251 Απ: ποσα κιλα ειναι το νινι σας??? Πεμ Νοε 11, 2010 4:55 am
artemida
Σιωπηλή δύναμη
εμένα η κωνσταντίνα μου είναι 15 μηνών 80 πόντους και 10,500 κιλά. είναι καλά για την ηλικία της? νομίζω ότι είναι λίγο μπουλουκίτσα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
chicken έγραψε:καλησπεραααααααααααα!!!
Βρε κορίτσια, πήγαμε σήμερα στην παιδίατρο και με άγχωσε... Η μικρή μου είναι 64 πόντους και 6 κιλά.
Μου είπε οτι είναι οριακά και να την θηλάζω παραπάνω (αποκελιστικός θηλασμός).
Να αναφέρω πως το βλασταράκι μου είναι 3 μηνών και μιας εβδομάδας.
chicken έγραψε:[quote="Ευάκι]
να πεις στον παιδιατρο σου τους χαιρετισμους μου!!!η δικη μου μικρη ειναι 15 μηνων και 1 εβδομαδας και ειναι 8 κιλα.να πεσω να πεθανω ρωτα τον???
Χίλια ευχαριστώ Ευάκι!
Μα είπα και εγώ, αφού μια χαρά μου φαίνεται η μικρή.
Επίσης, ποτέ δεν την πιέζω να φάει παραπάνω, όσο θέλει εκείνη. Την βάζω να ρευτεί και την ξαναβάζω στο στήθος. Αν θέλει τρώει, αν δεν θέλει δεν την πιέζω. Το είπα στην παιδίατρο και μου είπε να την πιέζω να τρώει τουλάχιστον εικοσάλεπτο....
Μάλλον θα την αλλάξω, είναι η 3η φορά που μου λέει χαζομάρα....
Ευάκι έγραψε: τι εννοει να την πιεζεις?!?!πως γινεται να πιεσεις ενα βρεφακι που δεν θελει να κανει κατι?να του πιεζεις το κεφαλι στο στηθος κι αυτο να κλαιει?το μονο που θα κερδισεις ετσι ειναι να το κανεις να αρνηθει τελειως το στηθος,να μην το βλεπει ως την πιο αγαπημενη του συνηθεια αλλα ως καταναγκασμο.και για να μιλησω με καθαρα και ξαστερα νουμερα η δικη μου γεννηθηκε 2850 και 3 μηνων και 4 ημερων ηταν 5250 με αποκλειστικο θηλασμο οσο ηθελε οποτε ηθελε.εγω μια χαρα την βρισκω την μικρη σου!και να την χαιρεσαι βρε!ξεχασα το πιο βασικο!
κοριτσακι ο δικος μου ειναι 7 μηνων και 7400 σχεδον και ο παιδιατρος μου ειπε οτι ολα οκ ...μια χαρα κοριτσαρα εχεις...να σου ζησειchicken έγραψε:καλησπεραααααααααααα!!!
Βρε κορίτσια, πήγαμε σήμερα στην παιδίατρο και με άγχωσε... Η μικρή μου είναι 64 πόντους και 6 κιλά.
Μου είπε οτι είναι οριακά και να την θηλάζω παραπάνω (αποκελιστικός θηλασμός).
Να αναφέρω πως το βλασταράκι μου είναι 3 μηνών και μιας εβδομάδας.
χαχαχαχα βρηκα νυφη στα κυβικα μαςOlivia έγραψε:Σημερινές μετρήσεις:
72 εκατοστά
7 κιλά (παρά 60 γραμμάρια)
8 1/2 μηνών!
tzeni έγραψε: κοριτσακι ο δικος μου ειναι 7 μηνων και 7400 σχεδον και ο παιδιατρος μου ειπε οτι ολα οκ ...μια χαρα κοριτσαρα εχεις...να σου ζησει
chicken έγραψε:tzeni έγραψε: κοριτσακι ο δικος μου ειναι 7 μηνων και 7400 σχεδον και ο παιδιατρος μου ειπε οτι ολα οκ ...μια χαρα κοριτσαρα εχεις...να σου ζησει
Να' στε καλά, με ξεαγχώσατε λίγο.
Να σου ζήσει και σένα ο μπέμπαρος!!!
Νομίζω οτι η γιατρός μας θέλει να προωθήσει ξένο γαλατάκι γιαυτό και το σχόλιο..
btw, είμαστε συνονόματες
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης