901 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 Πεμ Οκτ 06, 2011 2:08 pm
mamita
Η ψυχή της παρέας!
εβαλα και εγω μια φωτο, αυτος ειναι ο Ραμον, το τσοου τσου εδω ειναι μικρουλησ..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
totula έγραψε:μολις ηρθε η μανα μου και για 75 ενσημα δεν παιρνω το επιδομα λοχειας
πρωινο οτι τυχει να εχουμε σπιτι μπορει και μερικες φορες τιποτα
aylin έγραψε:Το επίδομα λοχείας ποιό είναι?Sorry αλλά τα έχω μπερδέψει...
Τοτούλα κρίμα που δεν μπορείς...ούτε εγώ θα το πάρω...
Σήμερα κορίτσια το μπούκωμα κάνει πάρτυ, τι τσάγια με μέλι τι σούπες τίποτα δεν μου κάνουν, σφίγγω τα δόντια και κάνω υπομονή και δεν πέρνω ντεπόν...μίπως κάποια μπορεί να μου πεί εαν υπάρχει κάποιο βιολογικό-φυτικό σκεύασμα που να βοηθάει κάπως την αίσθηση της βουλωμένης μύτης?καθομαι όλη μέρα με το στόμα ανοιχτό για να μπορέσω να αναπνεύσω...
totula έγραψε:aylin έγραψε:Το επίδομα λοχείας ποιό είναι?Sorry αλλά τα έχω μπερδέψει...
Τοτούλα κρίμα που δεν μπορείς...ούτε εγώ θα το πάρω...
Σήμερα κορίτσια το μπούκωμα κάνει πάρτυ, τι τσάγια με μέλι τι σούπες τίποτα δεν μου κάνουν, σφίγγω τα δόντια και κάνω υπομονή και δεν πέρνω ντεπόν...μίπως κάποια μπορεί να μου πεί εαν υπάρχει κάποιο βιολογικό-φυτικό σκεύασμα που να βοηθάει κάπως την αίσθηση της βουλωμένης μύτης?καθομαι όλη μέρα με το στόμα ανοιχτό για να μπορέσω να αναπνεύσω...
γιατι δεν παιρνεις ντεπον?
totula έγραψε:δεν ρωτησε η μαμα μου αν γινεται αλλα αξιζει? ποσο ειναι το λοχειας?
ardo έγραψε:O Xρήστος είχε πάρει ένα "ξεβουλωτικό μύτης" (ξέρεις, αυτό που απελευθερώνει ένα υγρό μέσα στη μύτη), με θαλασσινό νερό και αλάτι, αλλά δεν έκανε τίποτα απολύτως.Μην το πάρεις.Δοκίμασε να βράσεις ευκάλυπτο και να κάνεις εισπνοές πάνω από το μπρίκι (πουλάνε φύλλα ευκάλυπτου σε όλα τα σουπερ μάρκετ, σε συσκευασία σαν του τσαγιού).
Θα νιώσεις...Πυθία!!!!
aylin έγραψε:Κορίτσια συνήθως τι τρώτε για πρωινό?
ναι απο γιατρο ικα σε κεντρο μανας παιδιου!οχι σε κανονικο ιατρειο ικα..tatianoula έγραψε:
το ικα θελει χαρτι οχι απο τον γιατρο σας <<ΠΗΤ>> απο γιατρο του ΙΚΑ μονο ,,εγω το πηρα απο το Κεντρο προστασιας μανας κ παιδιου...το δινουν απο τον 7μηνα νομιζω...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης