676 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 Τετ Οκτ 05, 2011 1:02 am
FOFFIE
Σιωπηλή δύναμη
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ βιοφυσικο προφιλ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ DOPPLER ΑΥΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
pumpkin έγραψε:καλέ τι είναι η νινιδα??
Νατάσα επίσης νομίζω χρειάζεται καθαρό οινόπευμα και αποστειρωμένες γαζούλες για τον αφαλό (η betadine ειδικό έχω διαβάσει διαφορετικές απόψεις)
mamax έγραψε:καλημερα φιλεναδα!!!
με την νεα σου πητ θα μαστε παρεουλα τελια!!!!!!!!
με την εξετασουλα που λες βλεπει τα εξης...
εκτος απο θεσημωρου και περιτιλυξη καθος και πιο ξεκαθαρα αναπτυξη...
τα νεφρα
της κοιλιες της καρδιας και πως αιματονοντε
εγκεφαλο
υες (δεν ξερω τι ειναι)
στομαχι
και γενικος ολα τα οργανα του μωρου
τα νερα σου
αυτα βλεπεις στο βιοφυσικο...
carrie αμπουλες με φυσιολογικο ορο για το καθαρισμα της μυτουλας του.
σαμπουαν και αφρολουτρο καλυτερα 2 σε 1 (με dispenser) για να μπορεσεις να κανεις την δουλεια με ενα χερι...
μια λοσιον για μετα το μπανιο για να χαλαρονει και να ειναι ενυδατομενο.
επισης η sudocrem ειναι για οταν μεινει πολες ωρες με ιδια πανα (δηλαδη βραδυ)
και οταν ειναι συγκαμενο, γιατι ειναι πολυ ισχιρη καλυτερα να παρεις και μια ιπια για καθε αλαγη πανας.
φυσικο σφουγαρι για το μπανιο του.
την κατασταση του πλακουντα
καθως και ενα dopler
εγω το κανα πριν 2 βδομαδες...
το θεμα ειναι σε στελνει σε εξωτερικο να το κανεις¨?
ή θελει να στον κανει ο ιδιος?
Carrie έγραψε: Μανούλες που έχετε εμπειρία σε αυτά τι άλλο μπορεί να χρειαστώ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την supermama στις Τετ Οκτ 05, 2011 1:22 am, 1 φορά
supermama έγραψε:
χμμμ..λοιπον. θελω κατι να πω και χωις παρεξηγηση. ειναι σαν τα λεω στις κολητες μου οκ??? μην πιανεστε στην παγιδα του ενθουσιασμου! ολα αυτα που πηρες καλη μου σιγουρα θατα χρησιμοποιησεις αλλα στην ουσια δε χρειαζοντε. θελεις μονο ενα σαμπουαν φισαν προδερμ κοκ(εγω περνω προδερμ).θα παρεις απο αυτα που ειναι και αφρολουτρο μαζι. δε χρειαζεται ξεχωριστα. ενα απαλο φυσικο σφουγγαρακι,μπατονετες,μια ενυδατικη κρεμουλα αν θες και μια για τον ποπο να μην κανει πληγουλες.εδω να πω πως δοκιμασμενα παρε και μια ΑΝ κανει πληγουλες. εγω περνω την sudocream αν το γραφω σωστα που κανει θαυματα. ειναι ενα γκρι κουτι στρογγυλο με κοκκινο.εμμ τι αλλο?? μωρομανδυλα και τα παμπερς! προσοχη στα μωρομανδυλα γιατι παρολο που λενε καποια οτι ειναι για μωρακια τα ενοχλουν. εγω περνω η τα σεπτονα η τα babycare για νεογεννητο. ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ!οσο για τον αφαλο λιγο καθαρο οινοπνευμα,ενα μπεταντιν και λιγο βαμβακι φτανουν. ειναι τελεια η αισθηση του καινουργιου μωρου αλλα μη κανετε τη ζωη σας μαρτυριο. ενα απλο ανθρωπακι ειναι σαν εμας.με πολυυυ πολυυυ αγαπη σας τα λεω
Carrie έγραψε:Και εγώ αυτή πήρα για τα συγκάματα την κρέμα και μωρομάντηλα πήρα τα pampers sensitive για καλύτερα, ξέρω και γώ?
supermama έγραψε:Carrie έγραψε:Και εγώ αυτή πήρα για τα συγκάματα την κρέμα και μωρομάντηλα πήρα τα pampers sensitive για καλύτερα, ξέρω και γώ?
δοκιμασε τα. εγω απλα κατεληξα σεαυτα. τα παμπερςμου διναν την αισθηση οτι ετσουζαν οταν ειχε λιγο κοκκινησει ο ποπος.. κοιτασε αυτα ειναι αυτο που λεμε ''ασε το μωρο να σου πει τι θελει..''
stefaniandreas έγραψε:ακουγεται νοστιμοτατο!!!
εμενα μου εδωσε η μανουλα γεμιστα το πρωι που πηγα για καφε.οποτε ξενοιασα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης