Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

51Αγορομανούλες,την βοήθειά σας παρακαλώ!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty ΣΟΚ ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΑΘΑ!!! Δευ Δεκ 19, 2011 2:52 pm

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αλικάκη δεν ξέρω τι έγινε με το θέμα σου τελικά, αλλά θα σου πω τι συναίβει με εμάς. Ο πρώτος παιδιάτρος που είχα μου είπε μέχρι να γίνει 6 μηνων να μην το αγγίζω και μετα μου έλεγε λίγο λίγο να το κατεβάζω. Στην αρχή στο μπάνιο και μετά όταν είδε ότι μέσα σε 7 μήνες δεν είχε κατεβεί πολύ μου είπε να πάρω emla και βρεγμένες γάζες. Εγω αφου ταλαιπώρησα το μωρό μου, κατάφερα να το κατεβάσω εντελώς από την μια πλευρά, αλλα από την άλλη όσες προσπάθειες και να έκανα τίποτα. Αιματάκι δεν είδα αλλά είχε κοκκινήσει πολλές φορές, και ο μικρός γκρίνιαζε. Ο παιδιάτρος σε κάθε επίσκεψη έλεγε ότι είναι εντάξει και να συνεχίσω. Πρόσφατα επειδή γίναν πολλά... άλλαξα παιδιάτρο, ο καινούργιος μου είπε, ότι πολύ κακώς έβαζα χέρι, και ότι η καινούργια θεωρία και έρευνα έδειξε ότι από την στιγμή που το παιδί κατουράει κανονικά (εννοούμε ψηλά και όχι λίγο λίγο να κυλάει πάνω του στο πλάι) και έχει "σηκωμάρες", δεν βάζουμε χέρι με τίποτα, στο μπάνιο αυτό καθαρίζετε, (ΠΩΣWink και αν θέλω μπορώ λίγο να το κατεβάζω, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Όταν θα έρθει η ώρα του είπε θα κατεβεί μόνο του, και ότι για τα αγόρια είναι όπως στα κορίτσια ο παρθενικός υμένας, δεν χρειάζεται να κατεβει αφου δεν υπάρχει σεξουαλική επαφή.
ΈΠΑΘΑ ΣΟΚ! pale
Εννοείται ότι θέλησα να το διεσταυρώσω και ρώτησα κατευθείαν χειρούργο ανδρολόγο.
Μου είπε ότι ο παιδίατρος μου έχει απόλυτο δίκιο!!!! Αγορομανούλες,την βοήθειά σας παρακαλώ!!!!!!! - Σελίδα 3 534787 τα αγόρια μέχρι σε αυτήν την ηλικία δεν εκρίνουν τετοστερόνη, ορμόνη που θα μπορούσε αν δεν καθαριστει σε εκείνη την περιοχή να προκαλέσει μολύνσεις, τα κάτουρα όπως υπάρχει τρόπος να βγαίνουν, έτσι και μπαίνει το νερό στο μπάνιο. ΆΡΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΕΡΙ!!! παρα μόνο σε περίπτωση φίμωσης. Μου είπε να μην το ακουμπήσω καθόλου, και αν και οι μελέτες λένε μετα τα έξι βάζει το παιδί χέρι, από μόνο του με την καθοδήγηση μας. Αν θέλω μπορώ να το κάνω κατα τα 3, αλλά να περιμένω άσχημη αντίδραση από το παιδί, που θα το πονάω και να είμαι σε θέση να του εξηγησω τι κάνω και γιατι, γιατι τα παιδιά σε αυτη την ηλικία έχουν αξιοπρέπεια και εδραιόνεται ο αντρισμο και η σεξουαλικότητα τους. Γι αυτο μου είπε οι παιδίατροι φτασαν στο σημείο να παροτρύνουν τις μανάδες να το ξεκινήσουν να το κάνουν σε μικροτερη ηλικία για να αποφύγουν προβλήματα συμπεριφοράς. Κάτι που αναπτυξιολογική πλευρά είναι λάθος. Οπότε και εγώ δεν το πειράζω εδώ και 2 μήνες, ο μικρός δεν δείχνει να έχει κανένα πρόβλημα. Και εγώ φορτώθηκα και με άλλες ενοχές και ένα πρόβλημα για το μέλλον... Laughing

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαι μας δεν μας ειχε πει να το κανουμε απο μονοι μας.Μας ειχε πει οτι πρεπει να το του το κατεβασει καποια στιγμη μεχρι να γινει νομιζω 18 μηνων.Πηγαμε λοιπον, μας εδωσε μια αλοιφη να του βαζουμε σπιτι και μας ειπε οτι για καποιες μερες θα πονα οταν ουρει.Τελικα ομως, απο ο,τι φανηκε δεν τον ετσουζε καθολου,γιατι δεν ειχαμε καθολου γκρινια.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεωργία,πολύ χρήσιμα αυτά που ανέφερες αν και εξακολουθώ να είμαι ακόμη μπερδέμενη για το τι ισχύει στην πραγματικότητα.Βλέπεις έχω ακούσει πολλές απόψεις από μανούλες που έχουν συμβουλευτεί ειδικό.
Αν κατάλαβα καλά εσύ δεν το πειράζεις,αν και ήταν κλειστό??
Κι ότι θα ξεκολλήσει από μόνο του???
Δηλαδή σε όλες τις περιπτώσεις αυτό γίνεται???
Εγώ τελικά πήγα στο σύνολο τρεις φορές για να μας το ανοίξει γιατί ήταν κολλημένο.
Απ'την τελευταία φορά που πήγαμε τώρα είναι όλα καλά.Το κατεβάζω μετά το μπανάκι και του βάζω μια σταγόνα λάδι,όπως μου είπε ο παιδίατρος.
Ελπίζω να μην ξαναέχουμε θέμα.Τώρα βέβαια,με δυσκολία με αφήνει να του το πειράζω αλλά προσπαθώ πολύ να το κάνω τσάκα τσάκα,και στο τέλος γελάει κιόλας!!

Kastallia,και εσάς δεν άνοιγε???Και τον πήγατε στον παιδίατρο και το πείραξε???Τώρα του το κατέβασε???
Είναι όλα καλά???
Είστε πολύ τυχεροί που δεν πόνεσε!!!

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι του το κατεβασε ο παιδιατρος και τωρα το κανει και μονος του ο μικρος Smile

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:Ναι του το κατεβασε ο παιδιατρος και τωρα το κανει και μονος του ο μικρος Smile

Πόσο είναι ο μικρός σου????

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και το έψαχνα πριν μέρες αυτό το θέμα και δεν το έβρισκα!!Και εμάς ο γιατρός μας είπε να το κατεβάζουμε στο μπάνιο λίγο αλλά και εγώ από όσα έχω διαβάσει ξέρω πως καλό είναι να μην. Έτσι δεν το έκανα. Και προχθές που ήρθε ο παιδιάτρος και το είδε είπε πως είναι εντάξει Shocked Shocked Απλώς θέλω να σας ρωτήσω,πως μπορώ να του το καθαρίζω? Στο μπάνιο με σαπουνάδα?με κάποια γαζούλα?Γιατί βλέπω πως έχει κάτι ασπράκια γύρω γύρω και φοβάμαι μην πάθει καμία μόλυνση.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Για την ακριβεια 39 μηνων.Οταν εκοψε την πανα και αρχισε να πηγαινει στη λεκανη,το βρισκαμε πολλες φορες να το κανει αυτο και παθαινα σοκ.Γελουσε κι ελεγε..."Κοιτα μαμα το πουλακι".Τωρα ευτυχως το χει ψιλοκοψει.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carry,αυτά τα ασπράκια τα είδες μέσα στο πουλάκι???Γιατί αν ναι,είναι απολύτως φυσιολογικό.Το είχε κι ο δικός μου,σε μεγαλύτερη ηλικία βέβαια,και του το καθάρισε ο γιατρός όταν το κατέβασε τελείως.
Εσύ μέχρι κάτω το κατεβάζεις???

Kastallia,εσένα είναι μεγάλος!!!Το καταλαβαίνει τώρα και το κάνει μόνος του.
Εμένα δεν το κάνει ακόμα!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όχι δεν το έχω κατεβάσει καθόλου.Ήτανε γενικώς ανοιχτό από την αρχή..Τα ασπράκια είναι μέσα από το πουλάκι του ναι..

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Όχι δεν το έχω κατεβάσει καθόλου.Ήτανε γενικώς ανοιχτό από την αρχή..Τα ασπράκια είναι μέσα από το πουλάκι του ναι..

Εσύ ρίχνε απλά νεράκι στην περιοχή και πες το στον παιδίατρο.Το πιο πιθανό είναι να το κατεβάσει και να το καθαρίσει.

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Και το έψαχνα πριν μέρες αυτό το θέμα και δεν το έβρισκα!!Και εμάς ο γιατρός μας είπε να το κατεβάζουμε στο μπάνιο λίγο αλλά και εγώ από όσα έχω διαβάσει ξέρω πως καλό είναι να μην. Έτσι δεν το έκανα. Και προχθές που ήρθε ο παιδιάτρος και το είδε είπε πως είναι εντάξει Shocked Shocked Απλώς θέλω να σας ρωτήσω,πως μπορώ να του το καθαρίζω? Στο μπάνιο με σαπουνάδα?με κάποια γαζούλα?Γιατί βλέπω πως έχει κάτι ασπράκια γύρω γύρω και φοβάμαι μην πάθει καμία μόλυνση.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
τα ασπρακια συνηθως δεν ειναι τιποτα,ειναι απο τσισα,το εσωρουχο η την πανα..καλο για τη δικη υγιηνη σε καθε μπανιο ριχνε του νερο μπολικο να καθαριζει αφου του κατεβαζεις το πετσακι.αν δεν τον κανεις καθε βραδι μπανιο ειδικα τωρα το χειμωνα,παλι το ιδιο,κατεβαζε το πετσακι και ριχνε του 3-4 αμπουλες φυσιολογικο ορο.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:
Carrie έγραψε:Και το έψαχνα πριν μέρες αυτό το θέμα και δεν το έβρισκα!!Και εμάς ο γιατρός μας είπε να το κατεβάζουμε στο μπάνιο λίγο αλλά και εγώ από όσα έχω διαβάσει ξέρω πως καλό είναι να μην. Έτσι δεν το έκανα. Και προχθές που ήρθε ο παιδιάτρος και το είδε είπε πως είναι εντάξει Shocked Shocked Απλώς θέλω να σας ρωτήσω,πως μπορώ να του το καθαρίζω? Στο μπάνιο με σαπουνάδα?με κάποια γαζούλα?Γιατί βλέπω πως έχει κάτι ασπράκια γύρω γύρω και φοβάμαι μην πάθει καμία μόλυνση.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
τα ασπρακια συνηθως δεν ειναι τιποτα,ειναι απο τσισα,το εσωρουχο η την πανα..καλο για τη δικη υγιηνη σε καθε μπανιο ριχνε του νερο μπολικο να καθαριζει αφου του κατεβαζεις το πετσακι.αν δεν τον κανεις καθε βραδι μπανιο ειδικα τωρα το χειμωνα,παλι το ιδιο,κατεβαζε το πετσακι και ριχνε του 3-4 αμπουλες φυσιολογικο ορο.

Σ'ευχαριστώ πολύ!! Αγορομανούλες,την βοήθειά σας παρακαλώ!!!!!!! - Σελίδα 3 417472 Αγορομανούλες,την βοήθειά σας παρακαλώ!!!!!!! - Σελίδα 3 417472

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:
μπεμπινι 1 έγραψε:

Σ'ευχαριστώ πολύ!! Αγορομανούλες,την βοήθειά σας παρακαλώ!!!!!!! - Σελίδα 3 417472 Αγορομανούλες,την βοήθειά σας παρακαλώ!!!!!!! - Σελίδα 3 417472
τιποτα καλε σιγα!να'σαι καλα!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πήγαμε χτες για μια εξέταση που έπρεπε να μπει καθετήρας, και λόγω οτι είναι πολύ μικρούλης και έπρεπε να βρει την τρυπίτσα, δεν την έβλεπε και αναγκαστικά το τράβηξε το πουλάκι αρκετά για να μπει. Σπάραξε το καημένο μου Sad
Η ακτινολόγος που το έκανε είπε να μην πολυακούμε τους σημερινούς παιδίατρους που λένε να μην το πειράζουμε και να το κάνω λίγο λίγο στο μπάνιο μόνη μου Rolling Eyes

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να σου πω την αλήθεια με τόσες εμπειρίες, ειδικούς και περιπτώσεις, έχω μπερδευτεί και εγώ. Απλά επειδή ακολούθησα στην αρχή την πρώτη τακτική, λέω τώρα να ακουλουθήσω την δεύτερη, και ειδομεν... Εμας μπορώ να πω ότι ήταν φυσιολογικός, και σηκωμάτες είχε και κανονικά κατουρούσε. Με άγχωσε μια γνωστη στο baby shower της αδερφής μου, όταν τον άλλαζα, μου είπε ότι είναι πολύ κλειστό και πρέπει να ρωτήσε τον παιδίατρο. Το κατέβαζα και εγώ όπως είπε ο παιδίατρος και όταν έφτασε 15 μηνών και δεν είχε κατεβει εντελώς απο την μία, ρωτησα μια δευτερη γνώμη και τότε μου είπαν αυτα που εγραψα. Θα πάω πάντως και σε παιδοχειρούργο για εξέταση στα 2 του, το καλοκαίρι να δούμε τι θα πει. Smile

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pumpkin έγραψε:Πήγαμε χτες για μια εξέταση που έπρεπε να μπει καθετήρας, και λόγω οτι είναι πολύ μικρούλης και έπρεπε να βρει την τρυπίτσα, δεν την έβλεπε και αναγκαστικά το τράβηξε το πουλάκι αρκετά για να μπει. Σπάραξε το καημένο μου Sad
Η ακτινολόγος που το έκανε είπε να μην πολυακούμε τους σημερινούς παιδίατρους που λένε να μην το πειράζουμε και να το κάνω λίγο λίγο στο μπάνιο μόνη μου Rolling Eyes

Αχ,μωρέ,κρίμα...εύχομαι όλα να είναι καλά!!!!

γεωργία02/07/10 έγραψε:Να σου πω την αλήθεια με τόσες εμπειρίες, ειδικούς και περιπτώσεις, έχω μπερδευτεί και εγώ. Απλά επειδή ακολούθησα στην αρχή την πρώτη τακτική, λέω τώρα να ακουλουθήσω την δεύτερη, και ειδομεν... Εμας μπορώ να πω ότι ήταν φυσιολογικός, και σηκωμάτες είχε και κανονικά κατουρούσε. Με άγχωσε μια γνωστη στο baby shower της αδερφής μου, όταν τον άλλαζα, μου είπε ότι είναι πολύ κλειστό και πρέπει να ρωτήσε τον παιδίατρο. Το κατέβαζα και εγώ όπως είπε ο παιδίατρος και όταν έφτασε 15 μηνών και δεν είχε κατεβει εντελώς απο την μία, ρωτησα μια δευτερη γνώμη και τότε μου είπαν αυτα που εγραψα. Θα πάω πάντως και σε παιδοχειρούργο για εξέταση στα 2 του, το καλοκαίρι να δούμε τι θα πει. Smile

Εύχομαι να έχετε καλά νέα!!!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και μενα ο γιατρος μου εχει πει να μην ασχοληθω καθολου με αυτο και οτι μονο εκεινος θα το κατεβαζει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις