Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
667 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 667 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mamax έγραψε:εμενα μου κανει το εξης ο μπεμπης μου και ηθελα να ρωτησω αν συμβενει και σε σας.
οταν κλοτσαει θελει να χαιδευω την κοιλια μου λιγα λεπτα αν δεν το κανω με κλοτσαει συνεχεια...
αμα τον χαίδεψω λιγο ξανακλοτσαει μεχρι να το κανω τουλαχιστον 5λεπτα.

....εμενα παλι τι κανει???
εκει που κλωτσαει-κανει τουμπες και 'ξεσαλωνει',οταν ακουει τον πατερα του-της(δεν εχουμε δει φυλο)ηρεμει....σταματανε ολα!!!!μολις σταμαησει να μιλαει στην κοιλια, ξεκιναει παλι.....
χαχχαχαχαχαχα...δεν ειναι αστειο?????

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθααα!!! πηγα να παρω βαφη νακανω τη ριζα γιατι βγηκε γιατα καλα! τιλετε?δεν σας διαβασα ακομα. για τα μωρακια που κλοτσανε?? καιμενα σταματαει στο χερι του μπαμπα.. τον σπρωχνει για λιγο και μετα σταματαει! αυτο το κανει παντα!!! δοκιμασμενο!τι ναπεις..
παω να σας διαβασω τι εχασα απτο πρωι σημερα

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια!
Καλώς ήρθες Λώρα Very Happy

Aylin τέλειο το κιτρινάκι πήγε πάρα πολύ στον τοίχο, το προτιμώ απο το σκέτο ροζ!
Tatianoula το δωματιάκι σας κουκλίστικο, και η πάντα τέλεια!! Very Happy

Εγώ σήμερα πήγα στο Παπαγεωργίου να δείξω εξετάσεις, ευτυχώς όλα καλά!Ραντεβού για καισαρική δεν μου έκλεισαν όπως μου είχε πει ο γιατρός του υπέρυχου, και να πάω στις 37w να με δούνε και βλέπουνε! Ούτε μεταξύ τους μπορούν να συνεννοηθούν μου φαίνεται! Rolling Eyes Rolling Eyes

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Και εμενα τα ιδια κανει,οταν του μιλαω η τον χιδευω μου δηλωνει την παρουσια του αισθητα !!!! Μολις ακουμπαει το χερι ο μπαμπας η μολις πω "κοιταξε τον πως κλωταει" σταματαει αυτοματα...αφου προχθες λεω του αντρουλη μου "απο τωρα σε γραφει ο γιος σου!!!" χα χα χα !!!!! Τις τελευταιες δυο μερες ομως δινει ρεσιταλ το παιδι μου...οχι απλα κανει παρτυ,ολοκληρη συναυλια εχει οργανωσει ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 33 215994

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κορίτσια! χαίρομαι που σας βρίσκω όλες καλά. είδα και φωτογραφίες από όμορφα δωματιάκια και πραγματάκια super και νέο μέλος στην παρέα μας, την οποία και καλωσορίζω. μπράβο!

mamita με έστειλες σήμερα. έχω πεθάνει στο γέλιο και με το όνειρο, αλλά και με το "ανεξάρτητη διοικητική αρχή". έτσι ακριβώς είναι και η μπέμπα μου, κάνει ότι γουστάρει όποτε γουστάρει και δε δίνει και λογαριασμό σε κανέναν.

και μια και κάνατε λόγο και για αποτρίχωση, σήμερα έκλεισα το προτελευταίο πριν γέννας ραντεβού στην αισθητικό για την Τρίτη, και το επόμενο λέω να το βάλω γύρω στις 20 Νοεμβρίου (έχω ΠΗΤ 7/12) για να είναι... φρέσκο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 33 587529

α, και κάποια ρώτησε για κορσέ μετά. ο κολλητός του αδερφού μου είναι πλαστικός χειρουργός και μου είπε ότι μετά να φορεσω οπωσδήποτε για να βοηθήσω τη λεκάνη μου να επανέλθει στις αρχικές της διαστάσεις.

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
supermama έγραψε:ηρθααα!!! πηγα να παρω βαφη νακανω τη ριζα γιατι βγηκε γιατα καλα! τιλετε?δεν σας διαβασα ακομα. για τα μωρακια που κλοτσανε?? καιμενα σταματαει στο χερι του μπαμπα.. τον σπρωχνει για λιγο και μετα σταματαει! αυτο το κανει παντα!!! δοκιμασμενο!τι ναπεις..
παω να σας διαβασω τι εχασα απτο πρωι σημερα

supermama....πες μου για τη βαφη...
μπορουμε να τα βαψουμε στη βδομαδα που ειμαστε τωρα???εγω ειμαι 33 εβδομαδων και εχω ''σιχαθει'' το μαλλι μου...αλλα δεν ξερω αν μπορω να το βαψω τωρα ή να περιμενω να γεννησω πρωτα!!!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟ ΞΥΡΑΦΑΚΙ ΘΑΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!
''wilkinson quattro for woman''
απο τη μια ξυραφακι απαλο, και αποτην αλλη μηχανουλα για..κουρεμα! η μηχανη προσαρμοζει μαλιστα για το ιδανικο που θελουμε μηκος τριχας..Razz λειτουργει ακριβως οπως οι κανονικες μηχανες που κουρευοντε οι αντρες.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

δεθα την παλευα χωρις αυτο! θα τρομαζαν οι νοσοκομες! Embarassed
τωρα μενει να κανω λιγο τα ποδια με την μηχανη που την εχω εδω και ενα χρονο και εχω βρει την ησυχια μου. καθε 15 μερες τα κανω και ειμαιοκ

totula

totula
μπηκα τελειως τυχαια να δω που εχετε χαθει απο το πρωοι αλλα μαλλον ειχε κολησει γιατι μου ηρθαν 8 ενημερωσεις μαζι
carrie εγω θα σου προτεινα να κουλαρεις λιγο με τις δουλειες και να ενημερωσεις το γιατρο σου για να πονακια. οσο για τα φορμακια δεν εχεις βαμβακερα?
γενικα δεν συστηνουν να εχεις μομπιλ οταν το παιδακι μπορει να πιαστει και να σηκωθει
τατιανα ωραιο το σπιτι αλλα δεν εχει πολλους χωρους. αν επιτρεπεται, οικονομικα δεν σας παιρνει να αγορασετε λιγο μεγαλυτερο? σκεψου παντα το ενδεχομενο ενος δευτερου παιδιου. θα χωραγε? οσο για την εμπειρια της μετακομισης θα σου πω συντομα εντος μηνος
εγω ειχα χρησιμοποιησει και ζωνη και εσωρουχο ειδικο, τι να σου πω παντα ειχα κοιλιτσα και μετα μου εμεινε ενα πρηξιματακι. δεν ξερω πως θα ημουν αν δεν τα ειχα βαλει αλλα η ξαδελφη μου ειπε οτι κανει καλο. οσο για τους πονους δεν εχω ιδεα εγω ποναγα. και τα δικα σας πραγματακια ειναι πολυ ωραια
aylin κατι ειπες για μπουγατσα? το δωματιο ειναι σουπερ Laughing
αλεξια θα την εχετε διπλα αλλα σε κρεβατι? αν ναι θα σου ελεγα για αρχη μην βαλεις την παντα για να μπορεις να το βλεπεις και για να εισαι σιγουρη οταν δεν θα παει πουθενα βαλε μαξιλαρακι σφηνα
Καλως ηρθες Λωρα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 33 990599
pumpkin εχεις αλλες 5 βδομαδες γεματες γεματες
κατινα εγω τα εβαψα στις 25-26 εβδομαδες με κορρε
elpisrex πως λενε τον πλαστικο? σκεφτομαι να κανω μετα τη γεννα

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατινα έγραψε:

supermama....πες μου για τη βαφη...
μπορουμε να τα βαψουμε στη βδομαδα που ειμαστε τωρα???εγω ειμαι 33 εβδομαδων και εχω ''σιχαθει'' το μαλλι μου...αλλα δεν ξερω αν μπορω να το βαψω τωρα ή να περιμενω να γεννησω πρωτα!!!!!!
καλε βαψτα νασαι κουκλα! κοιτα γενικα λενε οτι δεν κανει ιδιαιτερα στο 1ο τριμηνο. βασικα δεν κανει γιανα μην αναπνεεις τη βαφη καιτο οξυζενε κτλ. αλλες κοπελες χρησιμοποιουν φυτικες. εγω κανονικοτατα τα βαφω αποτην αρχη. δεν υπηρχε περιπτωση να μην τα εβαφα η να αλλαζα βαφη.απλα ταχα σκουρινει λιγο ωστε ναμη θελει ακριβως στον μηνα.
οσο για τωρα εννοητε! μπορεις! σιγα μη παω για γεννα με ριζα! Very Happy

stefaniandreas

stefaniandreas
με φυτικη βαφη η ανταυγειες μπορουμε να τα βαψουμε

http://stefxon@gmail.com

alexia-marinos

alexia-marinos
Εγω παντως Κατινα παω αυριο για κανονικη βαφη...μεχρι τωρα εβαζα κορρε αλλα αυριο θα τα βαψω ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !!! Ο γιατρος μου ειπε οτι τωρα μπορω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 33 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 33 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 33 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 33 328109

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
totula έγραψε:τατιανα ωραιο το σπιτι αλλα δεν εχει πολλους χωρους. αν επιτρεπεται, οικονομικα δεν σας παιρνει να αγορασετε λιγο μεγαλυτερο? σκεψου παντα το ενδεχομενο ενος δευτερου παιδιου.

aylin κατι ειπες για μπουγατσα?

εμεις τωρα στο 3ο θα τους κανουμε παιδικο...

εγω εφαγα το πρωι μπουγατσα!!

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τοτούλα έχεις πμ

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω να ξεκινησω το κουτι για τακερασματα. εχω εμπνευση! σκεφτομαι το κουτι νατο κανω γαλαζιο με τετραγωνακια(γιατι τα κερασματα εχουν σχεδιο καρο)τις γραμμες θατις κανω σε ασημι. πανω στο καπακι ναναι σε γαλαζιο η μπεζ χρωμα μονοχρωμο και ενα καροτσι στο κεντρο που το πλαισιο του οι γραμμες δηλ ναναι παλι ασημι.ισως να γραφει καπου διακριτικα It's a boy η κατι πιο προσωπικο.. πως σας φαινετε?

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
supermama έγραψε:παω να ξεκινησω το κουτι για τακερασματα. εχω εμπνευση! σκεφτομαι το κουτι νατο κανω γαλαζιο με τετραγωνακια(γιατι τα κερασματα εχουν σχεδιο καρο)τις γραμμες θατις κανω σε ασημι. πανω στο καπακι ναναι σε γαλαζιο η μπεζ χρωμα μονοχρωμο και ενα καροτσι στο κεντρο που το πλαισιο του οι γραμμες δηλ ναναι παλι ασημι.ισως να γραφει καπου διακριτικα It's a boy η κατι πιο προσωπικο.. πως σας φαινετε?

nice Very Happy

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
super mama το κουτί ακούγεται υπέροχο όπως το περιγράφεις.Πολύ όμορφη η ιδέα να φτιάξεις και κουτάκι για τα κεράσματα, και δείχνει μεράκι και δημιουργικότητα.

Τατιάνα το δωματιάκι σας είναι πολύ wild, με τα ζωάκια της ζούγκλας και την κίτρινη προικούλα.Μου αρέσει πολύ!Αντε, να γεμίζει με χαμόγελα και αγκαλίτσες!!!

Για κορσέ κορίτσια έχω ακούσει διττές απόψεις, αν και εγώ θα ήθελα να βάλω για να μαζέψω λίγο την ¨"σαμπρελίτσα" που φαντάζομαι θα δημιουργηθεί...Ο,τι μου πει η μαία μου και η γιατρός μου.....

Καλό μεσημεράκι!σμουτς! I love you I love you

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΛΩΡΑ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ!
ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΕΣ;
ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!
ΝΑΤΑΣΣΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ.ΑΠΛΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΑΓΟΡΑΖΑ ΤΩΡΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ(ΜΑΚΑΡΙ) Η'ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!
ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΑΦΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΤΡΙΜ.
ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ....
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΟΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!

tatianoula

tatianoula
kikitso θελω την γνωμη σου για την Ζωνη-Κορσε τι γνωμη εχεις ???ειχες βαλει???

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΟΥΠΕΡΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΙΔΕΑ ΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ. ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ IT'S A BOY ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΩΡΕΣΩ 1 ΖΩΝΗ Η' ΚΟΡΣΕ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ Κ' ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΝΕΙ ΜΕ ΒΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatianoula έγραψε:kikitso θελω την γνωμη σου για την Ζωνη-Κορσε τι γνωμη εχεις ???ειχες βαλει???

ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΧΡΥΟ ΜΟΥ;; ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
an δε λιωσουμε στους κοιλιακους νομιζω οτι οποια ζωνη και να φορεσουμε η πανσετα η ξεφουσκωτη θα μεινει..

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamita έγραψε:an δε λιωσουμε στους κοιλιακους νομιζω οτι οποια ζωνη και να φορεσουμε η πανσετα η ξεφουσκωτη θα μεινει..

αυτό ξαναπές το. αλλά η λεκάνη που ανοίγει δεν μαζεύει με ασκήσεις. οπότε ένας συνδυασμός θα μας σώσει. μη σου πω ότι θα βγούμε και βελτιωμένες Wink

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και απο που το παιρνουμε αυτο ρε κοριτσια?
θελω κ εγω να βελτιωθω..καλα τωρα ειμαι σαν φουσκωμενο σαμπρελιδιο για μετα την θελω τη βελτιωση

totula

totula
mamita έγραψε:και απο που το παιρνουμε αυτο ρε κοριτσια?
θελω κ εγω να βελτιωθω..καλα τωρα ειμαι σαν φουσκωμενο σαμπρελιδιο για μετα την θελω τη βελτιωση

και στα λητω και στο hondos και εκει που πουλανε εσωρουχα

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πως το ζηταω εννοω..ενα κορσε για μετα την εγκυμοσυνη? ειναι γνωστο γιατι εγω πρωτη φορα το ακουω..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις