1 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 Δευ Νοε 28, 2011 1:54 pm
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
άντε με το δεξί
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
FANH.. έγραψε:ΩΩΩΩΩΧΧΧΧ......ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ:
ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΝΤΑΑΑΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ!!
ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΕΕΕΕΕΣ!
ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!
ΥΓ.ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 00:00!
ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ ΤΩΡΑ.....
siren έγραψε:Να με και εγω κοριτσακια μου!!!!!
Λοιπον εγω οσο αφορα τις γουρουνιες εφτιαξε ο αντρουλης μου πιτσα και εφαγα 4 κομματια το μεσημερι και 2 τωρα!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Οσο αφορα τις ζουζουνιες κανω και εκτος γονιμων εννοειται αλλα με την μικρη δεν ειναι οπως παλια κακα τα ψεμματα, αν δεν κοιμηθει κοκο δεν εχει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Λεμονακι ευχομαι να ειναι και το ν.2 τοσο γουρλιδικο οσο και το ν.1 και ειδικα για σενα!!!
Ελενακι και επειδη δεν προσπαθεις ενταντικα μην χανεσαι βρε! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Λιανα μου ελπιζω να μην ειναι τιποτα ανησυχιτικο.
Μπουμπου, Ευαγγελιτσα και Φανη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
boubou έγραψε:Nαι στη περίοδο οι ορμόνες κάνουν παρτι όπως και στην εγκυμοσύνη απλά κρατάει λίγες μέρες και δν δίνουμε βάση..κι εγώ τρελαίνομαι όταν έχω όρεξη εκείνες τις μέρες..γιατι δν μπορώ να κάνω και κάτι!!
Αλλά εγώ δν πονάω κιόλας να πω να με ενοχλήσει και ξενερώσει αυτό! χαχαχα Εσύ που πονάς πως σου ρχετε?
lia-ka έγραψε:θα το μαθουμε αυριο κοριτσια!τωρα παω να ξαπλωσω για υποφερω λιγακι!θα σας πω τα νεα μου το μεσημερακι!φιλια και καληνυχτα σε ολες! !
evi27 έγραψε:κορίτσια σας αφήνω...ώρα για νανι... σε όλες..
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης