Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαμομηλάκι παραμυθένιο το δωμάτιό σας!!!Αχ, πολύ θα ήθελα να ήμουν παιδί και να μεγάλωνα σε ένα τόσο όμορφο δωμάτιο!!!Και μη φοβού για τους γιατρούς...συνηθισμένα τα βουνά απ'τα χιόνια!!!Ήγγιγκεν η ώρα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 16 228222 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 16 228222

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χαμομηλακι έγραψε:η μια ειναι αυτη,ο ενας τοιχος

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/696/img1568etx.jpg/

και ο αλλος που ειναι διπλα

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/571/img1569c.jpg/

νομιζω οτι τα καταφερα αλλα μονο ετσι μπορουσα να τα βαλω...
εκπληκτικα!!!και μη μασας ολα καλα θα πανε και με τους γιατρους

http://stefxon@gmail.com

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαμομηλάκι είναι ΤΕΛΕΙΟ το δωμάτιο σας!!!!!!Πραγματικά ονειρεμένο!!!SmileSmileSmile

Έπεσα η καημένη να κοιμηθώ που κουτουλάω από το πρωί και ρε παιδιά έχουμε ένα ζευγάρι στην διπλανή γκαρσονιέρα (καμία 25-26 χρονών) και μιλάμε ουρλιάζουν!!!!Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως μαλώνουν!!!Και μιλάμε ότι αυτό γίνεται συνέχεια όμως!!ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!Απορώ γιατί δεν χωρίζουν??? Rolling Eyes Rolling Eyes Έβαλα σήμερα πλυντήριο τα ρουχαλάκια μας και λέω να κάτσω να τα σιδερώσω το απόγευμα αφού ο καλός μου δουλεύει και δεν έχω τι αν κάνω όλη μέρα..μοναξιές..

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΧΙΟΝΑΤΟΥΛΙΝΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ Η ΦΩΤΟ ΣΟΥ!!ΤΑΤΙΑΝΟΥΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ! Embarassed Very Happy Laughing

tatianoula

tatianoula
lamproula σ''ευχαριστω παρα πολυ!!!

χαμομιλακι θα συμφωνησο με την ardo που λεει :::: παραμυθένιο το δωμάτιό σας!!!Αχ, πολύ θα ήθελα να ήμουν παιδί και να μεγάλωνα σε ένα τόσο όμορφο δωμάτιο..

ειναι πανεμορφο συγχαρητηρια στον συζυγο οποτε κοριτσια οποιες δεν ξεκινησαν ακομη να ποιον θα φωναξουν για βοηθεια με το αζημιωτο φυσικα ''στους δυσκολους καιρους που ζουμε Laughing Laughing ,,,θα σας κανει φιλικη τιμη μαλλων''

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Εγω που δεν εχω fb??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Αλλά έχω twitter,skype & msn Very Happy Very Happy Very Happy

να σου στειλω για msn? θες?

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
TATIANA,ΤΩΡΑ ΔΕΚΤΗΚΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] .... ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ Laughing ......ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕΣ???? ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ.... ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!! Sleep
ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ .... ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ.....ΟΥΤΕ "ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ" ΟΥΤΕ ΑΔΕΙΟ!!!! flower Η ΑΡΕΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ queen ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!!
ΤΟΤΟΥΛΑ ΑΣΕ ΤΙΣ "ΝΤΑΟΥΝΙΕΣ" ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.... ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΤΣΕ ΜΕΣΑ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙ ΤΩΡΑ!!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ, ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ , ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ ... ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΩ ΑΥΡΙΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΔΕΡΜ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΛΙΓΗ-ΛΙΓΗ ΔΟΣΗ ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]!!!!! ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΦΛΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΛΛΙΝΟ ΚΟΥΒΕΡΤΑΚΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΤΑ 'ΑΝΕΒΑΣΩ' .....
ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΑΣ..... ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΩ!!!! ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΝ ΕΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ!!!!
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ....

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama έγραψε:
Carrie έγραψε:Εγω που δεν εχω fb??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Αλλά έχω twitter,skype & msn Very Happy Very Happy Very Happy

να σου στειλω για msn? θες?

Yeap!

aylin

aylin
Κορίτσια τι κάνετε?Εμείς ξαναβλέπουμε σε επανάληψη το dirty dancing...τι υπέροχη ταινία!!!

Ο Στεφανούλης με βοήθησε στο σιδέρωμα και έτσι μένει να τακτοποιήσουμε και να τα βάλλουμε στη θέση τους όλα!!!

Στήσαμε και το κρεβατάκι μαζί με το παιχνιδάκι κούνιας και πάω και το χαζεύω και το βάζω να παίζει για να ακούω την μουσική του...

Αύριο πρωτα ο Θεός τελειώνω και με διάφορες τεχνοτροπίες που έχω σκεφτεί για το δωμάτιο και όλα καλά...μένει να πάρουμε κουρτίνα και διάφορα καδράκια για τους τοίχους!!!

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στελλα εμείς κουρτίνα πήραμε από αυτό το μαγαζί στο Περιστέρι (είναι ψηλά στη Νέα Ζωή, αρκετά κοντά από το σπίτι σας, μια ευθεία) και έχει φθηνές ραμμένες κουρτίνες.Τα δύο μέτρα πήγαν 40 ευρώ (20 ευρώ το μέτρο της ραμμένης κουρτίνας).Εχει και τις πριγκήπισσές σας!!!και το τραβέλι!!!(είναι τα δύο πρώτα σχέδια στην ιστοσελίδα)

http://www.kambouridis.gr/site/paidikes-kourtines.html

Για καδράκια σου είπα, είδα στα τζάμπο πριγκήπισσες και αυτοκόλλητα πάμφθηνα, ρίξε μια ματιά.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 16 334590

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αυλιν ... κι εγω χαζευω τις φωτογραφίες σας .... βρε κορίτσια εχω συγκινηθει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και δεν ειμαι και απ' τους ρομαντικους, σκεφτομαι.... τόσο καιρο εχουμε μοιραστει, τις αγωνίες μας , τα νεύρα μας, τις απορίες , τα αποτελέσματα των εξετάσεων μας...τα ψώνια για τα μωρά μας !! Πράγματα που δεν τα κάνουμε ούτε με τους φίλους μας που βλέπουμε καθημερινα.... οπότε τώρα που σας βλέπω ειναι σαν να ολοκληρώνεται η εικόνα σας!!!
Λετε να φταίνε οι ορμόνες για την συγκίνηση????
αυλινακι, αντε βγαλε καμια φωτο απ' το δωματιακι σας τωρα με την κουνια!!!!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

totula

totula
χαμομηλακι απλα παραμυθενιο
ο αντρουλης μου επλυνε τον καναπε και τωρα πηγε να μου φερει την καλαθουνα, αντε να μαζευομαστε και εμεις

totula

totula
lamproula έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΧΙΟΝΑΤΟΥΛΙΝΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ Η ΦΩΤΟ ΣΟΥ!!ΤΑΤΙΑΝΟΥΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ! Embarassed Very Happy Laughing

δεν σε βρηκα στο facebook στειλε μου εσυ αιτημα sofia hatzialexi

aylin

aylin
Αρετούλι μου χίλια καλά να έχεις...βρήκα κουρτίνα!!!Την μπεζ με τις πριγκίπισσες απο το μαγαζί που μου έγραψες!!!Τι να πω...χίλια ευχαριστώ!!!

Χαμομηλάκι...ο Στέφανος τα έχει χάσει με το δωμάτιο και νομίζει ότι του κάνω πλάκα πως το έφτιαξε ο Θάνος...και μου λέει ότι σίγουρα πήραν διακοσμητή τα παιδιά...πολύ γέλιο...

Πηνελοπάκι μου δεν έχω αξιωθεί να παω να δω φώτος...μώλις μπορέσω θα τις δω όλεςςςς!!!Φιλιά πολλά κοριτσουλίνια!!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΚΛΠ. ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ -ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ- ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΠΕΜΠΑΚΟΥ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΕΙΜΑΙ Η KIKI PATONI
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ 9ο ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

totula

totula
kikitso έγραψε:ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΚΛΠ. ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ -ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ- ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΠΕΜΠΑΚΟΥ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΕΙΜΑΙ Η KIKI PATONI
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ 9ο ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

ριξε και εδω μια ματια http://www.livewall.gr/

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια, καλησπέρα σε όλες!!!!
Πώς είστε; Το ξέρω ότι χάθηκα αλλά σας παρακολουθούσα, μη νομίζετε!!!!! Carrie, επιτέλους έκανες και το πάρτυ και από τις φωτογραφίες που πήρε το μάτι μου πρέπει να ήταν ωραία!
Βλέπω οι περισσότερες έχετε ετοιμάσει τα πάντα! Εμείς πήραμε καροτσάκι (κόκκινο γιατί έτσι μου αρέσει!!!) και κούνια, για ρουχαλάκια ακόμα δεν το αποφασίζω γιατί το μωρούλι μας είναι κανονικό προς μεγάλο και δεν ξέρω πόσα κιλά θα βγει! Οπότε όλα τα φορμάκια 0-3 μου φαίνονται μικρούλια! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 16 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 16 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 16 534787
Βέβαια έχω και μαγαζί με φτηνά και επώνυμα ρουχαλάκια κάτω από το σπίτι οπότε δεν αγχώνομαι! Και μια αδερφή που με προμήθεψε με αποστειρωτή, φορμάκι εξόδου και πολλά πολλά πολλά άλλα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 16 328109

Πολύ ωραία τα δωματιάκια σας και χαίρομαι που έχετε μεράκι γιατί εγώ δεν έκανα τίποτα απολύτως! Δεν το κατέχω το σπορ και δεν είχα και πολύ χρόνο... Αφήστε που πέρυσι βάφτηκε το σπίτι, δε θα ξαναέμπαινα στον κόπο. Επίσης, δεν ξέρουμε τί μωράκι έχουμε όχι γιατί ήταν ντροπαλό σας της Βίβιαν, αλλά γιατί θέλουμε να είναι έκπληξη!!! Συνεπώς κάθε βδομάδα αλλάζουμε και διαθέσεις! Μια αγοράκι λέμε ότι είναι και μια κοριτσάκι!!!
Πέρασα και μια φάση που βαριόμουν πολύ να γράψω το οτιδήποτε, από μήνυμα στο κινητό μέχρι και σχόλιο στο φόρουμ!!! Ευτυχώς δε μου ζητήθηκε έκθεση ιδεών!! Μέχρι τέλος σχεδόν Ιουλίου έτρεχα με την δουλειά και τον Αύγουστο έπρεπε να χαλαρώσω. Τώρα τρέχω και δε φτάνω με την διπλωματική μου! Θα τελειώσει όμως σύντομα και θα τότε θα αρχίσουν οι γέννες μας μια μια!
Σας φιλώ για την ώρα γιατί ο άντρας μου μόλις ξύπνησε και θέλει λίγη προσοχή....Να δω άμα θα έρθει και το μπεμπέ τι θα κάνει!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 16 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 16 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 16 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 16 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 16 531909

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΦΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!! ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!! ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ???

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="mora"]ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΦΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!! ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!! ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
ειναι το αγχος των τελευταιων μηνων.ολα καλα θα ειναι.μην ανησυχεις

http://stefxon@gmail.com

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mora θυμάμαι στην εβδομάδα σου είχα πάθει μια μίνι φρίκη γιατί δεν πολυάκουγα τη μπέμπα.Τελικά ήταν η εβδομάδα που πήρε βάρος και όγκο, οπότε περιορίστηκαν οι κινήσεις της στην κοιλιά μου, και δεν την ένιωθα τόσο πολύ....Από εκείνη την εβδομάδα σταμάτησαν τα "κλωτσίδια" και άρχισαν πιο ήπιες κινήσεις...Μήπως είναι κάτι τέτοιο κοριτσάκι μου; Είσαι και παλιά μανούλα και τα γνωρίζεις καλυτερα.... I love you

totula

totula
mora προσπαθησε να χαλαρωσεις ειναι απλα το αγχος.
ardo μη νομιζεις οτι επειδη τα εχουμε ζησει δεν τρεμουμε

aylin

aylin
Mora μου μια χαρά είναι η μπέμπα!Με τόσα που ακούμε λογικό είναι μερικές φορές να έχουμε άγχος κλπ κλπ...τώρα είναι όντως η εβδομάδα που παίρνει βάρος και λογικό είναι ο χώρος να είναι πιο περιορισμένος!Όλα καλά θα είναι και θα το δείς και μόνη σου την Τρίτη!

Φιλιά

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="penelope26"]αυλιν βρε κορίτσια εχω συγκινηθει και δεν ειμαι και απ' τους ρομαντικους, σκεφτομαι.... τόσο καιρο εχουμε μοιραστει, τις αγωνίες μας , τα νεύρα μας, τις απορίες , τα αποτελέσματα των εξετάσεων μας...τα ψώνια για τα μωρά μας !! Πράγματα που δεν τα κάνουμε ούτε με τους φίλους μας που βλέπουμε καθημερινα....Λετε να φταίνε οι ορμόνες για την συγκίνηση????
quote]

στο σιγκεκριμενο δε φταινε οι ορμονες! σημερα το σκεφτομουν πολυ!!! εχεις δικιο.. και γω ετσι νιωθω. εχω φαει κολημα.. εμπαινα γενικα να χαζεψω και τωρα πια ειμαι απλα εδω και σιγκεκρινα εδωωω. στο γκρουπακι μας Very Happy

με χει πιασει το ρομαντικο μου και ακουω συνεχεια αυτο.. το εψαχνα πολυ καιρο αν και γνωστο...σκεφτομαι κατι με αυτο το τραγουδακι να σα ςκανω δωρακι οταν πια με το καλο γεννησουμε ολες και εχουμε υλικο με πολλες φωτο Wink(βασικα μολις μου ηρθε η ιδεα.. Sad )

https://www.youtube.com/watch?v=luwAMFcc2f8

aylin

aylin
Αθηνά το συγκεκριμένο είναι το αγαπημένο μας τραγούδι...πολύ ωραία η ιδέα σου...

Όντως εδώ μοιραζόμαστε τα πάντα, έτσι να μείνουμε και να μην γίνουμε σαν μερικές υστερικές μανούλες που το μόνο που τους νοιάζει είναι να συγκρίνουν τα παιδιά τους και που ξέρουν μόνο να ασκούν κριτική!!! Smile Smile Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις