301 Απ: ποσα κιλα ειναι το νινι σας??? Τετ Δεκ 15, 2010 12:11 pm
aristina
Πανταχού παρούσα!
5 μηνων 8200 72 εκ αποκλειστικο θηλασμο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
onikolasmou (Τετ Dec 15, 2010 1:09 pm) έγραψε:καλημερα κοριτσια!!ειναι καινουρια και ειπα και εγω να σας γραψω....λοιπον...ο νικολας μου ειναι 8 μηνων και 5 ημερων και 7200kgr και 70 ποντους
γεννηθηκαμε και μικροι βεβαια.... 41 ποντους και 1750kgr!!!!
δεν περνει ιδιαιτερο βαρος τωρα τελευται και ανησυχω αλλα το τρωμε ολο το φαγακι μας τι αλλο να κανω????
; ) αυτο να κανεις!!!onikolasmou έγραψε:ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ !!!!
eva 23 έγραψε:εμενα ο μπουμπουκοσ μου ειναι 6.250 κ υψοσ 63εκ.. κ ειμαστε 3μηνων..
Σωπα,μην το σκεφτεσαι..λογικες ανησυχιες/τυψεις μια μανουλας ειναι αυτες!!!eva 23 έγραψε:απλα εχω μετανιωσει που δεν τον εχω θηλασει..
ladycat έγραψε:εμενα που ειναι 35 ημερων η μπουμπουκα μου ειναι 4500κιλα
ΑΑΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ... αν σ λεει ο γιατρος ειναι καλα..αυτο να ακους,ΜΗΝ αφηνεις το παιδι να ακουει τετοια γιατι και εμενα ετσι μου ελεγαν και ειχα στο μυαλο μου πως ειμαι χοντρη..και τωρα κοιταζω φωτο και ειμαι κανονικο παιδακι........manoula_24xr έγραψε:ladycat έγραψε:εμενα που ειναι 35 ημερων η μπουμπουκα μου ειναι 4500κιλα
ΚΑΛΕΕΕ ποτε πηγε 35ημερων η ζουζουνα σουυ????πως περναει ετσι ο καιρος,εγω νομιζα οτι θα γραψεις καμμια 15ρια με 20μερες.
εμενα η κορη μ ανεβοκατεβαινει.την τελευταια φορα ηταν 22.κ ειναι 4 ετων κ υψος περιπου 1.05 δν θυμαμαι την τελευταια μετρηση.Αλλα το προβλημα ειναι οτι εχει πεταχτη κοιλιτσα και εχω μια συγκεκριμενη φιλη η οποια συνεχεια μ λεει οτι η μικρη ειναι χοντρη.κ οτι πρεπει συντομα να κανω κατι γτ το παιδι λεει κοντευει να γινει παχυσαρκο.
καλο σαραντισμο και καλες βολτιτσες να σου ζησει!!!!!!!ladycat έγραψε:ουτε εγω το πιστευω οτι περασε ενας μηνας κιολας την κυριακη θα παρουμε σαραντηση κ μετα θα παμε την πρωτη μας βολτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]tzeni έγραψε:καλο σαραντισμο και καλες βολτιτσες να σου ζησει!!!!!!!ladycat έγραψε:ουτε εγω το πιστευω οτι περασε ενας μηνας κιολας την κυριακη θα παρουμε σαραντηση κ μετα θα παμε την πρωτη μας βολτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
\Olivia έγραψε:Ας γράψω και εγώ τα νέα της λεπτούλας μου, χεχε...
Σχεδόν δέκα μηνών, μετρηθήκαμε την Παρασκευή...
7.300
73 εκατοστά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης