Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
456 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 456 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σούπερμαμά σου φαίνονται πολλές οι 15 μέρες??? Shocked Shocked Shocked Εμένα γιατί μου φαίνονται τόοοοοσο λίγες???? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 29 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 29 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 29 585182

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ολα καλα και με το τριπλεξ, οποτε ειναι αγχος. πηγα και τραπεζες. προσπαθηστε να μην ενθουσιαζεστε με τα καλλυντικα του μρου γιατι θα χασετε τημ μπαλα. απλα πραγματακια οπως ανεφεραν και οι αλλες μαμαδες. η πουδρα ξεραινει την επιδερμιδα και για τη νινιδα χρειαζεσαι απλο baby oil οποτε μπορεις να το χρησιμοποιεις και ως ενυδατικο. ο αναρροφητηρας ειναι για οταν εχει μυξουλες οπως και φυσιολογικο ορο ειτε σε σπρευ ειτε αμπουλες (δεν θυμαμαι αν και τα δυο ειναι οκ για τα μωρα)

mamax

mamax
δηλαδη στο κεφαλακι βαζουμε babyoil?
kai ποτε?

stefaniandreas

stefaniandreas
πριν το λουσεις.του κανεις λιγο μασαζ, το λουζεις και το χτενιζεις

http://stefxon@gmail.com

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και άμα δεν έχει μαλλάκια?? scratch scratch scratch

stefaniandreas

stefaniandreas
δεν το χτενιζεις!!!!

totula

totula
mamax έγραψε:εχεις δικιο τοτουλα τωρα με την εγκυμοσυνη δεν θα μπορουσες να μην το στειλεις, αλλα και γενικος ο παιδικος ειναι πολυ πολυ χρησιμος γιατι το παιδι γινετε πιο κοινωνικο! μαθενει πραγματα! και χιλιαδες αλλοι λογοι, αλλα 370 ειναι παρα πολυ!
δεν ξερω τι να πω...
και στου δημου πληρονεις?????????

δυστυχως οι ιδιωτικοι ξεκινανε απο 340 ευρω το μηνα, εμεις επειδη εχουμε και την μουσικη και το κολυμβητηριο δινουμε εξτρα 30 ευρω το μηνα που αυτα εξω σιγουρα κανουν παραπανω. στους δημοτικους πληρωνεις αλλα παει βαση εισοδηματος και αναλογα τον δημο. βεβαια εμαθα οτι μεσω εετα στελνεις το παιδι ειτε σε δημοτικο ειτε σε ιδιωτικο χωρις να πληρωνεις.
συγνωμη κοριτσια που αλλαξα για λιγο θεμα

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama έγραψε:ναι!!!! τελεια!!! καιγω εβαλα το στρωμα να πλυνω. τελικα εβγαινε το καλυμα του στρωματος καιτο πλενω. ο κοκοφοινικας ειναι πολυ σκληρος και δεν διαλυθηκε που φοβομουν. τοβαλα στους 30. δενομιζω να παθει κατι ε?ανηπομονω να βαλουμε το κρεβατακι. και να στηθουν γενικα τοπορτμπεμπε μεστο σπιτι μετη βαση του κτλ..

εγώ νόμιζα οτι ο κοκοφοίνικας δεν κάνει να βρεχτεί καθόλου! Rolling Eyes
Το δικό μας ακόμα με το ναυλον είναι, μάλλον πρέπει να το ανοίξω να αεριστεί σιγά σιγά

mamax

mamax
μεσω τι δεν πληρονεις? πεσμας να ξερουμε

mamax

mamax
to βαβυ οιλ το βαζουμε αν εχει νινιδα ή προλιπτικα?
και νινιδα ειναι κατι σαν την δικη μας την ξηροδερμια?

totula

totula
mamax έγραψε:μεσω τι δεν πληρονεις? πεσμας να ξερουμε

μεσω http://www.eetaa.gr/ εχει και σχετικο θεμα στο φορουμ.
οντως η νινιδα ειναι σαν την ξηροδερμια, δεν χρειαζεται να του βαζεις αν δεν εχει

mamax

mamax
τοτουλα μου σε ευχαριστω για ολα, αλλα το λινκ που με παραπεμπεις δεν ανοιγει...

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΜΑΧ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΓΧΩΝΕΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ...ΟΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΝΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ,ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΟΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΚΡ.ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΕΘΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΝΤΟΚΡΕΜ.ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΤΑ ΠΟΠΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΤΕ; ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΑΣ;

aylin

aylin
Θα προσπαθήσω να τα γράψω περιληπτικά γιατί εαν αρχίσω να τα σκέφτομαι θα με πιάσει καμια μανία να χώσω το κεφάλι στο φούρνο μικροκυμάτων να τελειώνει η ιστορία...

Έχουμε και λέμε 1570 γρ μόνο...έπρεπε να είναι τουλάχιστον 2100, 2 εβδομάδες υπολειπόμενη ανάπτυξη η οποία μπορεί αν οφείλετε σε πολλόυς παράγοντες(οι εφιάλτες μου να βγουν αληθινοί πράγμα το οποίο δεν το εύχομαι), n.s.t καλό σε γενικές γραμμές - δεν έχω συσπάσεις(τουλάχιστον για 40 λεπτά που με είχαν στο μηχάνημα), και φυσικά 19/10 επόμενο ραντεβού με την ελπίδα να έχει πάει 2,000γρ και να κάνουμε ενέσεις κορτιζόνης για να αναπτυχθούν τα πνευμόνια της.
Με την μονήρη ομφαλική είπε ο γιατρός τίποτε δεν είναι σίγουρο στην κοιλιά της μανούλας...(ασχολίαστω και φυσικά το γνώριζα)...στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις 19/10 πρέπει να την ακούω..και εαν περάσουν 5-6 ώρες που δεν την ακούω να επικοινωνήσω αμέσως με τον γιατρό!!!

Αυτά εν ολίγοις... Ειλικρινά κορίτσια κουράστηκα...δεν έχω να πω κάτι άλλο!!!

αυτά...Κορίτσια που πήγατε για εξετάσεις μπράβο και κοιτάξτε να το χαρείτε!!!

Αλεξάκι, Αρετούλα και Αθηνά με το καλό κορίτσια!!!Μέσα απο την καρδιά μου ο'τι καλύτερο!

Καλό μεσημέρι

stefaniandreas

stefaniandreas
μη στεναχωριεσαι.εδω εμενα που δεν ειναι και μονηρης ειναι μια βδομαδα πισω στην αναπτυξη.ξαπλωσε τρωγε σωστα και σε 2 βδομαδες που θα ξαναπας θα τα εχει πιασει τα 2κιλα.

mamax

mamax
αυλιν ολα θα πανε καλα θα σε κλεινουμε ολες μας στης προσευχες μας και θα δεις οτι σε 2 βδομαδες ολα θα ειναι τελια πια!
ξεχασε το οσο γινετε γιατι το ανχος και η στεναχορια δεν θα βοιθησουν...
ξερω οτι ειναι συσκολο αλλα με την θετικη σκεψη ολα θα πανε καλα.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρα μου οχι μην κουραζεσε τωρα.. τωρα δειξε ολη σου την δυναμη! βαλε ολα σου τα δυνατα για λιγες μερες, και ευχομαι να πανε ολα πολυ καλα!
dont give up η ψυχολογια παιζει ρολο, ειμαστε εδω για οτι θελησεις για οτι θες να κουβεντιασεις

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 29 334590

totula

totula
aylin προσπαθησε να χαλαρωσεις, να ξεκουραζεσαι και να τρως καλα. το χω ξαναπει μαναδες γινομαστε απο την ημερα συλληψης οχι οταν γεννηθει το μωρο. ολα για την μπουμπου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 29 377361

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πω πω,κοριτσια με τπτ δεν σας προλαβαινω!

Στελλιτσα,μην σε παρει απο κατω τωρα που φαγαμε το βοδι.Καταλαβαινω οτι ειναι πολυ δυσκολο να σου λενε τετοια πραγματα αλλα η κακη ψυχολογια δεν βοηθα με τπτ.Η αμνιο που ειχες κανει εχει δειξει οτι ειναι ενα φυσιολογικο μωρο.Σκεψου τα θετικα που εχεις ως τωρα και μην σκεφτεσαι τα αρνητικα.Ουτε να σου γινει εμμονη ιδεα το να την ακουσ συνεχως.Εγω δεν την ακουω και ας υποτιθεται οτι ειναι ΟΚ.Μια γνωστη μας,που το παιδακι ειχε προβλημα σοβαρο στην καρδια του ειχε παρει αυτο http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110207&itmid=3127203 αλλα φοβαμαι οτι μονο αγχος μπορει να σου προκαλεσει.Εγω δεν θα το επαιρνα πιθανοτατα αλλα σου λεω οτι υπαρχει ΚΑΙ τετοιο πραγμα,αν σου εχει περασει απο το μυαλο.Χωρις παρεξηγηση,ε?Δεν παιρνω καμια προμηθεια Very Happy και δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι.Το πιο σημαντικο ειναι οι σκεψεις μου και οι προσευχες μου ειναι μαζι σου και με τη Μαριζα,που θα τα καταφερει ομως οπως τα καταφερε ως τωρα μια χαρα!Να προσεχεις πολυ,να καθεσαι ξαπλα και να τρως καλα,κοριτσακι!και οχι λυποψυχιες!μακια!

aylin

aylin
Νοιώθω άχρηστη να μην μπορώ να προσφέρω στο μωρό μου ούτε τα βασικά, την τροφή της!Και στο κάτω κάτω πόση δύναμη πρέπει πια να έχω...δεν έχω, τέλος...που απο την 17η εβδομάδα δεν έχω χαρεί τίποτα...που τα χειρότερα σενάρια φοβάμαι μην επαληθευτούν...Τρέμω όχι φοβάμαι!!!

Σοφία έχεις δίκιο μανούλες γινόμαστε απο τη στιγμή της σύλληψης αλλά πίστεψέ με δεν έχω περάσει και λίγα!Ξέρω πως ο καθένας μας έχει τα δικά του προβλήματα και ξέρω επίσης πως δεν οφελεί να σκέφτομαι γιατί σε μένα κτλ...αλλά δεν μπορώ!Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να ξυπνήσω ένα πρωί και να την έχω αγκαλίτσα μου...Τίποτε άλλο και να έχουν τελειώσει όλα αυτά, οι γιατροί, τα νοσοκομεία, οι ατέλειωτοι υπέρηχοι οι αγωνίες μου...!!!

Συγγνώμη ειλικρινά εαν σας κουράζω... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

aylin

aylin
χαμομηλακι έγραψε:πω πω,κοριτσια με τπτ δεν σας προλαβαινω!

Στελλιτσα,μην σε παρει απο κατω τωρα που φαγαμε το βοδι.Καταλαβαινω οτι ειναι πολυ δυσκολο να σου λενε τετοια πραγματα αλλα η κακη ψυχολογια δεν βοηθα με τπτ.Η αμνιο που ειχες κανει εχει δειξει οτι ειναι ενα φυσιολογικο μωρο.Σκεψου τα θετικα που εχεις ως τωρα και μην σκεφτεσαι τα αρνητικα.Ουτε να σου γινει εμμονη ιδεα το να την ακουσ συνεχως.Εγω δεν την ακουω και ας υποτιθεται οτι ειναι ΟΚ.Μια γνωστη μας,που το παιδακι ειχε προβλημα σοβαρο στην καρδια του ειχε παρει αυτο http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110207&itmid=3127203 αλλα φοβαμαι οτι μονο αγχος μπορει να σου προκαλεσει.Εγω δεν θα το επαιρνα πιθανοτατα αλλα σου λεω οτι υπαρχει ΚΑΙ τετοιο πραγμα,αν σου εχει περασει απο το μυαλο.Χωρις παρεξηγηση,ε?Δεν παιρνω καμια προμηθεια Very Happy και δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι.Το πιο σημαντικο ειναι οι σκεψεις μου και οι προσευχες μου ειναι μαζι σου και με τη Μαριζα,που θα τα καταφερει ομως οπως τα καταφερε ως τωρα μια χαρα!Να προσεχεις πολυ,να καθεσαι ξαπλα και να τρως καλα,κοριτσακι!και οχι λυποψυχιες!μακια!

Ελενάκι μου...αμνιο δεν είχα κάνει.Η β επιπέδου τα είχε δείξει όλα τέλεια και το εμβρυοκαρδιογραφημα επίσης!

Όσο για το μηχάνημα...μπα...2 εβδομάδες έμειναν και θα προσπαθ'ησω να είμαι ήρεμη!Απλώς είναι δύσκολα!Αυτό είναι όλο...θα γεννήσω που θα μου πάει...

totula

totula
aylin έγραψε:Νοιώθω άχρηστη να μην μπορώ να προσφέρω στο μωρό μου ούτε τα βασικά, την τροφή της!Και στο κάτω κάτω πόση δύναμη πρέπει πια να έχω...δεν έχω, τέλος...που απο την 17η εβδομάδα δεν έχω χαρεί τίποτα...που τα χειρότερα σενάρια φοβάμαι μην επαληθευτούν...Τρέμω όχι φοβάμαι!!!

Σοφία έχεις δίκιο μανούλες γινόμαστε απο τη στιγμή της σύλληψης αλλά πίστεψέ με δεν έχω περάσει και λίγα!Ξέρω πως ο καθένας μας έχει τα δικά του προβλήματα και ξέρω επίσης πως δεν οφελεί να σκέφτομαι γιατί σε μένα κτλ...αλλά δεν μπορώ!Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να ξυπνήσω ένα πρωί και να την έχω αγκαλίτσα μου...Τίποτε άλλο και να έχουν τελειώσει όλα αυτά, οι γιατροί, τα νοσοκομεία, οι ατέλειωτοι υπέρηχοι οι αγωνίες μου...!!!

Συγγνώμη ειλικρινά εαν σας κουράζω... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

αγαπη μου ακομα δεν εχεις δει τιποτα και αν πιστευεις οτι τελειωνουν ολα με τη γεννηση λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα ολα τοτε αρχιζουν. σιγουρα τωρα το μεγαλυτερο σου αγχος ειναι να γεννηθει και να εισαστε αγκαλιτσα.
καταλαβαινω την αγωνια σου γιατι και εγω μεχρι να γεννηθει ο μεγαλος και τωρα δεν εχω περασει λιγα. θελει ομως παρα πολυ δυναμη και να εισαι σιγουρη οτι εισαι πιο δυνατη απο οτι νομιζεις. ακουσε με κατι ξερω
p.s. και μην ξαναπεις οτι εισαι αχρηστη απλα καμια μαμα δεν ειναι τελεια

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΧ ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!ΔΩΣΕ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ!ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2 ΚΙΛΑ; ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΒΑΡΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ. ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΝΤΑΡΝΤΑΝΟΖΕΥΓΑΡΙ.ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ..... ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΙ ΕΣΥ.

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aylin κουράγιο. ξέρω πως ότι και να σου λέμε κατά πάσα πιθανότητα ούτε να καταλάβουμε ακριβώς πως αισθάνεσαι μπορούμε ούτε και να σε παρηγορήσουμε. το μόνο που έχω να προσθέσω στις ευχές και τις παραινέσεις των άλλων κοριτσιών είναι ότι αφού φτάσατε μέχρι εδώ με την κορούλα σου και είστε και οι δύο καλά, έτσι θα συνεχίσετε και για όσο απομένει. προσπάθησε να σκεφτείς θετικά, όπως έκανες τόσο καιρό παρά τις αντιξοότητες, και θα δεις ότι αυτή η θετική σκέψη θα έχει και πάλι την καλύτερη επίδραση στην μπεμπούλα σου. σε φιλώ, σε σκέφτομαι και προσεύχομαι για σένα και την μπέμπα. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 29 417472

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aylin έγραψε:Θα προσπαθήσω να τα γράψω περιληπτικά γιατί εαν αρχίσω να τα σκέφτομαι θα με πιάσει καμια μανία να χώσω το κεφάλι στο φούρνο μικροκυμάτων να τελειώνει η ιστορία...

Έχουμε και λέμε 1570 γρ μόνο...έπρεπε να είναι τουλάχιστον 2100, 2 εβδομάδες υπολειπόμενη ανάπτυξη η οποία μπορεί αν οφείλετε σε πολλόυς παράγοντες(οι εφιάλτες μου να βγουν αληθινοί πράγμα το οποίο δεν το εύχομαι), n.s.t καλό σε γενικές γραμμές - δεν έχω συσπάσεις(τουλάχιστον για 40 λεπτά που με είχαν στο μηχάνημα), και φυσικά 19/10 επόμενο ραντεβού με την ελπίδα να έχει πάει 2,000γρ και να κάνουμε ενέσεις κορτιζόνης για να αναπτυχθούν τα πνευμόνια της.
Με την μονήρη ομφαλική είπε ο γιατρός τίποτε δεν είναι σίγουρο στην κοιλιά της μανούλας...(ασχολίαστω και φυσικά το γνώριζα)...στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις 19/10 πρέπει να την ακούω..και εαν περάσουν 5-6 ώρες που δεν την ακούω να επικοινωνήσω αμέσως με τον γιατρό!!!

Αυτά εν ολίγοις... Ειλικρινά κορίτσια κουράστηκα...δεν έχω να πω κάτι άλλο!!!

αυτά...Κορίτσια που πήγατε για εξετάσεις μπράβο και κοιτάξτε να το χαρείτε!!!

Αλεξάκι, Αρετούλα και Αθηνά με το καλό κορίτσια!!!Μέσα απο την καρδιά μου ο'τι καλύτερο!

Καλό μεσημέρι

Συγνώμη αν θα φανώ χαζή τώρα αλλά πάλι δεν καταλαβαίνω. Προχθές το συζητήσαμε και σου είπα ότι και εμείς για τις εβδομα΄δες μας είμαστε ίδιο βάρος το οποίο είναι φυσιολογικό. Επίσης το γεγονόνς ότ θα σε δει σε 15 μέρες ξανά δεν λέει κάτι γιατί απλώς αυτό πρέπει να γίνεται τώρα προς το τέλος. Ακόμη και εμένα με το σάκχαρο μου είπανε ότι πρέπει να ελέγχουμε αν πάιρνει σωστά βάρος που υποτίθεται ότι μέχρι πρότινος λέγαμε να μην πάρει πολύ βάρος αλλά τώρα μου βάλανε και αυτό τον παράγοντα μέσα στο παιχνίδι. Επίσης το 2 βδομάδες πίσω τι πρόβλημα είναι?Και εγώ είμαι 2 βδομάδες πίσω και πιθανότατα αυτό οφείλεται σε καθυστερημένη σύλληψη -ίσως είχαμε μεγαλύτερο κύκλο εκείνο το μήνα!Σήμερα καθόμουνα και κοιτούσα τις καμπύλες του βάρους και περίπου 33η βδομάδα που θα κάνω τον υπέρηχο -την Δευτέρα δηλ που θα είμαι 33+4 υπερηχογραφικά- θα πρέπει να είμαστε λίγο πάνω από τα 2κιλά για να είμαστε κοντά στον μέσο.Και ο γιατρός μου είπε πως πρέπει να τρώω??Τι να τρώω και πως να τρώω που είναι περιορισμένο το διατροφολόγιο μου?Και μου ανέφερε ότι η μη σωστή λήψη βάρους μπορεί να μας οδηγήσει σε πρόκληση!Απλώς δεν τους πιάνεις πουθενά τους γιατρούς!!Χθες πέρασα όλη τη μέρα μέσα στο μαύρο κλάμα και τα πατώματα και τον πανικό!Δεν γίνεται όμως να το κάνουμε αυτό στους εαυτούς μας Στελλίτσα μου.Γιατί στο είπα ξανα -και το λέω πάλι για να το ακούσω και εγώ- θα πρέπει να είμαστε δυνατές γιατί αύριο μεθαύριο θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε άλλα!Εφόσον τα μωράκια μας είναι καλά τίποτε άλλο δεν έχει σημασία!! Very Happy Very Happy Θετική σκέψη γιατί αυτό τους βοηθάει!!

Θέλω να πάρω τηλέφωνω δύο παιδιάτρους να δούμε την άλλη βδομάδα αν μας κάνουν,λέτε να με κοροιδέψουν?? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις