Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εβαλα και εγω μια φωτο, αυτος ειναι ο Ραμον, το τσοου τσου εδω ειναι μικρουλησ..

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα,κοριτσια,χτες τρεχαμε πολυ ολη μερα και δεν σας προλαβα καθολου!

τατιανουλα,πολυ ομορφο το δωματιο!Μ'αρεσει που με πολυ ουδετερα χρωματα φτιαξατε κατι τοσο ωραιο!Αντε να το χαρει και ο μπεμπουλης!

Αρετη,ο,τι και να πω για το δικο σας ειναι λιγο!το φωτιστικο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Μου εχεις δωσει τρελη ιδεα,χαχα,δεν εχουμε παρει ακομα φωτιστικο! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 215994

Απ'οτι βλεπω εχουμε πολλα ταλεντα στην ομαδα μας,supermama,το κουτκαι σου ειναι επαγγαλμτικη δουλεια!Εμενα που δεν πιανουν καθολου τα χερια μου και η φαντασια μου,κατι τετοια τα ζηλευω(με την καλη εννοια παντα)!

Οσο για το λιποπαντυ(μα τι πανηγυρι εχασα χτες,τα διαβασα σημερα και γελαγα σαν τη χαζη),εχω δει στο φαρμακειο της πεθερας μου αυτη τη μαρκα,οποτε οριστε απο που θα το τσουρνεψω!Δεν θα το αρνηθει στην καλη της τη νυφουλα,φανταζομαι!Η πεθερα μου(κοριτσια,ειμαι πολυ τυχερη σ'αυτο τον τομεα νομιζω)της αρεσει να μας βλεπει ωραιαους και περιποιημενους,αμα της πω οτι ετσι θα γινω μοντελο και θα βγω στην πασαρελα,θα μου δωσει 10 να εχω να αλλαζω! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Αυριο θα παρουμε τα επιπλα της μπουμπους μας!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 215994

Σας φιλω,παω να πληρωσω κατι λογαριασμους... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημέρα κορίτσια,

Εύχομαι να είστε καλά και εσείς και τα μπεμπάκια σας

Νατάσα και Κικίτσο καλή επιτυχία με τους γιατρούς σήμερα και τους υπερήχους...ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

παω να φάω πρωινό, να έχουμε μια καλή μέρα

Μαμίτα μου γλύκας το σκυλάκι σου, το οποίο τώρα θα πρέπει να είναι θηριάκη!!!

Φιλιά σε όλες Smile Smile Smile

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω δεν λιγουρευτηκα μπουγατσα χτες,λιγουρευτησα σουβλακι με πιτα!Και εφαγα 2 κιολας!ΟΛΟΚΛΗΡΑ!ο αντρας μου δεν το πιστευε,συνηθως ετρωγα 1-1,5!το ζηταει η μπεμπα μαλλον,ηθελε τζατζικιλα βραδιατικα!

totula

totula
Καλημερα και απο εμενα εχω ηδη φαει πρωινο και εκανα και μπανακι οποτε ειμαι ετοιμη για τρελλιτσες Embarassed Embarassed
Αμα ειναι να κανουμε μεγαλη παραγγελια για τα λιπο ειμαι και εγω μεσα. supermama εχεις τρομερο χερι και εγω παλια εκανα διαφορα αλλα πλεον γερασαμε και στερεψαμε απο ιδεες. Ο αντρουλης μου εφυγε για σενεγαλη, την μαμα μου την εχωσα να παει ικα και οαεδ και ο μικρος σταθμο. το απογευμα θα κατεβει η θεια μου να τον παρει και μεχρι την κυριακη το βραδυ θα ειμαι μονη. θα τα παιξω μεσα στο σπιτι ελπιζω να μου κανετε παρεα Rolling Eyes

tatianoula

tatianoula
Καλημερα,Καλημερα!!!
πηγα εβγαλα φωτοτυπιες το συμβολαιο του σπιτιου θα ερθει να το παρει ο αγοραστης για να το ψαξει το σπιτι....

αρα το θεμα μας προχοραει...

κατα τ΄΄αλλα ολα καλα ΑΧ τι ονειρο ειδα η ρουφιανα οτι μου ηρθε Περιοδος 9μηνων κ να προσπαθω να παρω τηλ τον γιατρο μου να του το πω κ επειδη εχω τηλ ''αφης'' απ'το ανχος μου πατουσα λαθος κουμπια κ.τ.λ.κ να νευριαζω που δεν μπορω να τον παρω τεσπα τα πονακια που νομιζα ειναι στον ονειρο ηταν πραγματικοτητα 'πονακια περιοδου' αφου ξυπνησα κ ετρεξα στην τουαλετα να δω μηπως ειναι πραγματικοτητα!!!!

οσο παμε ΔΕΝ παμε καλα ,,,θα μας αποτρελανει αυτη η εγκυμοσυνη μας!!!για ολα σιγουρα φταιει το ανχος η ανησυχιες μας κ.τ.λ. αλλα διαφορετικα δεν γινετε!!!!

aylin

aylin
και εγώ κάτι είδα σχετικά με εγκυμοσυνη αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς...αλλά ήταν σαν να το ζούσα

Κορίτσια συνήθως τι τρώτε για πρωινό?

totula

totula
μολις ηρθε η μανα μου και για 75 ενσημα δεν παιρνω το επιδομα λοχειας Mad Mad
πρωινο οτι τυχει να εχουμε σπιτι μπορει και μερικες φορες τιποτα

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερούδια και από εμένα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 90233

Για 75 ένσημα χάνεις το επίδομα ; γαμώτο!!!Δεν υπάρχει κανένα παραθυράκι να αγοράσεις αυτά τα ένσημα; (Δεν ξέρω αν γίνεται....)

Το πρωινό της εγκύου:Φραπεδιά (γλυκό με γάλα), τοστάκι (ζαμπόν-τυρί-αέρος) και κάτι γλυκό (συνήθως μπισκότα Πολυδημητριακών Παπαδοπούλου, αυτά με τα δημητριακά και το μούσλι-μιαμ μιαμ!!)

Τώρα ξύπνησα, μέχρι το μεσημεράκι που θα φύγω για συνεδρία θα σερφάρω, θα ρεμβάζω και ίσως δω καμια ταινία από τις 3 που κατέβασα χθες βράδυ (Mr.Poppers penguins, Habemus Papam και Terri).Αν και για πρωί μόνο αυτή με τους πιγκουίνους ταιριάζει, οι άλλλες είναι "κομματάκια βαριές"!!)

Σούπερ μαμα΄, ζωγράφισες πάλι!!!Υπέροχο του κουτάκι σου!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!! ΒΡΕ ΘΗΡΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ???? ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ , ΘΑ ΠΑΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΝΤΟΚΤΟΡ.... ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΦ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΞΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ "ΛΙΠΟΠΑΝΤΥ" .... ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΚΑΠΟΙΑ ΤΑ "ΠΑΙΡΝΕΙ" ΑΠ' ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΤΣΙ Laughing ????
ΑΥΛΙΝ.... ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΙΓΚΗΠΙΚΟ!!! ΟΤΙ ΠΡΠΕΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕΣ!!!! Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ "ΕΣΠΑΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ, ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΕΤΟΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΖΟΥΛΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΥΡΑ ΚΙ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΜΕΣΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣ ΜΗ ΑΥΣΗΧΕΙΣ (ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΣΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ 2100 ΣΟΤΝ 9ο ΑΛΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΜΤΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ...ΣΩΣΤΟ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙ Wink ΕΙΝΑΙ!!!)
CARRIE ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΟΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!
LayElDi, ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΡΗΚΑΜΕ, ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.... ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Κ ΠΟΤΕ????
totula ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΕΙΛΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΓΙΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΠΗ,ΓΙ' ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΟΝΤΡΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΑ Twisted Evil !!!
ardo ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ , ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ, ΓΕΝΙΚΑ ΕΜΕΝΑ Τ ΜΑΤΙ ΜΟΥ "ΚΟΛΛΑΕΙ" ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΟΖΙΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΕΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ!
supermama ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΓΙΑ Α ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΕΛΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!!!!
ΤΑΤΙΑΝΑ, ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠ' ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑΤΩΝ-ΓΗΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟ), ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ , ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΠ' ΤΟ ΙΔΙΟ ΞΥΛΟ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ -ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΣΟ -ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΣΑΛΟΝΙ.... ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!! ΕΜΕΝΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΤΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠ'ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ,ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ... ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΕ ΠΙΕΖΕΙ ΟΧΡΟΝΟΣ (ΕΝΟΙΚΙΟ) ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ(ΕΝΟΙΚΙΟ-ΔΑΝΕΙΟ) ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΕΜΕΝΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΟΥ "ΘΑ" ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ "ΘΑ" ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...."ΘΑ"... "ΘΑ"..."ΘΑ"
ΑΑΑΑ... ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΑΡΟΥ ΣΟΥΠΕΡ!!!! ΛΑΤΡΕΨΑ ΤΗΝ ΑΑΞΙΕΡΑ-ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ, ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ Τ' ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙΑ!!!!
ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ.... ΛΑΧΑΝΙΑΣΑ!!!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
totula έγραψε:μολις ηρθε η μανα μου και για 75 ενσημα δεν παιρνω το επιδομα λοχειας Mad Mad
πρωινο οτι τυχει να εχουμε σπιτι μπορει και μερικες φορες τιποτα

ΤΟΤΟΥΛΑ ΚΡΙΜΑ!!!!! ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣΝΑ ΤΑ ΕΞΑΓΟΑΣΕΙΣ???? (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΦΕΡΕΙ)

ΟΣΤΩΣΩ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΝΜ ΜΟΥ.... ΑΠ' ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΑΛΛΕΣ
896413 ΣΕΛΙΔΕΣ , ΕΦΑΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 215994

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

aylin

aylin
Το επίδομα λοχείας ποιό είναι?Sorry αλλά τα έχω μπερδέψει...

Τοτούλα κρίμα που δεν μπορείς...ούτε εγώ θα το πάρω...

Σήμερα κορίτσια το μπούκωμα κάνει πάρτυ, τι τσάγια με μέλι τι σούπες τίποτα δεν μου κάνουν, σφίγγω τα δόντια και κάνω υπομονή και δεν πέρνω ντεπόν...μίπως κάποια μπορεί να μου πεί εαν υπάρχει κάποιο βιολογικό-φυτικό σκεύασμα που να βοηθάει κάπως την αίσθηση της βουλωμένης μύτης?καθομαι όλη μέρα με το στόμα ανοιχτό για να μπορέσω να αναπνεύσω...

totula

totula
δεν ρωτησε η μαμα μου αν γινεται αλλα αξιζει? ποσο ειναι το λοχειας? η μαλακια ειναι οτι αυτοι οι 2 μηνε μου που λειπουν ημουν σε αδεια μητροτητας απο τον οαεδ. τουλαχιστον θα παρω το τοκετου. μια ακομη ερωτηση ποτε πρεπει να παρουμε βεβαιωση απο το γιατρο του ικα?

totula

totula
aylin έγραψε:Το επίδομα λοχείας ποιό είναι?Sorry αλλά τα έχω μπερδέψει...

Σήμερα κορίτσια το μπούκωμα κάνει πάρτυ, τι τσάγια με μέλι τι σούπες τίποτα δεν μου κάνουν, σφίγγω τα δόντια και κάνω υπομονή και δεν πέρνω ντεπόν...μίπως κάποια μπορεί να μου πεί εαν υπάρχει κάποιο βιολογικό-φυτικό σκεύασμα που να βοηθάει κάπως την αίσθηση της βουλωμένης μύτης?καθομαι όλη μέρα με το στόμα ανοιχτό για να μπορέσω να αναπνεύσω...

γιατι δεν παιρνεις ντεπον?

aylin

aylin
totula έγραψε:
aylin έγραψε:Το επίδομα λοχείας ποιό είναι?Sorry αλλά τα έχω μπερδέψει...

γιατι δεν παιρνεις ντεπον?

πήρa Σοφάκι μου προχθες αλλά δεν με βοήθησε ιδιαίτερα, το θέμα είναι τι να κάνω με την όσφρισή μου αφού δεν κάνει να πάρω otrivin... Mad Mad Mad

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
O Xρήστος είχε πάρει ένα "ξεβουλωτικό μύτης" (ξέρεις, αυτό που απελευθερώνει ένα υγρό μέσα στη μύτη), με θαλασσινό νερό και αλάτι, αλλά δεν έκανε τίποτα απολύτως.Μην το πάρεις.Δοκίμασε να βράσεις ευκάλυπτο και να κάνεις εισπνοές πάνω από το μπρίκι (πουλάνε φύλλα ευκάλυπτου σε όλα τα σουπερ μάρκετ, σε συσκευασία σαν του τσαγιού).
Θα νιώσεις...Πυθία!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 328109

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
totula έγραψε:δεν ρωτησε η μαμα μου αν γινεται αλλα αξιζει? ποσο ειναι το λοχειας?

καλημερα!!!εγω πηρα 700 κατι ευρω.. Very Happy
παωνα σας διαβασω γιατι παλι γεμισατε τις σελιδες. επανερχομαι σε λιγο

aylin

aylin
ardo έγραψε:O Xρήστος είχε πάρει ένα "ξεβουλωτικό μύτης" (ξέρεις, αυτό που απελευθερώνει ένα υγρό μέσα στη μύτη), με θαλασσινό νερό και αλάτι, αλλά δεν έκανε τίποτα απολύτως.Μην το πάρεις.Δοκίμασε να βράσεις ευκάλυπτο και να κάνεις εισπνοές πάνω από το μπρίκι (πουλάνε φύλλα ευκάλυπτου σε όλα τα σουπερ μάρκετ, σε συσκευασία σαν του τσαγιού).
Θα νιώσεις...Πυθία!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 37 328109

Θα βρώ ευκάλιπτο...το είχα σε διάλυμα και το έβαζα πάνω σε ένα γυάλινο που κάτω είχε κερί , το είχα στο μπάνιο για αρωματοθεραπεία η ψωνισμένη αλλά τώρα άφαντο ή μπορεί να το πέταξα κατά λάθος...thanks Αρετουλίν!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οκ! σας διαβασα! ευχαριστω γιατα καλα σας λογια περι κουτιου! αν ηταν κοριτσια βεβαια θακανα πιο υπερπαραγωγη! πηγε απο κει ο αντρας μου γιανα δει γιατα κερασματα και ακομα δεν ηρθαν! Mad ειχα την ελπιδα να ειχα σημερα!

εκανα δουλειες σημερα και εφαγα πριν 2 φετες νουτελα! Embarassed
το τι γινετε βεβαια στην κοιλια μου τωρα αλλο πραμα! καλα να παθω! το μπουκωσα στη σοκολατα το μωρο!

tatianoula

tatianoula
τοτουλα κριμα αλλα δεν ξερω αν σε συμφερει να κολλησεις τοσα πολλα ενσηματα!!!
εμενα μου ειπαν οτι δεν θα το παρω για 5 ενσηματα,,τι να πω!!!!
εγω θα κολλησω γιατι ειναι λιγα κ πιστευω πως αξιζει....

το ικα θελει χαρτι οχι απο τον γιατρο σας <<ΠΗΤ>> απο γιατρο του ΙΚΑ μονο ,,εγω το πηρα απο το Κεντρο προστασιας μανας κ παιδιου...το δινουν απο τον 7μηνα νομιζω...

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
aylin έγραψε:Κορίτσια συνήθως τι τρώτε για πρωινό?

Τις καθημερινες που τρωω μονη μου (γιατι ο αντρουλης τρωει στις 7, Sad Sad Sad μονος του )πινω γαλατακι και τρωω και κανενα τοστακι με τυρι και γαλοπουλα.Στο ενδιαμεσο μπορει να χλαπακιασω και τπτ αλλο,συνηθως τυροκομικο.Τα Σ.Κ που τρωμε μαζι πρωινο,τρωω αυτοκρατορικα!Γαλα,φρυγανιες,becel,μαρμελαδα(χωρις ζαχαρη,αυτη με το χυμο φρουτων St.Dalfour)και μπορει και κανενα τυροπιτακι.Βασικα τρωω ο,τι και πριν αλλα οχι πολυ συχνα δημητριακα γιαιτ πλεον μου κανουν καουρες και φοβαμαι λιγο και για το ζαχαρο.

Στελλιτσα,δυστυχως στα ξεβουλωτικα μυτης,δεν μπορω να βοηθησω.Ειχα παρει και εγω αυτη τη βλακεια με το θαλασσινο νερο αλλα δεν μου εκανε τπτ.Ισως ευκαλυπτος που λεει και η Αρετη να ειναι καλυτερο,μου εβραζε τετοιο η μαμα μου οταν ειναι ημουν μικρη.Και πες μας και κανεναν χρησμο μετα! Very Happy Very Happy Very Happy

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatianoula έγραψε:
το ικα θελει χαρτι οχι απο τον γιατρο σας <<ΠΗΤ>> απο γιατρο του ΙΚΑ μονο ,,εγω το πηρα απο το Κεντρο προστασιας μανας κ παιδιου...το δινουν απο τον 7μηνα νομιζω...
ναι απο γιατρο ικα σε κεντρο μανας παιδιου!οχι σε κανονικο ιατρειο ικα..
το κανεις οταν μπεις στον 8ο! το επιδομα ειναι για τους 2 μηνες πριν γεννησεις.

totula

totula
παρε απο το φαρμακειο φυσιολογικο ορο αυτον που βαζουμε στα μωρα και θα ανασανεις

aylin

aylin
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Very Happy Very Happy Very Happy

tatianoula

tatianoula
βουλωμενη μυτουλα ακουω ,,ειχα και''γω ενα θεματακι στην αρχη της εγκυμοσυνης κ μου ειχε γραψει ο γιατρος μου το ''ΚΛΙΝΟΦΑΡ'' ,,προν το παρεις ρωτα κ τον φαρμακοποιο σου ομως!!!

περαστικουλια!!!
οσο για το πρωινο τρωω οτι υπαρχει στο σπιτι σαλαμακι,τοστακι,κορν φλεικς,φρυγγανια,η κ οπως σημερα ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις