Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
carrie μου κι εγώ σκέφτομαι να αρχίσω να ψάχνω για παιδίατρο. δε νομίζω να σε κοροϊδέψουν, αλλά δε νομίζω και ότι θα καταλάβεις και πολλά πράγματα μόνο και μόνο αν πας να τους δεις. σίγουρα θα ξέρεις αν δε σου γεμίσουν το μάτι, αλλά γενικώς ο γιατρός φαίνεται στην ανάγκη. καλύτερα να βρεις κάποιον συστημένο τουλάχιστον στην αρχή, μέχρι να βγάλεις άκρη.
σας βάζω και link να δείτε το φορμάκι που μας πήρε σήμερα ο μπαμπάς μας για να βγούμε από το μαιευτήριο (το άσπρο αρκουδάκι)
http://www.hm.com/gr/subdepartment/KIDS?Nr=4294943494#Nr=4294943329

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elpisrex έγραψε:carrie μου κι εγώ σκέφτομαι να αρχίσω να ψάχνω για παιδίατρο. δε νομίζω να σε κοροϊδέψουν, αλλά δε νομίζω και ότι θα καταλάβεις και πολλά πράγματα μόνο και μόνο αν πας να τους δεις. σίγουρα θα ξέρεις αν δε σου γεμίσουν το μάτι, αλλά γενικώς ο γιατρός φαίνεται στην ανάγκη. καλύτερα να βρεις κάποιον συστημένο τουλάχιστον στην αρχή, μέχρι να βγάλεις άκρη.
σας βάζω και link να δείτε το φορμάκι που μας πήρε σήμερα ο μπαμπάς μας για να βγούμε από το μαιευτήριο (το άσπρο αρκουδάκι)
http://www.hm.com/gr/subdepartment/KIDS?Nr=4294943494#Nr=4294943329

Το ξέρω Ελπίδα μου αλλά δυστυχώς επειδή θέλω να είναι και συμβεβλημένος με τον στρατό περιορίζονται οι επιλογές μου..Έχω βρει έναν που μου τον συστήσανε αλλά θέλω να τους δω και από κοντά,δεν θέλω να τρέχω στα τυφλά όταν βρεθώ στην ανάγκη γιατί νομίζω τότε θα είναι αργα..

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
άντε δες τους τότε κοριτσάκι και να μας πεις εντυπώσεις. να ξέρουμε μετά και εμείς τι να κοιτάξουμε (ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που σε κάνουμε πειραματόζωο Laughing )

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Όχι αλή μου!Θα πάω με ολόκληρη λίστα ερωτήσεωω,από κόσκινο θα τους περάσω!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Να ρωτησω και γω κατι για παιδιατρο?παει καμια σε συμβεβλημενο με το ικα?πας στο ιατρειο και δεν πληρωνεις?και σου γραφει και τα εμβολια?και αμα ερθει σπιτι τον πληρωνεις εξτρα?

http://stefxon@gmail.com

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
AYLIN ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΑ!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ? ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2350 ΓΡΜ ΣΤΗΝ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ 5700ΓΡΜ. ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΟΥΤΕ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΦΟΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΜΑΝΑ!!! ΑΧΡΗΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ 5 ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ!!!

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
AYLIN ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΕΧΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 30 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 30 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 30 417472

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εμενα το μωρουλι ειναι 2 εβδομαδες πισω και 1700 γρ, οκ ολα καλα.Οσο αγχωνεστε τοσο χειροτερα!!ηρεμια !!

κοριτσια εχω κορμο στο ψυγειο και προσπαθω να μην το σκεφτομαι, δεν μάφηνει να ξαναφαω γλυκο ο γιατρος..και η πεθερα μου εκανε για τον αντρα μου και εφερε..καλο ε?

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamita ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΟΛΟ!!!!!
ΣΤΕΛΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΕΙΠΕ Η ΚΑΡΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!
ΑΧ ΒΡΕ ΑΛΕΞΙΑ ΟΛΟ ΕΣΕΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΣΕΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ.
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ 1 ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΠΤ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ;

aylin

aylin
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ μέσα απο την καρδιά μου!Όλα καλά για όλες μας!!!Που θα πάει θα περάσει...

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμιτα φαε ωρη ενα κομματι μη το λιμπιζεσαι! η δεν κανει? Rolling Eyes

μαμιτα εσενα δε σου ειπε τιποτις ο δοκτορας για αυτες τις 2 εβδομαδες ''πισω'' ταχα?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις γύρισα από κινηματογράφο!Είδαμε αυτό https://www.youtube.com/watch?v=GSi3LdUrq18 Πόσο δίκιο έχει αυτη ταινία!!!!!Πόσο!!!!! Razz Razz Razz

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στελλάκι μου, όπως βλέπεις οι πιο πολλές εδώ μέσα είμαστε λίγο "πίσω" σε σχέση με τις καμπύλες, τις νόρμες κτλ.Και η μπέμπα μου είναι περίπου 10 μέρες "πίσω".Να φανταστείς πριν 10 μέρες που κάναμε το ντόπλερ ήταν 1850 (πολύ μικρή για τις εβδομάδες της).Προχθές που ξαναπήγαμε γιατρό ήταν 2600!!!έτσι, χωρίς να αλλάξω τίποτα!Απλά πήρε κιλά!so simple!!Πλέον στέκεται και χωρίς θερμοκοιτίδα, και τώρα να γεννηθεί.Τα ίδια τα μωρά μας, μας αποδεικνύουν πως είναι δυνατά, έχουν όρεξη για ζωή και....γελάνε πίσω από τις πλάτες μας!Η Μαρίζα πάντως ρίχνει τρελλό γέλιο εκεί μέσα, με τις δοκιμασίες που σου βάζει.Κι εσύ ψαρώνεις μικρή μου!!!Αφού εκείνη σου αποδεικνύει πως όλα πάνε καλά, με το ρυθμό της βέβαια (και γιατί όχι άλλωστεWink, και η μέχρι τώρα πορεία της έχει δείξει πως τελικά μόνο εσύ αγχώνεσαι ενώ εκείνη είναι μια χαρά στη ζεστή της πισίνα, πλατσουρίζει και μόνο κοκτέηλ δεν σου ζητάει! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 30 525820 χχιιχι!Μην αφήνεσαι στο συναίσθημα.Εκλογίκευσέ το, και κυρίως μη μπαίνεις στη διαδικασία να συγκρίνεις την εγκυμοσύνη σου με οποιασδήποτε άλλης, είτε εδώ μέσα είτε στον ¨"έξω κόσμο". Δεν έχει νόημα....Για παράδειγμα, για το σωματότυπό μου το "φυσιολογικό" είναι να βγάλω ένα μωράκι το πολύ 3 κιλά.Αλλιώς μου είπε η γιατρός μου θα είχα ζάχαρο.Σίγουρα αυτό δεν ισχύει για όλους τους σωματότυπους, ή για όλα τα ιστορικά κύησης.Μην συγκρίνεις λοιπόν με καμία.
Εστίασε στο ότι το Μαριζάκι μεγαλώνει, τρέφεται μια χαρά (αν και ρουφάει με ένα καλαμάκι!χιχιι) ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 30 525820 και όλοι οι φόβοι σου αποδεικνύονται αβάσιμοι εν τέλει...
Ε, και ποιό ειναι το χειρότερο ενδεχόμενο; Να την πάρουν λίγο νωρίτερα και να μπει λίγο θερμοκοιτίδα.so what?????
Θέλω να πιστεύω πως όλες αυτές οι σκέψεις οφείλονται στο διαταραγμένο ισοζύγιο ορμονών και πως δεν αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές σου σκέψεις....
Φιλια σε όλες κοριτσάρες μου!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 30 883208

tatianoula

tatianoula
κικτσο εχεις ΠΜ

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουφ! εκανα μπανακι! και οχι μονο!!! εγκαινιασα το καινουργιο μου ξυραφι!!! αυτο που ειπα αν το ειδατε που εχει στην μια ακρη ξυραφι και στην αλλη μια μινι μηχανη ''κουρεματος'' Razz εκανε θαυματα!!!! επιτελους ''ξαναβρηκα...τον ''εαυτο''μου!! Embarassed ''

καλε! τι παθατε? τι εγινε? τι πισω και μπροστα λετε? carrieμου!!! το ζουζουνι ειναι μια χαρα! μη σκας χωρις λογο και χαλας τη χαρα σου!

οσο για παιδιατρο εγω επειδη εχω εναν σαν θεο απο τηνκορη μου- παρολο που εχω καιρο να τον δω γιατι δεν ειχε ικα και τετοια οποτε δε ηθελα να πληρωσω για κατι απλο επισκεψη- τον πηρα προχθες τηλεφωνο και τον ρωτησα πως θα το κανουμε να εχω την ημερα που θα γεννησω αυτον στην κλινικη. μου ειπε να τον παρω τηλεφωνο να του πω ημερομηνια αν μαθω η στο περιπου να κανονισει να ειναι εκεινος εκεινες τις μερες εκει. και να μην ειναι δηλ θα ριχνειμια ματια στο μωρο αν τονβρω εκει μεσα. ετσι εκανε και στον γιο μου. εφημερευε αλλος την μερα που γεννησα και μολις με βρηκε μεστη μοναδα που ειχε μπει ο μικρος και του ειπα οτιγεννησ ατον ανελαβε αυτο! δεν τονα λλαζω με τιποτα!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΩ ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
aylin έγραψε:Νοιώθω άχρηστη να μην μπορώ να προσφέρω στο μωρό μου ούτε τα βασικά, την τροφή της!

Στελλιτσα να μην σε ξανακουσω να το λες αυτο και φυσικα να μην νιωθεις τυψεις λες και φταις εσυ για το οτιδηποτε.Να ξερεις οτι οι γιατροι παντα σου παρουσιαζουν το χειροτερο δυνατο σεναριο για να ειναι οι ιδιοι καλυμμενοι.Και μενα μαυρα μου τα λεει καθε φορα για τον παραχειλιο πλακουντα.Το πως παιζουν με τις λεξεις καθε φορα ειναι απιστευτο.Εγω ειμαι παιδι θερμοκοιτιδας λογω αλλων συνθηκων,πολυ χειροτερων μαλιστα αλλα αυτα δεν ειναι να λεγονται τωρα,θα σου τα πω σε πμ αλλη φορα.Θερμοκοιτιδας του 1980,οχι του 2011-φανταζομαι καμια σχεση.Μην σε παιρνει απο κατω λοιπον και δειξε δυναμη,οσο και αν εχεις κουραστει.

Η χτεσινη μερα ηταν...καπως και για μενα,και για τον αντρα μου και γενικα!Ενα θα σας πω:παραλιγο να με πατησει αυτοκινητο γιατι εστριψε χωρις φλας την ωρα που διεσχιζα το δρομο επειδη μιλουσε στο κινητο και σταματησε...στα γονατα μου,που μετα ετρεμαν για πολυ ωρα affraid affraid affraid .Ο οδηγος αλλαξε 500000 χρωματα και μου ζητουσε συγνωμη αλλα εγω απο ττην τρομαρα μου,δεν μπορουσα να μιλησω.Νομισα οτι θα γεννησω επι τοπου...παλι καλα δεν επαθα τιποτε χειροτερο απο το σοκ. Να μην σας τυχει,να προσεχετε πολυ... pale pale pale κυκλοφορουν πολλοι αχρηστοι και καφροι.

Σας αφηνω προς το παρον,παω να φαω το πρωινο μου. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 30 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 30 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 30 315810

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! εγω ξεκινω σημερα??? Very Happy Καθομαι και τρωμε πρωινο με τον υιο και ειπα να μπω.εφερε μπουφατσουλα οαντρας μου οταν σχολασε καιτην τιμουμε. τι κανετε?πως κοιμηθηκτε? εγω το βραδυ πριν κοιμηθω ημουν λιγο πααξενα. ο μπεμπης εκει που κλοτσουσε μου εδινε κατι σουβλιες απο κατω...!!! Shocked λες και κατι μου σκιζοταν!! ειπα αυτο ειναι.γενναω. και πονουσαν λιγακι..τελικα ηρεμησε και κοιμηθηκα..

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχχ βρε χαμομηλακι μεπρολαβες! εκανες εσυ τελικα ποδαρικο! Laughing

tatianoula

tatianoula
Καλημερα κ απο μας!!!
χαμομηλακι μου τι ηταν αυτο που πηγες να παθεις!!!καλα ηληθειος ηταν ε καλα τι θα''ταν!!!τελος καλο ολα καλα.....

εμεις χτες μιλησαμε με τον Αγοραστη θα μας δωσει προκαταβολη τελη Οκτ με αρχες Νοεμριου κ μετα απο καμια 20μερες θα υπογραψουμε τα χαρτια!!!στο ενδιαμεσο μεχρι να μας δωσει την προκαταβολη μπορουμε να κοιταμε για σπιτι γιατι δεν πιστευω να καταληξουμε κ στο πρωτο,,οποτε να εχουμε μια ιδεα τι γινετε κ.τ.λ.,,ωστε μετα οταν παρουμε να δωσουμε προκαταβολη κ σιγα σιγα ολα να κυλανε ΟΜΑΛΑ...το ιδανικο θα ηταν βεβαια να προλαβαιναμε να μετακομισουμε ΠΡΙΝ γεννησω ωστε να μπουμε απευθειας σε καινουριο σπιτι αλλα θα δειξει,,αν κ απ''το ανχος μου πιο νωρις θα γεννησω!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!Χαμομηλάκι από ηλίθιους που κυκλοφορούν άλλο τίποτα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 30 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 30 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 30 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 30 966307

Εμείς ακόμη δεν φάγαμε πρωϊνό και πεινάω!!!!!Αλλά το πρωί είναι ολόκληρη ιεροτελεστία με τα χάπια του θυροειδή και τις ινσουλίνες και όλα που πρέπει να έχουν χρονική διαφορά μεταξύ τους για να φάω πρωινό!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Σκέφτομαι να φτιάξω ψαράκια σήμερα τι λέτε?-Εν τω μεταξύ νιώθω κάτι πονάκια χαμηλά σαν περιόδου,να ανησυχήσω?? scratch scratch

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama έγραψε:ουφ! εκανα μπανακι! και οχι μονο!!! εγκαινιασα το καινουργιο μου ξυραφι!!! αυτο που ειπα αν το ειδατε που εχει στην μια ακρη ξυραφι και στην αλλη μια μινι μηχανη ''κουρεματος'' Razz εκανε θαυματα!!!! επιτελους ''ξαναβρηκα...τον ''εαυτο''μου!! Embarassed

ποιο υπεροχο ξυραφι ειναι αυτο?το quattro της wilkinson?θελω να το παρω μπας και δω ασπρη μερα εκει κατω!αραγε το εχει στα Hondos?

totula

totula
Καλημερα και απο εμενα Very Happy
Αχ carrie και εγω με το χαπι του θυρωειδη πρεπει να περιμενω μιση ωρα για να φαω. Σε λιγο θα ερθει η πεθερα μου να σιδερωσει, μαλλον θα γκρεμιστηκε κανενας φουρνος. Τουλαχιστον θα φερει πρωινο και λαχανικα για σαλατες. Εχω ξενερωσει λιγακι, ο αντρας μου παιζει να φυγει ταξιδι αυριο και την αλλη βδομαδα. Και εχουμε ενα σωρο δουλειες να κανουμε συν οτι θα αναγκαστω να στειλω τον μικρο σκ στους δικους μου.
Καποια θα κανει ψαρακι??????? Ωραιο Laughing Laughing Εγω θα κανω κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο
Τατιανα ειναι πολυ δυσκολο να μετακομιζεις τωρα με την κοιλια στο στομα. Ο αγοραστης δεν μπορει να περιμενει εστω μεχρι να σαραντησεις?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ χαμομηλάκι..δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε φως εκεί κάτω!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Πραγματικά έχω απογοητευτεί!!!!εγώ θα κάνω την προσπάθεια μου την Δευτέρα που είναι να πάω στην κλινική και ο Θεός βοηθός..

Τατιάνα σε λυπάμαι πραγματικά που έχεις να κάνεις και μετακόμιση εκτός των άλλων..Χαρά στο κουράγιο σας!!!

totula

totula
Carrie έγραψε:Εν τω μεταξύ νιώθω κάτι πονάκια χαμηλά σαν περιόδου,να ανησυχήσω?? scratch scratch [/color]

μηπως να μην κανεις τιποτα ολη μερα σημερα???????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις