Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
574 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 574 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
totula έγραψε:
Carrie έγραψε:Εν τω μεταξύ νιώθω κάτι πονάκια χαμηλά σαν περιόδου,να ανησυχήσω?? scratch scratch [/color]

μηπως να μην κανεις τιποτα ολη μερα σημερα???????

Είναι ανεπαίσθητα,τώρα πχ δεν τα νιώθω αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί έχει τώρα 3-4 μέρες που τα νιώθω μία φορά τη μέρα!Δεν παίζει να το πω στον γιατρό μου,πρέπει πρώτα να τελειώσω όλες τις δουλειές στο σπίτι και μετά να πάω να γεννήσω!! Cool Cool Έχω ακόμη να πλύνω μερικά πράγματα του μπέμπη!!Αφήστε που σκέφτομαι και το άλλο..τι στο καλό θα του φορέσω αν γεννήσω τώρα που εγώ υπολόγισα να έχει κρύο και τώρα ακόμη ο καιρός δεν κρύωσε???? confused confused confused

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μεχρι να σαραντησω ειναι πολυς καιρος μπροστα π.χ. αν γεννησω τελν νοεμβριου ,,θα σαραντισω μετα την πρωτοχρονια η καπου εκει τεσπα....
κ ο αλλος που αγοραζει σπιτι δεν θα κατσει να περιμνενει εσενα 3μηνες ''λογικο'' ειναι και''γω το ιδιο θα'κανα...μενουν σε ενοικιο κ αυτοι ,,οποτε θα δουμε!!!
ειπαμε ο μπεμπης παρα εφερε γουρι 2 μετακομισεις εχω κανει σ'αυτην την εγκυμοσυνη!!!

δεν πειραζει ολα θα γινουν κ ολα θα πανε καλα......κ θα κανουμε κ μια αλλαγη στην ζωη μας!!!

tatianoula

tatianoula

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aylin έγραψε:Νοιώθω άχρηστη να μην μπορώ να προσφέρω στο μωρό μου ούτε τα βασικά, την τροφή της!Και στο κάτω κάτω πόση δύναμη πρέπει πια να έχω...δεν έχω, τέλος...που απο την 17η εβδομάδα δεν έχω χαρεί τίποτα...που τα χειρότερα σενάρια φοβάμαι μην επαληθευτούν...Τρέμω όχι φοβάμαι!!!

Σοφία έχεις δίκιο μανούλες γινόμαστε απο τη στιγμή της σύλληψης αλλά πίστεψέ με δεν έχω περάσει και λίγα!Ξέρω πως ο καθένας μας έχει τα δικά του προβλήματα και ξέρω επίσης πως δεν οφελεί να σκέφτομαι γιατί σε μένα κτλ...αλλά δεν μπορώ!Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να ξυπνήσω ένα πρωί και να την έχω αγκαλίτσα μου...Τίποτε άλλο και να έχουν τελειώσει όλα αυτά, οι γιατροί, τα νοσοκομεία, οι ατέλειωτοι υπέρηχοι οι αγωνίες μου...!!!

Συγγνώμη ειλικρινά εαν σας κουράζω... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΕΓΩ...ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΧΡΙ 20Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΜΠΥΛΗ ΔΕΝ ΤΡΕΦΟΤΑΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ..ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 12/8 ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ 5/8 ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ...ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2500 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 2ΜΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ 4700 ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ..ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΡΕΦΟΤΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

aylin

aylin
tatianoula έγραψε:http://www.spiti24.gr/1509285-diamerisma_gia_agora-Eleftheriou_-_Kordeliou.html

πως σας φενεται???

Το αγαπώ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 215994 ...Η κουζίνα του υπέροχη! I love you I love you I love you
Υ.Γ-Έχει παροχές φυσικού αερίου ή πετρέλαιο?

tatianoula

tatianoula
Μωρε ΟΧΙ εχει πετρελαιο κ ξενερωσα εμεις θελουμε ΑΕΡΙΟ...
κ δεν βλεπω κ μπαλκονια!!!!
πρεπει να το δουμε κ απο κοντα!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

aylin

aylin
Καλημέρα και απο εμένα κορίτσια!

Εμείς σήμερα μαγειρεύουμε λουκάνικα λεμονάτα με πουρεδάκο(υγιεινή διατροφή πάνω απ'όλα)χιχιχι

Βρε χαμομηλάκι τι πήγες να πάθεις.Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος τελευταία χάνει λάδια!Οπότε ουδεν σχόλιο.Τελικά για όλες μας κάπως ήταν η χθεσινή ημέρα.

Νατάσα προτείνω ξεκούραση όσο μπορείς.

Supermama και εγώ είμαι περίεργη για το ξυραφάκι-σπαθί Razz Razz Razz που κάνει θαυματα! Smile Smile Smile

τα φιλιά μου σε όλες...

Υ.Γ-Μπουγάτσα κάτα εδώ κανείς??? Razz Razz Razz

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatianoula έγραψε:http://www.spiti24.gr/1509285-diamerisma_gia_agora-Eleftheriou_-_Kordeliou.html

πως σας φενεται???

Πολυ ωραιο και καινουριο!ειναι καλο να εχει φυσικο αεριο,θα εχεις μεγαλη οικονομια.Επισης ο,τι σπιτι και να διαλεξεις,να κοιταξεις να εχεις πολλα ντουλαπια,εμεις εχουμε αρκετα και παλι δεν θα με χαλαγε καμια ντουλαπα παραπανω.Ποτε δεν ειναι αρκετα.Να σκεφτεις ειχαμε συνολο 6 συρταρια και στις 2 ντουλαπες(4+2)και πηραμε και επιπλεον συρταριερα απο το ΙΚΕΑ και παλι ισα-ισα μας εφτασε.Εχω χωσει ρουχα ακομα και στο κομοδινο του αντρα μου!

aylin

aylin
tatianoula έγραψε:Μωρε ΟΧΙ εχει πετρελαιο κ ξενερωσα εμεις θελουμε ΑΕΡΙΟ...
κ δεν βλεπω κ μπαλκονια!!!!
πρεπει να το δουμε κ απο κοντα!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Κρίμα ρε συ!!!Καλά σίγουρα θα έχει μπαλκόνια...τι σε νοιάζει λες και χαθηκαν τα σπιτια!

Παντως εγω το σπιτι σου το φανταζομαι ζεστο,με πολύ ωραία και άνετη κουζίνα, γεμάτο λουλούδια στο μπαλκόνι και να μυρίζει κουλουράκια ή μελομακάρονα...χιχιχι

tatianoula

tatianoula
xamomilaki ποσο με καταλαβαινεις και''γω αυτο θελω ΠΟΛΛΑ ντουλαπια...κ γενικα ανετους χορους...θα δουμε μωρε πρεπει να τα δουμε κ απο κοντα ,,οσο για το ΑΕΡΙΟ ναι δεν το συζητο κ ατομικο κ ολα!!

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα!ολες πρωινες!!!χαμομηλακι απο ζωα στο δρομο αλλο τιποτα!!
τα πονακια χαμηλα ειναι φυσιολογικα.προπαρασκευατικα.οταν τα νοιωθεις ξεκουρασου αλλα αν γινουν εντονα μην το κρυβεις απο το γιατρο σου..
εμενα μου αρεσε πολυ το σπιτι!!!και μη σκεφτεσαι τη μετακομιση.εσυ οδηγιες θα δινεις μονο

http://stefxon@gmail.com

mamax

mamax
καλημερα κοριτσια, αυλιν μου σημερα ελπιζω να εισαι πιο καλα?
τατιανα τι να πω κουραγιο θα πω δυσκολα μετακομιση τωρα...
αλλα θα ειναι μετα για καλο...οποτε μια χαρουμενη κουραση.

tatianoula

tatianoula
mersi mersi ....Ηθελα να ρωτησο εχετε ακουσει για τους κορσεδες-ζωνες ,,κ τι πιστευετε???
εγω κ τι δεν εχω ακουσει του τυπου πω κ τι να την κανεις κ δεν χρειαζεται κ.τ.λ.
εχω ακουσε κ απο την αλλη α ναι πολλη καλη βοηθαει στο να μαζεψει η κοιλιτσα + ΑΝ κανεις καισαρικη δεν πονας τοσο....

τι γνωμη εχετε???θα παρετε>???

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιανούλα το σπίτι μοιάζει πάρα πολύ με αυτό που μέναμε εμείς στον Εύοσμο πριν 2 χρόνια. Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι η κουζίνα είναι ΠΟΛΥ μικρή και δεν θα σου χωράει σχεδόν τίποτα!!Αλλά τελικά όλα τα σπίτια έχουν τόσο λίγα ντουλάπια στις κουζίνες τους -καλά εδώ τώρα έχω μία κουζίνα τεράστια!!!Είναι όμορφο πάντως και μπαλκόνια έχει όπως βλέπω άνετα!!

aylin

aylin
Μαμαχ είμαι καλύτερα ευχαριστώ πολύ που ρωτάς!

Κορίτσια σας βάζω το δωματιάκι μας, λείπουν ακόμη βασικές λεπτομέρειες όπως χαλάκι, κουρτινούλες και κουνουπίερα καιθώς και κάποια κάδρα που θέλω να πάρω σε λευκό χρωματάκι!

Ελπίζω να σας αρέσει!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μέσα στο κρεβάτι βρίσκονται σεντονοκουβερτούλες τα οποία δεν αξιώθηκα να τα βάλλω στις ντουλάπες

stefaniandreas

stefaniandreas
ειναι τοοοοοσοοοο γλυκο!!!πολυ θα τι χαρει η μπουμπου σου!!!!ετσι ασχολησου με ευχαριστα πραγματα

http://stefxon@gmail.com

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα τσουπρες!!χαμεμηλο να προσεχεις τους μ#λ%κες,
αυλιν ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα και γενικα ολες να ειστε τελεια!
carrie και εμενα με επιασαν χθες αυτοι οι πονοι περιοδου ξαπλωσα λιγο και εφυγαν μη κουραζεσαι και ποτε μην κρυβετε τιποτα απο το ντοκτορ.
Τατιανουλα ψαξε και για σπιτι στο spitogatos.gr εχει ποικιλια.
Σημερα ειδα στον υπνο μου οτι ειχα παει στο νοσοκομειο για να γεννησω και ειχα ραντεβου 5 η ωρα. ομως επινα καφε στο κυλικειο και ελεγα του αντρα μου και του γιατρου που επινε κι αυτος μαζι μας καφε οτι δεν ποναω. Εν τω μεταξυ εκεινη τη μερα κυρηξε πτωχευση η Ελλαδα και γινοταν χαμος στο νοσοκομειο, πανζουρλισμος κοριτσια..σηκωνομαι να παω τουαλετα και βλεπω σε ενα πινακα γραμμενο το ονομα μου και διπλα 9.45 καισαρικη. Ελα Παναγια μου λεω.. βρισκω το γιατρο μου που ηταν τωρα σε ενα γραφειο και του λεω γιατι καισαρικη και μου απαντα αφου κυρηξαμε πτωχευση μας παιρνουν το νοσοκομειο και σημερα οτι προλαβουμε απο γεννες. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 534787
και ξυπμησα εκει, ενα αγχος κοριτσια.. Shocked

mamax

mamax
αυλιν χαιρομαι που εισαι καλυτερα...
το δωματιο σας πολυ γλυκο και ομορφο...
μου αρεσε πολυ ο συνδιασμος ροζ κιτρινο στον τοιχο και το ιδιο εχεις και στο μουσικο παιχνιδι τελιο και οι πριγκιππισες πολυ ωραιο.

tatianoula

tatianoula
φτου φτου κουκλιστικο το δωματιακι της Μαριζας,,το εχετε ''σπασει'' με κιτρινακι κ ταιριαξε πολυ,,κ το περιστρεφομενο βλεπω στα ιδια χρωματα ειναι!!!!

με το καλο να μπει κ η μπεμπα στο δωματιακι της ΓΕΡΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ.....

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
aylin έγραψε:Μαμαχ είμαι καλύτερα ευχαριστώ πολύ που ρωτάς!

Κορίτσια σας βάζω το δωματιάκι μας, λείπουν ακόμη βασικές λεπτομέρειες όπως χαλάκι, κουρτινούλες και κουνουπίερα καιθώς και κάποια κάδρα που θέλω να πάρω σε λευκό χρωματάκι!

Ελπίζω να σας αρέσει!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μέσα στο κρεβάτι βρίσκονται σεντονοκουβερτούλες τα οποία δεν αξιώθηκα να τα βάλλω στις ντουλάπες

τι γουτσου-γουτσου ειναι αυτο?το χρωμα παντως ειναι μια χαρα,μην σε ανησυχει οτι ειναι πολυ ροζ!Κοριτσακι ειναι,δεν υπαρχει πολυ ή λιγο.Νομιζω οτι τα λευκα καδρακια θα ταιριαζουν παρα πολυ!Με γεια σας με γεια σας ολα!Ειδες που ολα ειναι καλυτερα σημερα? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 40746 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 40746 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 40746 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 334590

mamax

mamax
μαμιτα!!! πολυ αισιοδοξο ονειρο μας εφτιαξες την μερα...
οποτε τα βλεπεις αυτα τα ονειρα να μας τα λες μην μασ τα κριβεις!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 215994

τα ανχοι που εχεις στο βαθυτερο υποσινιδιτο σου ειναι μην ανυσιχεις!!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελα ρε μαμαΧ.. μη με μαλωνεις..μα μας παιρνουν το νοσοκομειο?
αυτο ειμαι σιγουρη οτι θα το αφηναν..

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamita έγραψε:Σημερα ειδα στον υπνο μου οτι ειχα παει στο νοσοκομειο για να γεννησω και ειχα ραντεβου 5 η ωρα. ομως επινα καφε στο κυλικειο και ελεγα του αντρα μου και του γιατρου που επινε κι αυτος μαζι μας καφε οτι δεν ποναω. Εν τω μεταξυ εκεινη τη μερα κυρηξε πτωχευση η Ελλαδα και γινοταν χαμος στο νοσοκομειο, πανζουρλισμος κοριτσια..σηκωνομαι να παω τουαλετα και βλεπω σε ενα πινακα γραμμενο το ονομα μου και διπλα 9.45 καισαρικη. Ελα Παναγια μου λεω.. βρισκω το γιατρο μου που ηταν τωρα σε ενα γραφειο και του λεω γιατι καισαρικη και μου απαντα αφου κυρηξαμε πτωχευση μας παιρνουν το νοσοκομειο και σημερα οτι προλαβουμε απο γεννες. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 534787

Δλδ οποια προλαβε,γεννησε...οι υπολοιπες να τα...καταπιειτε!Ελεος,τι ονειρο ηταν αυτο!Τρομακτικο το σεναριο!Ειχα δει και εγω ενα τετοιο,οτι γεννουσα με καισαρικη και δεν ειχαν να με ραψουν! affraid affraid affraid και μου ειπαν περιμενε να φαρει η πεθερα σου απο το φαρμακειο υλικα για να σε ραψουμε!!!! tongue tongue tongue παρανοιααααααα!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 679259

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στελλίτσα τέλειο το δωματιάκι έχει γίνει!!!!Με το καλό να την υποδεχτείτε την ζουζούνα!!!

Κορίτσια για όσες θέλουν να πάρουν το περιστρεφόμενο της fisher price με τα αρκουδάκια ένα θα σας πω (αν θυμάστε μας το έκανε δώρο η κουμπάρα μου και επίσης είναι από τα πια αρκιβά ε?):Μην μπείτε στον κόπο!!Πήγαμε το συναρμολογήσουμε προχθές και οι βίδες που μπαίνουν τα πλαστικά για να κρεμάσεις τα αρκουδάκια είναι εντελώς της πλάκας -μας έσπασε ήδη η μία μέσα στην εσοχή καθώς προσπαθούσε ο άνδρας μου να το σφίξει για να μην ανεβοκατεβαίνει αυτό το πράγμα και να είναι σταθερό και ασφαλές- ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 966307 επίσης η μουσικές δεν είναι ακριβώς όπως τις περίμενα - έχει όντως ήχους της φύσης αλλά παίζει και μελωδία μαζί και η πιο χαμηλή ένταση μας φαίνεται αρκετά δυνατή - και το σημαντικότερο είναι για μόνο ως μέχρι 5 μηνών!!!Κάτι το οποίο φυσικά εγώ δεν είχα προσέξει γιατί δεν το είχα δει από κοντά και στο site δεν αναγράφεται πουθενά!Δηλαδή αν έχεις με μωρό στην κούνια από πχ 4 μηνών μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο άλλο ένα μήνα γιατί λέει όταν αρχίσει και σηκώνεται κάπως πρέπει να το βγάλεις!Τίποτα τζάμπα λεφτά.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω να πάρω ένα σκέτο χωρίς μουσική χωρίς τίποτα και μόνο με πάνινα παιχνίδια να κρέμονται!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαμομηλακι έγραψε:
mamita έγραψε:Σημερα ειδα στον υπνο μου οτι ειχα παει στο νοσοκομειο για να γεννησω και ειχα ραντεβου 5 η ωρα. ομως επινα καφε στο κυλικειο και ελεγα του αντρα μου και του γιατρου που επινε κι αυτος μαζι μας καφε οτι δεν ποναω. Εν τω μεταξυ εκεινη τη μερα κυρηξε πτωχευση η Ελλαδα και γινοταν χαμος στο νοσοκομειο, πανζουρλισμος κοριτσια..σηκωνομαι να παω τουαλετα και βλεπω σε ενα πινακα γραμμενο το ονομα μου και διπλα 9.45 καισαρικη. Ελα Παναγια μου λεω.. βρισκω το γιατρο μου που ηταν τωρα σε ενα γραφειο και του λεω γιατι καισαρικη και μου απαντα αφου κυρηξαμε πτωχευση μας παιρνουν το νοσοκομειο και σημερα οτι προλαβουμε απο γεννες. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 534787

Δλδ οποια προλαβε,γεννησε...οι υπολοιπες να τα...καταπιειτε!Ελεος,τι ονειρο ηταν αυτο!Τρομακτικο το σεναριο!Ειχα δει και εγω ενα τετοιο,οτι γεννουσα με καισαρικη και δεν ειχαν να με ραψουν! affraid affraid affraid και μου ειπαν περιμενε να φαρει η πεθερα σου απο το φαρμακειο υλικα για να σε ραψουμε!!!! tongue tongue tongue παρανοιααααααα!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 31 679259

και αντε να σε συμπαθει η πεθερα σου..αλλα αν οχι? τι γινεται?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις