276 Απ: ποσα κιλα ειναι το νινι σας??? Δευ Νοε 22, 2010 9:50 pm
Kalokairini
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα σε όλες τις μανούλες. Εμείς είμαστε 6.450γρ. και είμαστε 5 μηνών-6ημερών και κάτι ωρών.... και ύψος 67 πόντοι. Αγοράκι και ο δικός μου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την liana10 στις Τρι Νοε 23, 2010 1:34 pm, 2 φορές συνολικά
OOOO mprabo, emena einai 1 xronou se liges meres k einai 9400 peripou,75-76 pontous. Apo 10 minon peripou stamatise auti i grigori anaptiksi pou eixe k se baros k se ipsos.bebea o kolos tou den isixazei gurnaei to spiti toixo toixo pou na parei k kilo etsi. Kaname k ta prota bimatakia mas gioupiiiiii!gigantas έγραψε:Το τζουτζουκάκι μου είναι 9μηνών εχθές κλεισαμε τον 8ο στις 5Νοέμβρη ήταν 9800..74 πόντους..την Παρασκευή θα πάμε παιδίατρο..θα χουμε ξεπεράσει τα 10χαλαρά....
Μπραβοοο! Μπορει να ειναι ανωμαλια αυτο που θα πω αλλα και εγω περιμενω πως κ πως να περπατησει..κ αργουμε πολυυυυ γαμωτο!erwtoulis έγραψε:Kaname k ta prota bimatakia mas gioupiiiiii!
emena auto to ekane polu grigora, apo 4 minon ithele na tou kratao ta xeria k na perpataei. 5,5 minon ton ebaza apo 5 lepta stin stratoura na ksedini, 6 minon tou eixa kati xeroulia mesa apo to parko ta epiane k sikonotan. apo 7,5 minon ton kinigao. epiane ta epipla,toixo toixo sto spiti kai proxorouse. Tora afinei k ta xerakia tou kai kanei 2 metra xoris na krataei pouthena. Alla akoma na milisei 5 minon eipe mama , mpampa , mpampou stin sira k auto itan. area k pou mporei na petaksi kanena mama alla tipota:( . Katalabenei ta panta omos. tou leo pou einai i lampa , fere mou to mpalaki,dose mou filaki, fisa kai mou ta kanei ola. Mou lene gia na me kathisixasoun oti otan ena paidi perpatisei grigora argi na milisei k to antitheto . Den ksero an isxiei. Perimeno pos k pos se 2 mines na rotiso ton agglo paidiatro tou.ΘεονιΜ* έγραψε:Μπραβοοο! Μπορει να ειναι ανωμαλια αυτο που θα πω αλλα και εγω περιμενω πως κ πως να περπατησει..κ αργουμε πολυυυυ γαμωτο!erwtoulis έγραψε:Kaname k ta prota bimatakia mas gioupiiiiii!
erwtoulis έγραψε:ο γιος τησ κολλητης μου ειναι 22 μηνων και δεν μιλαει ακομα..καμια λεξουλα κ αυτη ΑΝ θελκει θα την πει...μην σε αγχωνει!
Συγχαρητηρια!Βασικα σε ολες τις μανουλες ιδιαιτερα σε αυτες που θηλαζουν πολλααααααα μπραβο!cruzi έγραψε:Η Ειρηνούλα μου 4,5 μηνών κοπελάρα, 7 κιλά και 65,5cm ύψος!!!...Και όλα αυτά με το γαλατάκι της μαμάς μόνο...αχ είμαι τόσο χαρούμενη!!!
μια χαρά!!!rise έγραψε:Ο μπεμπης μου 2 μηνων κ ζυγιζει 6650 kg κ εχει υψος 63 πόντους.Ειμαστε λίγο ανεπτυγμένα..!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης