276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι Τετ Οκτ 19, 2011 10:13 am
elena25
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ Κωνσταντίνα μου! Μακάρι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elena25 έγραψε:Πείτε μου τη γνώμη σας βρε κορίτσια γιατί θα σκάσω!
Αν ο κύκλος μου ήταν φυσιολογικός τώρα θα μπορούσα να πω πως έχω 17 μέρες καθυστέρηση! Μην εκπλήσσεστε όμως, γιατί ο κύκλος μου είναι πολύ περίεργος!
Εδώ και μια εβδομάδα η ψυχολογία μου είναι "κάπως" μία έτσι μία αλλιώς, παραείμαι ευαίσθητη δηλαδή. Το στήθος μου είναι πρησμένο και πονάει. Το πρωί σήμερα είχα ζαλάδα τρομερή που πέρασε μέσα σε μισή ώρα και ανακατεύομαι κάθε φορά που τρώω κάτι. Δεν κάνω εμετούς απλά ανακατεύομαι!
Υπάρχει περίπτωση αυτό να σημαίνει εγκυμοσύνη και όχι γαστρεντερίτιδα;;;;;;
KRISTI 1 έγραψε:ΕΛΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤΑΚΙ ΑΥΡΙΟ?ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ!
elena25 έγραψε:Ευχαριστώ Ιωάννα μου! Θα περιμένω λίγες μέρες ακόμη να δω αν θα συνεχιστούν τα συμπτώματα και θα κάνω τεστάκι!
siren έγραψε:Μακαρι κοριτσακια μου να ειστε ολες εγκυες μακαρι να εχουν φυτρωσει σπορακια στις κοιλιτσες σας. Βρε Ελενακι δεν πας να κανεις μια χοριακη να δεις τι γινεται? μεχρι ποτε θα περιμενεις?
zoyzoynitsa moy έγραψε: τι κανετε κοριτσακια μου?εγω μολισ κοιμησα το ζουζουνι μου και ειπα λιγο να ηρεμησω,αλλα συχργονοσ ειμαι πολυ στεναχωρεμενη και ειπα λιγο να ξεχαστο λεγοντασ το προβλημα μου ξανα και ξανα αχ κοριτσια ελπιζω να θυμαστε οτι εχθες πηρα ενα τεστ και βγηκε αρνητικο φυσικα και στεναχωρεθηκα αλλα πιο πολυ στεναχωριεμαι γιατι δεν μου ερχετε περιοδος?μηπως εχω κανενα προβλημα γυναικολογικο?αχ δεν ξερω θα σκασω
zoyzoynitsa moy έγραψε: τι κανετε κοριτσακια μου?εγω μολισ κοιμησα το ζουζουνι μου και ειπα λιγο να ηρεμησω,αλλα συχργονοσ ειμαι πολυ στεναχωρεμενη και ειπα λιγο να ξεχαστο λεγοντασ το προβλημα μου ξανα και ξανα αχ κοριτσια ελπιζω να θυμαστε οτι εχθες πηρα ενα τεστ και βγηκε αρνητικο φυσικα και στεναχωρεθηκα αλλα πιο πολυ στεναχωριεμαι γιατι δεν μου ερχετε περιοδος?μηπως εχω κανενα προβλημα γυναικολογικο?αχ δεν ξερω θα σκασω
siren έγραψε:Ενταξει βρε Ελενακι ποτε δεν ξερεις,μπορει και να εισαι μην απογοητευεσαι, δεν θυμασαι και τα δικα μου? αν ειναι παρε ενα και κανε το σε 2 μερες να δεις τι γινεται να ηρεμησεις κιολας. (ψιτ με πρωινα ουρα οχι σαν και μενα) μακαρι να δεις ενα ωραιοτατο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
zoyzoynitsa moy έγραψε:οχι δεν εχω κανενα ιστορικο αλλα ξερεισ το μαυλο παει παντα στο κακο... μακαρι να ειμαι αλλα δεν επιδιωκαμε τωρα για νινι βγηκε και αρνητικο το τεστ και λεω εαν δεν ειμαι εγκυος τωρα τι επεθα?
zoyzoynitsa moy έγραψε:ασε γιατι θα σκασω εχω και τιν μικρη μου ολη μερα πανω κατω και να εχω πονουσ περιοδου να τρεχω τουαλετα και τιποτα.ποσο μωρε αυτοσ ο καιρος ποια να εχει αλαξει τον κυκλο μας,απο αρχεσ οκτωβριου ποναω.εγω παντος δεν ξερω εαν ξανα παρω τεστ εαν αργησει λιγο ακομα θα παρω τηλ τον γυναικολογο.
boulitsa έγραψε:Αν ο κύκλος μου ήταν φυσιολογικός θα είχα ήδη κάνει! Για μένα όμως μια τέτοια καθυστέρηση είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο. Μου μπήκαν τώρα ιδέες γιατί τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκαν αυτά τα συμπτώματα. Δεν θέλω να μπω ακόμη σε αυτή τη διαδικασία, θέλω να παρακολουθήσω λίγο ακόμη την κατάσταση. Μπορεί αύριο για παράδειγμα να μην έχω τίποτα από όλα αυτά...
Μεταξύ μας όμως δε με βλέπω να κρατιέμαι και πολύ...!
να σε ρωτησω κατι..καθε μηνα εχεις τετοιες καθυστερησεις?αν εχεις ελευθερες επαφες ομως τιποτα δεν αποκλειεται..κ εγω ειχα ασταθη κυκλο κ ειχα μεγαλη καθυστερηση κ νομιζα οτι θα μου ερχοταν αλλα επειδη ετυχε 2 φορες να γινει ελευθερα μπηκα στην υποψια μηπως κατι συνεβαινε γιατι ειχα κ πολλη καουρα,,κατι ασυνηθιστο για μενα κ η χοριακη μου τελικα ηταν στα υψη!κ δεν το περιμενα με τιποτα ομως..αν κ δεν εξελιχθηκε καλα η εγκυμοσυνη γιατι κατεληξε σε παλινδρομη αλλα παλι βρισκομαι στην προσπαθεια για το δευτερο παιδακι μου εγω...σου ευχομαι αυτη η καθυστερηση να ειναι απο εγκυμοσυνη κ συντομα να δουμε ευχαριστα νεα..!!
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης