Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
626 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 626 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamita έγραψε:καλημερα κοριτσια ! μου λειψατε βρε! οντως ειμαστε πολυ γρηγορες, αλλα εγω το τοποθετω στο οτι πλησιαζει ο καιρος, αγχονόμαστε και θέλουμε να μοιραστουμε η μια με την αλλη τα αγχη μας..πολυ αγχος, πολυ γκριναι, πολυ κατακρατηση ρε κοριτσια.
Σημερα ειναι η τελευταια μου μερα στη δουλεια, απο τη μια θελω να ξεκουραστω και απο την αλλη με αγχώνει που μπαινουμε στην τελικη ευθεια. Αφηστε που χθες με επιασε αγχος για το αν θα προλαβουμε απο Περαια να παμε γενικη κλινική χωρις να γεννησω στο αυτοκινητο..

Ανετότατα θα προλάβεις!!!Κοίτα να ξεκουραστείς και να απολαύσεις ό'τι απέμεινε!

aylin

aylin
kikitso έγραψε:ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΦΑΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ... ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

Μην στεναχωριέσαι...Εύχομαι περαστικά να είναι όλα!Προφανώς δεν ήθελαν να σε ανησυχίσουν οπότε για το καλό σου δεν σου είπαν τίποτα!Φιλιά και να προσέχεις Smile Smile Smile

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:
aylin έγραψε:Όταν γεννήθηκε η ανηψούλα μας ο Στέφανος της είχε πάρει μια εικονίτσα - Παναγίτσα με ροζ κορδελίτσες που δένει στη κούνια, οι υπόλοιποι της είχαν πάρει ματάκι, ταυτοτητούλα και διάφορα άλλα χρυσαφικά!Μπορείς να της βάκκεις και ένα χρηματικό ποσό σε φακελάκι για να διαλέξουν μόνοι τους για το μωρό και να πάρετε κάτι χρυσό για την μαμά.

Εγώ δεν περιμένω ούτε ασήμωμα ούτε χρύσωμα! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Καλά ούτε εγώ αλλά εγώ αυτό που είναι να κάνω θα το κάνω. Οι άλλοι ας κάνουν ότι νομίζουνSmile
ΑΣΕ ΝΑΤΑΣΣΑΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

tatianoula

tatianoula
[quote="pumpkin"]tatianoula και εγώ το άκουσα οτι το μωρό μπορείς να το έχεις μαζί σου στο Ιπποκράτειο πλέον, καιρός ήταν!
Να σε ρωτήσω λίγο, εφόσων δεν πας για καισαρική, πως είσαι τόσο σίγουρη οτι οταν σπάσουν τα νερά θα εφημερεύει το Ιπποκράτειο? :

ο γιατρος μου δουλευει στο ιπποκρατειο οποτε κ να μην εφημερευει κ σπασουν τα νερα στο ιπποκρατειο θα παω δεν υπαρχει προβλημα!!!!τι σκατα τον πληρωνουμε για να εχουμε κ αυτο το ανχος????

βλακεια μετα τι να την κανω την λιστα???να την δινουν απο πριν ξερω εγω??κ καλα θα παμε κ δικο μας αφρολουτρο???ελεος τι αλλο θ αμας ζητησουν??μπεταντιν εχουνε η να παρουμε καλου κακκου???

ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΟΧΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ....

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα και απο μ'ενα...μια χαρα μας βλεπω,εαν θελουμε καμια δεκαρια και...σελιδες την ημερα...χαχαχα φοβερες ειμαστε..!!!!

Το λοιπον εγω πηγα στο μικροβιολογικο και μου πειραν υγρο με μια μεγαλη μπατονετα,με ετσουξε ρε γαμωτο...φαντασου ποσο καιρο εχει να μπει κατι εκει μεσα.... Shocked Shocked Shocked Wink Wink Wink Wink Wink

Τατιανουλα μια χαρα ο μικρος μας εεε??? 2 κιλακιαααα.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 4 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 4 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 4 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 4 536304 οαο για την βλαμμενη φιλη σου μην της δινεις σημασια γιατι ο γιατρος σου ειπε οτι εχει μεγαλο κεφαλακι...αρααα ο μικρος εχει πιο πολυ μυαλο απο την φιλη σου...χαχαχα

Νατασακι αυριο ειναι το παρτακι εεε???ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ καλα νε περασετε...βαλε φωτο να δουμε...

Χθες επλυνε η μαμα μου τα φορμακια και ολη την προικα του μικρου μου,,,,αλλα βρε κοριτσια παρολο που βαλαμε το προδρεμ...δεν μου μυριζαν μωρακιιιι Sad Sad Sad Sad Sad Sad γιατι?εσεις τι χρησιμοποιησατε απο απορρυπαντικο και μαλακτικο??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
PoLaKi έγραψε: βρε κοριτσια παρολο που βαλαμε το προδρεμ...δεν μου μυριζαν μωρακιιιι Sad Sad Sad Sad Sad Sad γιατι?εσεις τι χρησιμοποιησατε απο απορρυπαντικο και μαλακτικο??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

εγω προδερμ! και μυριζει τελεια το μαλακτικο. καποια κοριτσια δε βαζουν μαλακτικο στα πολυ μωρακι. εγω εβαζα στα παιδια μου και θα βαζω και σε αυτο. λιγο φυσικα. αργοτερα θα δοκιμασω το αριελ baby γιατι εμαθα οτι καθαριζει καλητερα τα ρουχαλακια με τις κρεμες.. θα δω ως τοτε. αλλα το μαλακτικο προδερμ δεν το αλλαζω

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μόλις μου διάβασε η πεθερά μου τα αποτελέσματα της καμπύλης σακχάρου και μου φαίνονται ανεβασμένα.
Νηστικη: 95
Μετα απο 120' σαχκαρο: 168 Crying or Very sad
Και παρολο που δεν τρωω καλθολου γλυκα και εχω παρει μονο 3 κιλά..με βλεπω σε διαιτα.... Rolling Eyes

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΟΥΠΕΡΜΑΜΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ;

tatianoula

tatianoula
POLAKI ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΑ..........'''φαντασου ποσο καιρο εχει να μπει κατι εκει μεσα.... '''ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΠΡΟΔΕΡΜ ΑΛΛΑ ΕΒΑΖΑ ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ 75ΜΛ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ''ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΥΓΡΟ''!!!Κ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ...

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ''ΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΑΡΙΕΛ...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kikitso έγραψε:ΣΟΥΠΕΡΜΑΜΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ;

σε τι καλε απολα συμφωνεις? στα απορυπαντικα? Laughing
Αθηνά ειναι το ονομα μου Very Happy

alexia-marinos

alexia-marinos
supermama έγραψε:
PoLaKi έγραψε: βρε κοριτσια παρολο που βαλαμε το προδρεμ...δεν μου μυριζαν μωρακιιιι Sad Sad Sad Sad Sad Sad γιατι?εσεις τι χρησιμοποιησατε απο απορρυπαντικο και μαλακτικο??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

εγω προδερμ! και μυριζει τελεια το μαλακτικο. καποια κοριτσια δε βαζουν μαλακτικο στα πολυ μωρακι. εγω εβαζα στα παιδια μου και θα βαζω και σε αυτο. λιγο φυσικα. αργοτερα θα δοκιμασω το αριελ baby γιατι εμαθα οτι καθαριζει καλητερα τα ρουχαλακια με τις κρεμες.. θα δω ως τοτε. αλλα το μαλακτικο προδερμ δεν το αλλαζω

Kαι εγω με προδερμ τα επλυνα κ χρησιμοποιησα κ το μαλλακτικο κ μυρισε το σπιτι μωρουδιλα παντως !!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 4 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 4 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 4 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 4 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 4 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 4 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 4 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 4 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 4 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 4 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 4 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 4 875502

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama έγραψε:
kikitso έγραψε:ΣΟΥΠΕΡΜΑΜΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ;

σε τι καλε απολα συμφωνεις? στα απορυπαντικα? Laughing
Αθηνά ειναι το ονομα μου Very Happy

NAI!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειδες??? τελεια μυριζει! απλα καποιες μανουλες δε βαζουν γιατι σου λεει ειναι μωρακι και υποτιθεται το μαλακτικο επειδη μπαινει στο τελευταιο νερο δε ξεβγαζεται. σεβομαι την αποψη τους! δε θελω να παρεξηγηθω αλλα για μενα ως μητερα αυτα τα θεωρω λιγακι υπερβολες.. γενικα το μωρο το αντιμετωπιζω απλα σαν ενα μικρο ανθρωπακι και τιποτα αλλο. εχει καποια πραγματα που σιγουρα πρεπει ναναι διαφορετικα απο τα δικα μας αλλα οχι αυτο. να φανταστειτε την αποστειρωση τη σταματαω στους 4 μηνες..και το νερακι οταν πια αρχιζει πχ κρεμες δεν ειναι βρασμενο ειναι απλα ζεστο γιατην κρεμα.. εγω ετσι? η καθεμια επιλεγει το καλητερο για το μωρακι της. Wink

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστω κοπελες μου...μαλλον θα τα ξαναπληνουμε,γιατι η μαμα μου δεν εχει και το καλυτερο νερο και εχουν σκληρινει λιγο...θα ξαναπληθουνε ολα και θα σας πω εαν μυρισει μωρακι...χιχιχι

Τατιανουλα ειδες πως τα λεω ε??? Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

tatianoula

tatianoula
supermama ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,,ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΑΣΤΕ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ...ΚΑΙ''ΓΩ ΣΤΟ 5ΜΗΝΟ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΗΡΩΣΗ...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σούπερμαμά εγώ δεν έβαλα μαλακτικό και ούτε εμένα μυρίζουνSad

Μαριάννα ψυχραιμίαSmile Αν χρειαστείς πάντως ενδοκρινολόγο έχουμε!! Wink Wink Και σχετικό θεματάκι έχουμε για να μην τα λέμε εδώ!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΘΗΝΑ ΚΙΚ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!! ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ!!!ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΓΕΙΗ ΨΥΧΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΖΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΝΑΝ ΕΝΗΛΙΚΑ!ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ (ΦΕΤΟΣ 2η ΧΡΟΝΙΑ) Η ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatianoula έγραψε:supermama ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,,ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΑΣΤΕ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ...ΚΑΙ''ΓΩ ΣΤΟ 5ΜΗΝΟ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΗΡΩΣΗ...

η αποστειρωση για μενα ειναι ενα απλα μεταβατικο σταδιο για το μωρο μεχρι να προσαρμοστει στο νεο του περιβαλον που ηρθε. σιγα σιγα μετα πρεπει να μαθει και σε μικροβια κοκ. σε λογικα πλαισια ετσι? εχω μια φιλη που αποστειρωνει μεχρι 1 ετους. Shocked λεω αντε και ας πουμε καλα κανεις.. τι ακριβως αποστειρωνεις? μονο τα μπιμπερο ειναι το θεμα? το μωρο τρωει αποστειρωνεις τα κουταλακια και το μπολ? η ολο το σπιτι και δε παταει κανεις. εφοσον πια μπουσουλαει. μου λεει εεεεε οχι. μονο μπιμπερο. αρα λεω? ειναι δικο σου κολημα και κοροιδευεις τον εαυτο σου.

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμεις θα το βγαλουμε Αρτεμις το κοριτσι μας! εγω ακομη δεν επλυνα τιποτα απο βδομαδα!

alexia-marinos

alexia-marinos
supermama έγραψε:ειδες??? τελεια μυριζει! απλα καποιες μανουλες δε βαζουν γιατι σου λεει ειναι μωρακι και υποτιθεται το μαλακτικο επειδη μπαινει στο τελευταιο νερο δε ξεβγαζεται. σεβομαι την αποψη τους! δε θελω να παρεξηγηθω αλλα για μενα ως μητερα αυτα τα θεωρω λιγακι υπερβολες.. γενικα το μωρο το αντιμετωπιζω απλα σαν ενα μικρο ανθρωπακι και τιποτα αλλο. εχει καποια πραγματα που σιγουρα πρεπει ναναι διαφορετικα απο τα δικα μας αλλα οχι αυτο. να φανταστειτε την αποστειρωση τη σταματαω στους 4 μηνες..και το νερακι οταν πια αρχιζει πχ κρεμες δεν ειναι βρασμενο ειναι απλα ζεστο γιατην κρεμα.. εγω ετσι? η καθεμια επιλεγει το καλητερο για το μωρακι της. Wink

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!Και ας ειναι το πρωτο μου παιδακι!!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
συμφωνω απολυτα με το θεμα της αποστειρωσης γιατι εκτος απο το γυναικολογο μου που με καταλαβαινει ολοι οι υπολοιποι με εχουν πρηξει που εχουμε το σκυλι μεσα στο σπιτι.το κοριτσι μου δεν παει πουθενα!!!

http://stefxon@gmail.com

alexia-marinos

alexia-marinos
stefaniandreas έγραψε:συμφωνω απολυτα με το θεμα της αποστειρωσης γιατι εκτος απο το γυναικολογο μου που με καταλαβαινει ολοι οι υπολοιποι με εχουν πρηξει που εχουμε το σκυλι μεσα στο σπιτι.το κοριτσι μου δεν παει πουθενα!!!

Ασ'τους να λενε!!!!!!Δεν υπαρχει προβλημα καλε!!!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="tatianoula"]
pumpkin έγραψε:tatianoula και εγώ το άκουσα οτι το μωρό μπορείς να το έχεις μαζί σου στο Ιπποκράτειο πλέον, καιρός ήταν!
Να σε ρωτήσω λίγο, εφόσων δεν πας για καισαρική, πως είσαι τόσο σίγουρη οτι οταν σπάσουν τα νερά θα εφημερεύει το Ιπποκράτειο? :

ο γιατρος μου δουλευει στο ιπποκρατειο οποτε κ να μην εφημερευει κ σπασουν τα νερα στο ιπποκρατειο θα παω δεν υπαρχει προβλημα!!!!τι σκατα τον πληρωνουμε για να εχουμε κ αυτο το ανχος????

βλακεια μετα τι να την κανω την λιστα???να την δινουν απο πριν ξερω εγω??κ καλα θα παμε κ δικο μας αφρολουτρο???ελεος τι αλλο θ αμας ζητησουν??μπεταντιν εχουνε η να παρουμε καλου κακκου???

ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΟΧΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ....

χαχαχα την λίστα την είδα σε ένα φαρμακείο που είχα πάει.Ήταν ο μπαμπάς (αλλοδαπός κ όλας) και έδωσε την λίστα στην κοπέλα να του δώσει τα πράγματα.Τον λυπήθηκα ρε κορίτσια και του είπα να πάει σε σούπερ μάρκετ να ζητήσει απο μια κοπέλα να τον βοηθήσει.Τα μωρομάντιλα 4.80€ τα είχε και το αφρόλουτρο 6+€ (θέλουν και μωρομάντιλα τώρα το θυμήθηκα).Εγώ τα έχω πάρει και θα τα έχω στην βαλίτσα του μπέμπη να μην τρέχει ο άντρας μου, θα δουλεύει κ ολας!

Κικίτσο τι έπαθε η μανούλα σου! Περαστικά της, μάλλον δεν θα είναι κάτι ανησυχητικό για να μην στο πούν!Βάλτους μια φωνή πάντως καλού κακού και μένα δεν μου αρέσει να μην μου λένε πράγματα οι δικοί μου!

aylin

aylin
mamita έγραψε:εμεις θα το βγαλουμε Αρτεμις το κοριτσι μας! εγω ακομη δεν επλυνα τιποτα απο βδομαδα!

Εμένα ήθελαν να με βγάλουν Άρτεμις ή Κασσάνδρα...αλλά προτίμησαν το Στυλιανή(Αυλιν-Στέλλα), μερικοί με φώναζαν Αυλίν μερικοί Στέλλα...όχι το Αυλίν δεν είναι ψευδώνυμο!!!χιχιχι

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η νονά μου, μου είπε μια παροιμία (έχει 3 κοριτσάκια)
Στο πρώτο μωρό, όταν πέφτει κάτω η πιπίλα την παίρνεις, την αποστειρώνεις και μετά την δίνεις.
Στο δεύτερο μωρό, την πλένεις καλά και την δίνεις.
Στο τρίτο μωρό, την φυσάς και την δίνεις χαχαχαχα

Εγώ τον μπεμπάκο μου τον έχω τάξει στην Παναγία και θα τον βγάλουμε Δημήτρη-Μάριο!
Το Δημήτρης δεν μου αρέσει αλλά τι να κάνω... Συζητάμε να το φωνάζουμε Δήμο!

ΩΧ να μην παρεξηγηθώ δεν είναι οτι δεν μου αρέσει το όνομα σαν όνομα, απλά επειδή φωνάζω τον πεθερό μου κ.Δημήτρη μου φαίνεται κάπως να φωνάζω και το ζουζούνι μου!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις