Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
619 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 619 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια θα συμφωνήσω πως το φόρουμ έχει πολύ ενδιαφέροντα θέματα και το πιο ενδιαφέρον είναι ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Very Happy http://forum.eimaimama.gr/t8173-topic
Για αυτό μην με γράφεται Sad και γράψτε μου.'Αντε μην αρχίσω να σας χ@@ω όλες. Very Happy Φιλάκια κούκλες!!!!!!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω ξέρετε τι πιστευω; Οτι εν γνωση τους καποιες απο εμας προκαλουν φασαριες και συγνωμη αλλα ειναι καιρος να πουμε την αληθεια!

Με το που ακουσατε τους κανονες του φορουμ οι ''εγκυες'' ψευτικες ή μη(αυτο ποτε δεν θα το μαθουμε) αραιωσαν! Και πανω που σταματησαν αυτα αρχισατε να τρωγεστε σε αλλο θεμα ,πολυ ενδιαφέρον μαλιστα!

Ανοιγετε θεματα μονο και μονο για να λυσετε τα πρωσοπικα σας τα οποια ΔΕΝ μας αφορουμ! Να το λυσετε με πρωσοπικο μηνυμα!!!! Ή αν παλι δεν μπορειτε καν να κανετε διαλογο ΜΗΝ το λυσετε ποτε απλα μην ξαναμιλησετε!!!

Φυσικα δεν αναφερομαι στο συγκεκριμενο ποστ μονο εχουν ανοιχτει πολλα δυστυχως με σκοπο να προκαλεσετε η μία την αλλή!! Ας σοβαρευτουμε ΟΛΕΣ ΜΑΣ και ας φερθουμε αναλογα επιτελους!!!

Δεν ειναι τυχαιο που εχουμε ενα υπεροχο θεμα που περναμε ολες τελεια!!!

Αυτα απο μενα!! Ελπιζω να ειναι η τελευταια φορα που χρειαζεται να κανουμε αυτη την αβολη συζητηση!!!

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συμφωνω απολυτα με τη βιβιαν και καλο ειοναι να την ακουσουμε ολοι.
σιγουρα το φορουμ εχει πολυ ενδιαφεροντα θεματα. εγω τουλαχιστον εχω βοηθηθει πολυ απο πολλες κοπελες ειδικα στην αρχη που η αννα μαρια μου ηταν πιο μικρη.
τωρα, αν υπαρχουν και λιγοτερα σημαντικα θεματα, ενταξει βρε κοριτσια, χαλαρωστε...κι αυτα μες στην ζωη ειναι. το θεμα ειναι να μην προσβαλλεται κοσμος απο τα πικροχολα λογια και τις μπηχτες αλλων

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε πες τα ρε Βιβιαν.
ολα τα θεματα ειναι ενδιαφεροντα- αλλα περισσοτερο και αλλα λιγοτερο
ΕΚΤΟΣ απο τα θεματα που δεν εχουν καμια θεση να ποσταρονται οπως αυτο εδω- τι μας νοιαζει εμας δλδ αν η μια ειπε την αλλη κάπως.
να το λυσουν σε π.μ. αυτο δεν ειναι της μόδας τελευταια?
ψοφαμε για καυγα και εριδα. ε μα πια...φτανει!
ας πορευεται η καθεμια οπως θελει και ας λυνει τα προβληματα της κοσμια και ώριμα.

Wink

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Εγω ξέρετε τι πιστευω; Οτι εν γνωση τους καποιες απο εμας προκαλουν φασαριες και συγνωμη αλλα ειναι καιρος να πουμε την αληθεια!

Με το που ακουσατε τους κανονες του φορουμ οι ''εγκυες'' ψευτικες ή μη(αυτο ποτε δεν θα το μαθουμε) αραιωσαν! Και πανω που σταματησαν αυτα αρχισατε να τρωγεστε σε αλλο θεμα ,πολυ ενδιαφέρον μαλιστα!

Ανοιγετε θεματα μονο και μονο για να λυσετε τα πρωσοπικα σας τα οποια ΔΕΝ μας αφορουμ! Να το λυσετε με πρωσοπικο μηνυμα!!!! Ή αν παλι δεν μπορειτε καν να κανετε διαλογο ΜΗΝ το λυσετε ποτε απλα μην ξαναμιλησετε!!!

Φυσικα δεν αναφερομαι στο συγκεκριμενο ποστ μονο εχουν ανοιχτει πολλα δυστυχως με σκοπο να προκαλεσετε η μία την αλλή!! Ας σοβαρευτουμε ΟΛΕΣ ΜΑΣ και ας φερθουμε αναλογα επιτελους!!!

Αυτα απο μενα!! Ελπιζω να ειναι η τελευταια φορα που χρειαζεται να κανουμε αυτη την αβολη συζητηση!!!

Respect Respect

giouli73

giouli73
koukida έγραψε:ε πες τα ρε Βιβιαν.
ΕΚΤΟΣ απο τα θεματα που δεν εχουν καμια θεση να ποσταρονται οπως αυτο εδω- τι μας νοιαζει εμας δλδ αν η μια ειπε την αλλη κάπως.
ας πορευεται η καθεμια οπως θελει και ας λυνει τα προβληματα της κοσμια και ώριμα.

Wink

Κουκιδίτσα μου αν αυτό το θέμα σε αφήνει αδιάφορη γιατί συμμετέχεις? Η Άννα από ότι έχω καταλάβει είναι ένα άτομο που θέλει να λέει τους προβληματισμούς της. Γιατί πέσατε να την φάτε την κοπέλα? Πιστεύω ότι η πρόθεση της είναι να λύσει κάποιο πρόβλημα αν υπάρχει κι όχι να δημιουργήσει άλλο.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:

Wink

Κουκιδίτσα μου αν αυτό το θέμα σε αφήνει αδιάφορη γιατί συμμετέχεις? Η Άννα από ότι έχω καταλάβει είναι ένα άτομο που θέλει να λέει τους προβληματισμούς της. Γιατί πέσατε να την φάτε την κοπέλα? Πιστεύω ότι η πρόθεση της είναι να λύσει κάποιο πρόβλημα αν υπάρχει κι όχι να δημιουργήσει άλλο.

χαχα
και φυσικα απο οοοοοοοοοοοολες τις απαντησεις ώ τι αξιοπερίεργο η δική μου εκανε μπαμ Wink Wink
απαντησα γιατι δημοσιοποιει κατι χωρις να καταλαβω τι θελει. να της πουμε 'εχεις δικιο' η chicken ειναι κακο κοριτσι?- να την μαλώσουμε'?
που αποσκοπει ολο αυτο? ειναι η 2η φορα που το κανει.
εχω δικαιωμα να πω την αποψη μου
γιαυτο εγραψα Γιουλη.
ενταξει τωρα?αντε πειτε τι αλλο θελετε-περιμενω.(γιατι ειμαι το αχτι πολλων εδω μεσα κ σιγουρα περιμεναν με λαχταρα να γραψω) Wink Wink Wink

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτα ακριβως εγραφα στο θεμα .οτι θα ξεκινουσε και παλι πολεμος και φαγομαρα.γιουλη μου γλυκια οκ η αννα ειναι παραπονιαρα αλλα τελικα εφερε αντιθετο αποτελεσμα με το θεμα που ανοιξε.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι αυτο ηθελε γραμματικη...ας μην κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας.
μεγαλες γυναικες (υποτιθεται) οτι ειμαστε.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε ξερω τι ηθελε γιατι δεν την ξερω την κοπελα απλα απο την αρχη ελεγα πως θα εξελισσοταν το πραγμα και τελικα εκει κατεληξε.

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεται το θέμα! Ωραία, στο προηγούμενο, η Άννα είπε κάτι με απόλυτο τρόπο και η chicken έδωσε την απάντησή της με απόλυτο τρόπο! Δεν καταλαβαίνω προς τι η παρεξήγηση! Τώρα δηλαδή πρέπει και η chicken να ανοίξει ένα θέμα και να μας πει τα παράπονά της! Και από ό,τι βλέπω, η Άννα δεν έχει ξανασχοληθεί με το θέμα, οπότε γιατί ασχολείστε εσείς βρε κορίτσια;;

Υ.Γ: Κουκίδα, relaaaaaaax.....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα συμφωνησω με την ελενα.και εγω παρασυρθηκα τελικα

chicken

chicken
koukida έγραψε:

χαχα
και φυσικα απο οοοοοοοοοοοολες τις απαντησεις ώ τι αξιοπερίεργο η δική μου εκανε μπαμ Wink Wink
απαντησα γιατι δημοσιοποιει κατι χωρις να καταλαβω τι θελει. να της πουμε 'εχεις δικιο' η chicken ειναι κακο κοριτσι?- να την μαλώσουμε'?
γιαυτο εγραψα Γιουλη.
ενταξει τωρα?αντε πειτε τι αλλο θελετε-περιμενω.(γιατι ειμαι το αχτι πολλων εδω μεσα κ σιγουρα περιμεναν με λαχταρα να γραψω) Wink Wink Wink

Εγώ περίμενα να γράψεις με λαχτάρα και έτρωγα τα νύχια μου μπροστά απο την οθόνη!

Θα με μαλώσεις? Έλα ρε κουκίδα, δε θα το ξανακάνω... η μάλλον
Αχ μαλωσέ με Razz Razz Razz Razz
θα το ξανακάνω Twisted Evil Twisted Evil

grammatiki μου, όσο είναι επάνω το θέμα, τόσο αξία του δίνουμε. Φαγωμάρα δεν υπάρχει & δεν έχει νόημα να υπάρξει. Εγώ το έχω λήξει το θέμα τόσες μέρες τώρα Very Happy
Όπως λέει και η λατρεμένη κουκίδα, μεγάλες γυναίκες είμαστε (εγώ πιπίνι) ε, ας δώσουμε ενα τέλος πια. ΝισάφιVery Happy

giouli73

giouli73
[quote="koukida
ΕΚΤΟΣ απο τα θεματα που δεν εχουν καμια θεση να ποσταρονται οπως αυτο εδω- τι μας νοιαζει εμας ψοφαμε για καυγα και εριδα. ε μα πια...φτανει!

Wink[/quote]

Κουκιδίτσα μου αν αυτό το θέμα σε αφήνει αδιάφορη γιατί συμμετέχεις? [/quote]

χαχα
γιαυτο εγραψα Γιουλη.
ενταξει τωρα?αντε πειτε τι αλλο θελετε-περιμενω.(γιατι ειμαι το αχτι πολλων εδω μεσα κ σιγουρα περιμεναν με λαχταρα να γραψω) Wink Wink Wink[/quote]

Από που κατάλαβες τώρα ότι εγώ έχω κάτι μαζί σου θα τρελαθούμε μου φαίνεται. Όποτε είμαι χάλια να μπαίνω να μου φτιάχνει η διάθεση. Την άποψή σου σαφώς και θα την πεις. εγώ δεν θα σε καθοδηγήσω τι να πεις. Απλά είπες ότι αυτό το θέμα δεν έχει θέση και τι μας νοιάζει εμάς. Για αυτό σου έγραψα αφού σου είναι αδιάφορο γιατί απαντάς. Εσύ γιατί αρπάχτηκες δεν καταλαβαίνω. Τι με νοιάζει εμένα αν είναι η 2η φορά που το κάνει ή 100η. Για εκείνη είναι ένα πρόβλημα. Κι αν μπορώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχουν γινει παααααααααρα πολλα Γιουλη που μου δινουν το δικαιωμα να ενοχλουμαι.
αυτο αρκει Wink

giouli73

giouli73
Εντάξει καλό μου κορίτσι. Λογικό να τα έχεις πάρει με κάποιες καταστάσεις με κάποιες συμπεριφορές που μπορεί να μην σου άρεσαν. Εγώ δεν είπα κάτι άσχημο για σένα. Όπως θα έλεγα σε μια κοπέλα μπες σε αυτό το θέμα να γράψεις θα σε ενδιαφέρει. Έτσι είπα και σε σένα αφού λες δεν σου προσφέρει κάτι γιατί σχολιάζεις. Δεν είναι καλό να κρατάμε κακίες και να περιμένουμε τον άλλο στη γωνία να του την πούμε. Καλό θα ήταν αν κάποιον δεν τον γουστάρουμε με τίποτα να του λέμε ευθέως εσένα δεν σε γουστάρω και θα ήθελα να μιλάμε. Σας χαιρετώ όμως γιατί ήδη κουράστηκα. Ας πάμε αλλού

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Εντάξει καλό μου κορίτσι. Λογικό να τα έχεις πάρει με κάποιες καταστάσεις με κάποιες συμπεριφορές που μπορεί να μην σου άρεσαν. Εγώ δεν είπα κάτι άσχημο για σένα. Όπως θα έλεγα σε μια κοπέλα μπες σε αυτό το θέμα να γράψεις θα σε ενδιαφέρει. Έτσι είπα και σε σένα αφού λες δεν σου προσφέρει κάτι γιατί σχολιάζεις. Δεν είναι καλό να κρατάμε κακίες και να περιμένουμε τον άλλο στη γωνία να του την πούμε. Καλό θα ήταν αν κάποιον δεν τον γουστάρουμε με τίποτα να του λέμε ευθέως εσένα δεν σε γουστάρω και θα ήθελα να μιλάμε. Σας χαιρετώ όμως γιατί ήδη κουράστηκα. Ας πάμε αλλού
σωστή Wink

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εσυ γιουλη χρησιμοποιησες μια ακυρη εκφραση λεγοντας 'πεσατε ολοι να την φατε'. καμια σχεση για μενα τουλαχιστον που απλα ειπα την γνωμη μου για το φορουμ. η κοπελα ανοιξε ενα θεμα γιατι ενιωσε την αναγκη να το κανει και δικαιωμα της. αλλα δεν χρειαζεται και πολυ μυαλο για να καταλαβει κανεις οτι ενα τετοιο θεμα απο μονο του πυροδοτει παρεξηγησεις και οχι μονο! κι οπως κι εγινε! δεν λεω οτι αυτες ηταν οι προθεσεις της αννας1975, αλλα να που εγινε.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Εγω ξέρετε τι πιστευω; Οτι εν γνωση τους καποιες απο εμας προκαλουν φασαριες και συγνωμη αλλα ειναι καιρος να πουμε την αληθεια!

συμφωνω #1

Wink

και επαυξανω.

Σούλα

Σούλα
Εγώ ένα θα πώ :
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ@@νι ξυρίζετε...

Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι ολόκληρες γαιδάρες..???
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...
Δεν γουστάρεις να απαντήσεις σε ένα θέμα μην απαντάς..
Δεν γουστάρεις κάποια κοπέλα από δω μέσα γούστο σου και καπέλο σου...
Δεν βρίσκεις κάποιο θέμα ενδιαφέρον μην πατήσεις το πόδι σου..
Κανείς δεν μας αναγκάζει για τίποτα εδώ μέσα...
και μιλάω για όλες μας και για καμιά συγκεκριμένα,μην έχουμε άλλα τώρα!!!

Είναι πολύ κουραστικό να βλέπουμε γκρίνια ΚΑΙ εδώ μέσα...
δεν μας φτάνει το έξω?
ΕΛΕΟΣ...

Κουκιδίτσα γλυκιά ποιος σε έχει άχτι καλέ????
να τον φάω λάχανο.... Twisted Evil

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κουκι μου i love you καργα!!!!!!!
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ - Σελίδα 2 669659 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ - Σελίδα 2 669659 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ - Σελίδα 2 669659 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ - Σελίδα 2 669659 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ - Σελίδα 2 669659 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ - Σελίδα 2 669659 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ - Σελίδα 2 669659 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ - Σελίδα 2 669659 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ - Σελίδα 2 669659 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ - Σελίδα 2 669659 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ - Σελίδα 2 669659

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενταξει τωρα?αντε πειτε τι αλλο θελετε-περιμενω.(γιατι ειμαι το αχτι πολλων εδω μεσα κ σιγουρα περιμεναν με λαχταρα να γραψω) [/quote]

Στο συγκεκριμένο θέμα τουλάχιστον δεν έχει να κάνει με σένα με το άτομο σου -οπότε αυτή τη φορά τα φώτα της δημοσιότητας τα παίρνουν η Άννα και η chiken ,ε άσε και καμιά άλλη να λάμψη ..
Και για να σοβαρευτούμε λιγάκι η ανάρτηση του συγκεκριμένου ποστ δεν είναι η πρώτη φορά που γίνετε έχει ξανασυμβεί παλιότερα άτομα που ένιωσαν ότι αδικήθηκαν η ότι προσβλήθηκαν με χαρακτηρισμούς είχαν ανεβάσει ποστ και σίγουρα θα ξαναγίνει .
Σίγουρα το ξεκαθάρισμα είναι με πμ αλλά μερικές φορές η μια μεριά μπορεί να είναι αρνητική και η άλλη θέλει να μιλήσει να πει αυτό που νιώθει.
Από εκεί και πέρα όποια δεν θέλει να ασχοληθεί ας μην το κάνει και ας επιλέξει .

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:ενταξει τωρα?αντε πειτε τι αλλο θελετε-περιμενω.(γιατι ειμαι το αχτι πολλων εδω μεσα κ σιγουρα περιμεναν με λαχταρα να γραψω)

Στο συγκεκριμένο θέμα τουλάχιστον δεν έχει να κάνει με σένα με το άτομο σου -οπότε αυτή τη φορά τα φώτα της δημοσιότητας τα παίρνουν η Άννα και η chiken ,ε άσε και καμιά άλλη να λάμψη ..
[/quote]

ελα τωρα....

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:ενταξει τωρα?αντε πειτε τι αλλο θελετε-περιμενω.(γιατι ειμαι το αχτι πολλων εδω μεσα κ σιγουρα περιμεναν με λαχταρα να γραψω)

Στο συγκεκριμένο θέμα τουλάχιστον δεν έχει να κάνει με σένα με το άτομο σου -οπότε αυτή τη φορά τα φώτα της δημοσιότητας τα παίρνουν η Άννα και η chiken ,ε άσε και καμιά άλλη να λάμψη .[/quote]

απο αυτή σου την απάντηση Βάνια καταλαβαίνω οτι μάλλον έχει δίκιο η Κουκίδα

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και, ναι, καποιος τριβει τα χερια του χαμογελώντας... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις