Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
622 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 622 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatianoula έγραψε:ardo ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 50580 μπραβο για τα ευχαριστα νεα!!!

μα ποσο γκαντεμο πρεπει να΄μαι ???
το σπιτι που μενουμε απο το Πασχα ''των γονιων μου'' πωλειται εδω κ 1χρονο τωρα που τελειωσαμε με τα βαψιματα κ τακτοποιηθηκαμε κ με το παιδικο κ με τα ολα μας..ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 679259 φταιω εγω να τον διωξω?? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 311356

πω ρε γαμωτο με την κοιλια στο στομα τι να προτοκανω...ασε που μεχρι να γινουν χαρτια κ.τ.λ. θα εχω γεννησει μαλλων οποτε με νεογεννητο που να τρεχουμε τωρα!!!ΑΧ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 585182 τα χαπια μου........

πραγματικά γκαντεμιά βρε Τατιανάκι! αλλά και αν τον διώξεις τον αγοραστή έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα άντε να βρεις άλλον. μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ρε γμτ!

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tatianoula έγραψε:ardo ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 50580 μπραβο για τα ευχαριστα νεα!!!

μα ποσο γκαντεμο πρεπει να΄μαι ???
το σπιτι που μενουμε απο το Πασχα ''των γονιων μου'' πωλειται εδω κ 1χρονο τωρα που τελειωσαμε με τα βαψιματα κ τακτοποιηθηκαμε κ με το παιδικο κ με τα ολα μας..ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 679259 φταιω εγω να τον διωξω?? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 311356

πω ρε γαμωτο με την κοιλια στο στομα τι να προτοκανω...ασε που μεχρι να γινουν χαρτια κ.τ.λ. θα εχω γεννησει μαλλων οποτε με νεογεννητο που να τρεχουμε τωρα!!!ΑΧ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 585182 τα χαπια μου........

τελειως ξενερωμα... και τωρα δηλαση πρεπει να φυγετε αμεσα?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lamproula έγραψε:
CARRIE ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΑΔΕΙΑ

Λαμπρουλα χρειάζεσαι την β επιπέδου και μία βεβαίωση από τον γιατρό σου με την ΠΗΤSmile

tatianoula

tatianoula
Ξενερωμα δεν λετε τιποτα!!!!
θα το καθυστερησουμε οσο μπορουμε εγω λεω τουλαχιστον μεχρι δεκεμβριο,,,πρεπει να βρουμε κ εμεις σπιτι + εχουμε 2 νοικοκυρια να μετακομισουμε τα πραγματα της μαμας μου κ τα δικα μας ευτυχως τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ περισσοτερα ειναι ξεμονταρισμενα κ μαζεμενα!!!

ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Κ''ΓΩ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ....ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ......

totula

totula
καλο κουραγιο, ειμαι σε τετοια φαση και ειναι τελειως σπαστικο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 679259

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatianoula έγραψε:Ξενερωμα δεν λετε τιποτα!!!!
θα το καθυστερησουμε οσο μπορουμε εγω λεω τουλαχιστον μεχρι δεκεμβριο,,,πρεπει να βρουμε κ εμεις σπιτι + εχουμε 2 νοικοκυρια να μετακομισουμε τα πραγματα της μαμας μου κ τα δικα μας ευτυχως τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ περισσοτερα ειναι ξεμονταρισμενα κ μαζεμενα!!!

ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Κ''ΓΩ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ....ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ......

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

tatianoula

tatianoula
το ξεραμε οτι καποια στιγμη θα γινοταν αλλα ειχαμε πει ΚΑΠΟΙΑ στιγμη οχι τωρα που κοντευω να γεννησω....κ τζαμπα κ το σερβις στο αεριο που εκανα για 1 χρονο γαμωτο χαχαχχαχαχ...
κ καλα ενα μηνα πριν να το ελεγαν δεν θα εβαφα τουλαχιστον!!!

τεσπα σ'αυτην την εγκυμοσυνη 2 φορες θα μετακομισω!!!!
αλλα λενε οτι γινετε για καλο δεν γινεται??ας ειναι ετσι!!!καινουριο μελος στην οικογενεια κ καινουριο σπιτι....τι αλλο θελω μες της αλλαγες!!ΑΝΑΝΕΩΣΗ...

alexia-marinos

alexia-marinos
Οντως γκαντεμια βρε Τατιανα... Rolling Eyes Rolling Eyes Προσπαθησε τουλαχιστον να κερδισεις οσο πιο πολυ χρονο μπορεις...οπως λες,δεν ειναι εποχες για να διωχνεις αγοραστες...

stefaniandreas

stefaniandreas
ετσι να το βλεπεις θετικα...καθε εμποδιο σε καλο!!!

http://stefxon@gmail.com

tatianoula

tatianoula
το βλεπω θετικα γιατι ετσι ειναι...θελαμε να πουληθει ''απλα οχι τωρα'' απο την αλλη παλι κερδισμενη θα ειμαι θα πουλησουμε σπιτι που ειναι 40χρονων οικοδομη κ θα παρουμε σε καινουριο δηλ μονο κερδισμενοι θα''μαστε απλα ειναι το γαμωτο λογω καταστασης!!!

τωρα πρεπει να αρχισουμε να ψαχνουμε για σπιτι ''μ'αρεσει'' Laughing Laughing

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:
lamproula έγραψε:
CARRIE ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΑΔΕΙΑ

Λαμπρουλα χρειάζεσαι την β επιπέδου και μία βεβαίωση από τον γιατρό σου με την ΠΗΤSmile

σε ευχαριστω πολυ! Very Happy

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatianoula έγραψε:το βλεπω θετικα γιατι ετσι ειναι...θελαμε να πουληθει ''απλα οχι τωρα'' απο την αλλη παλι κερδισμενη θα ειμαι θα πουλησουμε σπιτι που ειναι 40χρονων οικοδομη κ θα παρουμε σε καινουριο δηλ μονο κερδισμενοι θα''μαστε απλα ειναι το γαμωτο λογω καταστασης!!!

τωρα πρεπει να αρχισουμε να ψαχνουμε για σπιτι ''μ'αρεσει'' Laughing Laughing

ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΛΗΤΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα οσο πλησιαζει ο καιρος τα πληκτρολογια βλεπω περνουν φωτια! τι εισαστε εσεις βρε τσαπερδονες???? εχω παθει πλακα!
εχασα παλι ενα σωρο θεματα!

Carrie μου ελπιζω να περασες καλα στο παρτακι!!! I love you
Αρετουλα πολυ αισιοδοξα και τρυφερα νεα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 654316
Αυλινακι και εγω τους πονοκεφαλους στο τσεπακι τουσ εχω, λεγετε οτι ειναι απ το παρτυ των ορμονων... δεν γινονται και λιγα στο σωμα μας ολους αυτους τους μηνες I love you I love you
Μορα μου ολα καλα θα πανε κοριτσαρα! μη μου ανυσηχεις!!! cheers
Πολακι τοτουλα Αλεξακι φιλια σε ολες αχ μη με μαλωσετε αν ξεχναω ονοματα αλλα ειμαστε και πολλες και γω απο μνημη βραστα!
τα φιλια μου σε ολες!

χθες πηγα με τον αντρα σε ενα μπιτσομπαρο με ακουστικη λαιβ ροκ, παιξαμε και μπιλιαρδο μια χαρα!
σημερα αγορασαμε κατι υπολοιπα και τα ρουχαλακια εξοδου μας ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 654316
μετα με πιασανε κατι σενιες ζαλαδες, affraid και την εχω αραξει επι του καναπεος Laughing Laughing Laughing

aylin

aylin
κορίτσια μου τι κάνετε?

Εγώ δημιουργώ...σκέφτομαι να φτιάξω για αύριο χοιρινή τιγανιά με ριζότο με μανιτάρια.Με έπιασε η προκοπή μου βραδιάτικα!

Χαμομηλίνο που είσαιιιιιι???

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μόλις γύρισα από μία συνεδρία μου...Στις λίγες ώρες που έλειπα μεσολάβησαν:πωλήσεις σπιτιών και μετακομίσεις, χοιρινές τηγανιές με ριζότα, άδειες από τη δουλειά, beach bars και άλλα!!!χιχιιι

Τατιανούλα υπομονή, αν και βλέπω το έχεις πάρει θετικά: ως μια φάση αλλαγών, ευκαιριών και εξελίξεων.μπράβο!έτσι πρέπει!κάθε εμπόδιο για καλό!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 328109

Στέλλα κράτα λίγη τηγανιά, γιατί είμαι του τηγανιτού και της λιχουδιάς!μιαμ μιαμ!χιχιχι

Κορίτσια έχει καμια καλή ταινιούλα στο χαζοκούτι απόψε ή θα πάρουν φωτιά τα download και πάλι;;;;

totula

totula
ardo έγραψε:Μόλις γύρισα από μία συνεδρία μου...Στις λίγες ώρες που έλειπα μεσολάβησαν:πωλήσεις σπιτιών και μετακομίσεις, χοιρινές τηγανιές με ριζότα, άδειες από τη δουλειά, beach bars και άλλα!!!χιχιιι

Τατιανούλα υπομονή, αν και βλέπω το έχεις πάρει θετικά: ως μια φάση αλλαγών, ευκαιριών και εξελίξεων.μπράβο!έτσι πρέπει!κάθε εμπόδιο για καλό!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 328109

Στέλλα κράτα λίγη τηγανιά, γιατί είμαι του τηγανιτού και της λιχουδιάς!μιαμ μιαμ!χιχιχι

Κορίτσια έχει καμια καλή ταινιούλα στο χαζοκούτι απόψε ή θα πάρουν φωτιά τα download και πάλι;;;;

δεν εχει τιποτα και εγω βλεπω σειρες που κατεβαζω κατα τις 10 νομιζω εχει μπεζο και μετα παρα 5

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναμαι!!!! σημερα η μερα ηταν πολυ γρηγορη και παραξενη. ισως επειδη ημουν σπιτι και πηγε ο αντρας μου να παρει τα μικρα. δεν εκανα και δουλειες ιδιαιτερες και ετσι περασε χωρις κατι.. συμαζεψε επιτελους τη σκαλα ο αντρας μου ενω εγω κοιμομουν το μεσημερι. ανεβασαμε τα μπεμπε πραγματα( πορτμπεμπε,καθισμα ριλαξ κτλ)ναναι σε ετοιμοτητα.
βρε κοριτσια!!! πολυ νευρα!!!! μιλαμε πολυ ομως!!! εχω ενα... μια τρελλα τελος παντων. μαλλον υποσυνηδητα αγχωνομαι με τις δουλειες και τον ερχομο του μπεμπη.χαζομαμα!!! και μετα σου λεει 3ο ειναι εισαι χαλαρα!αμ δε!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
και 10 να κανεις νομιζω οτι δε θα εισαι χαλαρα...

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρετουλα η κοιλιτσα ειναι ποοοολυ φανταστικη εχω να πω!!! αληθεια με τον υπνο πως τα πας?
συμφωνω με τη στεφανια για τα της ανυσηχιας!
κοριτσια για καμια ταινια μας κοβω αποψε τι λετε? η τβ μας ταχει πριξει ειδικα με τις αθλιες ειδησεις Mad

ψαχνω εδω και ωρα να σας δειξω ενα κειμενο που ειχα βρει καποιο φεγγαρι που εξηγει τον θηλασμο και την απωλεια βαρους, που ειναι πολυ καλο!
εγω εχω παρει 2,5 κιλα μεχρι τωρα, αλλα ουτως η αλλως εχω να συνεχισω το ''ταξιδι'' που αφησα στη μεση μετα! Very Happy

stefaniandreas

stefaniandreas
2,5κιλα???
μπραβο!!!!!
ειδησεις μη βλεπετε.ψυχοπλακωμα ειναι
και τα κιλα θα χαθουνε...τι να κανουμε μανουλες θα γινουμε

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΔΕΣ ΓΟΥΡΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΥΧΕΡΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!! ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΕΣ!! ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ! ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΩ!!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:εγω εχω παρει 2,5 κιλα μεχρι τωρα, Very Happy

Shocked οπα!! κατσε γιατι σ'εχασα!!! κοπελια! τι ακριβως εννοεις??????

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συμφωνώ μαζί σου!Θα τα χάσουμε!Θα ράψουμε τα στόματα και θα τα ανοίγουμε να τρώμε μόνο σαλάτες, αλλά θα τα χάσουμε! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 564595 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 564595

Δυστυχώς έχει αυτά τα Τούρκικα, όχι άλλη κλάψα ρε παιδιά, δεν αντέχω άλλο!!!Θα βρω κανένα ταινιάκι να κατεβάσω πάλι.....

Χιονατούλα ο ύπνος έχει δυσκολέψει λόγω όγκου και συχνοουρίας, αλλά ...να'ναι καλά το "νέο έτερόν μου ήμισυ" (το μαξιλάρι θηλασμού) που προσαρμόζεται τέλεια στις νεοαποκτηθείσες καμπύλες μου και χαλαρώνω.... Very Happy Very Happy Very Happy χιχιιχιι!!!

καλό βραδάκι to all! I love you

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μην υπολογιζετε τα δικα μου κιλα ειπαμε εχω κανει βαριατρικο χειρουργειο κατα της παχυσαρκειας, αλλιως την 20αρα την ειχα στο τσεπακι! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 21 4872

Αρετουλα πρεπει να βολευει πολυ αυτο το μαξιλαρι τωρα!
φιλακια και καλο βραδυ!!!!!!!!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααααα ναι!!! ειπα και γω!!! σοκαριστηκα βραδυατικα! Laughing αυτο το μαξιλαρι που λετε παντως ειναι απλα best! το εχω απο 4 μηνων σχεδον και δεν ξεκολαει απο πανω μου.
α! δε σας ειπα! ο γιος μου ειναι παλι γριπωμενος Rolling Eyes το ειδα εγω την παρασκευη που μας κρατησε λιγο η δασκαλα. ηταν ενα παιδακι και εβηχε απο πισω απτον δικο μου!πανω του δηλ!! Twisted Evil τον εχω χαπακωσει τον καημενο. τι ντεπον τι αερολιν που τονκανω οταν βηχει απολα. οχι τιποτα φοβαμαι για μενα γμτ! στην παρουσα φαση δεν ειμαι για τετοια. στον μικρο ημουν αρωστη οταν τον γεννησα και... μπααα δε θα παρω παλι!!!!ενα μονο λεω! βηχας και καισαρικη!!! φανταστειτε το!!! pale

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις