Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
620 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 620 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kikitso έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!
ΔΩΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ!ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ;;ΚΑΙ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ΤΠΤ;

Αυτο ακριβως που εχεις κανει στο δωματιο των πιτσιρικαδων σκεφτομαστε να κανουμε και στο δικο μας:εχει μπλε τοιχο το δωματιο,θα φτιαξουμε δυο λοφακια με πρασινο χρωμα που πηραμε και θα κολλησουμε αυτοκολλητα με θεμα "το παλατι της πριγκηπισσας".Αν θες να αλλαξεις κατι στο βρεφικο,μπορεις να φτιαξεις παλι δυο πρασινα λοφακια και να κολλησεις τα ζωακια πανω.Ζωα του αγρου οποτε το λιβαδι του ταιριαζει απολυτα.Αν εχεις χρονο και διαθεση και λιγη γαλαζια μπογια μπορεις να φτιαξεις μπλε φοντο-ουρανο για να δενει με τη μπλε καρο προικα,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απαραιτητο.Εμας η προικα ειναι αυτη http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=1330&cat=36&mCat=2&page=2 και ο τοιχος δεν θα εχει σταλα ροζ πανω.Εχουν ομως τα αυτοκολλητα και ταιριαζει πολυ.Μολις το φτιαξουμε θα το βγαλω φωτο,μπορει και αυτο το Σ.Κ.

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κικιτσάκι τί όμορφη κοιλίτσα είναι αυτή!!!Δεν σε είχα δει και προ εγκυμοσύνης, αλλά φαίνεται πως έχεις πάρει κιλά μόνο στην κοιλίτσα και όχι σε όλο το σώμα, πολύ θετικό αυτό!!!
Σχετικα΄με το δωμάτιο συμφωνώ με το χαμομηλάκι, πολύ όμορφα τα αυτοκόλλητα, απλά για να δίνει την εικόνα του συνόλου θα μου άρεσε να κάνετε πάλι λοφάκια, συννεφάκια κτλ.!Πολύ όμορφα όλα, μπράβο!!!
Κοριτσόπουλα καλημερούδια και από εμένα!Απολαμβάνω τη φραπεδιά μου και χαζεύω το χαζοκούτι (δεν έχει τίποτα!!).Αργότερα θα πάω για κάτι ψωνάκια και οφθαλμόλουτρο στις βιτρίνες (τώρα που μπήκα στον ένατο η γιατρός μου ειπε να περπατάω μισή ωρίτσα τουλάχιστον τη μέρα, χαλαρά βέβαια...).Καλή μέρα, καλό μήνα, καλά και χαρούμενα μωράκια στις αγκαλιές μας!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 415870 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 415870

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.ΚΑΙ Η ΠΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΟΥ!!ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΠΕΜΠΕ!!ΠΙΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ;;;
ΑΡΕΤΗ ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΙΛΑ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ 8 ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΟΙΛΙΑ ΣΚΙΖΩ ΕΤΣΙ;;ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ''ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΙΔΥΜΑ Ε;;''

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kαλημερα κ καλο μηνα κ απο εμενα!!!!ΧΙΟΝΑΤΟΥΛΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΛΙΤΣΑμε γεια τα πραγματακια σας κ καλοφορετα,ειναι ολα πανεμορφα!!!!ΝΑΤΑΣΣΑ καλα να περασετε κουκλα μου σημερα,περιμενουμε εντυπωσεις κ φυσικα φωτο!!!!Και οσο για τα χαπια,τι να πω πια...εσυ θα σπασεις ολα τα ρεκορ...ΚΙΚΙΤΣΑΚΙ χαιρομαι που ολα ειναι καλα με την μανουλα...κ η κοιλια ειναι υπερπαραγωγη!!!!!οσο για το δωματιο δεν μπορω να βοηθησω γιατι δεν φημιζομαι για την φαντασια μου σε σχεδια,διακοσμησεις κλπ...ARDO πολυ ομορφο κ το δικο σας δωματιακι,με το καλο να γεμισει με την μπεμπα!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kikitso έγραψε:ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΠΕΜΠΕ!!ΠΙΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ;;;

βασικα κατι σκαμπαζω απο διακοσμηση μιας και αυτο σπουδασα(αν και δυστηχως δεν το τελειωσα..) λοιπον.. πιο ειναι το θεμα σου? τα αυτοκολητα?κανω δουλειες και δε σας διαβαζω ολες. και δεν το επιασα τι ακριβως θελεις να αλλαξεις Embarassed

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κικίτσο μου τελικά νόμιζα πως εγώ είχα την μεγαλύτερη κοιλίτσα αλλά σου δίνω τα σκύπρα!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Όσο για το δωμάτιο του μωρού είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!πανέμορφα τα ζωάκια της φάρμας!Εγώ θα τα κρατούσα πάντως!!!Και των μεγάλων πολύ ωραίο!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Σουπερμαμά υπομονή!Θα έρθουν καλύτερες -ή χειρότερες?- μέρες όπου αυτές οι ορμόνες θα μας φαίνονται αστείες!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλλαξα τη φωτο μου! μολις εβγαλα την καινουργια! ζηλεψα αποτην κικιτσο! Razz

εντομεταξυ ακομα να ξεκινησουμενα κανουμε τον καναπε!!! Mad Mad ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 679259 αααα γυρευοντας παει τελικα ο αντρας μου!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 311356 θελω να τελειωνωωωωωω!!!!!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ομορφιες! τι βλεπουν τα μπιρμπιλωτα μου ματια???
εχω παθει πλακα με την κοιλιτσα της Κικιτσο μας!
φτου φτου κοπελα μου και τι καμαρι ειναι αυτο???
και σε σενα σουπερμαμα το ιδιο πολυ τουρλωτη και τσαχπινηκη! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 215994

α επεισης και μενα μαρεσαν πολυ τα ζωακια!

τρωω το κουλουρακι μου και διαβαζω και τα υπολοιπα! εχουν πιασει φωτια τα πληκτρολογια!

καλο μηνα κιολλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 215994

alexia-marinos

alexia-marinos
Tι ομορφες,στρογγυλες κοιλιτσες εχετε..!!!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν εχω καμια φωτο της κοιλιας μου προσφατη!Θα βγαλω ομως καμια οπου να'ναι!

kikitso,με τρως πανηγυρικα και εσυ supermama!εμενα δεν ειναι τοσο τουρλωτη,χαχα! Laughing Laughing εχω την εντυπωση οτι εχει φαρδος!Παντως ηδη μου φαινεται μεγαλη και οσο σκεφτομαι οτι τωρα μπηκα στον 8ο...ε,ρε γλεντια! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 215994

μαγειρευω ψαρακι (περκα ψητη με λεμονατη σαλτσουλα) με ρυζοτο-γιαουρτι και περιμενω τον αντρουλη να γυρισει απο τη δουλεια να με παρει καμια αγκαλιτσα γιατι ειμαι λιγο πεσμενη σημερα.Ατιμες ορμονες!Εχεις δικιο,polaki,και εγω εχω σκαμπανεβασματα διαθεσης παρα πολυ συχνα και ωρες ωρες μου ερχεται να τα μπηξω! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 235182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 235182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 235182

μα τι κανει αυτο το ρυζι,ακομα να γινει? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 564595 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 564595

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΟ ΦΑΓΑΤΟ ΣΟΥ!!
ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ -Η ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΡΟ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΕΛ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕ ΒΟΛΑΝ ΚΛΠ. ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ;;;ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΑ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΟΝΙΑ; Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ.... ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΒΑΛΑ

totula

totula
καλο μηνα, καλησπερα, απο λιγο γυρισαμε απο το πρωι και ειμαι πτωμα. ψαχναμε για κουστουμε για τον συζυγο για τον γαμο και πηρα κανενα ρουχο γιατι τωρα που δροσισε δεν εχω τι να φορεσω. πηγα h&m και δεν κρατηθηκα ψωνισα για τον μπεμπη μου τα ρουχαλακια που θα τον βγαλω απο το μαιευτηριο

Uploaded with ImageShack.us

κικιτσο περαστικα για την μαμα σου και μην στεναχωριεσαι με το δωματιο. εχεις δικιο των μεγαλων ειναι πιο ωραια γιατι δεν βαζεις καμια μπορντουρα? η κατι σχετικο με αρκουδακια?
aylin ουτε εγω θα εχω κερασματα
carrie αλλο ενα χαπι λοιπον, αντε βρε καλο κουραγιο. καλη επιτυχια με το παρτυ σημερα
supermama σε καταλαβαινω και εμενα ολη μερα δουλεια και με το που γυριζει ασχολειται με το παιδι, το σπιτι που μενουμε και αυτο που χτιζουμε. δικαιουντε ομως και εκεινοι λιγο χρονο για τον εαυτο τους. οσο για την αλλαγη της διαθεσης ενα σας λεω μονο σημερα που ο αντρας μου δοκιμαζε κουστουμια εβαλα τα κλαματα επειδη ηταν κουκλος
οι κοιλιτσες και των δυο ειναι πολυ ωραιες και μυτερες και επειδη ζηλεψα οριστε και εγω το προηγουμενο σαββατο

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
TOTYLA ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ! ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΙΛΑΕΙ. ΒΡΕ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΕΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΙΜΑΙ...ΛΕΓΕ ΕΣΥ ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ ,ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ!! ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ.ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΑΛΟΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΧΕΙΑΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τοτουλα μου πολυ ομορφα τα ρουχακια σας! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 215994
και η κοιλιτσα μια χαρα! μου θυμιζει τη δικια μου χιχιχιχ θα ανεβασω και γω το βραδακι

αν και αλλαζει συνεχεια σχημα απ το πολυ κουνιμα Laughing Laughing Laughing Laughing

φιλακιαααααα

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πω πω , ωραίες στρουμπουλές κοιλιτσες!!! με γεια τα ρουχαλάκια του!κουκλί θα είναι!πρώτη μούρη στο μαιευτήριο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 429657 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 429657

Σόρρυ στην κοπέλα (νομίζω στην Κικίτσο) που είπα ότι τα τζάμπο έχουν γαλάζια κορδέλα it's a boy, λάθος μου!Νόμιζα πως είχα δει.Τελικα ξαναπήγα πριν λίγο και είδα πως δεν έχει ίδια κορδέλα, μόνο παρεμφερείς, εξίσου συμπαθητικές βέβαια.Εχει όμως γαλάζια κουτάκια από σκληρό χαρτονάκι που γράφουν it's a boy, και μπορείς να βάλεις μέσα καραμελίτσες ή ό,τιδήποτε άλλο, και κάνουν 0,50 λεπτά τα 6!!! Wink Σόρρυ και πάλι!
Κατά τα άλλα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, είμαι λίγο ζώον και δεν με επηρεάζει τίποτα!Τώρα μετά τη γέννα δεν ξέρω τί συναισθήματα θα μου "σκάσουν"!!θα δείξει.....
Καλό μεσημεράκι!πάω να ετοιμάσω το μεσημεριανό φρεντάκι μου!Θα σας παρακολουθώ βεβαίως βεβαίως!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 315810

alexia-marinos

alexia-marinos
Totula πολυ ομορφα τα ρουχαλακια σας!!!Καλοφορετα να ειναι!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναμαι παλι!τον καναμε τον καναπε.ας πουμε δηλ.. αφηνει σημαδια ρεγμτ το οποιοδηποτε απορυπαντικο ειναι και μπεζ οποτε.. πιο πολυ τον εκανα με νεροξυδο παρα σαπουναδες. τεσπα. τα μαξιλαρια οσα βγαινουν ειναι απλωμενα τα μισα και τααλλα μισα πλενοντε. τουλαχιστον τους τραβηξαμε σκουισαμε σφουγγαρισαμε. πλυναμε στο χερι καιτις κουρτινες-ο αντρας μου δηλ- τουλαχιστον να τελειωσουμε με το σαλονι. τωρα εμειναν οι κουρτινες της κουζινας, της τζαμαριας(ειχα ενα μπαλκονι και τοκλεισα και εχω εκει σιδερωστρα απλυτα,μια συρταριερα κοκ) τελος θα αφησω αποτην αλλη βδομαδα την κρεβατοκαμαρα ωστε να ειναι πιο καθαρη μιας που εκει θα κοιματε το μπεμπε στην αρχη.
ο αντρας μου παρολο που βοηθησε δε φαινοταν και πολυ στα κεφια του για δουλειες.. εχω καιγω την τρελλα μου, ωραια παμε..τωρα ξαπλωσε λιγο γιατι απο σημερα γυριζει βραδυ στη δουλεια.

τοτουλακαισυ με ριγες θατον βγαλεις ε? και αποτι ειδα ιδια χρωματα επελεξες Very Happy οσο για το h&m να παμε μαζι να μας κανουν εκπτωση! Razz

aylin

aylin
Βρε κορίτσια τι ωραίες κοιλίτσες είναι αυτές...!!!Φτου φτου,Τοτούλα μου και η δικιά μου κοιλίτσα κάπως έτσι είναι...χιχι

Χθές το απόγευμα πήγε ο ΣΤέφανος να πάρει σαλιαρίτσες της μπουμπούς απο τα mother baby και του έδωσαν δώρο το μαξιλάρι...τρελάθηκα όταν μου το έφερε.Είναι ροζ-φούξια με σχέδια επάνω!Πολύ όμορφο και πάρααααα πολύ βολικό!Σήμερα μας ήρθε δέμα απο την μανούλα...Το τι κλάμα έχω ρίξει δεν θα το πιστέψετε.Έκατσε και έψαξε όσα μας είχε φυλαγμένα η γιαγιά μου(σεντόνια και κουβερτούλες) που τα είχαν φτιάξει η γιαγιά με την προγιαγιά για μένα και για την αδερφή μου όταν ήμασταν μικρές.Εκτός του ότι είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση είναι άθικτα...σαν να μην πέρασε μια μέρα!Και φυσικά ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας!

Κικίτσο τα αυτοκόλλητα είναι πολύ συμπαθητικά , αλλά μου άρεσε και η ιδέα της Χαμομηλάκι!

Κορίτσια το δικό μας το δωμάτιο...ας πούμε τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε για να μην είναι τόσο ροζ?(να μην το βάφατε ροζ είναι η σωστή απάντηση)...αλλά για πείτε καμιά ιδέα!

Χιονατουλίνα περιμένουμε φώτος μικρή μου!

Όσο για τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα οκ...μπορεί να έχουν τύχει 2-3 φορές αλλά το αντιμετωπίζω.Το άγνωστο όλοι μας το φόβόμαστε αλλά ότι είναι να έρθει ας έρθει καλοδεχούμενο.Όλα σε αυτή τη ζωή είναι αντιμετωπίσιμα!

Προς το παρόν φιλάκια πολλά σε όλες σας!!!

Περιμένω διάφορες ιδέες!!!

aylin

aylin
totula έγραψε:καλο μηνα, καλησπερα, απο λιγο γυρισαμε απο το πρωι και ειμαι πτωμα. ψαχναμε για κουστουμε για τον συζυγο για τον γαμο και πηρα κανενα ρουχο γιατι τωρα που δροσισε δεν εχω τι να φορεσω. πηγα h&m και δεν κρατηθηκα ψωνισα για τον μπεμπη μου τα ρουχαλακια που θα τον βγαλω απο το μαιευτηριο

Με γειά το όμορφα ρουχαλάκια σας Τοτούλα!Εγώ ακόμη δεν έχω αποφασίσει με τι θα την βγάλω έξω την μπουμπού!
Τα παπουτσάκια σας τα έχουμε και εμείς σε ροζ!χιχιχι

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aylin έγραψε:Όσο για τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα οκ...Το άγνωστο όλοι μας το φόβόμαστε
Περιμένω διάφορες ιδέες!!!

βλεπω και σε μενα που ειναι ας πουμε γνωστα. πιο πολυ αγχος εχω.ισως επειδη ψαχνομαι περισσοτερο και σκεφτομαι συνεχεια διαφορα.προτιμω την αγνοια τελικα.οπως την πρωτη φορα. ημουν τραλαλα τραλαλο!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε κοριτσακια!!! σας εχω πριξει το ξερω αλλα.. θα το βαλω εδω γιατι το διαβαζουμε πιο πολυ. σκεφτομαι τι να γραψω στις καρτουλες απτα κερασματα. λεω κατι με λιγο χιουμορ? του τυπου
''καλως ηρθα!'' η ''ναμαι καιγω!!!'' η ''μα τι παραξενη μερα, και ναβαλω καιτην ημερομηνια''
πειτε τιποτα αλλο... please!

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στελλάκι μια χαρά μου φαίνεται το ροζ δωμάτιο, ωστόσο αν θέλετε να το "σπάσετε" λίγο μπορείτε να βάλετε διάφορα λευκά έπιπλα, ή μια λευκή μοκέτα και λευκές κουρτίνες, ή να ρίξετε πολλά μαξιλαράκια στο πάτωμα ή να ζωγραφίσετε συννεφάκια στον τόιχο, ή να κάνετε λευκές κάθετες ρίγες σε ένα τοίχο, ή να κολλήσετε μια μεγάλη φωτοταπετσαρία σε ένα τοίχο (σαν μεγάλο αυτοκόλλητο τοίχου), ή να κρεμάσετε στη σειρά πολλά πολλά καδράκια με λευκή κορνίζα ώστε να καλύψουν τον ένα τοίχο και να "σπάει" λίγο το ροζ...Αυτά μου έρχονται!Στέρεψα από ιδέες!!!!
Σούπερ μαμά κι εγώ προβλήματίστηκα λίγο για το μηνυματάκι...Ισως είναι κάτι πολύ απλό,όπως ένα απλό "τσα!ήρθα κι εγώ!" και μια γλυκιά φατσούλα που θα βρεις στο ίντερνετ, ή κάτι πιο ρομαντικό όπως πχ. ένα αποφθεγμα για τη ζωή ή τη δημιουργία... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 990599

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ardo έγραψε:Σούπερ μαμά κι εγώ προβλήματίστηκα λίγο για το μηνυματάκι...Ισως είναι κάτι πολύ απλό,όπως ένα απλό "τσα!ήρθα κι εγώ!" και μια γλυκιά φατσούλα που θα βρεις στο ίντερνετ, ή κάτι πιο ρομαντικό όπως πχ. ένα αποφθεγμα για τη ζωή ή τη δημιουργία... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 990599

ωραιο αλλα πολυ βαρη το τελευταιο.. αυτο με το ''τζα'' καιγωτο σκεφτηκα μα τι κολημα βρε παιδι μου. εχω 2μερες αυτο σκεφτομαι.τι ναγραψω Laughing εδω ο κοσμος καιγετε και γω ...ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 328109

aylin

aylin
ardo έγραψε:Στελλάκι μια χαρά μου φαίνεται το ροζ δωμάτιο, ωστόσο αν θέλετε να το "σπάσετε" λίγο μπορείτε να βάλετε διάφορα λευκά έπιπλα, ή μια λευκή μοκέτα και λευκές κουρτίνες, ή να ρίξετε πολλά μαξιλαράκια στο πάτωμα ή να ζωγραφίσετε συννεφάκια στον τόιχο, ή να κάνετε λευκές κάθετες ρίγες σε ένα τοίχο, ή να κολλήσετε μια μεγάλη φωτοταπετσαρία σε ένα τοίχο (σαν μεγάλο αυτοκόλλητο τοίχου), ή να κρεμάσετε στη σειρά πολλά πολλά καδράκια με λευκή κορνίζα ώστε να καλύψουν τον ένα τοίχο και να "σπάει" λίγο το ροζ...Αυτά μου έρχονται!Στέρεψα από ιδέες!!!!

Εγώ σκεφτόμουν κάτι σε λευκές μικρές βούλες στον ένα τοίχο...οι κουρτίνα θα είναι απλά λευκή και απο πάνω μια κεντιμένη σε απαλό ροζ χρώμα και το φωτιστικό επίσης θα είναι λευκό...η φωτοταπετσαρία τι θέμα να έχει Αρετούλι μου?

aylin

aylin
supermama έγραψε:
ardo έγραψε:Σούπερ μαμά κι εγώ προβλήματίστηκα λίγο για το μηνυματάκι...Ισως είναι κάτι πολύ απλό,όπως ένα απλό "τσα!ήρθα κι εγώ!" και μια γλυκιά φατσούλα που θα βρεις στο ίντερνετ, ή κάτι πιο ρομαντικό όπως πχ. ένα αποφθεγμα για τη ζωή ή τη δημιουργία... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 990599

ωραιο αλλα πολυ βαρη το τελευταιο.. αυτο με το ''τζα'' καιγωτο σκεφτηκα μα τι κολημα βρε παιδι μου. εχω 2μερες αυτο σκεφτομαι.τι ναγραψω Laughing εδω ο κοσμος καιγετε και γω ...ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 9 328109

"καλώς σας βρήκα (φατσούλα), ευχαριστώ για την όμορφη υποδοχή (φατσούλα)"

Ξενέρωτο ε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις