701 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 Τετ Οκτ 05, 2011 2:49 am
Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Σούπερμαμά σου φαίνονται πολλές οι 15 μέρες??? Εμένα γιατί μου φαίνονται τόοοοοσο λίγες????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamax έγραψε:εχεις δικιο τοτουλα τωρα με την εγκυμοσυνη δεν θα μπορουσες να μην το στειλεις, αλλα και γενικος ο παιδικος ειναι πολυ πολυ χρησιμος γιατι το παιδι γινετε πιο κοινωνικο! μαθενει πραγματα! και χιλιαδες αλλοι λογοι, αλλα 370 ειναι παρα πολυ!
δεν ξερω τι να πω...
και στου δημου πληρονεις?????????
supermama έγραψε:ναι!!!! τελεια!!! καιγω εβαλα το στρωμα να πλυνω. τελικα εβγαινε το καλυμα του στρωματος καιτο πλενω. ο κοκοφοινικας ειναι πολυ σκληρος και δεν διαλυθηκε που φοβομουν. τοβαλα στους 30. δενομιζω να παθει κατι ε?ανηπομονω να βαλουμε το κρεβατακι. και να στηθουν γενικα τοπορτμπεμπε μεστο σπιτι μετη βαση του κτλ..
mamax έγραψε:μεσω τι δεν πληρονεις? πεσμας να ξερουμε
χαμομηλακι έγραψε:πω πω,κοριτσια με τπτ δεν σας προλαβαινω!
Στελλιτσα,μην σε παρει απο κατω τωρα που φαγαμε το βοδι.Καταλαβαινω οτι ειναι πολυ δυσκολο να σου λενε τετοια πραγματα αλλα η κακη ψυχολογια δεν βοηθα με τπτ.Η αμνιο που ειχες κανει εχει δειξει οτι ειναι ενα φυσιολογικο μωρο.Σκεψου τα θετικα που εχεις ως τωρα και μην σκεφτεσαι τα αρνητικα.Ουτε να σου γινει εμμονη ιδεα το να την ακουσ συνεχως.Εγω δεν την ακουω και ας υποτιθεται οτι ειναι ΟΚ.Μια γνωστη μας,που το παιδακι ειχε προβλημα σοβαρο στην καρδια του ειχε παρει αυτο http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110207&itmid=3127203 αλλα φοβαμαι οτι μονο αγχος μπορει να σου προκαλεσει.Εγω δεν θα το επαιρνα πιθανοτατα αλλα σου λεω οτι υπαρχει ΚΑΙ τετοιο πραγμα,αν σου εχει περασει απο το μυαλο.Χωρις παρεξηγηση,ε?Δεν παιρνω καμια προμηθεια και δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι.Το πιο σημαντικο ειναι οι σκεψεις μου και οι προσευχες μου ειναι μαζι σου και με τη Μαριζα,που θα τα καταφερει ομως οπως τα καταφερε ως τωρα μια χαρα!Να προσεχεις πολυ,να καθεσαι ξαπλα και να τρως καλα,κοριτσακι!και οχι λυποψυχιες!μακια!
aylin έγραψε:Νοιώθω άχρηστη να μην μπορώ να προσφέρω στο μωρό μου ούτε τα βασικά, την τροφή της!Και στο κάτω κάτω πόση δύναμη πρέπει πια να έχω...δεν έχω, τέλος...που απο την 17η εβδομάδα δεν έχω χαρεί τίποτα...που τα χειρότερα σενάρια φοβάμαι μην επαληθευτούν...Τρέμω όχι φοβάμαι!!!
Σοφία έχεις δίκιο μανούλες γινόμαστε απο τη στιγμή της σύλληψης αλλά πίστεψέ με δεν έχω περάσει και λίγα!Ξέρω πως ο καθένας μας έχει τα δικά του προβλήματα και ξέρω επίσης πως δεν οφελεί να σκέφτομαι γιατί σε μένα κτλ...αλλά δεν μπορώ!Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να ξυπνήσω ένα πρωί και να την έχω αγκαλίτσα μου...Τίποτε άλλο και να έχουν τελειώσει όλα αυτά, οι γιατροί, τα νοσοκομεία, οι ατέλειωτοι υπέρηχοι οι αγωνίες μου...!!!
Συγγνώμη ειλικρινά εαν σας κουράζω...
aylin έγραψε:Θα προσπαθήσω να τα γράψω περιληπτικά γιατί εαν αρχίσω να τα σκέφτομαι θα με πιάσει καμια μανία να χώσω το κεφάλι στο φούρνο μικροκυμάτων να τελειώνει η ιστορία...
Έχουμε και λέμε 1570 γρ μόνο...έπρεπε να είναι τουλάχιστον 2100, 2 εβδομάδες υπολειπόμενη ανάπτυξη η οποία μπορεί αν οφείλετε σε πολλόυς παράγοντες(οι εφιάλτες μου να βγουν αληθινοί πράγμα το οποίο δεν το εύχομαι), n.s.t καλό σε γενικές γραμμές - δεν έχω συσπάσεις(τουλάχιστον για 40 λεπτά που με είχαν στο μηχάνημα), και φυσικά 19/10 επόμενο ραντεβού με την ελπίδα να έχει πάει 2,000γρ και να κάνουμε ενέσεις κορτιζόνης για να αναπτυχθούν τα πνευμόνια της.
Με την μονήρη ομφαλική είπε ο γιατρός τίποτε δεν είναι σίγουρο στην κοιλιά της μανούλας...(ασχολίαστω και φυσικά το γνώριζα)...στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις 19/10 πρέπει να την ακούω..και εαν περάσουν 5-6 ώρες που δεν την ακούω να επικοινωνήσω αμέσως με τον γιατρό!!!
Αυτά εν ολίγοις... Ειλικρινά κορίτσια κουράστηκα...δεν έχω να πω κάτι άλλο!!!
αυτά...Κορίτσια που πήγατε για εξετάσεις μπράβο και κοιτάξτε να το χαρείτε!!!
Αλεξάκι, Αρετούλα και Αθηνά με το καλό κορίτσια!!!Μέσα απο την καρδιά μου ο'τι καλύτερο!
Καλό μεσημέρι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης