26 Απ: http://stardustwork.blogspot.com - Βάπτιση Κουκουβάγια Κυρ Οκτ 16, 2011 2:08 am
antonia32
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια μπορω να σας φτιαξω και οικονομικα πακετα βαφτισης πληρη ή να βαλετε εσεις τα ρουχα. περιμενω πμ σας!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την antonia32 στις Τρι Ιαν 10, 2012 5:54 am, 18 φορές συνολικά
eyanthia έγραψε:ακομα δε με αφηνει να στειλω πμ...πρεπει να εχω ποσταρει καποιο αριθμο μυνηματων...
θα σου στειλω ομως συντομα.
φιλια
eyanthia έγραψε:σε ευχαριστω πολυ αντωνια!
να 'σαι καλα!
για τις συστασεις λοιπον...η μπεμπουλα ειναι σχεδον 9 μηνων. εχω και ενα αγορακι τον Αποστολη που κλεινει τα 2 στις 04/11!
τωρα ειμαι δουλεια κ δε μπορω να σου στειλω μαιλ. μολις ευκαιρισω θα σου στειλω απο το σπιτι γιατι ακομα δε με αφηνει να στειλω πμ.
eyanthia έγραψε:χαχαχα!!!πλακα εχεις!
να σου ζησει ο γιωργακης σου!
γιατι οχι...αμα ταιριαξουν τα "παιδια"...να τα αρραβωνιασουμε, να σας δοκιμασουμε κιολας! μας κανετε? χαχαχα!!!
Έχεις π.μ και περιμένω mailantonia32 έγραψε:κοριτσακι ειναι μωρε!!! θα αναπτυχθει η καρδουλα μου!!
kira έγραψε:Έχεις π.μ και περιμένω mailantonia32 έγραψε:κοριτσακι ειναι μωρε!!! θα αναπτυχθει η καρδουλα μου!!
antonia32 έγραψε:kira έγραψε:Έχεις π.μ και περιμένω mailantonia32 έγραψε:κοριτσακι ειναι μωρε!!! θα αναπτυχθει η καρδουλα μου!!
σου στειλα τις προσφορες για πακετο, αλλα για το απλο χωρις ρουχα. αν ενδιαφερεσαι για ρουχα κανε μου ποστ στο φορουμ ν ασου στειλω και φωτο με ρουχα. γενικα τα πακετα με ρουχα ξεκινανε απο 340 και περιεχουν
1. κουτι - παγκακι ρουχων ζωγραφισμενο
2. λαμπαδα κ κερακια κολυμπηθρας στολισμενα
3. λαδομπουκαλο στολισμενο
4. πετσετα αναλογη με το θεμα της βαφτισης
5. λαδοπανα αναλογα με το θεμα της βαφτισης
6. εσωρουχα αναλογα με το θεμα της βαφτισης
7. σαπουνι
8. μαρτυρικα απλά η στο θεμα της βαφτισης 100 τμχ
9. ρουχα
10. καλτσες
11. παπουτσια
Θελω κ εγω να βαπτισω την μικρη μου Θα μου στηλετε κ εμενα??????antonia32 έγραψε:ελενακι μου πηρα το πμ. σε λιγεσ ωρες θα εχεισ και τις φωτογραφιες με τα δειγματα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης