Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια τελείωσα με το μαγείρεμα οπότε αύριο χαλάρωση και καμιά ελαφριά δουλίτσα!

Καλό βράδυ σε όλες!!!Φιλάκια πολλά Smile Smile Smile

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σουπερμαμα περαστικα σας!!!!!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
δυσκολο καισαρικη και βηχας η αληθεια ειναι...
περαστικα!!!
τελικα μονο εμενα βλεπω να ξενυχταω σημερα.λειπει ο αντρας μου και δε με πιανει υπνος(ειμαι και λιγο φοβητσιαρα).καλα που εχω το κοριτσι μου για προστασια

http://stefxon@gmail.com

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρετουλα και Αυλινακι μας καλο βραδυ!
κοριτσια καληνυχτα παω και γω λαου λαου ερχετε ο κουμπαρος για pizza night και ταινια τρομαρα μας! Laughing Laughing Laughing

φιλακιααααααααα

totula

totula
κικιτσο και supermama τι κανατε οταν γεννησατε τα δευτερα με σταθμο? ειχε επαφη το παιδακι με το μικρο? τωρα τι θα κανετε εχετε ρωτησει τον γιατρο?

totula

totula
stefaniandreas έγραψε:δυσκολο καισαρικη και βηχας η αληθεια ειναι...
περαστικα!!!
τελικα μονο εμενα βλεπω να ξενυχταω σημερα.λειπει ο αντρας μου και δε με πιανει υπνος(ειμαι και λιγο φοβητσιαρα).καλα που εχω το κοριτσι μου για προστασια

και εγω μονη ειμαι, ο αντρουλης μου βγηκε βολτα με τον κουμπαρο μας. οταν με το καλο γεννησω θα ερθει και εμενα η σειρα μου που θα παει ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 654316
εγω ειμαι συνηθισμενη να ειμαι μονη αφου λειπει και κανει ταξιδια λογω δουλειας δεν με βλεπω να αντεχω για πολυ ακομα,απο αυριο πρεπει να ξυπναω να κατεβαζω εγω τον μικρο για το σχολικο Crying or Very sad

stefaniandreas

stefaniandreas
totula έγραψε:
περαστικα!!!

και εγω μονη ειμαι, ο αντρουλης μου βγηκε βολτα με τον κουμπαρο μας. οταν με το καλο γεννησω θα ερθει και εμενα η σειρα μου που θα παει ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 654316
εγω ειμαι συνηθισμενη να ειμαι μονη αφου λειπει και κανει ταξιδια λογω δουλειας δεν με βλεπω να αντεχω για πολυ ακομα,απο αυριο πρεπει να ξυπναω να κατεβαζω εγω τον μικρο για το σχολικο Crying or Very sad
εγω πριν το σκυλι δεν κοιμομουνα ποτε μονη στο σπιτι.ακομα και οταν εμενα μονη μου ερχοταν παντα καποια φιλη μου.ενα βραδυ ειναι θα περασει.αυριο ερχεται.
τωρα να βγεις οταν γεννησεις θα εχεις υποχρεωσεις..

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
totula έγραψε:κικιτσο και supermama τι κανατε οταν γεννησατε τα δευτερα με σταθμο? ειχε επαφη το παιδακι με το μικρο? τωρα τι θα κανετε εχετε ρωτησει τον γιατρο?

τον ιδιο τον θεο πρεπει να ρωτησουμε οχι τον γιατρο! τιποτα τι να κανουμε.. προσοχη καθαρισμα καλα τα μικρα οταν ερχοντε αποτο σχολειο. αλλαγη ρουχων πλυσιμο χεριων και παει λεγοντας. οσο για το μικρο απο μακρυα οσο γινετε.. λεμε τωρα.. τι τα θες.. σε ενα σπιτι ουτε φανταζεσαι πως μεταδιδετε το μικροβιο.

totula

totula
stefaniandreas έγραψε:
totula έγραψε:
περαστικα!!!

εγω πριν το σκυλι δεν κοιμομουνα ποτε μονη στο σπιτι.ακομα και οταν εμενα μονη μου ερχοταν παντα καποια φιλη μου.ενα βραδυ ειναι θα περασει.αυριο ερχεται.
τωρα να βγεις οταν γεννησεις θα εχεις υποχρεωσεις..

μη νομιζεις πως μερικες φορες δεν αγριευομαι αλλα το εχω συνηθισει τοσα χρονια.
τωρα δυστυχως δεν μου επιτρεπεται να βγω αλλα οταν γεννησω θα κραταει ο αντρας μου τα μωρα και εγω για καφεδακι

totula

totula
supermama έγραψε:
totula έγραψε:κικιτσο και supermama τι κανατε οταν γεννησατε τα δευτερα με σταθμο? ειχε επαφη το παιδακι με το μικρο? τωρα τι θα κανετε εχετε ρωτησει τον γιατρο?

τον ιδιο τον θεο πρεπει να ρωτησουμε οχι τον γιατρο! τιποτα τι να κανουμε.. προσοχη καθαρισμα καλα τα μικρα οταν ερχοντε αποτο σχολειο. αλλαγη ρουχων πλυσιμο χεριων και παει λεγοντας. οσο για το μικρο απο μακρυα οσο γινετε.. λεμε τωρα.. τι τα θες.. σε ενα σπιτι ουτε φανταζεσαι πως μεταδιδετε το μικροβιο.

ειναι το μοναδικο που με τρομαζει για μετα. κατι μου ειπε να τον σταματησω απο τον σταθμο για 2-3 μηνες ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 679259

stefaniandreas

stefaniandreas
εισαι και μακρια να ερχομουν να τον πιναμε μαζι.αν και οταν ξεπεταχτει θα τον παιρνω μαζι μου οποτε ερχομαι

totula

totula
stefaniandreas έγραψε:εισαι και μακρια να ερχομουν να τον πιναμε μαζι.αν και οταν ξεπεταχτει θα τον παιρνω μαζι μου οποτε ερχομαι

οποτε θες ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 536304

stefaniandreas

stefaniandreas
totula έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:εισαι και μακρια να ερχομουν να τον πιναμε μαζι.αν και οταν ξεπεταχτει θα τον παιρνω μαζι μου οποτε ερχομαι

οποτε θες ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 536304
μεχρι τον ιουνιο ερχομουνα.τωρα τερμα αυτα λεει ο γιατρος.του χρονου θα τα πουμε απο κοντα!!!

totula

totula
stefaniandreas έγραψε:
totula έγραψε:

μεχρι τον ιουνιο ερχομουνα.τωρα τερμα αυτα λεει ο γιατρος.του χρονου θα τα πουμε απο κοντα!!!

για την βαφτιση με το καλο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 9664

aylin

aylin
καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε?Εγω ξύπνησα με πονόλαιμο,Πάω να φτιάξω τσάι μπας και γλιτώσω και προλάβω ...

Καλημέρες πολλές και φιλάκια

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα, κοιλίτσες! Πού είστε; Σήμερα μόνο η Στέλλα σηκώθηκε πρωί;;;;;
Εγώ παραδόξως κατάφερα να σηκωθώ στην ώρα μου!!Λέω να πεταχτώ κέντρο για δουλειές και να περάσω κ από το πανεπιστήμιο.
Είμαι καλοδιάθετη γιατί πήγα στο γιατρό εχθές και το μωρούλι μας είναι γύρω στα 2,300! Έφερε και το κεφαλάκι προς τα κάτω γιατί είχε γυρίσει ανάποδδα πριν 2 βδομάδες, οπότε ηρέμησα λίγο!!!
Άντε, φιλάκια σε όλες! Τα λέμε αργότερα!

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[color=darkblue][/colorΚαλημέρα κορίτσια!!Ήθελα κι εγώ να χουζουρέψω λίγο σήμερα που έχει φθινοπωρινή δροσούλα αλλά με έπιασε ενας κ*λοβήχας και αναγκάστηκα να σηκωθώ.Σήμερα το απόγευμα θα πάμε να κάνουμε το doppler και να δούμε τον μπεμπάκο μας.Μου έλειψε πολύ,αν και οι κινησούλες του μου κάνουν παρέα κάθε μέρα,όλη μέρα θα ζητήσω από τον γιατρό να τον δούμε 3d αν γίνεται.Αχχχ..κρύωσε ο καιρός και αρχίσαμε τα χαμέμηλα και τα τσάγια Aylin μου!Μπράβο Καλλιοπίτσα για το μωρουλίνι σας!!]

aylin

aylin
Μπράβο βρε Καλλιοπίτσα-συνάδελφε!2,300 όλοκληρο παιδάκι μωλέ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 215994 I love you

Μαριάννα άντε με το καλό να πάτε για ντόπλερ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 328109 εμείς αύριο πάμε πάλι να δούμε τον γιατρό.Να δούμε τι θα μας πεί...

Μόνο η δικιά μου θα βγεί μινιόν!!!Κι'άς τρώω σαν το γουρούνι όλη μέρα! Mad Mad Mad

Φιλάκια

aylin

aylin
Χαμομηλάκι?Που είσαιιιι???Πως πήγε ο υπέρηχος χθες? Very Happy Very Happy Very Happy

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
aylin έγραψε:Μπράβο βρε Καλλιοπίτσα-συνάδελφε!2,300 όλοκληρο παιδάκι μωλέ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 215994 I love you

Μαριάννα άντε με το καλό να πάτε για ντόπλερ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 328109 εμείς αύριο πάμε πάλι να δούμε τον γιατρό.Να δούμε τι θα μας πεί...

Μόνο η δικιά μου θα βγεί μινιόν!!!Κι'άς τρώω σαν το γουρούνι όλη μέρα! Mad Mad Mad

Φιλάκια

Μινιόν ή x-large γερά να είναι κι εμείς με το γαλατάκι μας θα τα θρέψουμε σωστά ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 401147 Εντωμεταξύ επειδή χτες είχα κάτι πονάκια χαμηλά λόγω κούρασης έκανα την βλακεία και το συζήτησα με την πεθερά μου γιατί με άκουσε κάπως στο τηλέφωνο.Έτσι την ανησύχησα και είπε του Μανωλιού να με πάρει και να πάμε σπίτι της να μείνουμε για να μην χρειάζεται να κάνω δουλειές....Δεν λέω να με βοηθήσει θέλει αλλά εγώ θέλω το σπιτάκι μου,το κρεββατάκι μου και πάν'απ'όλα ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ!!!!Είμαι αχάριστη εεε?

aylin

aylin
Μαριαννάκι ωστόσο θέλει να βοηθήσει.Εαν δεν αισθάνεσαι άνετο μπορείς να της το πείς πολύ ευγενικά!

Αυτές οι πεθερούλες είναι η εξαίρεση στον κανόνα.Εχω πολύ καλή μου φίλη η οποία έχει όχι μόνο άριστες σχεσεις με πεθερικά αλλά την αγαπούν τόσο πολύ - αυτό που λέμε σαν παιδί τους και πραγματικά την χαίρομαι!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα,κοριτσια μου!Μια μερα ελλειψα και γεμισατε τοσες σελιδες,δεν σας προλαβαινω! Very Happy

Στελλιτσα,περαστικουλια!Κατσε σπιτι με γιατροσοφια και μην κουραστεις.ΞΑΑΑΑΑΠΛΑΑΑΑΑ!!!

τατιανουλα,καθε μεποδιο για καλο!ειναι λιγο αισχος να πρεπει να μετακομισεις οντας εγκυος αλλα σκεψου ποσο δυσκολα εχουν γινει τα πραγματα στις αγοραπωλησεις.Αφου τον βρηκατε,μην τον διωξετε!

Χτες γυρισαμε πολυ αργα γιατι επρεπε κανουμε και κατι αλλα ψωνια και επεσα σαν το κουτσουρο για υπνο.Χτες ειχαμε τον υπερηχο γ'τριμηνου και το doppler.Ευτυχως ολα καλα,η μπεμπα ειναι 2 κιλα και ολα δειχνουν φυσιολογικα.Το μονο μας προβλημα ειναι ο χαμηλος πλακουντας,που σηκωθηκε 6 χιλιοστα αλλα ειναι χαμηλος... Crying or Very sad Crying or Very sad ο γιατρος λεει οτι μπορει να ανεβει λιγο ακομα αλλα δεν μπορει να προβλεψει ακομα τι θα γινει τελικα.Αν δεν ανεβει οσο πρεπει,το πιο πιθανο ειναι να παμε για καισαρικη με προκληση στις 37-38 εβδομαδες.Αλλα μου ειπε οτι αυτα θα τα πουμε αρχες Νοεμβριου.Τωρα μου εβαλε για 31/10 να κανω βιοφυσικο προφιλ,NST,doppler(ναι,και αλλο,ενα τελευταιο μου ειπε)και ελεγχο περιτυλιξης ομφαλιου λωρου.Μετα θα παω παλι να με δει και μετα μου ειπε οτι θα με βλεπει σχεδον καθε βδομαδα για να δουμε τι θα κανουμε&πως θα γεννησουμε.Παιζουν ολα μεχρι τελευταια στιγμη&μου ειπε να μην ανησυχω καθολου,εχουμε απλετο χρονο μπροστα μας ΑΡΚΕΙ να προσεχω,να ξαπλωνω οσο πιο πολυ μπορω για να μην του κανω κανενα εκτακτο και καμια αιμορραγια και για να τρεφεται και να μεγαλωσει η μπεμπα το δυνατον περισσοτερο αν χρειαστει να μας βγει νωριτερα.Δεν σας κρυβω οτι φοβηθηκα παλι,αλλα τον ειδα τοσο ηρεμο και κουλ,που ηρεμησα και λεω "ε,κατι θα ξερει!"

μια και λετε για κιλα,εχω βαλει 8.Δεν εχω πεινασει ακομα τραγικα αλλα ωρες ωρες θελω να τρωω ασχετα.Δεν θελω γλυκα ευτυχως!

παω να φαω πρωινο τωρα,εχω λυσσαξει!μουκια!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 22 417472

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα!!!ολες πρωινες πρωινες!!ειδες χαμομηλακι που φοβοσουνα?μια χαρα θα ειναι το νινι σου!!!!και ολα τα μωρα μας.φτασαμε στο τελος.κατεβαινω στο κεντρο για δουλειες.φανταζομαι μεχρι το μεσημερι που θα γυρισω να μην εχετε γεμισει τις 50 σελιδες!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεραααααα!!!!!!!! πρωινη καιγω σημερα. πηγε ο αντρας τα μικρα σχολειο οποτε μια χαρα! συμαζεψα τα κρεβατακια μονο και τωρα ειναι η ωρα του καφε! τι κανετε? βλεπω θρευταρακια τα μωρακια μας! τα ταιζουμε καλα μαλλον Razz ανηπομονω να δω το βαρος του δικου μου! Τη δευτερα θα παω.χθες την ωρα που ξαπλωσα ειχα μια σουβλια!!! pale σαν να με τσιμπησες με βελονα απο μεσα προς τα εξω. κατω χαμηλα... τρομαξα αλλα οκ.μετα τιποτα..
προσοχη παντως μανουλες! κυκλοφορει ιωση παλι!!!καιγω να με δω με τα μικρα να την γλιτωσω..

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα Στεφανία και Χαμομηλάκι!!Aylin μου δεν εχω παραπονο απο την πεθερα μου,με εχει οντως σαν παιδι της και με ξερει απο 16 χρονων αφου ειμαι με τον Μανωλιο σχεδον 12 χρονια..Θα της το πω με τροπο γιατι δεν θελω να την στεναχωρησω.
Σχετικα με τα κιλα εγω πηρα 5 κιλα αλλα ηδη ειχα το "κατι" παραπανω μου,82 ξεκινησα και τωρα αισιως στα 87.Τωρα με τα αποτελεσματα καμπυλης θα με βαλει σιγουρα σε διατροφη ο γιατρουδακος.Ευκαιρια να κανει και ο αντρας μου διαιτα μαζι μου. Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις