοτο αλλα εδω στο νησι δεν εχουμε ''ποικιλια'' οπως Αθ . και Θεσσ. γαμωτεν
ειδωμεν! Rolling Eyes

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ίδωμεν ή...ψήσομεν!!!γιατί δεν βρίσκεις καμια ωραία και εύκολη συνταγή στο ίντερνετ, να πάρεις και καμια χαριτωμένη φόρμα για κουλουράκια και να τα πασπαλίσεις με πολύχρωμη τρουφίτσα πχ. ; Εδώ φτιάχνεις άλλα κι άλλα εσύ!!στα κουλουράκια θα κολλήσεις;;; ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 328109

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το σκεφτηκα και αυτο βρε Αρετουλα αλλα θα βρισκει η κοιλια στον παγκο της κουζινας! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

χμμμ πλακα πλακαααααα δεν εχεις και αδικο? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 328109

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑΚΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ Η ΑΞΟΝΙΚΗ ΒΓΗΚΕ ΚΑΘΑΡΗ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΒΓΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!
ΑΡΕΤΗ ΟΝΤΩΣ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ!
ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ... ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΕΓΙΝΕ..
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ..
Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΠΙΑ;;;;;;;
ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ;ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ!

tatianoula

tatianoula
Kikitso μπραβο στην μανουλα ...
γιατι δεν σου αρεσε το παιδικο???
αλλιως το περιμενες???/
περιμενουμε φωτο αυριο.....

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ardo έγραψε:κλέψ'τη, κλέψ'τη!!!στα τζάμπο έχει και αντίστοιχη κορδέλα σε γαλάζιο!!! Very Happy Very Happy

αυτη πουλεει Its a girl λες????? εγω γιατι δεν την ειδα στο τζαμπο? δεν την εχουν ολα τα τζαμπο? ποσο κανει η κορδελα?ειναι μετο μετρο η ρολο?? γμτ!!! τετοια ηθελα και εκανα τη βλακεια και πηρα μια γαλαζια καρο σημερα... Mad

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κικίτσο μπράβο που είναι όλα καλά με την μανούλα σουSmile περαστικά σας μωρέ να είναι εύχομαι!!

Εμείς πήγαμε ενδοκρινολόγο σήμερα και ω!του θαύματος που έδωσε θεραπεία ΚΑΙ για τον θυροειδή!Δεν ξέρω πραγματικά αν υπάρχει κάποιο χάπι που ΔΕΝ παίρνω!!Επίσης μου είπε πως ΚΑΙ αυτό θα μου κάνει ταχυκαρδία και πρέπει να το παίρνω πριν από ΟΛΑ τα χάπια -ακόμη και από αυτό που μου έδωσε ο καρδιολογός για τις ταχυκαρδίες.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Και μου είπε να αυξήσω λίγο το αλάτι γιατί με τόσο χαμηλή πίεση οι ταχυκαρδίες ευδοκιμούν μια χαρά!Κατά τα άλλα από θέμα σακχάρου είμαι οκ και δεν χρειάζεται να πάω με πρόκληση από την δική του πλευρά τουλάχιστον.

Αυτά τα νέα μας..μόλις γυρίσαμε σπίτι και πάω να ξεραθώ γιατί αύριο έχουμε δουλειές με φούντες!!!Καλυνήχτα σε όλες σας!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 850933

aylin

aylin
Καλημέρα όμορφες μανούλες!

Ξύπνησα ο βρυκόλακας και τώρα τρώω...

Τι μου κάνετε?Κικίτσο μου πόσο πολύ χάρηκα που πήγαν όλα καλά με την μαμά σου!Καλή ανάρρωση λοιπόν να έχει!

Αρετούλα μου πολύ όμορφα όλα!Μπράβο σου μάτια μου!!!

Κορίτσια απ'ότι φαίνεται θα είμαι η μόνη που δεν θα έχω κεράσματα γέννας ε?Και να είχα, λέμε τώρα, να τα έδινα σε ποιόν????Χαχαχαχαχα καλό...γέλασα πάλι.

Νατάσακι μου τι να πω...καλό κουράγιο, κοίτα να απολαύσεις το σημερινό πάρτυ και θα δείς που με την κατάλληλη αγωγή και ο θυροειδής θα ρυθμιστεί...Επιμένω στο να κάνετε ένα ευχέλαιο γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!Όλα καλά θα πάνε ε?

Κικίτσο βάλλε φωτο απο το δωμάτιο να το δούμε!Μεταξύ μας και εμένα το δικό μας μου φαίνεται πολύ πολύ ροζ...δεν μπορεί κάτι θα σκεφτώ να κάνω!

Καλό μήνα σε όλες μας...Συγκινούμε που το λέω...Τον Οκτώβριο θα έχουμε και τα πρώτα γεννητούρια στο γκρουπάκι μας!!!

Φιλιά πολλά μανουλίτσες και κοιλίτσες!

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα!!!μη στεναχωριεσαι ουτε εγω θα εχω κερασματα γεννας.δεν τα ειχα ακουσει καν πριν το φορουμ...ωραια ιδεα παντως ειναι

http://stefxon@gmail.com

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΛΙΓΟ! ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΕΝΝΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΣΤΑΚΙ!ΠΑΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΗ!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚαλημέραSmile Στελλίτσα ούτε και εγώ θα κάνω μάλλον!!Αρκετό άγχος έχω ζήσει με το πάρτυ - και έξοδα- λέω να το αφήσω για τον 2ο τα κεράσματα Very Happy Very Happy

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα,κοριτσια μου!Σημερα βρικολακιασα κι εγω απο τις 6.30 αλλα εκανα υπομονη και δεν σηκωθηκα.Τωρα εχω λιγο μαθημα και μετα σπιτακι παλι να ξεκουραστω γιατι νιωθω πτωμα.

κικιτσο,περαστικα στη μανουλα σου!ελπιζω να βγει απο το νοσοκομειο σημερα!

αρετουλι,τα πραγματακια ΟΛΑ ειναι πανεμορφα!και τα κερασματα ειναι πολυ πρωτοτυπα!Με εχετε βαλει και εμενα στο τριπακι να το σκεφτομαι σοβαρα για το μαιευτηριο! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 451948 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 451948

νατασα,καλα να περασετε στο παρτυ σημερα αλλα κοιτα μην κουραστεις!Με το θυρεοειδη,σου λεω,μην κωλωνεις,ειναι τπτ!

συγχυστικα πρωι-πρωι σημερα με εναν συνεργατη του αντρα που ειναι αδιαφορος και γαιδουρι και τον εκθετει.Και τον εαυτο του ας τον εκθεσει,ο δικος μου ο καημενος που τρεχει και δουλευει ολη μερα σαν τον σκυλο,τι φταιει?πολυ στενοχωριεμαι... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 534787

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΕΙΔΑΤΕ ΚΟΙΛΙΑ;;;

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ.ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ Η ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΡΟ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ. ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟ

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aylin έγραψε:
Καλό μήνα σε όλες μας...Συγκινούμε που το λέω...Τον Οκτώβριο θα έχουμε και τα πρώτα γεννητούρια στο γκρουπάκι μας!!!

καλημερα!!!! τι κανετε? εγω με ξυπνησαν τα μικρα αποτις 8!!! Twisted Evil εβαλαν παιδικα αλλα ανοιξαν συζητηση εντονημεταξυ τους και ξυπνησα.. δε κοιμηθηκα καλα. ο αντρας μουο καημενος μετα απο πολυ καιρο ειπε να παει μια μικρη βολτα εκει που δουλευει δηλ να πει καμια βλακεια μετους αλλους. εφυγε αργουτσικα. εγω κοιμηθηκα νωρις. με ξυπνησε ναμε ενημερωσει οτι φευγει ρωτωντας με κιολας μηπως θελω ναμεινει.. τι ναελεγα??? θαμουν γαιδουρα αν του ελεγα μεινε.
ελα ομως με το που εκλεισε η πορτα να βαλω τα κλαματα!!! και λεμε για κλαμα οχι αστεια.ηθελα να ξαπλωσει μαζιμου αγκαλιτσα αλλα θαταν λιγο αδικο νατου τολεγα. λες και βγαινει?πουθενα δε παει ποτε. μονο στην ιδια του τη δουλεια πολυ σπανια για καμια μπυρα εκτος ωραριου δουλειας(δουλευει σεκρεπερι)

ταχω παιξει! αυτες οι ορμονες χτυπανε κοκκινο! ειδικα οταν αλλαζω μηνα!

οσο για σενα aylin καιγω μολις το συνειδητοποιησα.... μπηκε ο μηνας που θα παρω αγκαλιτσα τον μπομπιρακο μου!!!! ισως ναμαι και η πρωτη λογω που δε θα περιμενουμε και πολυ..ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 875502
επισης σελιγο αν σηκωθει λεμε να καθαρισουμε τον καναπε επιτελους.. να δουμε.. θα τον κανω μεαπορυπαντικο πλυντηριου στα σταθερα του σημεια και ο θεος βοηθος...

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!
ΔΩΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ!ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ;;ΚΑΙ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ΤΠΤ;

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kikitso έγραψε:
ΔΩΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ!ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ;;ΚΑΙ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ΤΠΤ;

κατι εχασα μαλλον... scratch τι ακριβως θελεις να κανεις???

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kαλημερα κοριτσαρες μου...και καλο μηνα...οκτωμβρης αγαπες μου ο μηνας που θα ερθουν καποια μωρακια στον κοσμο...ααααχχχχ φτανουμε σιγα σιγα στην μερα που θα κρατησουμε τα μωρακια μας στην αγκαλια μας....

Κικιτσο μου τι ομορφη φουσκιτσα ειναι αυτη??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 379767

Νατασακι σημερα το παρτακι εεε???αντε καλα να περασετε και με το μαλακο εσυ αγαπη...!!!!

Supermama υπομονη...ααχχχ αυτες οι ορμονες....μια εχεις νευρα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 8 654655 (οπως εγω αυτες τις μερες)και αλλες μερες κλαμα πολυ κλαμαααα... Sad Sad Sad Sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις