1 Ο πεθερός μου.. Η γελοιότητα προσωποποιημένη Πεμ Οκτ 06, 2011 1:12 pm
mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κορίτσια..θέλω να σας πω αυτό που με τρώει εδώ και καιρό, αλλά δεν αντέχω άλλο με αυτό το θέμα ειλικρινά.. Οι γονείς του άντρα μου είναι χωρισμένοι εδώ και πολλά χρόνια. Η πεθερά μου μεγάλωσε τον αντρα μου στη Ροδο και ο πατέρας του μεγάλωσε τον αδερφο του στην Αθήνα..Δεν αδικώ την πεθερά μου που τον παράτησε, γιατί τελικά το άτομο είναι ξεφτίλας μεγάλος. Εγώ στην αρχή είχα όλη τη διάθεση να είμαι καλά και με τους δυο.. αλλά ο πεθερός ενώ είναι Αθήνα, όπως και εμείς δεν πατάει ποτέ το πόδι του να δει το εγγόνι του. Στην βάπτιση της κόρης μου ήρθε χωρίς να φέρει τίποτα απολύτως, ήρθε έφαγε, διασκέδασε, καμάρωσε με τα λεφτά που πλήρωσαν οι γονείς μου για το τραπέζι. Όποτε τον παίρνει ο άντρας μου τηλ, δε προλαβαίνει να του πει τι κανεις, και αρχίζει τη μίρλα ότι τάχα δε τον πληρώνουν από τη δουλειά και τπτ, τόσο καιρό αν δε τον πληρώναν θα ήταν στο δρόμο ζητιάνος..έλεος...Μετά τη βάπτιση ήρθε στα γενέθλια της κόρης μου τον Ιούνιο και έφερε ένα γιογιο από τα jumbo και είδα προχτές που είχα πάει την τιμή του...10 ολόκληρα ευρώ!!! Δε μπορούσε στο εγγόνι του να πάρει ένα άλλο λίγο πιο ποιοτικό για 15 ευρω διαφορά?? Έίμαι πολύ εκνευρισμένη μαζί του και δε θέλω ούτε να τον ξαναδώ..Τώρα την κυριακή που έχει γενέθλια ο άντρας μου είπε οτι θα έρθει στην αρχή και τελικά του είπε οτι δε μπορεί. Είμαι σίγουρη πως ο λόγος είνα για να μη φέρει τίποτα στο γιο και στο εγγόνι του... Τέτοια γυφτιά και τσιφουτιά δεν έχω ξανασυναντήσει στην ζωή μου πραγματικά. Ο άντρας μου τσαντίζεται όταν του τα λέω. και του πα σημερα οτι θα τον πιάσω και θα του τα χωσω όταν τον δω η τυχει κ παρει κανενα τηλ..και μου λεει αν το κάνω θα γίνει χαμός και θα νευριάσει ο αδερφός του μαζί μας και δε θα μας μιλήσει ξανα..αλλά θα σκάσω αν δε του τα χωσω με αυτη τη συμπεριφορά..αν είναι τόσο χαζός ο αδερφος του θα παρεξηγηθεί, αλλά δε θα πω κάτι ψέμματα είναι η αλήθεια...Οι γόνεις μου έχουν γίνει θυσία για εμάς, ψώνισαν τα πάντα για το σπιτικο μας και οι δικοί του δε φαίνονται πουθενά...δλδ είναι κορόιδα οι γονεις μου? Και δεν έχουν και αυτοί τόσα λεφτα, με ένα μισθό ζουν και κάτι λίγα που έχουν στην άκρη...Φοβάμαι κιόλας ότι δε πρόκειται να παντρευτούμε κανονικά με τον άντρα μου χωρίς καμία στήριξη οικονομική και μπορεί αυτο να μας οδηγήσει και στο χωρισμό με τον καιρό γιατί όσο να ναι μια ενίσχυση χρειάζετα το ζευγάρι για να κάνει έναν αξιοπρεπή γάμο. Έχουμε και ένα μωρό δεν πρέπει να κάνουμε και ένα γάμο επιτέλους να είμαστε σωστή οικογένεια??!! Πείτε μου τη γνωμη σας, σας παρακαλώ είμαι πολύ τσαντισμένη και δε ξέρω τι να κανω...