Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
pumpkin έγραψε:Η νονά μου, μου είπε μια παροιμία (έχει 3 κοριτσάκια)
Στο πρώτο μωρό, όταν πέφτει κάτω η πιπίλα την παίρνεις, την αποστειρώνεις και μετά την δίνεις.
Στο δεύτερο μωρό, την πλένεις καλά και την δίνεις.
Στο τρίτο μωρό, την φυσάς και την δίνεις χαχαχαχα

Εγώ τον μπεμπάκο μου τον έχω τάξει στην Παναγία και θα τον βγάλουμε Δημήτρη-Μάριο!
Το Δημήτρης δεν μου αρέσει αλλά τι να κάνω... Συζητάμε να το φωνάζουμε Δήμο!

Κορίτσια είμαι πολύ κάφρος που στα σεντόνια και στις κουβέρτες αντί να βάλλω proderm μαλακτικό πήγα και έβαλα supline magic moments?ακόμη δεν τα έχω σιδερώσει και το σπίτι μυρίζει ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

Επίσης και εγώ είμαι της άποψης ότι καλή η αποστείρωση αλλά με μέτρο...φαντάζεσαι να έλεγα? πλυθείτε με μπεταντίν εαν θέλετε να πάρετε αγκαλιά την μπέμπα μου!

totula

totula
Καλημερα πολυ ωραια τα ονοματα σας.

stefania θα διαφωνησω μαζι σου εγω λατρευω το ονομα αντωνης αλλαωστε ετσι λενε και τον γιο μου (του πεθερου μου). εμεις τον πιτσιρικα θα δωσουμε του πατερα μου γιαννης

tatianoula παρε μαζι σου πιπιλα και ας ειναι αχριαστη. εγω του εδωσα

carrie αν θες κατι χρυσο μπορεις να παρεις ταυτοτητα. αλλα ρωτα μηπως εχει καποια αλλη αναγκη επεισης αν δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησεις μπορεις να της δωσεις χρηματα η καμια δωροεπιταγη να παρει οτι θελει.

kikitso ελπιζω να ειναι περαστικα, αλλα καταλαβε γιατι δεν στο ειπαν στην κατασταση σου δεν πρεπει να στεναχωριεσαι

supermama συμφωνω απολυτα μαζι σου και εγω ετσι ειμαι. εχω γνωστη που ηταν παρανοικη με το παιδι της και ακομα για το νερο που επινε ηταν βρασμενο και μιλαμε για μεγαλο παιδι

κοριτσια ταλκ μην πολυ χρησιμοποιειται γιατι ξεραινει την επιδερμιδα. προδερμ βαζω και εγω και μαλακτικο θελω να δοκιμασω και τα αλλα αλλα σαν την μυρωδια του προδερμ δεν υπαρχει

tatianoula

tatianoula
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΙ''ΓΩ ΕΧΩ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΝΙΣ-ΤΕΡΙΕ...ΚΑΙ''ΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΣΚΥΛΟ Κ ΜΙΚΡΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ,,ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ!!!ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ Κ ΠΡΙΝ......

pumpkin ΚΑΙ''ΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ Κ.Τ.Λ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΕΞΤΡΑ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ,,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΗ ΤΙΜΗ...

ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ''ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ'' ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣΕ Η ΜΑΡΙΝΑ Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΜΒΑΚΙ???ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!!
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΕΜΕΙΝΑ ,,ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ Κ ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΚΟΥ??? Rolling Eyes Rolling Eyes ΧΑΧΑΧΑ ΟΤΙ ΝΑ''ΝΑΙ ΗΜΑΣΤΕ!!!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
το ξερω οτι δεν υπαρχει προβλημα.εμεις 4 αδερφια με σκυλι μεγαλωσαμε.και ο γιατρος μου εχει 2 σκυλια και μωρακι.αλλα βαριεμαι να απολογουμαι καθε φορα και να λεω οτι το κοριτσι μου ειναι πιο καθαρο απο μας!!!

http://stefxon@gmail.com

aylin

aylin
stefaniandreas έγραψε:το ξερω οτι δεν υπαρχει προβλημα.εμεις 4 αδερφια με σκυλι μεγαλωσαμε.και ο γιατρος μου εχει 2 σκυλια και μωρακι.αλλα βαριεμαι να απολογουμαι καθε φορα και να λεω οτι το κοριτσι μου ειναι πιο καθαρο απο μας!!!

Εμείς πριν έρθουμε Αθήνα μέναμε Λάρισα σε μονοκατοικία στο κήπο μας είχαμε 2 κουνελάκια, μέσα στο σπίτι είχαμε...1 σκυλάκι(έρικ), μια γατούλα (Κλαίρη), και τον γατούλι μου (Μπρούνο)...και πάλι βγήκα αρνητική στο τοξόπλασμααααα!!!
Και τώρα έχουμε σπίτι την μπέμπα Σανέλ μας!!!Κορίτσια θα βάλλω φωτο της Σανέλ να το δείτε το κορίτσι μου!!!

Αλλά παρ'όλα αυτά είπαμε σε καμια περίπτωση η Σανέλ πριν τις 40 μέρες δεν θα έρχετε σε επαφή με το μωρό.Αυτό είναι κοινή λογική!

tatianoula

tatianoula
ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ,,,Σ'ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ!!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
aylin έγραψε:
Κορίτσια είμαι πολύ κάφρος που στα σεντόνια και στις κουβέρτες αντί να βάλλω proderm μαλακτικό πήγα και έβαλα supline magic moments?ακόμη δεν τα έχω σιδερώσει και το σπίτι μυρίζει ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

Επίσης και εγώ είμαι της άποψης ότι καλή η αποστείρωση αλλά με μέτρο...φαντάζεσαι να έλεγα? πλυθείτε με μπεταντίν εαν θέλετε να πάρετε αγκαλιά την μπέμπα μου!

ααα εγώ παίρνω supline aromatherapy levanda!!
Εγώ να σας πω ένα dettol κρεμοσάπουνο το πήρα!
Όλες οι γυναίκες απο το σόι του άντρα μου δουλεύουν σε σούπερ μάρκετ με λεφτά, τυριά και σαλάμια, μου φαίνεται κάπως να πλύνουν χέρια μόνο με κρεμοσάπουνο (το έχω δεδομένο οτι θα έρχονται μετά την δουλειά).
Και φυσικά στην αρχή μόνο με πάνα θα το παίρνουν αγκαλιά το κουκλί μας.
Αλλά παρόλα αυτά δεν είναι υπέρ της υπερβολικής αποστείρωσης.Απλά θα είναι χειμώνας και φοβάμαι λίγο παραπάνω..

aylin

aylin
Η μικρή μου μπέμπα Σανέλ!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

stefaniandreas

stefaniandreas
aylin έγραψε:Η μικρή μου μπέμπα Σανέλ!!!

τι καλη που ειναι!!!

http://stefxon@gmail.com

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κουκλίτσα! απο το όνομα μου "έκανε" οτι θα είναι σιαμ, δεν ξέρω γιατί Razz

totula

totula

ειναι πολυ ομορφη

aylin

aylin
pumpkin έγραψε:Κουκλίτσα! απο το όνομα μου "έκανε" οτι θα είναι σιαμ, δεν ξέρω γιατί Razz

Είναι μακρύτριχη ευρωπαική!!!Είναι η παρεούλα μου και τώρα έχει μπει κάτω απο το πάπλωμα και κάνει παιχνίδια...πριν λίγο είχε σκαρφαλώσει επάνω στο air condition!!!Είναι η τρέλλα μου!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 5 215994

Ευχαριστώ πολύ χαίρομαι που σας αρέσει!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="kikitso"]ΑΘΗΝΑ ΚΙΚ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!! ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ!!!quote]

δεν ειναι θεμα τριτου. στο πρωτο εκανα αυτα που ειπα. δε ξερω κοριτσια αλλα ακολουθησα πιστα το ενστικτο μου. κανεναν δε ρωταγα και κανεναν δεν ακουγα, εκτος απο τηνκοινη λογικη. κυωνω εγω θα κρυωνεικαι το μωρο σκαει ο τζιτζικας εξω αρα ζεσταινεται και το μωρο κοκ. δεν εκανα κατι διαφορετικο επειδη ηταν μωρο. ουτε ειχα πολλες αποριες.. ειπα τη μαμα μου με το μπηκαμε σπιτι ΑΝ σε χρειαστω θα σου πω. το πρωτο μας μπανακι το καναμε μονοι μας με τον μπαμπα φυσικα. ''αφηστε το μωρο να μαθει απο σας και εσεις απτο μωρο!'' αυτο εχω ως κανονα εγω.

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας και παλι!εγω επλυνα με προδερμ απορρυπαντικο και μαλακτικο,μετα μου μυριζαν λιγο σαν χλωρινη....(δεν παω καλα μαλλον ή κατι εχει παθει η μυτη μου!)...Αυτο το Σ.Κ σκεφτομαι να κατσω να τα σιδερωσω ενα-ενα.Εχουμε μια κυρια που ερχεται απο τοτε που εμεινα εγκυος και μας κανει τις δουλειες του σπιτιου μια φορα την εβδομαδα 4 ωρες και σιδερωνει κιολας τα περισσοτερα ρουχα(μου την βρηκε η πεθερα μου,γιατι θεωρει αδιανοητο εργαζομενη γυναικα σημερα να μην εχει βοηθεια στο σπιτι...και ετσι εχει μεγαλωσει και τους γιους της και στην αρχη ειχαμε θεμα γιατι εγω δεν ηθελα ξενο ανθρωπο σπιτι και ο αντρας μου φωναζε οτι δεν εχω μυαλο αλλα μετα στην εγκυμοσυνη ειπα ΟΚ και τωρα μην σας πω οτι εχω καλομαθει κιολας...).Αυτα τα ρουχα ομως θα τα σιδερωσω ΕΓΩ και ας χτυπιεται και ο αντρας μου και η πεθερα μου.θα σιδερωσω καθιστη,δεν ειναι η πρωτη φορα.

tatianoula,αυτη που σου ειπε οτι το "Αγγελος" ειναι χαζο ονομα,ειναι χαζη η ιδια!Αγγελο λενε τον αδερφο μου και μονο χαζος δεν ειναι!αντε μην τα παρω κι εγω τωρα,ακου οι Αγγελοι ειναι χαζουλιδες! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Εμεις θα πουμε την μπεμπουλα μας Μυρτω γιατι την εχουμε ταξει στην Παναγια Μυρτιδιωτισσα.Στην αρχη σκεφτομουν μηπως επρεπε να την ονομασω Μαριτινα (απο το Σταματινα,που λενε την πεθερα μου και το Μαρια που ειναι το ταμα στην Παναγια)αλλα η πεθερα μου σιχαινεται το ονομα της(!!!!)και μας ειπε να μην τολμησουμε να βγαλουμε ετσι το μωρο! Shocked Shocked Shocked Ο αντρας μου δεν εχει σχεσεις με τον πατερα του(γονεις χωρισμενοι εδω και 30 χρονια)οποτε και το ονομα του πεθερου(Αντωνης) απορριφτηκε.Οι γονεις μου ουτε αυτοι ηθελαν.Οποτε...Μυρτω και τελος!

Με το θεμα αποστειρωση εγω ειμαι τοσο κουλ που ισως ειμαι και επικινδυνη!Πρεπει το παιδι να ζει και με μικροβια,δεν θα ειναι παντα σε αποστειρωμενο περιβαλλον.Επισης η μαμα μου εχει σκυλακι,δεν θα της το πηγαινα?δεν ειμαστε καλα!Αν τηρουνται καποιοι κανονες υγιεινης,δεν τρεχει τπτ.Στο μονο που θα επιμεινω,ειναι να κανει ΟΛΑ τα εμβολια που υπαρχουν.

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

τι πανεμορφο πλασματακι ειναι αυτο!!!θελω να το κανω γουτσου-γουτσου!!!

totula

totula
στις αρχες ολοι θα παιρνουν το παιδι αγκαλια με πανα. με αυτο που τρελλαινομαι ακομα και τωρα που ειναι μεγαλος ειναι οταν φιλανε τα χερια. η πεθερα μου συνεχεια το κανει και φουντωνω. αλλο που εκανε ηταν οτι οταν ερχοταν σπιτι δεν επλενε τα χερια της το ελεγα στον αντρα μου και της το ελεγε μεχρι που καποια μερα της την ειπε χοντρα "αν δεν πλυνεις χερια παιδι δεν παιρνεις αγκαλια". εκεινη ελεγα μα μολις εκανα μπανιο αλλα τι ρολο παιζει???
και εγω ειμαι υπερ των εμβολιων αυτη η γνωστη που αποστειρωνει τα παντα δεν εχει κανει κανενα εμβολιο στο παιδι της και εννοειται δεν θελω να ερχεται σε επαφη με το το δικο μου

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
totula έγραψε:
στις αρχες ολοι θα παιρνουν το παιδι αγκαλια με πανα. με αυτο που τρελλαινομαι ακομα και τωρα που ειναι μεγαλος ειναι οταν φιλανε τα χερια. η πεθερα μου συνεχεια το κανει και φουντωνω. αλλο που εκανε ηταν οτι οταν ερχοταν σπιτι δεν επλενε τα χερια της το ελεγα στον αντρα μου και της το ελεγε μεχρι που καποια μερα της την ειπε χοντρα "αν δεν πλυνεις χερια παιδι δεν παιρνεις αγκαλια". εκεινη ελεγα μα μολις εκανα μπανιο αλλα τι ρολο παιζει???

Ναι έκανε μπάνιο, έπιασε λεφτά, κλειδιά, ξήθηκε, φτερνίστηκε και ΟΛΑ καλά σε νεογέννητο μπεμπάκι έλεος!
Μιας φίλης μου το μωράκι απο το να το φιλάνε στο πρόσωπο γέμισε σπυράκια το μικρούλι...Με κρέμες ήταν πριν καν 40ντήσει!

totula

totula
ασε που εχω θεμα με τις μυρωδιες και αμα μου μυρισει κατι τρελλαινομαι και οχι τιποτε αλλο δεν το βουλωνω και μπορει να πεταξω καμια σποντα

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
totula έγραψε:ασε που εχω θεμα με τις μυρωδιες και αμα μου μυρισει κατι τρελλαινομαι και οχι τιποτε αλλο δεν το βουλωνω και μπορει να πεταξω καμια σποντα

χαχαχαχαχ "πω πω κάτι μύρισε μόλις μπήκατε ε"! ΛΟΛ Razz

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να ναι καλα ολα τα μωρουλινια μας και οπως γουσταρουμε τα βγαζουμε, εμεις διαλεξαμε το ονομα γιατι μας αρεσε και δεν ειναι απο καμια γιαγια, ουτε εγω εχω ονομα απο καμια γιαγια Χριστινα- Ανδριανα με λενε, ασχετα και τα 2 με σοι.

Α!!!!!!και εγω εχω σκυλο στο σπιτι τσοου τσοου και ολοι με πριζουν να το δωσω, π ο τ ε! ιδιαιτερα η μαμα μου που με λεει διαρκως ανευθυνη μανα.

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
totula έγραψε:στις αρχες ολοι θα παιρνουν το παιδι αγκαλια με πανα.

εννοητε αυτο!!! οσοι το περνουν δηλ! αχ τωρα τι θυμηθηκα!! Twisted Evil στο πρωτο μου αν θυμαμαι καλα μπορει να μην ειχα σαραντισει κιολας αλλα και να ειχα σαραντισει το ιδιο κανει. λοιπον ηρθαν κατι πολυ φιλες μας στη μαμα μου κατω. εε κατεβηκα και γω για καφεδακι με το μωρο στο ριλαξ. τους το εδειξα και ηθελα να το βαλω στο αλλο δωματιο. το πηρε ομως η μια αγκαλια και οχι μονο αυτο το μιλουσε ψηθιριστα με την ανασα της μπροστα στη μουρη του! μπροστα λεμεε!!! αντε να ειχε 5εκ. κενο!!!ποποοοο μιλαμεεεε. αν εκανα κατι? οχι!!!!ημουν βλαμενο τοτε σορυ κιολας και δε μιλουσα σε τετοια. τωρα θα βγαλω μαχαιρια!!! δεν υπαρχει περιπτωση κανεις να το πλησιασει αν δε θελω εγω! θαχω στο τραπεζακι βασικα μαντυλακια αυταμε το οινοπνευμα να σκουπιζοντε ολοι που θα ερχοντε εστω και αν δε πανε στο μωρο! ετσι για σπασιμο πιο πολυ! η να πλενοντε κανονικα αν θελουν.. αιντεεε!!!!

totula

totula
εννοητε αυτο!!! οσοι το περνουν δηλ! αχ τωρα τι θυμηθηκα!! Twisted Evil στο πρωτο μου αν θυμαμαι καλα μπορει να μην ειχα σαραντισει κιολας αλλα και να ειχα σαραντισει το ιδιο κανει. λοιπον ηρθαν κατι πολυ φιλες μας στη μαμα μου κατω. εε κατεβηκα και γω για καφεδακι με το μωρο στο ριλαξ. τους το εδειξα και ηθελα να το βαλω στο αλλο δωματιο. το πηρε ομως η μια αγκαλια και οχι μονο αυτο το μιλουσε ψηθιριστα με την ανασα της μπροστα στη μουρη του! μπροστα λεμεε!!! αντε να ειχε 5εκ. κενο!!!ποποοοο μιλαμεεεε. αν εκανα κατι? οχι!!!!ημουν βλαμενο τοτε σορυ κιολας και δε μιλουσα σε τετοια. τωρα θα βγαλω μαχαιρια!!! δεν υπαρχει περιπτωση κανεις να το πλησιασει αν δε θελω εγω! θαχω στο τραπεζακι βασικα μαντυλακια αυταμε το οινοπνευμα να σκουπιζοντε ολοι που θα ερχοντε εστω και αν δε πανε στο μωρο! ετσι για σπασιμο πιο πολυ! η να πλενοντε κανονικα αν θελουν.. αιντεεε!!!![/quote]

μαζι σου Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama έγραψε:
totula έγραψε:στις αρχες ολοι θα παιρνουν το παιδι αγκαλια με πανα.

εννοητε αυτο!!! οσοι το περνουν δηλ! αχ τωρα τι θυμηθηκα!! Twisted Evil στο πρωτο μου αν θυμαμαι καλα μπορει να μην ειχα σαραντισει κιολας αλλα και να ειχα σαραντισει το ιδιο κανει. λοιπον ηρθαν κατι πολυ φιλες μας στη μαμα μου κατω. εε κατεβηκα και γω για καφεδακι με το μωρο στο ριλαξ. τους το εδειξα και ηθελα να το βαλω στο αλλο δωματιο. το πηρε ομως η μια αγκαλια και οχι μονο αυτο το μιλουσε ψηθιριστα με την ανασα της μπροστα στη μουρη του! μπροστα λεμεε!!! αντε να ειχε 5εκ. κενο!!!ποποοοο μιλαμεεεε. αν εκανα κατι? οχι!!!!ημουν βλαμενο τοτε σορυ κιολας και δε μιλουσα σε τετοια. τωρα θα βγαλω μαχαιρια!!! δεν υπαρχει περιπτωση κανεις να το πλησιασει αν δε θελω εγω! θαχω στο τραπεζακι βασικα μαντυλακια αυταμε το οινοπνευμα να σκουπιζοντε ολοι που θα ερχοντε εστω και αν δε πανε στο μωρο! ετσι για σπασιμο πιο πολυ! η να πλενοντε κανονικα αν θελουν.. αιντεεε!!!!

Όταν τα λέω, μου λένε εεε το παιδί σε γυάλα θα το βάλεις? Λυπάμαι ρε παιδιά να μου κολλήσει τίποτα το μωράκι ΤΟΣΟ μικρό! να περάσουν 2-3 μήνες να φύγει ο βαρύς χειμώνας να είμαστε πιο άνετα!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ακριβως μεχρι το ρωτο 3μηνο τουλαχιστον! εμενα δε μας ετρεχε ο μικρος μου? κολησε γριπη απο την αδερφη του τοτε. 42 ημερων μπηκαμε νοσοκομειο! μετα 2 μερες εκανε σπασμους αποτο πολυ μπουκωμα στη μυτη δεν ειχε οξυγονο. οι γιατροι ναμας λενε ναστε ετοιμοι για ολα......

αστα... τεσπα μειναμε 17 μερες εκει. και μετα ειχαμε θεμα με το παραμικρο για 2 χρονια. δεν ειμαστε για τετοια! τωρα εγω με τα αλλα δυο τους ειπα. ερχεστε απτο σχολειο θα βγαζετε ρουχα θατα παλωνω εξω θα πλενεστε σχολαστικα και ο θεος βοηθος

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama έγραψε:ακριβως μεχρι το ρωτο 3μηνο τουλαχιστον! εμενα δε μας ετρεχε ο μικρος μου? κολησε γριπη απο την αδερφη του τοτε. 42 ημερων μπηκαμε νοσοκομειο! μετα 2 μερες εκανε σπασμους αποτο πολυ μπουκωμα στη μυτη δεν ειχε οξυγονο. οι γιατροι ναμας λενε ναστε ετοιμοι για ολα......

αστα... τεσπα μειναμε 17 μερες εκει. και μετα ειχαμε θεμα με το παραμικρο για 2 χρονια. δεν ειμαστε για τετοια! τωρα εγω με τα αλλα δυο τους ειπα. ερχεστε απτο σχολειο θα βγαζετε ρουχα θατα παλωνω εξω θα πλενεστε σχολαστικα και ο θεος βοηθος

πω πω τι περάσατε! Ήταν και πολύ μωράκι !!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις