Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
650 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 650 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πηνελοπη κ εμενα μου αρεσαν τα αυτοκολλητακια σας κ ταιριαζουν τρελα με το στρωματακι αλλαξιερας που εχω Laughing Laughing !!!

στην φωτο που εβαλες ειναι κ το γυμναστηριο μας!!!

tatianoula

tatianoula
tattooed_snowhite έγραψε:

θελω να φυγω απ την Κερκυρα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 534787

υγ: λιποπαντι ρουλζ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 654316

να πας που ΛΙΠΟΠΑΝΤΙ ΡΟΥΛΖ????

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefaniandreas έγραψε:εγω δεν εχω βαλει την πητ στο πινακακι.δεν ξερω πως μπαινει.3/12 ειναι

εχουμε ιδια μερα ΠΗΤ!!!! Razz Razz Razz Razz

μαριαννα....γαλακτομπουρεκο?τι λογια ειναι αυτα?τζιζ!πιπερι!!!ενα ταψι κατα δω παρακαλωωωωω!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 564595 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 564595 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 564595 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 564595

Εγω σημερα γιορταζω την ημερα της τεμπελας και θα παω να φαω στη μαμα μου που εχει ρεβυθια.Δεν τρελαινομαι κιολας αλλα πειναω υπερβολικα σημερα οποτε μπορει να φαω τη μιση κατσαρολα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 40746 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 40746

πηνελοπη,το δωματιο θα σας γινει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!ο συνδυασμος γαλαζιου-πρασινου ειναι πολυ ωραιος,τον ειδα και live στον δικο μας τοιχο και παρ'ολο που ημουν λιγο sceptical για το θεμα,τελικα ειναι πολυ ταιριαστο.Η πλακα ειναι οτι αυτα τα αυτοκολλητα ειχα σκοπο να παρω για εμας οταν μεχρι τη β'επιπεδου νομιζαμε οτι ειχαμε αγορακι!Ειναι ο,τι πρεπει πραγματικα,θα γινει φανταστικο το δωματιο! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 125586 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 125586 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 125586

Στελλιτσα,ας ημουν λιγο πιο ψηλη και ας με ελεγαν κι...ελεφαντα! Laughing Laughing

mamita,δεν μπορω να δω τον σκυλακο σου μαμωτο... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 228222 εχει και η μαμα μου μια μπουμπου αλλα δεν εχω καμια φωτο της προχειρη τωρα.Ειναι yorkshire terrier,αυτα τα μαλλιαρα,και ειναι υπερκινητικη!δεν καθεται ευκολα να τη βγαλεις φωτο! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 228222 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 228222 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 228222

χιονατουλινι,γιατι θες να φυγεις απο Κερκυρα?κατσε εκει,εδω ειναι ολα χειροτερα!

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσουδες το γαλακτομπουρεκο μπηκε στο φουρνο και αρχισε να μυριζει...Στειλτε διευθυνσεις,ταχ. θυριδες....Εβαλα και πορτοκαλι στην κρεμα....Συγνωμη που σας κολάζω αλλά η μυρωδια είναι "Παραδεισενια...".......

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariannemam έγραψε:Κοριτσουδες το γαλακτομπουρεκο μπηκε στο φουρνο και αρχισε να μυριζει...Στειλτε διευθυνσεις,ταχ. θυριδες....Εβαλα και πορτοκαλι στην κρεμα....Συγνωμη που σας κολάζω αλλά η μυρωδια είναι "Παραδεισενια...".......

Υπαγε οπισω μου Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

aylin

aylin
mariannemam έγραψε:Κοριτσουδες το γαλακτομπουρεκο μπηκε στο φουρνο και αρχισε να μυριζει...Στειλτε διευθυνσεις,ταχ. θυριδες....Εβαλα και πορτοκαλι στην κρεμα....Συγνωμη που σας κολάζω αλλά η μυρωδια είναι "Παραδεισενια...".......

Τι σου εχω κανει πες μου τι... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πρωτη σκεψη θεσσ. μετα Αθηνα, τουλαχιστον εζησα εκει ως φοιτητρια δε με χαλαει, παντου θα μπορουσα να ζησω το προβλημα ειναι ο ανηρ που δεν ξερει ξενες γλωσσες Crying or Very sad
το ονειρο μου βεβαια ιταλια!
αρκει να ειμαστε μακρυα απο -οχι το πανεμορφο νησι μας που θα μου λειψει τρελλα - αλλα πεθερο-οικογενεια γνωστους ''φιλους'' κλπ. μια νεα αρχη μακρυα απο καθε πιεση ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 328109

το εχετε νιωσει ποτε κοριτσια? Rolling Eyes

stefaniandreas

stefaniandreas
χιονατουλα μακαρι να μπορουσαμε να αλλαξουμε.ζαχαρωνα μια θεση στους παξους αλλα και γω επειδη ο ανδρας μου δεν ηξερε τι θα κανει εκει το αφησα.αν και η ιταλια ισως ειναι μεσα στα σχεδια μας γιατι ο ανδρεας ειναι μισος ιταλος

http://stefxon@gmail.com

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ παρτε με μαζι σας Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

το γαλακτομπουρεκο δεν το σχολιαζω καν Razz Razz Razz Razz Razz Razz

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatianoula έγραψε:
στην φωτο που εβαλες ειναι κ το γυμναστηριο μας!!!

ασε και το "βλεφαριαζω" Shocked συνεχεια αυτο το γυμναστηριο, οπου και να παω το εχουν.. ακομα και σε αυτην την φωτογραφια με τα αυτοκολλητα!!! Αλλά κομματάκι τσιμπημένο απο τιμούλα (όπως όλα τα fisher price) και λέω να το βάλω στην λίστα δώρων Wink

χαμομηλακι έγραψε:
πηνελοπη,το δωματιο θα σας γινει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!ο συνδυασμος γαλαζιου-πρασινου ειναι πολυ ωραιος,τον ειδα και live στον δικο μας τοιχο και παρ'ολο που ημουν λιγο sceptical για το θεμα,τελικα ειναι πολυ ταιριαστο.Η πλακα ειναι οτι αυτα τα αυτοκολλητα ειχα σκοπο να παρω για εμας οταν μεχρι τη β'επιπεδου νομιζαμε οτι ειχαμε αγορακι!Ειναι ο,τι πρεπει πραγματικα,θα γινει φανταστικο το δωματιο! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 125586 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 125586 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 125586

γιορτάζεται αυτη η μέρα??????? τοτε τώρα τελευταία πρέπει να κάνω παρτυ καθημερινα!!!!! Σερνομαι βρε κοριτσια ειδικα την τελευταια εβδομάδα... σαν ξεβιδωμενο νιώθω, πονάνε πλευρα, χερια , ποδια κ υπνηλία Sleep , παλι καλα που ειμαι ακομα στην δουλεια αλλιώς όλη μέρα θα ημουν καναπες-κρεβατι με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 850933 , τουλάχιστον εκεί ειμαι σε υπερένταση και νιώθω ακόμα ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ!!!!
κι εγω νομίζω οτι θα βγεί ωραίο το αποτέλεσα πρασινο-μπλε-αυτοκόλλητα....ανυπομωνω να φτιαζ=χτει και να ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 272517

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κοριτσια κ καλως ηρθαν οι καινουργιες.Τα δωματιακια οσων ειδα ειναι τελεια!Μπραβο κοριτσια.Ομολογω οτι τον τελευταιο καιρο εχετε παρει φωτια οι σελιδες τρεχουν σαν το νερο. Very Happy Εμας μας φεραν εχτες τα πραγματακια της μπεμπας θα σας βαλω κ γω φωτογραφιες αργοτερα αλλα εμας θα μεινει για κανα χρονο πιστευω στο δικο μας δωματιο γιατι στο παιδικο ειναι οι μεγαλες κ εκτος του οτι δεν θα τις αφηνει να διαβασουν θα την πειραζουν κ ολη την ωρα κ ετσι καλυτερα σε μας.Εντωμεταξυ εχτες ειχα γενεθλια κ ηρθε ο αντρουλης μου με μια τεραστια ανθοδεσμη ο γλυκος μου κ σημερα εχουμε κ επετειο!Ξεπαραδιαζεται καθε χρονο αυτες τις μερες γιατι του πεφτουν ολα μαζι Razz Σημερα εντωμεταξυ πεθανα απο την τρομαρα μου γιατι με πηρε κατα τις 10 η δασκαλα της μεγαλης κ μου λεει χτυπησε κ μπορει να χρειαζεται ραμματα κ αντιτετανικο ορο,τρεχω σαν την παλαβη να την παρω παω σε ενα φαρμακειο πετυχαινω αλλη ηλιθια απο κει κ μου λεει πρεπει να πας στο κεντρο υγειας να σου κανουν τον ορο και να σου πουν τι κανει να φαει κ τι οχι τρεχω κ γω φορτωμενη με τισ τσαντες του σχολειου περιμενω κ μου λενε κυρια μου ειναι 8 χρονων το παιδι εχει κανει ολα τα εμβολια της οποτε ειναι καλυμμενη μεχρι τα 12.Βριζεις μετα τη φαρμακοποιο η οχι????? Mad Τελοσπαντων σημασια εχει που ειναι καλα το παιδι.
Ειδα οτι κανατε κ κατι ερωτησεις για τα επιδοματα εγω σαν επιδομα κυησης πηρα 1360 κ αλλα 2500-2700 υπολοχιζω το τοκετου κ λοχειας απο οτι μου ειπε ο προισταμενος στις παροχες.παντως απο οτι ειχα ρωτησει κ για μια φιλη μου αν μεσα στα 2 χρονια πριν την πητ ειχες παρει το εξαμηνο του οαεδ τοτε το μονο επιδομα που δικαιουσαι ειναι τοκετου.Σας φιλω μολισ φορτισει λιγο η ψηφιακη θα βαλω φωτο

aylin

aylin
tattooed_snowhite έγραψε:πρωτη σκεψη θεσσ. μετα Αθηνα, τουλαχιστον εζησα εκει ως φοιτητρια δε με χαλαει, παντου θα μπορουσα να ζησω το προβλημα ειναι ο ανηρ που δεν ξερει ξενες γλωσσες Crying or Very sad
το ονειρο μου βεβαια ιταλια!
αρκει να ειμαστε μακρυα απο -οχι το πανεμορφο νησι μας που θα μου λειψει τρελλα - αλλα πεθερο-οικογενεια γνωστους ''φιλους'' κλπ. μια νεα αρχη μακρυα απο καθε πιεση ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 328109

το εχετε νιωσει ποτε κοριτσια? Rolling Eyes

Συνέχεια έτσι νοιώθω!Και το καλύτερο είναι ότι οι φίλοι μας όλοι, εκτός κάποιων εξαιρέσεων, είναι εκτός Αθηνών...οπότε έχω και το κίνητρο ας πούμε...αλλά απο δουλειά?

Όσο για τις ξένες γλώσσες don't worry...και ο Στεφανος τα αγγλικά τα μιλάει όπως εγώ τα Κινέζικα ε και τι έγινε?

tatianoula

tatianoula
το εχουμε νοιωσει ναι.......αλλα δεν εχουμε κανει τιποτα γι΄αυτο δυστυχως!!!

επειτα καθε αρχη κ δυσκολη μεχρι να βρει δουλεια εστω ο ενας απο τους δυο..κ τωρα κ με το μωρο θα χρειαστεις λιγη βοηθεια καπου καπου,,
θα θες να βγεις με τον αντρα σου ενα βραδυ να ξεσκασεις το μωρο ποιος θα στο κρατησει???

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πηνελοπακι και γω καπως ετσι νιωθω!
τρωω και κατι καρατιες στα πλευρα στην κυστη και στα νεφρα αλα μπρους λι χαμος χαχαχαχ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 215994

Αυλινακι και σεις το ιδιο ε? αχ βαχ ποσο θαθελα!
εσεις πως και δεν την κανετε για Ιταλια? -να παρεις και μενα φευγοντας - Laughing Laughing

totula

totula
καταρινα, χρονια πολλα και να ζησετε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 12978
εγω επειδη εχω ζησει εξω δεν ξερω αν θα εφευγα, ο αντρας μου που κανει συνεχεια ταξιδια με τιποτα. μονο για καμια επαρχια αλλα αν δεν εχεις και καμια ακρη ειναι δυσκολο. ασε που τωρα αξιωθηκαμε και πηραμε το σπιτι τοσο λεφτα πεταμενα? ασε και βλεπουμε πιο μετα
το γαλακτομπουρεκο σας το χαριζω, βεβαια αν το μυριζα μπορει να αλλαζα γνωμη
το επιδομα τοκετου ειναι 1007 ευρω και δεν ειπαν στη μαμα μου τιποτα για λογαριασμο. μηπως παιρνει τιποτα ο αντρας μου ειτε απο ικα ειτε απο οαεδ?

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ τατιανακι μου αυτο ειναι που φοβαμαι εδω! δεν θελω πουθενα να το αφηνω το παιδι μου, μην με παρεξηγησετε αλλα δεν υπαρχουν καθολου καλες σχεσεις με τις οικογενειες Rolling Eyes
και γενικα δεν περιμενω τιποτα απο κανεναν Smile Smile

aylin

aylin
tattooed_snowhite έγραψε:πηνελοπακι και γω καπως ετσι νιωθω!
τρωω και κατι καρατιες στα πλευρα στην κυστη και στα νεφρα αλα μπρους λι χαμος χαχαχαχ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 215994

εσεις πως και δεν την κανετε για Ιταλια? -να παρεις και μενα φευγοντας - Laughing Laughing

Αχ πόσο πολύ θα το ήθελα, όχι μόνο για Ιταλία αλλά για όσο γίνεται πιο μακρυά...αλλά ο Στέφανος πότε θα μάθει τη γλώσσα, και μέχρι να την μάθει μη νομίζεις ότι θα δεχτεί βοήθεια απο τους δικούς μου...

Αλλά σίγουρα θα κανονίσουμε για διακοπούλες εκεί ολοί μαζί ε?όσο για πεθερικομαμαδοκαταστάσεις...σιγά...θα γεννήσεις και θα γεμίσει τόσο πολύ ο χρόνος σου που δεν θα δίνεις σημασία σε κανέναν και θα σου φαίνονται όλα ανούσια!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καταρινα χρονια πολλα και απο μενα κοριτσι μου να εισαι παντα γερη και συ και η οικογενεια σου! flower flower flower flower

tatianoula

tatianoula
[quote="katarina
.παντως απο οτι ειχα ρωτησει κ για μια φιλη μου αν μεσα στα 2 χρονια πριν την πητ ειχες παρει το εξαμηνο του οαεδ τοτε το μονο επιδομα που δικαιουσαι ειναι τοκετου.Σας φιλω μολισ φορτισει λιγο η ψηφιακη θα βαλω φωτο[/quote]

ποιο εξαμηνο του οαεδ??ταμειο εννωεις??αν ειναι ετσι την εβαψα πριν ενα χρονο τετοια εποχη πρεπει να τελειωσα το ταμειο...τζαμπα κολαω τα ενσηματα δηλαδη??πω τι μου ειπες τωρα!!!!

χρονια πολλα για χτες κ περαστικουλια στην μικρουλα σου ,,κ η φαρμακοποιος ειναι για μπουνιδια!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aylin έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε:πηνελοπακι και γω καπως ετσι νιωθω!

Αχ πόσο πολύ θα το ήθελα, όχι μόνο για Ιταλία αλλά για όσο γίνεται πιο μακρυά...αλλά ο Στέφανος πότε θα μάθει τη γλώσσα, και μέχρι να την μάθει μη νομίζεις ότι θα δεχτεί βοήθεια απο τους δικούς μου...

Αλλά σίγουρα θα κανονίσουμε για διακοπούλες εκεί ολοί μαζί ε?όσο για πεθερικομαμαδοκαταστάσεις...σιγά...θα γεννήσεις και θα γεμίσει τόσο πολύ ο χρόνος σου που δεν θα δίνεις σημασία σε κανέναν και θα σου φαίνονται όλα ανούσια!!!

το οτι θα γεμισει ο χρονος μου ειναι σιγουρο και η καρδια μου επισεις! I love you
αντε με το καλο να παμε καμια βολτα απο εκει με τις κορακλες μας Αυλινακι μου!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 39 654316

stefaniandreas

stefaniandreas
παρτε και μας να εχετε και εναν αντρα μαζι σας!!!!

http://stefxon@gmail.com

tatianoula

tatianoula
xionatoyla τοτε αλλαζει το πραγμα αμα δεν εχετε καλες σχεσεις...

μακαρι κ στο ευχομαι να την κανά οσο πιο μακρυα γινετε!!!
ο αντρας σου τι λεει θελει???

εγω παλι δεν θελω γαλακτομπουρεκο θελω ''ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ'' φρεσκα να κανει κ χρατς χρουτς το φυλλο Razz Razz Razz

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οσο ναναι Στεφανια μου τοσα θυλικα μια προστασια την χρειαζομαστε!!! χιχιχιχι

κοριτσια μολις μου ηρθε μια φλασια!

εσεις τι φορμακια πηρατε? εγω τα πηρα ολα βαμβακερα! μηπως βγαινει σε ποιο χοντρο υφασμα το χειμωνιατικο φορμακι??? σε βελουτε πχ?
μωρ λες να εκαμα γκαφα??? Shocked

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
totula Σωτηρια και tatianoula ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.Τωρα tatianoula οσον αφορα το εξαμηνο του οαεδ ειναι για οσες εχουν ηδη ενα παιδακι κ γεννηθηκε πριν απο 2 χρονια σχεδον οποτε εχει λαβει αν δουλευε το εξαμηνο του οαεδ.Δεν αφορα οσες ηταν ταμειο ανεργιας αν καταλαβα καλα αυτο εννουσες.Υποψιν για να ησουν ταμειο ανεργιας παει να πει οτι τα ενσημα σου ειναι αρκετα κ τα δικαιουσαι ολα.Α και αν ασφαλιζεται κ αλλο παιδι εσεις τοτε παιρνετε σε καθε επιδομα +10% για καθε παιδι

tatianoula

tatianoula
katarina ουφ τωρα χαλαρωσα!!!ναι αυτο εννωουσα ταμειο ανεργιας!!!

ο.κ. σ''ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις