Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:
evi27 έγραψε:Δήμητρα αν σου περισσέψουν τσουρέκια μπορείς μόλις κρυώσουν να τα τυλίξεις σε μεμβράνη ή να τα βάλεις σε σακούλα και να τα βάλεις στην κατάψυξη...όταν ξεπαγώνουν είναι σαν φρέσκα!!

Τέλεια! Μάλλον θα πρέπει να φροντίσω να μου "περισσέψουν", αλλιώς θα βάλω 5 κιλά σε 1 βδομάδα! Laughing

χαχαχα ε τι στο καλό! η συνταγή φτιάχνει 6-8 τσουρέκαι ανάλογα το μέγεθος Wink

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι μαι και πάλι!!!
Φαγατε κοριτσάκια;;; Εμεις σκάσαμε και τώρα χαλαρώνουμε...

Αχ αυτά τα τσουρέκιαααα!!! Καλέ το Πάσχα τα τρώμε αυτά... καμία συνταγή για μελομακάρονα και κουραμπίεδες τώρα που πλησιάζουν και οι μέρες!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Φανή μου, όποτε νιώσεις έτοιμη να το κάνεις το τεστάκι... Μην αγχώνεσαι κούκλα μου!!! Όλα είναι πιθανά!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

demmy5_k έγραψε:
Ευαγγελία μου πόσο μεγάλος είναι ο κύκλος σου συνήθως; Ξανάκουσα για γόνιμες μέρες μετά την περίοδο, αλλά για μικρούς κύκλους, συνήθως 28 ημερών και κάτω. Αν έχεις μεγαλύτερο κύκλο να αρχίσω να ελπίζω κι εγώ. Εν τω μεταξύ νομίζω να μη θεωρήσεις ότι δε θα έχεις ξανά γόνιμες μέρες. Κάνε ξανά τεστάκι στις μέρες που υπολόγιζες κανονικά.

Γειά σου Δημητρούλα μου!!!
Ο κύκλος μου χρόνια ήταν 28 ημερών... Κανονικός δηλαδή.. Του τελευταίους μήνες έχει πάει στις 30 μέρες... Δηλαδή από τότε σχεδόν που ξεκίνησαν οι προσπάθειες... Αυριο θεωριτικά βρίσκομαι στην 14η μέρα του κύκλου που υποτίθεται ότι είναι και η πιό γόνιμη... Αλλα έκανα τεστάκι ωορρηξίας και σήμερα και πάλι αρνητικό βγήκε.... scratch
Κάπου όμως διάβασα ότι δεν είναι απόλυτο οι γόνιμες να ξεκινήσουν στα μέσα ουσιαστικά του κύκλου.... Ελπίζω τα τεστάκια να με βοηθήσουν και να μην με μπερδέψουν...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:Ναι μαι και πάλι!!!
Φαγατε κοριτσάκια;;; Εμεις σκάσαμε και τώρα χαλαρώνουμε...

Αχ αυτά τα τσουρέκιαααα!!! Καλέ το Πάσχα τα τρώμε αυτά... καμία συνταγή για μελομακάρονα και κουραμπίεδες τώρα που πλησιάζουν και οι μέρες!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Φανή μου, όποτε νιώσεις έτοιμη να το κάνεις το τεστάκι... Μην αγχώνεσαι κούκλα μου!!! Όλα είναι πιθανά!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

demmy5_k έγραψε:
Ευαγγελία μου πόσο μεγάλος είναι ο κύκλος σου συνήθως; Ξανάκουσα για γόνιμες μέρες μετά την περίοδο, αλλά για μικρούς κύκλους, συνήθως 28 ημερών και κάτω. Αν έχεις μεγαλύτερο κύκλο να αρχίσω να ελπίζω κι εγώ. Εν τω μεταξύ νομίζω να μη θεωρήσεις ότι δε θα έχεις ξανά γόνιμες μέρες. Κάνε ξανά τεστάκι στις μέρες που υπολόγιζες κανονικά.

Γειά σου Δημητρούλα μου!!!
Ο κύκλος μου χρόνια ήταν 28 ημερών... Κανονικός δηλαδή.. Του τελευταίους μήνες έχει πάει στις 30 μέρες... Δηλαδή από τότε σχεδόν που ξεκίνησαν οι προσπάθειες... Αυριο θεωριτικά βρίσκομαι στην 14η μέρα του κύκλου που υποτίθεται ότι είναι και η πιό γόνιμη... Αλλα έκανα τεστάκι ωορρηξίας και σήμερα και πάλι αρνητικό βγήκε.... scratch
Κάπου όμως διάβασα ότι δεν είναι απόλυτο οι γόνιμες να ξεκινήσουν στα μέσα ουσιαστικά του κύκλου.... Ελπίζω τα τεστάκια να με βοηθήσουν και να μην με μπερδέψουν...

καλώς την Smile άντε καλή χώνεψη...εγώ έκανα ήδη Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 - Σελίδα 21 438696 μπας κ ξυπνήσω γιατί έχω μάθημα στις 7.30 Rolling Eyes

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
όσο για τα τσουρέκια τα τρώω όλο το χρόνο χεχεχε επιφυλάσσομαι για τις συνταγές μελομ.-κουραμπ. έχω καταπληκτικές Very Happy
όσο για τα τεστάκια κάνε εσύ τις ζουζουνιές σου κι άστα να λένε αυτά Wink

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
evi27 έγραψε:
καλώς την Smile άντε καλή χώνεψη...εγώ έκανα ήδη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] μπας κ ξυπνήσω γιατί έχω μάθημα στις 7.30 Rolling Eyes

Εγώ καφεδάκι θα πιω αργότερα λέω να κάνω μπανάκι πρώτα και να πάω μετά να ξυπνήσω ....χμμμ.... τον ανδρούλη μου που κοιμάται τώρα!!!χιχιχι!!!

Μιας και ανέφερες τον καφέ... Εχω ακούσει ότι δεν κάνει να πίνουμε πολλούς... Αλλα πόσους και τί καφέ ακριβώς;;; Εγώ από το καλοκαίρι έχω κολλήσει και πίνω μόνο ελληνικο...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:
evi27 έγραψε:
καλώς την Smile άντε καλή χώνεψη...εγώ έκανα ήδη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] μπας κ ξυπνήσω γιατί έχω μάθημα στις 7.30 Rolling Eyes

Εγώ καφεδάκι θα πιω αργότερα λέω να κάνω μπανάκι πρώτα και να πάω μετά να ξυπνήσω ....χμμμ.... τον ανδρούλη μου που κοιμάται τώρα!!!χιχιχι!!!

Μιας και ανέφερες τον καφέ... Εχω ακούσει ότι δεν κάνει να πίνουμε πολλούς... Αλλα πόσους και τί καφέ ακριβώς;;; Εγώ από το καλοκαίρι έχω κολλήσει και πίνω μόνο ελληνικο...

το πρωί πίνω συνήθως φρέσκο γάλα με 1 κουταλίτσα νες και ζαχαρίτσα...το απόγευμα έναν καπουτσίνο αν είμαι σπίτι ή γαλλικο αν είμαι στο φροντιστήριο...δυστυχώς μου αρέσει πολύ ο καφές Embarassed

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ πάλι ρε κορίτσια καφέ πίνω 3 - 4 φορές το πολύ την εβδομάδα και μόνο πρωί, αν πινώ απο το μεσημέρι και μετά γίνομαι το βράδυ βρικόλακας.

Ευη νομίζω πως ο καφές καταστρέφει το ασβέστιο, καλύτερα να πίνεις το γάλα σου σκέτο.

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια σας χαιρετώ για την ώρα Smile πάω για δουλειά.. τα λέμε αργότερα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 - Σελίδα 21 417472 σε όλες!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:εγώ πάλι ρε κορίτσια καφέ πίνω 3 - 4 φορές το πολύ την εβδομάδα και μόνο πρωί, αν πινώ απο το μεσημέρι και μετά γίνομαι το βράδυ βρικόλακας.

Ευη νομίζω πως ο καφές καταστρέφει το ασβέστιο, καλύτερα να πίνεις το γάλα σου σκέτο.

ναι το ξέρω απλά δεν μ'αρέσει το σκέτο γάλα κ προκειμένου να πιω νες με νερό το κάνω με γάλα.... Rolling Eyes

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Λεμονάκι έγραψε:

Και ο ελληνικος;;;

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
evi27 έγραψε:κορίτσια σας χαιρετώ για την ώρα Smile πάω για δουλειά.. τα λέμε αργότερα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σε όλες!

Καλή δουλίτσα κούκλα!!! Τα λέμε αργότερα!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:

Και ο ελληνικος;;;
ναι και ο ελληνικός, γενικά ο καφές καταστρέφει το ασβέστιο του γάλατος.
Εντάξει αν τρως κασέρι, τυρί και γιαούρτι δεν τρέχει και τίποτα, το παίρνεις απο εκεί

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Λεμονάκι έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:

Και ο ελληνικος;;;
ναι και ο ελληνικός, γενικά ο καφές καταστρέφει το ασβέστιο του γάλατος.
Εντάξει αν τρως κασέρι, τυρί και γιαούρτι δεν τρέχει και τίποτα, το παίρνεις απο εκεί

Α!!! Ωραία ευτυχώς είμαι τυρου!!!χιχιχι!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εμένα μου αρέσει πολύ το τυρί όπως και το πρόβειο γιαούρτη.
Φεύγω και εγώ, θα πάμε μια μίνι βόλτα στην Ονειρούπολη

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια, καφε ειδαμε μια φορα και δεν ξαναειδαμε κοκκινο δεν ειδαμε καθολου.

Τρωω σαν pig συνεχεια και εχω νευριασει με τον εαυτο μου!!!!!!

Εγω εφτιαξα σημερα ομελετα στον φουρνο με θυμαρι γαλα κρεμμυδι και φετα!!!! και ευτυχως την τρωει και το Βιολεττακι που δεν μου τρωει το αυγο!!!!!

Εμενα μου αρεσει ο καφες αλλα πινω εναν το πρωι και οκ, τωρα που δεν καπνιζω κιολας στο σπιτι και κανω μονο στην δουλεια 3-4 τσιγαρα και αν οποτε ολα τα μετριαζω καπως.

Φανη, Ιφιγενεια εσεις πως πατε?

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Λεμονάκι έγραψε:και εμένα μου αρέσει πολύ το τυρί όπως και το πρόβειο γιαούρτη.
Φεύγω και εγώ, θα πάμε μια μίνι βόλτα στην Ονειρούπολη

Καλά να περάσετε Λεμονάκι!!!!!

Και εγω περιμένω πως και πως τη φετινή επίσκεψη στην Χριστουγεννιάτικη Δράμα!!!!!!

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
siren έγραψε:Κοριτσια, καφε ειδαμε μια φορα και δεν ξαναειδαμε κοκκινο δεν ειδαμε καθολου.

Εγω εφτιαξα σημερα ομελετα στον φουρνο με θυμαρι γαλα κρεμμυδι και φετα!!!! και ευτυχως την τρωει και το Βιολεττακι που δεν μου τρωει το αυγο!!!!!

Εμενα μου αρεσει ο καφες αλλα πινω εναν το πρωι και οκ, τωρα που δεν καπνιζω κιολας στο σπιτι και κανω μονο στην δουλεια 3-4 τσιγαρα και αν οποτε ολα τα μετριαζω καπως.

Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι ζουζουνα;;;;;

mariabel

mariabel
siren έγραψε:Κοριτσια, καφε ειδαμε μια φορα και δεν ξαναειδαμε κοκκινο δεν ειδαμε καθολου.

Very Happy Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 - Σελίδα 21 654316

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευαγγελιτσα μου στην 25η μερα του κυκλου μου ειμαι, γιατι?

FANH..

FANH..
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΙΔΕΣ ΣΙΡΕΝ ΜΟΥ?
ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΡΟΖ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 - Σελίδα 21 215994

ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ....ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!

ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΡΟΖ ΛΟΓΙΚΑ?
ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 - Σελίδα 21 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 - Σελίδα 21 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 - Σελίδα 21 875502

ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ?

ΕΣΕΝΑ ΣΙΡΕΝ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ?

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι βρε Φανη μου μακαρι να το πετυχατε με την μια φορα! Ισως επειδη δεν ηλπιζες για αυτο και να ηρθε το σπορακι!!!!
Μακαρι, μακαρι, μακαρι Φανη μου στο ευχομαι!!!!
Εγω ειχα σταθερο 27ημερες κυκλο και πριν την γεννα και μετα αλλα τους τελευταιες 5 μηνες κυμαινετε απο 24 εως 29(μια φορα) το πολυ.
Εσυ?
Ασε που εχω και 2 τεστ εγκυμοσυνης και ολο και τα σκεφτομαι, μου φαινεται οτι τσαμπα αρχιζω να ψιλοχαιρομαι.

FANH..

FANH..
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΣΑΜΠΑ???
ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!!!
Wink Wink Wink

ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΚΥΚΛΟ 28 ΜΕΡΕΣ...ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΓΙΝΕ 25-26 ΤΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ 27ΗΜΕΡΕΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 27η!

ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΡΟΖ...ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ.. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 - Σελίδα 21 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 - Σελίδα 21 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 - Σελίδα 21 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 - Σελίδα 21 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 - Σελίδα 21 328109

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ....(ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!!!!!!!) Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 - Σελίδα 21 536304

ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΑ.... Laughing Laughing Laughing

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Razz Razz Razz Razz ρε Φανη με εκανες και γελασα και με κοιταει και ο αντρας μου καλα καλα!!!!!!

Πριν με ειδε και ετρωγα ξανα και μου λεει αυριο που θα παω να παρω κρεμα απο το φαρμακειο για την μικρης μας μηπως να παρω κ κανενα τεστ εγκυμοσυνης? Razz Razz Razz Razz (δεν ξερει οτι εχω 2 στο σπιτι)

Τι να πω ρε κοριτσακι μου?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ? ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ SANTA ??? santa

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Ακούστε τι έπαθα μόλις τώρα να γελάσετε λίγο...

Πήγα να ξυπνήσω τον άνδρα μου με ζουζουνια..Καταλαβαίνετε.... Και πάνω στην πράξη... ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!!!!!!!!! Ελεος όμως!!!!

Χαχαχαχα!!!! Τι το θελα.... Εμεις συνεχίσαμε απτόητοι βέβαια... Και μόλις τελειώσαμε ο καλός μου σήκωσε το στρώμα και τα λοιπά και εγώ σκουπισα και σφουγγάρισα κάτω από το κρεβάτι... Με την ευκαιρία!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις