51 ΣΟΚ ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΑΘΑ!!! Δευ Δεκ 19, 2011 2:52 pm
γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Αλικάκη δεν ξέρω τι έγινε με το θέμα σου τελικά, αλλά θα σου πω τι συναίβει με εμάς. Ο πρώτος παιδιάτρος που είχα μου είπε μέχρι να γίνει 6 μηνων να μην το αγγίζω και μετα μου έλεγε λίγο λίγο να το κατεβάζω. Στην αρχή στο μπάνιο και μετά όταν είδε ότι μέσα σε 7 μήνες δεν είχε κατεβεί πολύ μου είπε να πάρω emla και βρεγμένες γάζες. Εγω αφου ταλαιπώρησα το μωρό μου, κατάφερα να το κατεβάσω εντελώς από την μια πλευρά, αλλα από την άλλη όσες προσπάθειες και να έκανα τίποτα. Αιματάκι δεν είδα αλλά είχε κοκκινήσει πολλές φορές, και ο μικρός γκρίνιαζε. Ο παιδιάτρος σε κάθε επίσκεψη έλεγε ότι είναι εντάξει και να συνεχίσω. Πρόσφατα επειδή γίναν πολλά... άλλαξα παιδιάτρο, ο καινούργιος μου είπε, ότι πολύ κακώς έβαζα χέρι, και ότι η καινούργια θεωρία και έρευνα έδειξε ότι από την στιγμή που το παιδί κατουράει κανονικά (εννοούμε ψηλά και όχι λίγο λίγο να κυλάει πάνω του στο πλάι) και έχει "σηκωμάρες", δεν βάζουμε χέρι με τίποτα, στο μπάνιο αυτό καθαρίζετε, (ΠΩΣ και αν θέλω μπορώ λίγο να το κατεβάζω, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Όταν θα έρθει η ώρα του είπε θα κατεβεί μόνο του, και ότι για τα αγόρια είναι όπως στα κορίτσια ο παρθενικός υμένας, δεν χρειάζεται να κατεβει αφου δεν υπάρχει σεξουαλική επαφή.
ΈΠΑΘΑ ΣΟΚ!
Εννοείται ότι θέλησα να το διεσταυρώσω και ρώτησα κατευθείαν χειρούργο ανδρολόγο.
Μου είπε ότι ο παιδίατρος μου έχει απόλυτο δίκιο!!!! τα αγόρια μέχρι σε αυτήν την ηλικία δεν εκρίνουν τετοστερόνη, ορμόνη που θα μπορούσε αν δεν καθαριστει σε εκείνη την περιοχή να προκαλέσει μολύνσεις, τα κάτουρα όπως υπάρχει τρόπος να βγαίνουν, έτσι και μπαίνει το νερό στο μπάνιο. ΆΡΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΕΡΙ!!! παρα μόνο σε περίπτωση φίμωσης. Μου είπε να μην το ακουμπήσω καθόλου, και αν και οι μελέτες λένε μετα τα έξι βάζει το παιδί χέρι, από μόνο του με την καθοδήγηση μας. Αν θέλω μπορώ να το κάνω κατα τα 3, αλλά να περιμένω άσχημη αντίδραση από το παιδί, που θα το πονάω και να είμαι σε θέση να του εξηγησω τι κάνω και γιατι, γιατι τα παιδιά σε αυτη την ηλικία έχουν αξιοπρέπεια και εδραιόνεται ο αντρισμο και η σεξουαλικότητα τους. Γι αυτο μου είπε οι παιδίατροι φτασαν στο σημείο να παροτρύνουν τις μανάδες να το ξεκινήσουν να το κάνουν σε μικροτερη ηλικία για να αποφύγουν προβλήματα συμπεριφοράς. Κάτι που αναπτυξιολογική πλευρά είναι λάθος. Οπότε και εγώ δεν το πειράζω εδώ και 2 μήνες, ο μικρός δεν δείχνει να έχει κανένα πρόβλημα. Και εγώ φορτώθηκα και με άλλες ενοχές και ένα πρόβλημα για το μέλλον...
ΈΠΑΘΑ ΣΟΚ!
Εννοείται ότι θέλησα να το διεσταυρώσω και ρώτησα κατευθείαν χειρούργο ανδρολόγο.
Μου είπε ότι ο παιδίατρος μου έχει απόλυτο δίκιο!!!! τα αγόρια μέχρι σε αυτήν την ηλικία δεν εκρίνουν τετοστερόνη, ορμόνη που θα μπορούσε αν δεν καθαριστει σε εκείνη την περιοχή να προκαλέσει μολύνσεις, τα κάτουρα όπως υπάρχει τρόπος να βγαίνουν, έτσι και μπαίνει το νερό στο μπάνιο. ΆΡΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΕΡΙ!!! παρα μόνο σε περίπτωση φίμωσης. Μου είπε να μην το ακουμπήσω καθόλου, και αν και οι μελέτες λένε μετα τα έξι βάζει το παιδί χέρι, από μόνο του με την καθοδήγηση μας. Αν θέλω μπορώ να το κάνω κατα τα 3, αλλά να περιμένω άσχημη αντίδραση από το παιδί, που θα το πονάω και να είμαι σε θέση να του εξηγησω τι κάνω και γιατι, γιατι τα παιδιά σε αυτη την ηλικία έχουν αξιοπρέπεια και εδραιόνεται ο αντρισμο και η σεξουαλικότητα τους. Γι αυτο μου είπε οι παιδίατροι φτασαν στο σημείο να παροτρύνουν τις μανάδες να το ξεκινήσουν να το κάνουν σε μικροτερη ηλικία για να αποφύγουν προβλήματα συμπεριφοράς. Κάτι που αναπτυξιολογική πλευρά είναι λάθος. Οπότε και εγώ δεν το πειράζω εδώ και 2 μήνες, ο μικρός δεν δείχνει να έχει κανένα πρόβλημα. Και εγώ φορτώθηκα και με άλλες ενοχές και ένα πρόβλημα για το μέλλον...