1 6 ΜΗΝΑΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ...................... Πεμ Οκτ 13, 2011 12:14 am
zwitsa
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια βοηθειααααα!!!!ειμαι στον εκτο μηνα της εγκυμοσυνης μου...εχω ενα αγορακι που μολις εκλεισε τον 1 χρονο..!!!ο μικρος ηταν πολυ ησυχος ολο κοιμοταν ποτε δεν με ξυπνουσε το βραδυ...οταν ηταν ξυπνιος ολο γελουσε..ολα τελεια μεχρι 7 μηνων που εγινε ο γαμος και η βαφτιση του...εκει επειδη εγω ετρεχα ολη μερα με δουλειεσ πανω κατω ερχοταν και κοσμος να βοηθησει τον τελευταιο μηνα που ηταν η γαμοβαφτιση....και ετσι το παιδι αλλαξε...απο το προγραμμα που τον ειχα...ηθελε ποιο πολυ κουβεντα εναν ανθρωπο να ασχολειτε μαζι του..και αγκαλιτσες...αλλα και παλι το μωρο μας δεν μας ενοχλει ειναι πολυ χαρουμενος προσχαρος παει με ολο το κοσμο...απλα εννεοιτε οτι θελει σημασια να του δινουν που ουτοσιαλος την εχει..!!!απο 5 μηνων τον εβγαλα απο το δωματιο μας δεν ειχε και κανενα προβλημα μια χαρα κοιμοτανε..!!!και ποτε δεν με ξυπνησε βραδυ..!!!!ομως μια μερα στον 7 μηνα....ξυπανει με μουγκρισμα...τετοιο κλαμα παναγιτσα μου θα μου μεινει αξεχαστο....τρεχω το σταυρωσα και ομως το μωρο δεν ηρεμουσε με τιποτα.....το τελευταιο γευμα ειναι 8 μινι το βραδυ μετα και 10 να κοιμηθει(σπανιες φορες γιατι 8μινι κοιμαται συνηθως)δεν θα θελει γαλα....λοιπον δεν ηξερα τι να κανω και ετσι τον εβαλα στο κρεβατι μας.....την αλλη μερα παλι τα ιδια....ηταν λιγες πλεος οι βραδιες που δεν ξυπνουσε τα μεσανυχτα......ετσι ειπα με τον αντρα μου ας τον ξαναφερουμε στο δωματιο μας να μαθει να κοιμαται παλι στο κρεβατι του............αλλα κια παλι λιγες οι βρα;διες που κοιμαται εκει...ολο εμας θελει στον υπνο του....μεχρι που μια μερα εμεινα ξυπνια να δω τι θα κανει καια νοιξε τα ματακια του να δει αν ειματε πλαι του και ξανακοιμηθηκε κατευθειαν............!!!τι να κανω........???δεν μπορω να τον αφησω στη κουνια του το χω προσπαθησει πολλες φορες αλλα αυτος εκει..κλαει παρα πολυ.....και τον ξαναβαζω μαζι μας γιατι μου ραγιζει την καρδια αμα τον δω με δακρυα.....τωρα ειμαι στον 6 μηνα περιμενω μια μπεμπυλα.....και τρεμω συνεχεια βεβαια ειναι καλος ολο χαιδευει την κοιλια μου δεν με κλωτσαει καθολου απλα θελω την απλα μου και εγω με την κοιλια δεν μπορω..........!!!!πειτε μου τι να κανωωωωωωωωωωωωωωω...........????????