Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
253 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 253 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 Empty ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ... Τετ Νοε 02, 2011 11:14 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΒΒΙΔΗ?ΑΝ ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ?

vi-na

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
tatianoula έγραψε:στο ιπποκρατειο δεν ειναι αυτος?????ο μαμοπουλος!!!!

nai sto ippokrateio einai

kira

kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αχ το θέμα του γυναικολόγου είναι πολύ πονεμένο!!!!!!!!!Χθες πήγα σε έναν καινούριο,αλλά δεν.....

Έχει ακούσει καμία για κάποιον Αργυρίου Χρήστο???Το ιατρείο του είναι στην Τσιμισκή.

CHRISLA2216

CHRISLA2216
θα σας προτεινα κ τον δικο μου- Ευαγγελος θεοδωρου λεγεται- απλα το μειονεκτημα ειναι οτι το ιατρειο του ειναι στο Κορδελιο..
αχ, ειχα πετυχει στο παπαγεωργιου οταν γεννησα το 2008, μια πολυ καλη γυναικολογο Τατιανα στο ονομα, αλλα δεν θυμαμαι το επιθετο τωρα.. πολυ καλη κ εξυπηρετικη γιατρος!! πανεμορφη- ασχετο βεβαια- αλλα και νεα πολυ.. το ιατρειο της ειναι στην β.ολγας κοντα στην μποτσαρη- αν θυμηθω επιθετο θα σας το γραψω....

kira

kira
kira έγραψε:Αχ το θέμα του γυναικολόγου είναι πολύ πονεμένο!!!!!!!!!Χθες πήγα σε έναν καινούριο,αλλά δεν.....

Έχει ακούσει καμία για κάποιον Αργυρίου Χρήστο???Το ιατρείο του είναι στην Τσιμισκή.

Δεν τον ξέρει καμία????

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ο δικος μου λεγεται ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΤΑΝΤΑΝΑΣΗΣ ειναι πολυ καλος...
δουλευει στο ιπποκρατειο αυτος θα με ξεγεννησει κ εχει ιατρειο στην Β.ολγας αν θελετε πληροφοριες στελτε μου πμ...

TANTANASHS +EGW Wink)

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MINNIE έγραψε:ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ(ΔΥΤΙΚΑ).ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛ.ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΑΝ ΘΕΣ,ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΝΕΣΙΣ,ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Κ ΤΟΝ ΑΓ.ΛΟΥΚΑ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΞΕΝΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ Κ ΗΤΑΝ Κ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ.ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!!!! ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 654316 Wink
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΞΕΝΙΔΗ ΕΧΩ.... ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ! ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ! Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΙΝΝΙΕ.......3η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΕΕ???

Κι εγω για εκεί παω και ΦΟΒΑΜΑΙ..... ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 534787 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 534787 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 534787

34ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τρι Ιουν 12, 2012 7:00 am

stratoula

stratoula
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Και γω τον Μαμόπουλο είχα και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το μόνο που με χάλασε ήταν ο γιατρός που συνεργάζεται για να σου κάνει την αυχενική διαφάνεια και του β΄επιπέδου.

35ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τρι Ιουν 12, 2012 8:35 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάντως και εγω όταν ρωταγα για θεσσαλονικη , κατεληξα οτι οι καλύτεροι είναι ο Μαμοπουλος και η Μπουζακη....γιατι και οι δυο αναλαμβάνουν φυσιολογικό μετα απο καισαρική...
Αν μου χρειαστεί στο μελλον σε εναν από τους δυο θα πάω σίγουρα!

36ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τρι Ιουν 12, 2012 4:28 pm

LitsaM

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σχετικά με τον φυσιολογικό τοκετό μετά την καισαρική, δεν είναι κάτι τρομερό. Η πιθανότητα να σπάσει η παλιά τομή είναι 1-3% και, ακόμη και τότε, οι γιατροί είναι σε ετοιμότητα και προλαβαίνουν μια κατάσταση (που μπορεί να αποβεί ακόμη και μοιραία, έτσιWink
Το θέμα είναι ότι, όταν έχεις καισαρική δεν μπορούν να σου κάνουν πρόκληση. Επομένως, πρέπει οι συνθήκες την ώρα του τοκετού να είναι ιδανικές (κανονική διαστολή, κεφαλική προβολή κλπ.). Αυτό είναι κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο να προβλεφθεί, μπορεί να φτάσεις πχ την 40η εβδομάδα και να μην έρθει ο τοκετός, οπότε άδικα περίμενες...
Και ποιός ο λόγος να μην κάνεις καισαρική όταν έχεις ήδη κάνεις μια; Έχω φίλη που την απέφυγε σε 2 γέννες και τελικά την έκανε επειδή είχε ένα μεγάλο ινομύωμα που έπρεπε να αφαιρεθεί!

37ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τρι Ιουν 12, 2012 8:22 pm

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LitsaM έγραψε:Σχετικά με τον φυσιολογικό τοκετό μετά την καισαρική, δεν είναι κάτι τρομερό. Η πιθανότητα να σπάσει η παλιά τομή είναι 1-3% και, ακόμη και τότε, οι γιατροί είναι σε ετοιμότητα και προλαβαίνουν μια κατάσταση (που μπορεί να αποβεί ακόμη και μοιραία, έτσιWink
Το θέμα είναι ότι, όταν έχεις καισαρική δεν μπορούν να σου κάνουν πρόκληση. Επομένως, πρέπει οι συνθήκες την ώρα του τοκετού να είναι ιδανικές (κανονική διαστολή, κεφαλική προβολή κλπ.). Αυτό είναι κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο να προβλεφθεί, μπορεί να φτάσεις πχ την 40η εβδομάδα και να μην έρθει ο τοκετός, οπότε άδικα περίμενες...
Και ποιός ο λόγος να μην κάνεις καισαρική όταν έχεις ήδη κάνεις μια; Έχω φίλη που την απέφυγε σε 2 γέννες και τελικά την έκανε επειδή είχε ένα μεγάλο ινομύωμα που έπρεπε να αφαιρεθεί!

Oταν το βλέπεις έτσι ..φυσικά και δεν υπάρχει λόγος να κάνεις...
Δεύτερον υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει ο τοκετος πριν τις 40 εβδομαδες , και πολλοι τρόποι να βοηθήσεις(οχι πρόκληση)..όπως τσαγια, δακτυλική αποκόλληση υμενα κλπ..
Τελος αυτο που λες γλύτωσε δυο , αλλα εκανε για το ινομύωμα ..εκτος που στον γραπτο λογο δείχνει σαν να χαίρεσαι που το λες(?) ..ειναι σαν να λες ..γλυτωσε κάποιος απο ναυάγιο και πνίγηκε σε πισίνα...αρα και που γλυτωσε τι??? τοσο 'άσχετο...
Δηλαδη αν ειχε κανει και τις καισαρικές για γέννα και ινομύωμα θα ηταν καλύτερα??
μη λέμε ότι θέλουμε τωρα!!

Και για να κλείσω ...δεν είπαμε οτι είμαστε κατα της καισαρικής...αλλά δεν παύει να είναι εγχείρηση ..που πρέπει να αποφεύγεται όταν δεν συντρέχει λόγος..και μια προηγούμενη καισαρική δεν είναι λόγος επανάληψης της..

marry20

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εχω και εγω ενα πολυ καλο γυναικολογο που εχουν γεννησει εκι οι καποιες φιλες μου η ξαδερφη μ π δν μπορουσε ν κρατησει το παιδι πανω απο 3 μηνων και τελικα αυτος ο αγιος ανθρωπος ηταν ο σωτηρας της, η μητερα μ και η πεθερα μ. και συγκεκριμενα εχει ξεγεννηση και τον συζυγο μ. ειναι λιγο μεγαλος σην ηλικια αλλα ειναι ΚΟΡΥΦΗ. Αν θελετε πληροφοριες πειτε μου να σας πω περισσοτερα..
φιλικα Μαρία!

Tinkibell

Tinkibell
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
elenidek έγραψε:ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ 2 ΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΡΤΣΗ ΑΝΔΡΕΑ . ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.

Αυτόν θα πρότεινα κ γω!Ειναι Γυναικολόγος μου τα τελευταία 3 χρόνια παρα πολυ καλός και πολυ οικονομικός αν σε ενδιαφέρει κ αυτο.αν θες στείλε μου πμ να σου δώσω στοιχεία.

EEE2007

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σούλα έγραψε:Ο δικός μου που δεν τον αλλάζω ούτε με σφαίρες είναι ο Μαμόπουλος Απόστολος,είναι στο Ιπποκράτειο,συνεργάζεται με γένεσις και διαβαλκανικό..
το ιατρείο του είναι Τσιμισκή 133,αν θέλεις παραπάνω πληροφορίες πες μου.
ΚΑλημερα!! μπορεις να μου πεις περισσοτερα για τον Μαμοπουλο?? Ειμαι 6εβδομαδων και δεν εχω βρει ακομα γιατρο Shocked και εχω αρχισει και αγχωνομαι, πρεπει σημερα να κλεισω ραντεβου επιτελους!! Πώς είναι στη δουλειά του, είναι υπερ του ΦΤ, στον κολπρικο υπερηχο σε ποναει? επισης τιμες?? Χιλια ευχαριστώ!!!!

POLINA27

POLINA27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΖΑΦΕΙΡΑΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Πολύ πολύ καλός
σε ακουει και σε υποστηρίζει αν θες να γεννησεις με φτ θα το πάει μέχρι τέλους και θα σε βάλει για καισαρική μονο όταν πλέον θα έχεις εξαντλήσει κάθε πιθανότητα..
δεν σε πιέζη για το βαρος κλπ σε κάνει και νιωθείς ανετα και να τον εμπιστευτείς με την πρώτη ματία..
προσωπικά έχω αλλάξει πολλούς γιατρούς και μονο με αυτόν ικανοποιηθηκα
επίσης πολύ οικονομικος

https://www.facebook.com/polina.papastamatiou?ref=tn_tnmn

methismeno_troufaki

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
evi nt έχεις pm! Smile

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σούλα έγραψε:

kira έγραψε:
Σούλα έγραψε:
kira έγραψε:
Σούλα έγραψε:Ο δικός μου που δεν τον αλλάζω ούτε με σφαίρες είναι ο Μαμόπουλος Απόστολος,είναι στο Ιπποκράτειο,συνεργάζεται με γένεσις και διαβαλκανικό..
το ιατρείο του είναι Τσιμισκή 133,αν θέλεις παραπάνω πληροφορίες πες μου.

Σούλα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον γιατρό σου!!
Μπορείς να μου πεις αν είναι συζητήσιμος και αν απαντάει στο κινητό του,σε έκτακτη περίπτωση,αν χρειαστεί?
Α και μήπως ξέρεις αν ξεγεννάει στο Ιπποκράτειο??

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις! Embarassed

Ναι Κίρα είναι από τους καλύτερους στην Θεσσαλονίκη..είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος και όποτε τον χρειάστηκα στο τηλέφωνο μου απάντησε,εκτός από κάποιες φορές που είχε εφημερία ο άνθρωπος..αλλά και πάλι με πήρε αυτός αργότερα..
Μπορείς να γεννήσεις μαζί του στο Ιπποκράτειο σε ημέρα που θα εφημερεύει,με πρόκληση!έτσι έκανα κι εγώ.. Very Happy

Αχ τέλεια!!Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!
Με βλέπω τελικά να κλείνω εκεί ραντεβού!!!!

Και κάτι τελευταίο γέννησες φυσιολογικά ή καισαρική?
Γιατί έχω ακούσει ότι η πρόκληση οδηγεί συχνά σε καισαρική!Βέβαια δεν ξέρω αν όντως ισχύει!!sorry κι όλας,αν θες μου απαντάς! Very Happy

Χι χι χι τις ίδιες ερωτήσεις έκανα κι εγώ..
φυσιολογικά και με επισκληρίδιο παρακαλώ..
και μια φίλη μου που έκανε πρόκληση γέννησε φυσιολογικά..
κι εγώ το είχα ακούσει αλλά σε εμένα πήγαν όλα καλά!
άσε που είναι πολύ κατά της καισαρική

θα σας πω και γω για τον κ.Μαμοπουλο αν και δεν με ξεγεννησε αυτος τελικα.
εκλεισα ενα τυπικο ρντβ στο νοσοκομειο υστερα απο προτροπη της αιματολογου μου γιατι αντιπετωπιζα καποια προβληματα..μου ειπε να κλεισω στο ιατρειο κυησεως υψηλου κινδυνου..εκει γνωρισα τον κΜαμουπολο και τον ειδικευομενο κ. μποσνακη(αστερι κι αυτος)...καθε 15 μερες ειχα εκει ρντβ και εννοειται οτι πληρωνα μονο την συμμετοχη 5 ευρω....η αντιμετωπιση ηταν σαν να πηγαινα στο ιατρειο του!με γνωριζε και γνωριζε την κατασταση μου πριν δει τον φακελο μου...πολυ πραος και μ εκανε να νιωθω ασφαλεια....και ενω εγω ειχα στο μυαλο μου για καισαρικη ,οπως μου λεγαν αλλοι γυναικολογοι,λογω μιας επεμβασης μου ειπε οτι θα το δουμε τις τελευταιες βδομαδες και γιατι οχι να προχωρισουμε σε φυσιολογικο...τελικα την δευτερα δωσαμε ρντβ για την τελευταια εξεταση.....δεν προλαβα να τον δω ..γεννησα παρασκευη(σπασαν τα νερα)....οταν πηγα ιπποκρατειο εφημερευε η αλλη κλινικη.παρολα αυτα,στην αιθουσα τοκετων εμφανιστηκε..μου ειπε..βιαστικε ε??(37 εβδ βγηκε)...αμα εσπαγαν χθες θα εισουν μαζι μας(εννοωντας την κλινικη του)..ολα θα παν καλα...εγω βεβαια εκεινη την ωρα δεν ειχα ορεξη για κουβεντα..γεννησα φυσιολογικα χωρις επισκληρηδιο....
εγωτον συμπαθησα..δεν πηρε δεκαρα απο μενα και ομως ταν εκει οποτε τον χρειαστηκα......
τελικα γεννσα με ειδικευομενο!!! και το κορυφαιο?? τον ακουσα να λεει σε μαια...πω πω 8 μηνες εχω να ξεγεννησω!!!!..χαχα δεν αγχωθηκα..εχω εμπιστοσυνη στο ιπποκρατειο...και το 2ο παλι εκει θα παω!!!
συγγνωμη για το μεγαλο ποστ

MARAKI!86

MARAKI!86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ Ν ΑΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΒΓΗΚΑ ΕΤΕΡΟΖΥΓΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ C677T MTRF ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΑΓΩΓΗ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

kira

kira
Τελικά μετά από πολύυυυυυυυυυυυ ψάξιμο και αφού πήγα σε πολλούς βρήκα τον καλύτερο γυναικολόγο για μένα!!!
Πράος,υπομονετικός,πάντα στο τηλέφωνο,δε σε βλέπει σαν χρήμα και σε κάνει να νιώθεις ότι δεν είναι ο΄γιατρός,αλλά κάποιος δικός σου άνθρωπος!!!

Όποια θέλει στοιχεία του,ας μου πει!!

Betty nik

Betty nik
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα και απο μενα!!!Ο δικος μου γυναικολογος λεγεται Γκριμπιζης Γρηγορης.Με ανελαβε στον 8ο μηνα της εγκυμοσυνης επειδη ο προηγουμενος γυναικολογος με παρατησε......στην κυριολεξια.
Ειχα ενα μεγαλο ινομυωμα εξω απο τη μητρα....Πολυ δυσκολη περιπτωση.Δεχτηκε να με ξεγεννησει στο Παπαγεωργιου...Του χρωσταω τα παντα.Αν χρειαστεις πληροφοριες στειλε μου μηνυμα!!!Τον συστηνω ανεπιφυλακτα!!!Ειναι κορυφη!

penyball

penyball
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια καλησπέρα...Γνωρίζετε κανένα καλό γυναικολόγο στη θεσσαλονικη που να ειναι συμβεβλημενος με τον εοππυ?
kira στείλε πμ για τον δικό σου...

penyball

penyball
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
penyball έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα...Γνωρίζετε κανένα καλό γυναικολόγο στη θεσσαλονικη που να ειναι συμβεβλημενος με τον εοππυ?
kira στείλε πμ για τον δικό σου...

Καμμία ιδέα Θεσσαλονικιες?

49ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σαβ Ιουν 29, 2013 12:49 pm

demi89

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kira έγραψε:Τελικά μετά από πολύυυυυυυυυυυυ ψάξιμο και αφού πήγα σε πολλούς βρήκα τον καλύτερο γυναικολόγο για μένα!!!
Πράος,υπομονετικός,πάντα στο τηλέφωνο,δε σε βλέπει σαν χρήμα και σε κάνει να νιώθεις ότι δεν είναι ο΄γιατρός,αλλά κάποιος δικός σου άνθρωπος!!!

Όποια θέλει στοιχεία του,ας μου πει!!

kira γεια σου!
επειδη δε μπορω να στειλω πμ γινεται να μου στειλεις εσυ με τα στοιχεια του γιατρου που βρήκες?
Ευχαριστώ!

50ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σαβ Ιουν 29, 2013 12:59 pm

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις