Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μιας κ λετε για ονοματα,κ εμεις Κωνσταντινο θα τον βγαλουμε (απο την πεθερα μου-Κωνσταντινα Twisted Evil Twisted Evil ) αλλα μου αρεσε παρα πολυ κ το Αγγελος....Ομως ο δικος μου ηθελε να βγει το ονομα της πεθερας.....

tatianoula

tatianoula
ενταξει δεν ειναι οτι εσυ δεν θελεις το ονομα του πεθερου σου...ΔΥΟ εχει ο ανθρωπος κ να σας αρεσουν διαφορετικ χαχχαχαχ...αυτα ειναι τα προβληματα στα διπλα ονοματα...εμενα τον αντρα μου τον βαφτησαν Ευθυμιος-Αλεξανδρος οτι να''ναι εγω κ το σοι μου τον φωναζουμε αλεξανδρο κ το σοι του ευθυμη οποτε αστα να πανε!!

stefaniandreas εγω θα γεννησω ιπποκρατειο κ εκει τωρα πια τα μωρακια θα τα εχουμε στο δωματιο μας συνεχεια...δεν ξερω τι να παρω μαζι μου ,,μου ειπε ο γιατρος μου οτι εκει δινουν 3πανες την ημερα ...οποτε θα παρω πανες,μωρομαντηλα,ταλκ,κρεμα συγκαματος,φορμακια βελουτε,φορμακια κοντομανηκα απο μεσα,καλτσακια,κανενα σεντονακι,πανα αγκαλιας κ σελτεδακι....θα χρειαστω κατι αλλο λες????

stefaniandreas

stefaniandreas
δεν ηξερα οτι τα εχουν πια διπλα τους στο ιπποκρατειο.μπραβο!
οχι καλε τι αλλο να χρειαστεις ολη την προικα του θα παρεις.αν δεις οτι κατι αλλο σου λειπει στελνεις καποιον και σου παιρνει

http://stefxon@gmail.com

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμείς θα τον βγάλουμε Θανάση Rolling Eyes Rolling Eyes Στον πεθερό μου δηλαδή..Η κόρη του που έχει και αυτή αγόρι και έχει ακουστεί το όνομα του πεθερού της δεν έχω ιδεα τι θα κάνουνε..Λέτε να το συζητήσουμε??

Επίσης ανοίγω θέμα τώρα..Ψάχνω να δω τι θα της πάρω όταν γεννήσει γιατί διάβασα ότι οι πολύ κοντινοί πρέπει να ασημώσουν το μωρό και να του πάρουν κάτι σε κόσμημα..Έχετε καμία ιδέα?? scratch scratch

tatianoula

tatianoula
αλεξια δεν ειναι χαζουλα ΗΛΗΘΕΙΑ ειναι....αν ειναι δυνατον!!!

στεφανια ναι τωρα ξεκινησε αυτο το συστημα για να θηλασουν η μανουλες ειπανε...
εγω ''περικοπες'' στο προσωπικο το λεω!!!
και''γω ετσι λεω αν χρειαστω κ κατι αλλο ετσι κ αλλιως θα πηγαινοερχετε ο αντρας μου οποτε θα μου φερνει!!

αληθεια πιπιλα να παρω??

stefaniandreas

stefaniandreas
δεν ξερω αν απο τοσο μωρο δινουν πιπιλα.θα σου πει καμια εμπειρη μαμα.αλλα παρε μια να εχεις

tatianoula

tatianoula
Νατασακι μπορειτε να παρετε χρυσο ματακι που βαζουνε στο πορτ μπεμπε οταν τα βγαζουν τα μωρακια!!!
αν οχι εγω θα ελεγα να ρωτησεις την ιδια τι χρειαζετε η τι θελει κ να της παρεις αυτο που θελουνε..

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμείς θα του δώσουμε το όνομα του πεθερου μου (παραδοσιακά) και ένας λόγος παραπάνω είναι οτι έφυγε απο την ζωή ξαφνικά πριν καν παντρευτούμε.Ακόμη και να μην με ξετρελένει το όνομα "Σπυρίδων" θέλω πολύ να τον τιμήσω γιατι είμασταν αρκετά δεμένοι.Το μόνο που ζήτησα από την πεθερα μου είναι να μην τολμήσει να τον φωνάξει "Πίπη"...μπλιαχ!!!!
Ετσι κι αλλιως το ονομα ειναι το τελευταιο που μας νοιαζει,γερο να ειναι και τυχερο στη ζωη του!

stefaniandreas

stefaniandreas
εμενα μου αρεσει πολυ το σπυρος.
και γω την ιδια αποψη εχω για το δωρο.ρωτα τι θελει.μπορει να μη θελει χρυσαφικο η να της παρουν και αλλοι.δεν ειναι καιροι για ασκοπα εξοδα

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:
Επίσης ανοίγω θέμα τώρα..Ψάχνω να δω τι θα της πάρω όταν γεννήσει γιατί διάβασα ότι οι πολύ κοντινοί πρέπει να ασημώσουν το μωρό και να του πάρουν κάτι σε κόσμημα..Έχετε καμία ιδέα?? scratch scratch

κοιτα σε μωρακι τι να παρεις?? μπορεις να παρεις κατι με το ζωδιο πχ που ειναι ουδετερο. μετα παμε σε μονογραμμα ΑΝ ειναι σιγουρο το ονομα σε ταυτοτητα κοκ. κατι πιο απλο σαν σχεδιο ομως θα μου αρεσε. εχει διαγορα αν πας σε κοσμηματοπωλιο. παιδικα. μπορει ναναι πχ ενα αγορακι σε σχημα σε χρυσο η κατι αλλο. δε ξερω αν εννοεις χρυσο. λεω εγω τωρα. εχει πολλα παντως.
αν ομως δωσεις λεφτα?αν εχεις το θαρος να την πεις οτι ακριβως λογο συγγενιας δεν πηρες ενα δωρακι και της δινεις λεφτα να παρει οτι θελει. αλλιως ριξε μια ματια και θα βρεις παρα πολλα πραγματα!
βρε κοριτσια! ασχετο και γω. θα το βαλω βεβαια και στο αντιστοιχο θεμα. θελω να κανω μικρα καρτελακια για τα κερασματα. συμφερει λετε καλητερα να εκτυπωσω εγω? σε χαρτονι? μετα νατα κοψω σε μικρουλια καρτελακια και να κανω την τρυπουλα γιανα περασει η κορδελα. Rolling Eyes δε θελω να παω σε τυπογραφειο. θαναι συν παλι στα λεφτα.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι δεν θα της πάρουμε μόνο το χρυσαφικό φυσικά. Θα της πάρουμε και κάτι ακόμη για το μωρό,χρηστικό..Απλώς λέω για όταν γεννηθεί.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Μόνο οι παππουδες τα ασημώνουν?Και οι νονοί?

alexia-marinos

alexia-marinos
Και εγω αυτο θα σου ελεγα,να τη ρωτησεις για να αποφυγεις τα ασκοπα εξοδα,δηλ. να μην της παρεις κατι που θα μεινει φυλαγμενο σε ενα συρταρι....

tatianoula

tatianoula
mariannemam έγραψε:Το μόνο που ζήτησα από την πεθερα μου είναι να μην τολμήσει να τον φωνάξει "Πίπη"...μπλιαχ!!!!
Ετσι κι αλλιως το ονομα ειναι το τελευταιο που μας νοιαζει,γερο να ειναι και τυχερο στη ζωη του!

"Πίπη"?? Razz Razz που κολαει με το σπυριδωνας???
εννωειτε ΓΕΡΑ να ειναι τα μωρακια μας!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 3 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 3 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 3 215994

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tatianoula έγραψε:
mariannemam έγραψε:Το μόνο που ζήτησα από την πεθερα μου είναι να μην τολμήσει να τον φωνάξει "Πίπη"...μπλιαχ!!!!

"Πίπη"?? Razz Razz που κολαει με το σπυριδωνας???
εννωειτε ΓΕΡΑ να ειναι τα μωρακια μας!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 3 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 3 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 3 215994

Τατιανουλα το "Πίπης" είναι το χαιδευτικό του Σπύρου....ναι δυστυχώς.....

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε: Μόνο οι παππουδες τα ασημώνουν?Και οι νονοί?

θα ειστε νονοι? τοτε μπορεις και μια ταυτοτητα. ωστε μετα να βαλει το ονομα.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όχι,θα είμαστε θείοιSmile Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Rolling Eyes Rolling Eyes Και η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες αλλά μου αρέσουν αυτού του είδους τα έθιμαSmile

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σχετικά με το ασήμωμα μπορείτε να του πάρετε και μια πολύ μικρή εικονίτσα για την κουνίτσα του,αυτες που ειναι με κορδελιτσα και δενονται πανω στην κουνια.Η αλλιως σε μαγαζια με μπεμπε εχω δει και ωραια κουτια ασημενια πολυ προσιτα για να μπει εκει η ληξιαρχικη πραξη γεννησεως σαν παπυρος.Πρωτοτυπο και χρησιμο το λες,δεν το λες?

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatianoula και εγώ το άκουσα οτι το μωρό μπορείς να το έχεις μαζί σου στο Ιπποκράτειο πλέον, καιρός ήταν!
Να σε ρωτήσω λίγο, εφόσων δεν πας για καισαρική, πως είσαι τόσο σίγουρη οτι οταν σπάσουν τα νερά θα εφημερεύει το Ιπποκράτειο? Embarassed
Φυσικά οι πιθανότητες κλείνουν εκεί μιας και εφημερεύει 3 μέρες αυτό και 1 το Παπαγεωργίου.
Επίσης στο Παπαγεωργίου ξέρω οτι δίνουν μια λίστα εκτυπωμένη στον μπαμπά με το τι χρειάζεται να πάει στο νοσοκομείο αφού γεννήσει η μαμά
1 παιδικό αφρόλουτρο-σαμπουάν
1 κουτί πάνες για νεογέννητο
Πούδρα
Σερβιέτες Λοχείας (μάλιστα προτείνουν και tena)
και τα χαρτιά που χρειάζεται για την δήλωση του μωρού.
Ίσως ξεχνάω και κάτι.

aylin

aylin
Όταν γεννήθηκε η ανηψούλα μας ο Στέφανος της είχε πάρει μια εικονίτσα - Παναγίτσα με ροζ κορδελίτσες που δένει στη κούνια, οι υπόλοιποι της είχαν πάρει ματάκι, ταυτοτητούλα και διάφορα άλλα χρυσαφικά!Μπορείς να της βάκκεις και ένα χρηματικό ποσό σε φακελάκι για να διαλέξουν μόνοι τους για το μωρό και να πάρετε κάτι χρυσό για την μαμά.

Εγώ δεν περιμένω ούτε ασήμωμα ούτε χρύσωμα! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aylin έγραψε:Όταν γεννήθηκε η ανηψούλα μας ο Στέφανος της είχε πάρει μια εικονίτσα - Παναγίτσα με ροζ κορδελίτσες που δένει στη κούνια, οι υπόλοιποι της είχαν πάρει ματάκι, ταυτοτητούλα και διάφορα άλλα χρυσαφικά!Μπορείς να της βάκκεις και ένα χρηματικό ποσό σε φακελάκι για να διαλέξουν μόνοι τους για το μωρό και να πάρετε κάτι χρυσό για την μαμά.

Εγώ δεν περιμένω ούτε ασήμωμα ούτε χρύσωμα! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Καλά ούτε εγώ αλλά εγώ αυτό που είναι να κάνω θα το κάνω. Οι άλλοι ας κάνουν ότι νομίζουνSmile

aylin

aylin
Τατιανούλι μου τι ζώα που υπάρχουν...τι γκάου άνθρωποι ΕΛΕΟΣ που έχουν άποψη για τα πάντα.

Επρεπε να της πεις "τράβα γίνε μάνα και έλα να σου πω μετά εαν θα σου αρέσει να σου ασξίσω κριτική στο όνομα του παιδιού σου"

Σε γενικές γραμμές πολύ ωραία τα ονόματά σας!!!

Στεφανία και εγώ μισή Ιταλίδα είμαι η μαμά μου ζεί στο Μιλάνο! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 3 215994

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ...Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΠΤ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...
ΝΑΤΑΣΣΑ ΡΩΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΝΟΙ. ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ 1 ΦΙΛΟΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 100Ε ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;ΑΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΛΔ. ΕΧΩ ΘΕΛΩ ΜΑΡΚΟΣ Η'ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια ! μου λειψατε βρε! οντως ειμαστε πολυ γρηγορες, αλλα εγω το τοποθετω στο οτι πλησιαζει ο καιρος, αγχονόμαστε και θέλουμε να μοιραστουμε η μια με την αλλη τα αγχη μας..πολυ αγχος, πολυ γκριναι, πολυ κατακρατηση ρε κοριτσια.
Σημερα ειναι η τελευταια μου μερα στη δουλεια, απο τη μια θελω να ξεκουραστω και απο την αλλη με αγχώνει που μπαινουμε στην τελικη ευθεια. Αφηστε που χθες με επιασε αγχος για το αν θα προλαβουμε απο Περαια να παμε γενικη κλινική χωρις να γεννησω στο αυτοκινητο..

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΦΑΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ... ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

stefaniandreas

stefaniandreas
εμενα ο πεθερος μου ειναι απο καλαβρια αλλα τα παιδια δεν εχουν ιδιαιτερες σχεσεις με το σοι εκει.φαντασου οτι 6 χρονια που ειμαι με τον αντρα μου στην ιταλια παμε στο χωριο οχι.αν και ειναι γλυκυτατο το σοι εκει

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις