Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
644 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 644 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΣΤΕΦΑΝΙ Κ ΤΟΤΟΥΛΑ τις καλημερες μου κ τα φιλια μου,συγνωμη που σας ξεχασα πριν Embarassed Embarassed ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 534787 Τοτουλα,μακαρι να παρω ολο την 9ο αλλα δεν το νομιζω,εχω αρχισει ηδη να ζοριζομαι κ πιστευω οτι ισως σε 2-3 εβδομαδες ο μπεμπακος θα σκασει μυτη..!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 654316 Και να σου πω την αληθεια,αφου δεν θα υπαρχει προβλημα κ το μωρο εχει ηδη καλο βαρος,πλεον ανυπομονω να ερθει !!!!!

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλεξία συμφωνώ μαζί σου!!! Κι εγώ ανυπομονώ να έρθει!! Είμαι στην δεύτερη εβδομάδα αδειας από τη δουλειά και έχω σκυλοβαρεθεί να κάθομαι.Οπότε ανυπομονώ να έρθει η μπουμπού, να γεμίσει τις μέρες μου!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 875502

alexia-marinos

alexia-marinos
ardo έγραψε:Αλεξία συμφωνώ μαζί σου!!! Κι εγώ ανυπομονώ να έρθει!! Είμαι στην δεύτερη εβδομάδα αδειας από τη δουλειά και έχω σκυλοβαρεθεί να κάθομαι.Οπότε ανυπομονώ να έρθει η μπουμπού, να γεμίσει τις μέρες μου!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 875502

Να δεις που μετα θα τρεχουμε κ δεν θα φτανουμε,κ θα λεμε "που ειναι οι μερες που τα ειχαμε στην κοιλιτσα μας..." χα χα χα !!!! Δεν ξερω για εσας,εμενα παντως θα μου λειψει η αισθηση αυτη του να μεγαλωνει μια ζωη μεσα μου...θα μου λειψει η κοιλια μου..!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

mamax

mamax
καλημερα σε ολες,
tattooed_snowhite τελια η φορμα εξοδου!!! και τα αυτακια ολα τα λεφτα πολυ πλακα εχουν ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 215994
Αλεξια μου τελια νεα επιτελους να χαλαροσεις!!!
carrie μου ελπιζω να εισαι καλυτερα. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 50580

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλεξία συμφωνώ και πάλι μαζί σου...Νομίζω πως θα μου λείψει η κοιλίτσα μου!!!Εχω συνηθίσει πλέον την νέα εικόνα σώματός μου, αν και είναι εντελώς...άβολη!!! Very Happy Very Happy
Να πω την αλήθεια, πιο πολύ θα μου λείψει που θα χρειάζεται πάλι να ρουφάω την κοιλιά μου και όχι να "καμαρώνω" για αυτή!χαχαχα!! Very Happy Very Happy Very Happy ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 328109 Very Happy
καλημέρες σε όλες!!
Τώρα είδα και το υπέροχο φορμάκι εξόδου της Χιονατούλας!τέλειο και πολύ ναζιάρικο!!!!
Χαμομηλάκι μπράβο για τα υπέροχα νέα!!!
(ελπίζω να μην έχασα κανένα αλλο νέο, εχω χαθεί στις τόσες σελίδες!!) study study study

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα πολυλογούδες!!!Σαν πάνελ εκπομπης είμαστε!!!Με τα προγραμματα που εχει η τουβου που ειναι ολο βλακειες θα επρεπε να ειχαν φτιαξει μια καθημερινη εκπομπη με θεμα την ΜΑΜΑ και να εκανε και απευθειας συνδεσεις απο το σπιτι της καθε μιας!!χιχιχιχι!!!Σε λίγες μέρες θα φτιάξουμε νέα ομάδα από εγκυούλες Νοεμβριου-Δεκεμβρίου σε ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!Λετε να φτιαξουμε και για τους αντρες μας να μας γραφουν τις εμπειριες τους?Αληθεια αυτοι που να μοιραζονται τις δικες τους ανησυχιες?

alexia-marinos

alexia-marinos
mariannemam έγραψε:Καλημέρα πολυλογούδες!!!Σαν πάνελ εκπομπης είμαστε!!!Με τα προγραμματα που εχει η τουβου που ειναι ολο βλακειες θα επρεπε να ειχαν φτιαξει μια καθημερινη εκπομπη με θεμα την ΜΑΜΑ και να εκανε και απευθειας συνδεσεις απο το σπιτι της καθε μιας!!χιχιχιχι!!!Σε λίγες μέρες θα φτιάξουμε νέα ομάδα από εγκυούλες Νοεμβριου-Δεκεμβρίου σε ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!Λετε να φτιαξουμε και για τους αντρες μας να μας γραφουν τις εμπειριες τους?Αληθεια αυτοι που να μοιραζονται τις δικες τους ανησυχιες?

Eτσι οπως τα λες!!!Τι Μενεγακη κ κουραφεξαλα...θραυση θα καναμε!!!!Οσο για τις ανησυχιες των αντρων....γιατι καλε,εχουν ανησυχιες αυτοι....????? χα χα χα !!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 215994

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΕΣ!!ΜΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΒΡΕ!! ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ
ΝΑΤΑΣΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΓΟ ΡΥΘΜΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑ!ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!!!
ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΜΠΕΜΠΑΚΟΥ ΜΟΥ!!
Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΤΑ ΛΙΧΟΥΔΑΚΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΙ 20 ΩΡΕΣ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑΙ...ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.ΕΙΔΙΚΑ Ο 2ος ΜΑΜ-ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 10 ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ!!
ΜΟΥ ΜΥΡΙΣΕ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΡΕΠΟ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ!! ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ... ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΚΕΦΕΔΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΚΑΣΩ...ΤΕΣΠΑΝ.

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia-marinos έγραψε:
mariannemam έγραψε:Καλημέρα πολυλογούδες!!!Σαν πάνελ εκπομπης είμαστε!!!Με τα προγραμματα που εχει η τουβου που ειναι ολο βλακειες θα επρεπε να ειχαν φτιαξει μια καθημερινη εκπομπη με θεμα την ΜΑΜΑ και να εκανε και απευθειας συνδεσεις απο το σπιτι της καθε μιας!!χιχιχιχι!!!Σε λίγες μέρες θα φτιάξουμε νέα ομάδα από εγκυούλες Νοεμβριου-Δεκεμβρίου σε ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!Λετε να φτιαξουμε και για τους αντρες μας να μας γραφουν τις εμπειριες τους?Αληθεια αυτοι που να μοιραζονται τις δικες τους ανησυχιες?
ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ...ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΦΑΓΗΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ...

Eτσι οπως τα λες!!!Τι Μενεγακη κ κουραφεξαλα...θραυση θα καναμε!!!!Οσο για τις ανησυχιες των αντρων....γιατι καλε,εχουν ανησυχιες αυτοι....????? χα χα χα !!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 27 215994

totula

totula
Να πω την αλήθεια, πιο πολύ θα μου λείψει που θα χρειάζεται πάλι να ρουφάω την κοιλιά μου και όχι να "καμαρώνω" για αυτή!χαχαχα!!

ρε ardo ποσο μου θυμησες εμενα.
ενας απο τους λογους που ηθελα και αλλο παιδακι ηταν η κοιλια. τουλαχιστον οι περισσοτερες ειστε στο πρωτο οποτε θα το ξαναζησετε
επισης να σας πω οτι 2,5 χρονια αφου γεννησα μεχρι δηλαδη να ξαμανεινω εγκυος αρκετες φορες οταν ξαπλωνα ανασκελα αισθανομουν οτι κατι ειχα μεσα και κλωτσουσε. τελειως τρελλη cyclops
και οι αντρες μας εχουν ανυσηχιες αλλα μπορει να μην τις εκδηλωνουν. εμενα ειναι χαλαρος και αισιοδοξος οτι ολα θα πανε καλα το μονο που τον τρομαζει λιγο ειναι πως θα τα βγαλουμε περα οικονομικα μιας και εγω δεν δουλευω και εκτος απο τα παιδια θα εχουμε πλεον να συντηρουμε ενα πολυ μεγαλυτερο σπιτι

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα στα ζωηρουτσικα κοριτσια. Χθες πηγα στο ντοκτορ για μια επισκεψη και μου εδωσε αλλη ΠΗΤ βασικα ουτε ΠΗΤ μου ειπε τελος Νοεμβρη. εγω στον 9το μπαινω στις 22 περιπου του οκτωμβρη συμφωνα με την περιοδο και στο τελος του μηνα συμφωνα με το μεγεθος της μπουμπους.

Επισης μου ξαναεδωσε εξετασεις γενικες και ουρων και μου ειπε οτι το ντοπλερ αν θελω να το κανω. να το κανω ρε κοριτσια? Τον ρωτησε χθες ο αντρας μου αν φαινεται αν εχει περιτυλιξη και ειπε οχι αυτο φαινεται με τον υπερηχο γ΄τριμηνου οκ και ρωταω εγω κανω τον υπέρηχο και δεν εχει περιτυλιξη και αν τυλιχτει μετα απο 2 μερες πως θα το ξερω?
βλέπεις κατι αλλο με αυτο τον υπέρηχο εκτος από περιτυλιξη?

mamax

mamax
το οικονομικο δυστηχως ειναι μεγαλο εμποδιο για να παρουμε αποφαση για παιδακια!
εγω θα ηθελα να κανω και στο καπακι αλλο αλλα το οικονομικο με κανει να λεω οτι μαλον δεν θα κανω ποτε δευτερο!
βλεπεις στο κρατος προνοιας...που ζουμε ποτε δεν βοιθαει στο να κανουμε παιδια!!!
στο εξωτερικο βοιθανε πολυ.
πχ στην γερμανια δινουν βοιθημα με το που γεννιετε το παιδι μεχρι να γινει 21! 150ευρω το μηνα αυτο σημενει πως αν μπουν στην ακρη 38000 ευρω, ενα καλο ποσο για τα εξοδα του σε σπουδες και ενα ξεκινημα...
ή ενα καλο βοιθημα καθε μηνα...
ή αν δεν εχεις δικο σου σπιτι βοηθιμα επιπλεον στο ενοικιο και χιλια 2!!!
επισης αν θες να εργαστεις ο παιδικος στοιχιζει 50 ευρω και οχι 300.

mamax

mamax
καλημερα φιλεναδα!!!
με την νεα σου πητ θα μαστε παρεουλα τελια!!!!!!!!
με την εξετασουλα που λες βλεπει τα εξης...
εκτος απο θεσημωρου και περιτιλυξη καθος και πιο ξεκαθαρα αναπτυξη...
τα νεφρα
της κοιλιες της καρδιας και πως αιματονοντε
εγκεφαλο
υες (δεν ξερω τι ειναι)
στομαχι
και γενικος ολα τα οργανα του μωρου
τα νερα σου
την κατασταση του πλακουντα
καθως και ενα dopler
εγω το κανα πριν 2 βδομαδες...
το θεμα ειναι σε στελνει σε εξωτερικο να το κανεις¨?
ή θελει να στον κανει ο ιδιος?

tatianoula

tatianoula
Καλημερα μανουλιτσες Κ κοιλιτσες...
εγω δεν ξυπνησα με την καλυτερη διαθεση σημερα,,ολα μου φενονται ΚΑΠΩΣ ''βουνο'' σκεφτομαι την μετακομιση κ με πιανει ΦΡΙΚΗ..αφου δεν θελω να κανω τιποτα στο σπιτι Crying or Very sad Mad

τεσπα φαση ειναι θα περασει.....

καλη μερα σε ολες κ καλα αποτελεσματα!!!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamax έγραψε:καλημερα φιλεναδα!!!
με την νεα σου πητ θα μαστε παρεουλα τελια!!!!!!!!
με την εξετασουλα που λες βλεπει τα εξης...
εκτος απο θεσημωρου και περιτιλυξη καθος και πιο ξεκαθαρα αναπτυξη...
τα νεφρα
της κοιλιες της καρδιας και πως αιματονοντε
εγκεφαλο
υες (δεν ξερω τι ειναι)
στομαχι
και γενικος ολα τα οργανα του μωρου
τα νερα σου
την κατασταση του πλακουντα
καθως και ενα dopler
εγω το κανα πριν 2 βδομαδες...
το θεμα ειναι σε στελνει σε εξωτερικο να το κανεις¨?
ή θελει να στον κανει ο ιδιος?

Δε ξερω ρε φιλη..Λες παλι να χρειαζεται αθανασιαδης?
θα τρελαθω..
Να το κανω δηλαδη, λες

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:μου ειπε οτι οποτε κ να γεννησω τωρα δεν υπαρχει προβλημα,αφου ειμαι ηδη στο μηνα μου κ το μωρο δεν θα χρειαστει θερμοκοιτιδα !!!Ειμαι πολυ χαρουμενη !!!!

καλημερα!!! τι κανετε? Αλεξια μου! δηλ αν και τωρα γεννησεις πχ που ακομα δεν εισαι ουτε 37 αλλα το μωρακια ειναι οκ απο κιλα ΔΕΝ θα μπει θερμοκοιτηδα??? αυτο με ανησυχει.. να φαω την 37η και ναχει καλα κιλακια.ωστε να αποφυγω τη θερμοκοιτιδα.οχι τιποτα αλλα περα απο το μωρο η καθε μερα θερμοκοιτιδας ειναι σοκ γιατο πορτοφολι!!! Very Happy

mamax

mamax
εγω στην θεση σου θα το κανα μονο σε εξωτερικο...
και εγω στον εξω το εκανα αλλιως δεν βρησκω το νοημα να το πληροσεις εξτρα...
αυτο ειναι οπως η αυχενικη και ο β' επιπεδου και χρεωνετε τα ιδια...

totula

totula
mamax έγραψε:το οικονομικο δυστηχως ειναι μεγαλο εμποδιο για να παρουμε αποφαση για παιδακια!
εγω θα ηθελα να κανω και στο καπακι αλλο αλλα το οικονομικο με κανει να λεω οτι μαλον δεν θα κανω ποτε δευτερο!
βλεπεις στο κρατος προνοιας...που ζουμε ποτε δεν βοιθαει στο να κανουμε παιδια!!!
στο εξωτερικο βοιθανε πολυ.
πχ στην γερμανια δινουν βοιθημα με το που γεννιετε το παιδι μεχρι να γινει 21! 150ευρω το μηνα αυτο σημενει πως αν μπουν στην ακρη 38000 ευρω, ενα καλο ποσο για τα εξοδα του σε σπουδες και ενα ξεκινημα...
ή ενα καλο βοιθημα καθε μηνα...
ή αν δεν εχεις δικο σου σπιτι βοηθιμα επιπλεον στο ενοικιο και χιλια 2!!!
επισης αν θες να εργαστεις ο παιδικος στοιχιζει 50 ευρω και οχι 300.

εγω που δεν δουλευω παλι τον στελνουμε σταθμο. τα δυο πρωτα χρονια πηγαινε στου δημου και διναμε μονο 130 ευρω το μηνα με σχολικο. φετος ομως δεν εχω τα ενσημα για να τον στειλω και ετσι παει ιδιωτικο 370 ευρω το μηνα. φετος δεν θα μπορουσα να τον εχω σπιτι μια η εγκυμοσυνη που δεν μπορω να ασχοληθω μια το μωρο που οσο θα λειπει θα μπορω να ασχολουμαι μαζι του. ασε που εκει κοιμαται και το μεσημερι και επιλεξαμε και εξτρα δραστηριοτηες που ειδικα φετος δεν θα μπορουσαμε να τον παμε εμεις οπως κολυμβητυριο και μουσικα οργνανα. τουλαχιστον δεν εχουμε χρεη και το σπιτι το πληρωνουμε στην πεθερα μου (μας εδωσε ολα τα λεφτα), ενα συμβολικο ποσο καθε μηνα. παντως πολλες φορες με τον αντρα μου λεμε οτι ζουμε με ενα καλο μισθο χωρις χρεη χωρις περιττα εξοδα και πολυτελειες και παλι υπαρχουν στιγμες που δεν βγαινουμε
sorry για το τ ε ρ α σ τ ι ο μυνημα αλλα ειπα καπου να ξεσπασω

mamax

mamax
εχεις δικιο τοτουλα τωρα με την εγκυμοσυνη δεν θα μπορουσες να μην το στειλεις, αλλα και γενικος ο παιδικος ειναι πολυ πολυ χρησιμος γιατι το παιδι γινετε πιο κοινωνικο! μαθενει πραγματα! και χιλιαδες αλλοι λογοι, αλλα 370 ειναι παρα πολυ!
δεν ξερω τι να πω...
και στου δημου πληρονεις?????????

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamax έγραψε:εγω στην θεση σου θα το κανα μονο σε εξωτερικο...
και εγω στον εξω το εκανα αλλιως δεν βρησκω το νοημα να το πληροσεις εξτρα...
αυτο ειναι οπως η αυχενικη και ο β' επιπεδου και χρεωνετε τα ιδια...

εγώ το doppler το έκανα στον γυναικολόγο μου, έδωσα +25€ απο την απλή επίσκεψη!

mamax

mamax
dopler μονο?
ή και βιοφυσικο προφιλ...?
εγω μοιλαω και για τα 2.

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamax έγραψε:dopler μονο?
ή και βιοφυσικο προφιλ...?
εγω μοιλαω και για τα 2.

α μονο doppler εκανα! Καλημέρα κ ολας Very Happy

mamax

mamax
καλημερα Very Happy
ναι dopler μονο μπορει να κανει και ο γιατρος μας αλλα βιοφυσικο καλυτερα εξω, επειδη ειναι πιο εξιδικευμενοι οι γιατροι αυτοι που λεω αλλα και τα μηχανιματα,,,

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚαλημέραSmile Πήγα στο φαρμακείο και ψώνισα!!Πήρα επιθέματα nuk τελικά - είχε και johnson's αλλά προτίμησα τα nuk- πήρα επίσης αυτο http://www.helpforhealth.gr/index.php?target=products&product_id=32373 και αυτό http://www.tofarmakeiomou.gr/eshop/index.php/frezyderm-baby-foam.html γιατί σκέφτηκα ότι τον πρώτο καιρό δεν θα μπορώ να του κάνω κανονικά μπάνιο,αλλά θέλω να πάρω και αυτό http://www.tofarmakeiomou.gr/eshop/index.php/mother-child/baby-products/frezyderm-baby-abcc.html (μου είπαν ότι θα χρειαστεί κάτι τέτοιο) και αυτό http://www.tofarmakeiomou.gr/eshop/index.php/mother-child/baby-products/frezyderm-baby-bath.html .Επίσης πήρα μωρομάντηλα και μπατονέτες -δεν έχω ιδέα αν θα χρειαστούν scratch scratch scratch αλλά πήρα. Μανούλες που έχετε εμπειρία σε αυτά τι άλλο μπορεί να χρειαστώ? confused confused confused

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλέ τι είναι η νινιδα??
Νατάσα επίσης νομίζω χρειάζεται καθαρό οινόπευμα και αποστειρωμένες γαζούλες για τον αφαλό (η betadine ειδικό έχω διαβάσει διαφορετικές απόψεις)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις