Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
645 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 645 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

FOFFIE

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ βιοφυσικο προφιλ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ DOPPLER ΑΥΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!! Embarassed

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pumpkin έγραψε:καλέ τι είναι η νινιδα??
Νατάσα επίσης νομίζω χρειάζεται καθαρό οινόπευμα και αποστειρωμένες γαζούλες για τον αφαλό (η betadine ειδικό έχω διαβάσει διαφορετικές απόψεις)

Ξέρω και γω τι είναι??Μου είπανε ότι πρέπει να πάρω κάτι, είναι κάτι σαν ξηροδερμία?Δεν είμαι σίγουρη, θα το γκουγκλάρω Razz Razz ωραία αποστειρωμένες γάζες θα πάρουμε αργότερα και οινόπνευμα έχουμεSmile Κάτι άλλο? Rolling Eyes Rolling Eyes

mamax

mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamax έγραψε:καλημερα φιλεναδα!!!
με την νεα σου πητ θα μαστε παρεουλα τελια!!!!!!!!
με την εξετασουλα που λες βλεπει τα εξης...
εκτος απο θεσημωρου και περιτιλυξη καθος και πιο ξεκαθαρα αναπτυξη...
τα νεφρα
της κοιλιες της καρδιας και πως αιματονοντε
εγκεφαλο
υες (δεν ξερω τι ειναι)
στομαχι
και γενικος ολα τα οργανα του μωρου
τα νερα σου
αυτα βλεπεις στο βιοφυσικο...

carrie αμπουλες με φυσιολογικο ορο για το καθαρισμα της μυτουλας του.
σαμπουαν και αφρολουτρο καλυτερα 2 σε 1 (με dispenser) για να μπορεσεις να κανεις την δουλεια με ενα χερι...
μια λοσιον για μετα το μπανιο για να χαλαρονει και να ειναι ενυδατομενο.
επισης η sudocrem ειναι για οταν μεινει πολες ωρες με ιδια πανα (δηλαδη βραδυ)
και οταν ειναι συγκαμενο, γιατι ειναι πολυ ισχιρη καλυτερα να παρεις και μια ιπια για καθε αλαγη πανας.
φυσικο σφουγαρι για το μπανιο του.

την κατασταση του πλακουντα
καθως και ενα dopler
εγω το κανα πριν 2 βδομαδες...
το θεμα ειναι σε στελνει σε εξωτερικο να το κανεις¨?
ή θελει να στον κανει ο ιδιος?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε: Μανούλες που έχετε εμπειρία σε αυτά τι άλλο μπορεί να χρειαστώ? confused confused confused

χμμμ..λοιπον. θελω κατι να πω και χωις παρεξηγηση. ειναι σαν τα λεω στις κολητες μου οκ??? Smile μην πιανεστε στην παγιδα του ενθουσιασμου! ολα αυτα που πηρες καλη μου σιγουρα θατα χρησιμοποιησεις αλλα στην ουσια δε χρειαζοντε. θελεις μονο ενα σαμπουαν φισαν προδερμ κοκ(εγω περνω προδερμ).θα παρεις απο αυτα που ειναι και αφρολουτρο μαζι. δε χρειαζεται ξεχωριστα. ενα απαλο φυσικο σφουγγαρακι,μπατονετες,μια ενυδατικη κρεμουλα αν θες και μια για τον ποπο να μην κανει πληγουλες.εδω να πω πως δοκιμασμενα παρε και μια ΑΝ κανει πληγουλες. εγω περνω την sudocream αν το γραφω σωστα που κανει θαυματα. ειναι ενα γκρι κουτι στρογγυλο με κοκκινο.εμμ τι αλλο?? μωρομανδυλα και τα παμπερς! προσοχη στα μωρομανδυλα γιατι παρολο που λενε καποια οτι ειναι για μωρακια τα ενοχλουν. εγω περνω η τα σεπτονα η τα babycare για νεογεννητο. ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ!οσο για τον αφαλο λιγο καθαρο οινοπνευμα,ενα μπεταντιν και λιγο βαμβακι φτανουν.επισης τις πρωτες μερες μεχρι να πεσει ο αφαλος μπορειτενα το κανετε μπανακι στο λιγο πιο στεγνο.δηλ βαζετε στη λεκανιτσα λιγο νερακι ωστε να βραχει μονο η πλατουλα του μωρο. περνετε με το χερι η το σφουγγαρακι νερο με το σαπουνακι και σιγα σιγα το πλενετε.καινα πεσει λιγο νερο στον αφαλο που δεν πεφτει με το μπεταντιν μετα το ξερενετε παλι. ειναι τελεια η αισθηση του καινουργιου μωρου αλλα μη κανετε τη ζωη σας μαρτυριο. ενα απλο ανθρωπακι ειναι σαν εμας.με πολυυυ πολυυυ αγαπη σας τα λεω Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την supermama στις Τετ Οκτ 05, 2011 1:22 am, 1 φορά

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ δεν πήρα σφουγγάρι, και πήρα sudocrem και penaten για την αλλαγή καθώς και υγρή πούδρα.Η πούδρα είναι για μετά την αλλαγή ενώ η κρέμα για συγκάματα και σπυράκια ε?
και αναρροφητήρα μύτης πήρα, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι χρήσιμο :O
αα και χτενούλα! μην μας βγει μαλλιάς και είναι αφάνας στις φωτος Very Happy

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama έγραψε:
χμμμ..λοιπον. θελω κατι να πω και χωις παρεξηγηση. ειναι σαν τα λεω στις κολητες μου οκ??? Smile μην πιανεστε στην παγιδα του ενθουσιασμου! ολα αυτα που πηρες καλη μου σιγουρα θατα χρησιμοποιησεις αλλα στην ουσια δε χρειαζοντε. θελεις μονο ενα σαμπουαν φισαν προδερμ κοκ(εγω περνω προδερμ).θα παρεις απο αυτα που ειναι και αφρολουτρο μαζι. δε χρειαζεται ξεχωριστα. ενα απαλο φυσικο σφουγγαρακι,μπατονετες,μια ενυδατικη κρεμουλα αν θες και μια για τον ποπο να μην κανει πληγουλες.εδω να πω πως δοκιμασμενα παρε και μια ΑΝ κανει πληγουλες. εγω περνω την sudocream αν το γραφω σωστα που κανει θαυματα. ειναι ενα γκρι κουτι στρογγυλο με κοκκινο.εμμ τι αλλο?? μωρομανδυλα και τα παμπερς! προσοχη στα μωρομανδυλα γιατι παρολο που λενε καποια οτι ειναι για μωρακια τα ενοχλουν. εγω περνω η τα σεπτονα η τα babycare για νεογεννητο. ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ!οσο για τον αφαλο λιγο καθαρο οινοπνευμα,ενα μπεταντιν και λιγο βαμβακι φτανουν. ειναι τελεια η αισθηση του καινουργιου μωρου αλλα μη κανετε τη ζωη σας μαρτυριο. ενα απλο ανθρωπακι ειναι σαν εμας.με πολυυυ πολυυυ αγαπη σας τα λεω Very Happy

Και εγώ αυτή πήρα για τα συγκάματα την κρέμα και μωρομάντηλα πήρα τα pampers sensitive για καλύτερα, ξέρω και γώ? Rolling Eyes Rolling Eyes

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="mamax"]

carrie αμπουλες με φυσιολογικο ορο για το καθαρισμα της μυτουλας του.

quote]ναι και αυτο..

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Και εγώ αυτή πήρα για τα συγκάματα την κρέμα και μωρομάντηλα πήρα τα pampers sensitive για καλύτερα, ξέρω και γώ? Rolling Eyes Rolling Eyes

δοκιμασε τα. εγω απλα κατεληξα σεαυτα. τα παμπερςμου διναν την αισθηση οτι ετσουζαν οταν ειχε λιγο κοκκινησει ο ποπος.. κοιτασε αυτα ειναι αυτο που λεμε ''ασε το μωρο να σου πει τι θελει..'' Wink

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσόπουλα νινίδα είναι κάτι σαν βρεφική πιτυρίδα, στο κεφαλάκι (ξηροδερμία)και είναι πολύ συνηθισμένη στα νεογέννητα.Πιστεύω Νατάσσα θα χρειαστεί το ειδικό σαμπουανακι που πηρες...
Κι εγώ πάνω κάτω τα ίδια προιοντα πήρα: βρεφικό αφρόλουτρο, κρέμα σώματος για μασαζάκι, φυσιολογικο ορο, γαζούλες, σουντοκρίμ για συγκάματα και βρεφικές μπατονέτες.Αυτά (και έχει ο θεός ό,τι χρειαστεί στη συνέχεια)
α!σφουγγαράκι δεν πήρα ακόμα!να τί έχω να ψωνίσω!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama έγραψε:
Carrie έγραψε:Και εγώ αυτή πήρα για τα συγκάματα την κρέμα και μωρομάντηλα πήρα τα pampers sensitive για καλύτερα, ξέρω και γώ? Rolling Eyes Rolling Eyes

δοκιμασε τα. εγω απλα κατεληξα σεαυτα. τα παμπερςμου διναν την αισθηση οτι ετσουζαν οταν ειχε λιγο κοκκινησει ο ποπος.. κοιτασε αυτα ειναι αυτο που λεμε ''ασε το μωρο να σου πει τι θελει..'' Wink

Ναι αυτό θα κάνω και εγώ..Smile

alexia-marinos

alexia-marinos
Καλε,σουπερμαρκετ κ φαρμακειο πηγα κ γεμισατε παλι 2 σελιδες !!!!! SUPERMAMA συμφωνω κ εγω μαζι σου.Μολις τελειωσα τα τελευταια ψωνια για την βαλιτσα κ τελικα αυτα που πηρα ειναι οτι αναφερεις!!!Απλα εγω πηρα κ αποστειρωμενες γαζουλες για τον αφαλο.Οσο για τη νινιδα που αναφερατε,ειναι αυτο που εμφανιζουν αρκετα μωρακια στο τριχωτο της κεφαλης σαν ξηροδερμια.Οσο για την ερωτηση που μου εκανες supermama για το θεμα της θερμοκοιτιδας,ναι,μου ειπε ο γιατρος οτι αφου ειμαι πλεον στο μηνα μου κ ολα πανε καλα κ ο μπεμπης ειναι ηδη σε πολυ καλο βαρος,δεν θα χρειαστει θερμοκοιτιδα κ αυριο να γεννησω!!!!! Γιαυτο ειμαι πολυ χαρουμενη,πλεον μπορω να χαλαρωσω κ να απολαυσω το υπολοιπο της εγκυμοσυνης,εστω κ αυτο το λιγο που απεμεινε !!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 215994

stefaniandreas

stefaniandreas
mamax το κομματι οικονομικο ειναι πολυ μεγαλο κεφαλαιο.και γω παντα ελεγα οτι αν κανω παιδια θα κανω τουλαχιστον 2(εμεις ειμαστε 4 αδερφια).τωρα ομως τα πραγματα ειναι δυσκολα.φαντασου οτι αλλαζει η οικονομικη μας κατασταση μηνα με το μηνα(οχι προς το καλυτερο)
τατιανουλα μη μασας!σκεψου το σαν ανανεωση!!!!!!!!!!!!
η νινιδα φευγει και με baby oil.
ο αφαλος μη σας ανησυχει.καντε το κανονικα μπανιο και ταμποναρετε μετα τον αφαλο με την πετσετα

http://stefxon@gmail.com

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε ωραια!!!! εγω σκεφτομαι οτι θελω σχεδον 15 μερες γιατο οριο που εχουμε πει και μου φαινοντε πολλες!!!μπορει βεβαια ναμας κανει καμια εκπληξη.ας δω τη Δευτερα οτι εχει μεγαλωσει καιθα σου πω μετα..χαχα

mamax

mamax
ετσι ειναι στεφανια και εμεις 4 αδερφια ειμαστε και ξερω τι ωραια ειναι... αλλα ετσι που παει το πραγμα ενα και πολυ ειναι δυστηχως.

stefaniandreas

stefaniandreas
ας ειναι γερα τα μωρακια μας αυτα προς το παρων και βλεπουμε για τα επομενα

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να ρωτησω κατι ασχετο?πηρα ενα ξυραφακι γυναικειο που απο τη μιαειναι ξυραφακι και αποτην αλλη μικρη μηχανη. σαν αυτες που κουρευοντε με την κεφαλη.μαρκα wilinson.ειναι για την ευαισθητη περιοχη..το εχει καμια?κανει δουλεια η ποναει?

alexia-marinos

alexia-marinos
Supermama,θα περασουν οι μερες κ δεν θα ο καταλαβεις,θα δεις...!!!!! Σημερα η χαρα μου ειναι ακομα πιο μεγαλη,γιατι εκτος τα καλα νεα του μωρου μας το απογευμα μας φερνουν κ τα επιπλακια για το παιδικο δωματιο (αλλαξιερα,κρεβατακι κλπ) ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 654316 Πλεον εχω αρχισει να συνειδητοποιω οτι ειμαστε στην τελικη ευθεια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 536304

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι!!!! τελεια!!! καιγω εβαλα το στρωμα να πλυνω. τελικα εβγαινε το καλυμα του στρωματος καιτο πλενω. ο κοκοφοινικας ειναι πολυ σκληρος και δεν διαλυθηκε που φοβομουν. τοβαλα στους 30. δενομιζω να παθει κατι ε?ανηπομονω να βαλουμε το κρεβατακι. και να στηθουν γενικα τοπορτμπεμπε μεστο σπιτι μετη βαση του κτλ..

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου καλημερα!
προσπαθω να σας παρακολουθησω και παντα χανω τη μπαλα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 534787
ειμαι πολυ χαρουμενη που προχωραει ετσι ομορφα το γκρουπακι και πολυ σιγκινημενη! σας εχω ολες στο μυαλο μου αυτον τον καιρο ! I love you

εμεις σημερα πηραμε τα χρωματα και θα αρχισουμε βαψιματακια οπως καταλαβαινετε ειμαι η τελευταια του γκρουπ και ειμαι λιγο πισω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 4872

ελπιζω να παρω και γω μπρος σιγα σιγα! χιχιχ

Αυλινακι περαστικα!
κοριτσια προσοχη στις ιωσουλες με την αλλαγη του καιρου! πολυ νερο και χυμο!
φιλια σε ολες ολες ολες! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 417472

stefaniandreas

stefaniandreas
χιονατουλα μην αγχωνεσαι.και γω τιποτα δεν εκανα ακομα.21 του μηνος περιμενω τα παντα και μετα θα ξεκινησω.ειμαι λιγο προληπτικη και δεν ηθελα πριν μπω στο μηνα μου να εχω ετοιμο δωματιο

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α και γω μη νομιζεις μονο βαψιματακι γιατι τα επιπλακια θα ερθουν πρωτη δεκεμβρη και γω θα μπω στο μηνα μου 24 Νοεμβρη, κομπλε ειμαστε νομιζω! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 28 328109

κοριτσια τι μαγειρεψατε? εγω εκανα μακαροναδα με πεστο, φρεσκο βασιλικο απ τον κηπο παρμεζανα λιγο ελαιολαδο και κουκουναρι! μιαμι pig

stefaniandreas

stefaniandreas
ακουγεται νοστιμοτατο!!!
εμενα μου εδωσε η μανουλα γεμιστα το πρωι που πηγα για καφε.οποτε ξενοιασα

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ καλο στεφανια! μπραβο στη μανουλα καλη μας ορεξη! χιχιχι

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εχω κοτοσουπα γιατι εχω τον μικρο λιγο γριπωμενο.. αλλα την εκαναμε απολα. πατατουλα καροτακι κλτ. οποτε τρωγετε ευχαριστα!και μελιγη φετα διπλα μια χαρα!!!παω σιγα σιγα να την τιμησω τωρα που το σκεφτομαι!

alexia-marinos

alexia-marinos
stefaniandreas έγραψε:ακουγεται νοστιμοτατο!!!
εμενα μου εδωσε η μανουλα γεμιστα το πρωι που πηγα για καφε.οποτε ξενοιασα

Καλα ε,τι συμπτωση!!!!!Και εμενα ερχεται τωρα η μανουλα μου να με βοηθησει με το παιδικο δωματιο κ μας κραταει κ εμας γεμιστα!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις