Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα!!!καλη βδομαδα!

http://stefxon@gmail.com

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερουδια,κοιλιτσες μου!Εχω αρκετες δουλιτσες σημερα και εμτα θα παμε και στον ιατρομαραθωνιο.Ελπιζω να πανε ολα καλα,εχω λιγο αγχος δεν σας το κρυβω αλλα ολοι μου λενε οτι τωρα δεν τρεχει τπτ...αντε να δουμε,τι κανει η μπεμπα...

στελλιτσα,δεν πηραμε διακοσμητη πες του Στεφανουλη,χαχα!Απλα προσπαθωντας να αποφυγουμε το ολικο βαψιμο του δωματιου,το μυαλο τεχνας κατεργαζεται!Η αληθεια ειναι οτι επεσε πολυ ψαξιμο στο ιντερνετ για τα καταλληλα αυτοκολλητα. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 18 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 18 328109

παω να κανω το πρωινο μου ντουσακι και να ετοιμαστω .Ελπιζω να προλαβω να κανω και μερικα ψωνακια σμρ.Σας φιλω ολες και θα σας πω νεα το συντομοτερο!μακιααααα!!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalliopitsa έγραψε:
Εμένα έχει φέρει το κεφάλι πάνω και έχω τέτοιο πόνο ακριβώς κάτω από το στήθος που έρχονται στιγμές που θέλω να κλάψω...Δεν ξέρω γιατί έχει κολλήσει στα πλευρά μου, δεν πιάνω τίποτα κάτω από το στήθος. Ένας πόνος είναι μόνο σουβλερός. Αλλά αύριο πάω γιατρό και θα δω τί έχει σκαρώσει το κούτσικο.
Και κουνιέται πολύ ακόμα scratch scratch scratch Δε νιώθω κλοτσιές χαμηλά, αλλά έχω μια συχνοουρία εδώ και 3 μέρες, άλλο πράμα.... Sad

kalliopitsa,εχω ακριβως το ιδιο πραγμα!Μιλαμε για πονο,τσουξιμο,σουβλισμα,δεν μπορω να το ορισω.Σαν μια γενικη θλαση του μυ!Υποψιαζομαι οτι ειναι απο το τεντωμα.Ωρες ωρες δεν μπορω να σκυψω.Θα ρωτησω κι εγω το γιατρο σημερα αλλα μαλλον ειναι θλασουλα.Μονο οταν ειμαι ξαπλωμενη δεν με ποναει αλλα αν κανω καμια αποτομη κινηση,πεθανα!ρε,τι τραβαμε απο τωρα οι μανες!

totula

totula
καλημερα!!! καλη βδομαδα!!!

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τατιανουλα να ζήσετε και το καλύτερο δώρο κάνατε ο ένας στον άλλον!!
Χιονατούλα η φωτό σου είναι πραγματικά για εξώφυλλο περιοδικού ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 18 272517 !!Rockmam με τα όλα της!!
Carrie μου εισαι μια κουκλα και τα μεζεδακια εκει πισω...μιαμ μιαμ μιαμ!!!((Και μην περιμενεις ολοι οι ανθρωποι να ειναι εξυπνοι και να τους κοβει,απλα δεν τους νοιαζει)
Αλεξια μου θα εισαι η πρωτη που θα μας εξιστορεις τα του μαιευτηριου!!Με το καλο και με (καν)ενα πονο!
Totula την ανησυχια μας ολες την εχουμε αλλα τα δυσκολα περασαν και οπως λεει και η Αλεξια η ουρα εμεινε.Θα πανε ολα καλα και θα εχουμε να λεμε μετα..ουουουουου!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 18 215994
Polaki οι γιοι εχουν αδυναμια στην μαμα οσο κοιμουνται στην ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 18 265569 και ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 18 401147 ,μετα μπαμπα μπαμπα (κοινα ενδιαφεροντα) κι εμας χεσμενες αλλα χαλαλι τους!!!Σχετικά με το θέμα Νέμο κι εγώ το είχα σκεφτεί αλλά είναι λίγο πιο δύσκολο να βρεις αξεσουάρ και αυτοκόλητα,μόνο σε μαγαζια με βρεφικά και δεν ειναι και πολυ προσιτα,κι ετσι αποφασισαμε για τον Winnie.
Supermama μην το παρακάνεις,στο κάτω κάτω δικαιολογείσαι να ξεκουράζεσαι και να μην επιβαρύνεις πολύ την μεσούλα σου και τα πόδια σου.Δεν σε παρεξηγούν,εκμεταλεύσου το όσο μπορείς.(κι εγω που τα λέω δεν τα κάνω αλλα τεσπά..)
Penelope θα σου κανω αιτημα το ονομα μου ειναι Marianne Mamopoulou
Χαμομηλάκι τέλειοι οι τοίχοι και που να 'ρθουν τα επιπλα!!Ονειρεμενο!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 18 377361 Ο υπερηχος θα παει μια χαρα και θα ερθεις να μας πεις ποσο μεγαλωσε το μπεμπακι σου
Mora τι κέφια είναι αυτά?Τι έμεινε?Μην σε ρίχνει και μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά.Απλά πιστεύω κι εγώ οτί λόγω "χώρου" δεν το παιρνει να κολυμπάει οπώς πριν!!

Πωπω κορίτσια θέλω να απαντήσω σε όλα αυτά που έχασα αυτες τις 2 μέρες αλλά πόση ώρα έκανα να σας διαβάσω!!Ποιο πολλά λέμε εδώ μέσα παρά με την οικογένεια μας.Εδώ που τα λέμε κι εσείς ένα είδος οικογένειας είστε αφου νιώθουμε τόση οικειοτητα και μοιραζόμαστε τόσα πολλά!!!!
Εμείς πήγαμε ΙΚΕΑ και πήραμε 2 σιφινιέρες λευκες και ένα φωτιστικό λευκο που θα το φτιάξω μόνη μου με ύφασμα με παραστάσεις του Winnie,παραγγείλαμε την κούνια η οποία έρχετε σε 20 μέρες και κάθησα και κόντηνα την κουρτίνα για να είναι έτοιμη όταν έρθει η κούνια να την κρεμάσω και αυτή!!!Ήθελα στο μαγαζί που παρήγγειλα την κούνια να παραγγείλω και την προίκα του Winnie αλλά θεώρησα υπερβολικό να δώσω 200,00€ επειδή είναι Disney ενώ μπορώ να πάρω 3 στην τιμή αυτη,κι ετσι πηρα κάτι κοντά στο θέμα και τα χρώματα με 60,00€.
Σας βρήκα τις περισσότερς στο fb και σας έχω στείλει αιτήματα να τα λέμε και από εκεί!!!Καλημέρα για την ώρα πάω να μαγειρέψω,να ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 18 517142 και θα μπω πιο μετά να δω τα νέα σας!!!
Πολλά φιλάκια!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 18 417472

alexia-marinos

alexia-marinos
Καλημερα κ καλη εβδομαδα κ απο εμενα!!!!Ελπιδακι, Καλλιοπιτσα κ Μαριαννα welcome back!!!!!Μαριαννα μου,πολυ ομορφα θα γινουν,μπραβο σου.Και φυσικα γιατι να μην το κανεις ετσι να γλιτωσεις κ καποια χρηματα,εξυπνη ιδεα...χαμομηλακι καλη επιτυχια για σημερα,περιμενουμε νεα σου!!!!Μορα δεν θελω τετοια,ειπαμε,εδω που φτασαμε ολα θα πανε καλα!!!!! Φιλια πολλα σε ολες !!!!

tatianoula

tatianoula
[i]Καλημερα καλη εβδομαδα!!!Πως ξυπνησατε σημερα???εμεις ολα καλα,κανουμε δουλιτσες στο σπιτι..

χαμομηλακι περιμενουμε νεα σου!!!!

φιλακια !!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια !!
τι πολυλογουδικα που ειμαστε!!
Χαμομεμηλο ολα καλα να πανε ευχομαι!!
mamax ξυπνα!!

Ερωτηση, εχει καμια ρε κοριτσια τα δαχτυλα των χεριων της διαρκως μουδιασμένα? κατι σαν μυρμηγκιασμα? εχω τρελαθει. affraid

totula

totula
mamita έγραψε:καλημερα κοριτσακια !!
mamax ξυπνα!!

Ερωτηση, εχει καμια ρε κοριτσια τα δαχτυλα των χεριων της διαρκως μουδιασμένα? κατι σαν μυρμηγκιασμα? εχω τρελαθει. affraid

ναι εγω το παθαινω αλλα μου ειπε η γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εγω δεν εχω facebook σαν την Carrie και να σας πω την αληθεια ενω θέλω πολυ να μιλαμε απο παντου και να μαθω περισσοτερα για ολες σας που μιλαμε τοσο καιρο, δεν θα δημιουργησω λογαριασμο γιατι ειμαι εναντια στο facebook.

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
totula έγραψε:
mamita έγραψε:καλημερα κοριτσακια !!
mamax ξυπνα!!

ναι εγω το παθαινω αλλα μου ειπε η γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο

Ευχαριστω φιλη μου.

aylin

aylin
Μαμίτα καλημέρα, μερικές φορές συμβαίνει και σε μένα...αλλά είναι φυσιολογικό...αυτό που με έχει κάνει να ανησυχήσω είναι που κάθε πρωί ξυπνάω με εναν ελαφρύ πονοκέφαλο ο οποίος σταδιακά εξαφανίζεται...αυτο αραγε τι να ειναι?

mamax

mamax
καλημερα κοριτσουδια!!!
χαμομιλακι καλη επυτιχια σημερα στον γιατρο!
ΜΑΜΙΤΑ μου επιτελους!!!
και εγω δεν εχω facebook!!! Very Happy

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
aylin έγραψε:Μαμίτα καλημέρα, μερικές φορές συμβαίνει και σε μένα...αλλά είναι φυσιολογικό...αυτό που με έχει κάνει να ανησυχήσω είναι που κάθε πρωί ξυπνάω με εναν ελαφρύ πονοκέφαλο ο οποίος σταδιακά εξαφανίζεται...αυτο αραγε τι να ειναι?

και εγω μερικες φορες το εχω,
πες το στο γιατρο και μην αγχωνεσαι, πολλα μας συμβαινουν κ επειδη καθε εγκυμοσυνη ειναι και διαφορετικη δεν εχουμε τα ιδια συμπτωματα ολες. Μη τρελενόμαστε.
Εγω χθες εκανα μαμακια και εφαγα κορμο και το σκυλομετανιωσα, τι καουρα τι αερια, ολα τα σεξυ πραγματα.

Αφηστε που ροχαλιζω σαν τρακτερ, αν δε με χωρισει ο αντρας μου..ηρωαςς

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamax που εισαι βρε κουκλα? καλημερουδια!

Α! δε σας ειπα σταματησα και δουλεια την παρασκευη!!
παλι καλα!

μαμαχ στελνω π.μ

mamax

mamax
μαμιτα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 18 587529 επιτελους να ξεκουραστεις!!!!!!

mamax

mamax
πειτε αληθεια οταν μπενω κρυβεστε ολες?

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamax έγραψε:πειτε αληθεια οταν μπενω κρυβεστε ολες?

Εγω ειμαι εδω!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!Πως είστε όλες σήμερα???Μου έφτιαξε η διάθεση πρωί πρωί γιατί μου έφερε η κούριερ ένα μεγάλο κουτί μπλέ σκούρο με νεραίδες απέξω που μας έστειλε ένας καλός μου φίλος από Καβάλα και μέσα είχε ένα βελουτέ φορμάκι και ένα βελουτέ ζακετάκι από τα mothercare που το είχα σταμπάρει καιρό τώρα!!!!!Έχω ενθουσιαστεί γιατί δεν το ήξερα και μίλησα με την μαμά μου - η οποία το ήξερε- και μου είπε ότι της είχε τηλεφωνήσει κάποιες μέρες νωρίτερα και της είχε ζητήσει την διεύθυνση μας!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Καλή εβδομάδα να έχουμε όλες μας και τα μωράκια μας!!!!

tatianoula

tatianoula
mamax έγραψε:πειτε αληθεια οταν μπενω κρυβεστε ολες?

xaxaxaxaxxa ΚΑΛΟ....

μαλλων εσυ μπαινεις τετοιες ωρες που ολες βγαινουμε!!

εγω μαγειρευω κ πηγαινο-ερχομαι κοιταω τα νεα κ ξαναφευγω!!!
σημερα βαριεμαι απιστευτα δεν θελω να κανω τιποτα ...αλλα ποιος θα τα κανει Ο.Ε.Ο.

mamax

mamax
carrie τελια εκπληξη!!!
τατιανουλα τι μου θυμισες τωρα!!! πρεπει να μαγειρεψω να παρει...καλα το ειχα ξεχασει Sad

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ σήμερα θα κάνω ρεβύθια!!Smile

tatianoula

tatianoula
εγω σημερα θα κανω '''ΟΤΙ ΝΑ"ΝΑΙ''' δικια μου συνταγη εχω βγαλει οτι λαχανικο υπαρχει σ΄΄αυτο το σπιτι κ θα κανω τυπου ''κινεζικο'' θα τα τσιγγαρισω κ μετα θα ριξω μεσα τηγανια ''χοιρινη'' που εχω βρασει ηδη θα παρουν κ μια βραση ολα μαζι κ θα σας πω το αποτελεσμα το μεσημερι που θα φαω!!!!!

μ''αρεσει να πειραματιζομαι στην κουζινα κ η πλακα ειναι οτι βγαινουν πολυ νοστιμα κ οταν μου ζηταω ο αντρουλης μου να το ξανακανω ουτε θυμαμαι τι ειχα βαλει μεσα!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
mamax έγραψε:carrie τελια εκπληξη!!!
τατιανουλα τι μου θυμισες τωρα!!! πρεπει να μαγειρεψω να παρει...καλα το ειχα ξεχασει Sad

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!! Τωρα που μπαινουμε εμεις φευγεις εσυ...!!!!! Νατασα μου τι υπεροχη εκπληξη.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 18 215994 !!!! Καλοφορετα να ειναι !!!!Μπραβο τους παντως !!!! Τατιανα κ εγω καπως ετσι ειμαι...χθες μαζεψα 2 πλυντηρια ρουχα που με περιμενουν για σιδερο κ απο το πρωι με κοιταζουν κ τα κοιταζω....ΠΡΕΠΕΙ να τα σιδερωσω σημερα γιατι αυριο θα λειπω ολη μερα σε γιατρους κλπ κ την Τεταρτη θα μας φερουν τα επιπλα του μπεμπη ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 18 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 18 328109 κ πρεπει τα ρουχα να εχουν φυγει απο τη μεση Rolling Eyes Rolling Eyes

alexia-marinos

alexia-marinos
Μια χαρα ειναι Τατιανα !!!! Εγω τα γουσταρω τετοιου ειδους φαγητα, ο δικος μου παλι ειναι παραξενος κ αυτα τα τουρλου τουρλου ουτε καν τα δοκιμαζει Mad Mad Εμας το μενου σημερα εχει μπαμιες με κοτοπουλο στο φουρνο..!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις