26 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ... Τετ Νοε 02, 2011 11:14 am
KRISTI 1
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΒΒΙΔΗ?ΑΝ ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
tatianoula έγραψε:στο ιπποκρατειο δεν ειναι αυτος?????ο μαμοπουλος!!!!
kira έγραψε:Αχ το θέμα του γυναικολόγου είναι πολύ πονεμένο!!!!!!!!!Χθες πήγα σε έναν καινούριο,αλλά δεν.....
Έχει ακούσει καμία για κάποιον Αργυρίου Χρήστο???Το ιατρείο του είναι στην Τσιμισκή.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΞΕΝΙΔΗ ΕΧΩ.... ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ! ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ! Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!MINNIE έγραψε:ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ(ΔΥΤΙΚΑ).ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛ.ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΑΝ ΘΕΣ,ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΝΕΣΙΣ,ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Κ ΤΟΝ ΑΓ.ΛΟΥΚΑ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΞΕΝΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ Κ ΗΤΑΝ Κ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ.ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!!!!
LitsaM έγραψε:Σχετικά με τον φυσιολογικό τοκετό μετά την καισαρική, δεν είναι κάτι τρομερό. Η πιθανότητα να σπάσει η παλιά τομή είναι 1-3% και, ακόμη και τότε, οι γιατροί είναι σε ετοιμότητα και προλαβαίνουν μια κατάσταση (που μπορεί να αποβεί ακόμη και μοιραία, έτσι
Το θέμα είναι ότι, όταν έχεις καισαρική δεν μπορούν να σου κάνουν πρόκληση. Επομένως, πρέπει οι συνθήκες την ώρα του τοκετού να είναι ιδανικές (κανονική διαστολή, κεφαλική προβολή κλπ.). Αυτό είναι κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο να προβλεφθεί, μπορεί να φτάσεις πχ την 40η εβδομάδα και να μην έρθει ο τοκετός, οπότε άδικα περίμενες...
Και ποιός ο λόγος να μην κάνεις καισαρική όταν έχεις ήδη κάνεις μια; Έχω φίλη που την απέφυγε σε 2 γέννες και τελικά την έκανε επειδή είχε ένα μεγάλο ινομύωμα που έπρεπε να αφαιρεθεί!
elenidek έγραψε:ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ 2 ΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΡΤΣΗ ΑΝΔΡΕΑ . ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.
ΚΑλημερα!! μπορεις να μου πεις περισσοτερα για τον Μαμοπουλο?? Ειμαι 6εβδομαδων και δεν εχω βρει ακομα γιατρο και εχω αρχισει και αγχωνομαι, πρεπει σημερα να κλεισω ραντεβου επιτελους!! Πώς είναι στη δουλειά του, είναι υπερ του ΦΤ, στον κολπρικο υπερηχο σε ποναει? επισης τιμες?? Χιλια ευχαριστώ!!!!Σούλα έγραψε:Ο δικός μου που δεν τον αλλάζω ούτε με σφαίρες είναι ο Μαμόπουλος Απόστολος,είναι στο Ιπποκράτειο,συνεργάζεται με γένεσις και διαβαλκανικό..
το ιατρείο του είναι Τσιμισκή 133,αν θέλεις παραπάνω πληροφορίες πες μου.
Σούλα έγραψε:kira έγραψε:Σούλα έγραψε:kira έγραψε:Σούλα έγραψε:Ο δικός μου που δεν τον αλλάζω ούτε με σφαίρες είναι ο Μαμόπουλος Απόστολος,είναι στο Ιπποκράτειο,συνεργάζεται με γένεσις και διαβαλκανικό..
το ιατρείο του είναι Τσιμισκή 133,αν θέλεις παραπάνω πληροφορίες πες μου.
Σούλα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον γιατρό σου!!
Μπορείς να μου πεις αν είναι συζητήσιμος και αν απαντάει στο κινητό του,σε έκτακτη περίπτωση,αν χρειαστεί?
Α και μήπως ξέρεις αν ξεγεννάει στο Ιπποκράτειο??
Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις!
Ναι Κίρα είναι από τους καλύτερους στην Θεσσαλονίκη..είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος και όποτε τον χρειάστηκα στο τηλέφωνο μου απάντησε,εκτός από κάποιες φορές που είχε εφημερία ο άνθρωπος..αλλά και πάλι με πήρε αυτός αργότερα..
Μπορείς να γεννήσεις μαζί του στο Ιπποκράτειο σε ημέρα που θα εφημερεύει,με πρόκληση!έτσι έκανα κι εγώ..
Αχ τέλεια!!Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!
Με βλέπω τελικά να κλείνω εκεί ραντεβού!!!!
Και κάτι τελευταίο γέννησες φυσιολογικά ή καισαρική?
Γιατί έχω ακούσει ότι η πρόκληση οδηγεί συχνά σε καισαρική!Βέβαια δεν ξέρω αν όντως ισχύει!!sorry κι όλας,αν θες μου απαντάς!
Χι χι χι τις ίδιες ερωτήσεις έκανα κι εγώ..
φυσιολογικά και με επισκληρίδιο παρακαλώ..
και μια φίλη μου που έκανε πρόκληση γέννησε φυσιολογικά..
κι εγώ το είχα ακούσει αλλά σε εμένα πήγαν όλα καλά!
άσε που είναι πολύ κατά της καισαρική
penyball έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα...Γνωρίζετε κανένα καλό γυναικολόγο στη θεσσαλονικη που να ειναι συμβεβλημενος με τον εοππυ?
kira στείλε πμ για τον δικό σου...
kira έγραψε:Τελικά μετά από πολύυυυυυυυυυυυ ψάξιμο και αφού πήγα σε πολλούς βρήκα τον καλύτερο γυναικολόγο για μένα!!!
Πράος,υπομονετικός,πάντα στο τηλέφωνο,δε σε βλέπει σαν χρήμα και σε κάνει να νιώθεις ότι δεν είναι ο΄γιατρός,αλλά κάποιος δικός σου άνθρωπος!!!
Όποια θέλει στοιχεία του,ας μου πει!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης