126 Απ: ποσα κιλα ειναι το νινι σας??? Πεμ Αυγ 05, 2010 2:48 am
eirini2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ζυγιστηκαμε χθες που πηγαμε παιδιατρο και ειμαστε 4800 και 60 εκατοστα.παμε πολυ καλα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evita83 έγραψε:mikros prigkipas έγραψε:ο μικρός μου είναι 26 μηνών
το βάρος του είναι 14 κιλα
και το ύψος του είναι 99 εκατοστά
νομίζω καλούλης είναι!!!
plaka kaneis?ntereki!!!na sou zhsei!!
jojoma έγραψε:Χτες πήγαμε στην παιδίατρο για εμβόλιο. Το θηριάκι μου είναι 8400 κιλά και 71 πόντους 3,5 μηνών!!
jojoma έγραψε:Χτες πήγαμε στην παιδίατρο για εμβόλιο. Το θηριάκι μου είναι 8400 κιλά και 71 πόντους 3,5 μηνών!!
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΝΑ ΕΙΜΑΙ!!!Ευάκι έγραψε:evita83 έγραψε:ΟΧΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 2!!ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ!!ΕΙΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΨΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΔΕΣ ΤΟΝ ΤΩΡΑ!!ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ!!
καλε τοσος ηταν ο γιος μου στα 3 του!φτου σας φτου σας!!!εσυ τι δουλεια ειχες καλε στο κεντρο νεοσυλλεκτων?
evita83 έγραψε:ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΝΑ ΕΙΜΑΙ!!!Ευάκι έγραψε:evita83 έγραψε:ΟΧΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 2!!ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ!!ΕΙΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΨΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΔΕΣ ΤΟΝ ΤΩΡΑ!!ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ!!
καλε τοσος ηταν ο γιος μου στα 3 του!φτου σας φτου σας!!!εσυ τι δουλεια ειχες καλε στο κεντρο νεοσυλλεκτων?
εμενα ο γαιδαρακοσ μου ειναι 19 μηνων 12.500 και 90 cm. γαιδαρακοσ με τα ολα του.(εχθεσ μετρηθηκαμε )eleni1976 έγραψε:Εμείς είμασε 21 μηνών, 11.500 κιλά και 74 πόντους, ίσως και παραπάνω(γιατί έχουμε να μετρηθούμε απο 18 μηνών που κάναμε το τελευταίο μας εμβόλιο).
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης