101 Απ: Για να ξεχαστούμε λίγο... Πεμ Οκτ 13, 2011 12:24 pm
florentiab
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Αμάν πια με αυτόν τον Τζόνυ τον Ντεπ! Σιγά τον άντρα! Ο άντρας μου είναι καλύτερος! Και δε θέλω σχόλια, έτσι;
αντικειμενικά ή υποκειμενικά;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elena25 έγραψε:Αμάν πια με αυτόν τον Τζόνυ τον Ντεπ! Σιγά τον άντρα! Ο άντρας μου είναι καλύτερος! Και δε θέλω σχόλια, έτσι;
florentiab έγραψε:elena25 έγραψε:Αμάν πια με αυτόν τον Τζόνυ τον Ντεπ! Σιγά τον άντρα! Ο άντρας μου είναι καλύτερος! Και δε θέλω σχόλια, έτσι;
Αν εννοεις τον Eddie cahill, τον εβαλα σε ένα ποστ λιγο πιο πανω!bonheur έγραψε:Κορίτσια, σας αρέσει ο αστυνομικός που συμπρωταγωνιστεί με τεμέτερον τη Μελίνα στο CSI Νέα Υόρκη; (Είμαι λίγο μπουμπούνας και δεν μπορώ να βάλω φωτο)
elena25 έγραψε:florentiab έγραψε:elena25 έγραψε:Αμάν πια με αυτόν τον Τζόνυ τον Ντεπ! Σιγά τον άντρα! Ο άντρας μου είναι καλύτερος! Και δε θέλω σχόλια, έτσι;
Υπονοείς κάτι Φλώρα;;;;; Ε;;;; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Όχι, εννοώ τον Gary Sinise. Δεν είναι αντικειμενικά ωραίος, αλλά έχει τύπο.Nena έγραψε:Αν εννοεις τον Eddie cahill, τον εβαλα σε ένα ποστ λιγο πιο πανω!bonheur έγραψε:Κορίτσια, σας αρέσει ο αστυνομικός που συμπρωταγωνιστεί με τεμέτερον τη Μελίνα στο CSI Νέα Υόρκη; (Είμαι λίγο μπουμπούνας και δεν μπορώ να βάλω φωτο)
florentiab έγραψε:
αντικειμενικά ποιανής είναι ωραιότερος ο άνδρας της;;;;;; μη με τρελαίνετε βραδυάτικα!!!!!!
υποκειμενικά οκ, αλλά αντικειμένικά αποκλείεται!
εκτός αν αναμεσά μας κυκλοφορεί η Ζυγούλη και δεν το ξέρω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την katia19 στις Πεμ Οκτ 13, 2011 11:04 pm, 1 φορά
katia19 έγραψε:florentiab έγραψε:
αντικειμενικά ποιανής είναι ωραιότερος ο άνδρας της;;;;;; μη με τρελαίνετε βραδυάτικα!!!!!!
υποκειμενικά οκ, αλλά αντικειμένικά αποκλείεται!
εκτός αν αναμεσά μας κυκλοφορεί η Ζυγούλη και δεν το ξέρω
Εχμ! Δεν ξέρω....πρέπει να τους δούμε όλους από κοντά για να αποφασίσουμε.
Προς το παρών, προτείνω να μείνουμε στον Jason.....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Άμα η φύση έχει κέφια.....
siren έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΜΟΝΟ 5!!!! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
1.ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ...
2.ΑΙΒΑΖΗΣ
3.ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΕΒΟΟΚ
4.JERALD BADLER
5.MATHEW MAKONACHY
6.ARMANA SANTE
7.ANTONIA BANDERAS
8.VIN DIESEL
9.BRAND PITT
10.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ BRAND PITT ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΚΤΩΡΑ
ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ... Α! ΚΑΙ ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΖΟΝΥ ΝΤΕΠ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???? ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Η ΣΑΜΙΑΜΙΔΙ?
siren έγραψε:
Σαμιαμίδι......!!!!!
Ε ....o Jason είναι ο νέος κόναν ο βάρβαρος..... Και να φανταστείς πως δεν βλέπω περιπέτειες..... ΌΧΙ πείτε μου, ότι είναι άσχημος.....μόνο πείτε το μου.
siren έγραψε:10.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ BRAND PITT ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΚΤΩΡΑ
Πω πω, δίκιο έχεις, κούκλος ήταν αυτός! Eric Bana τονε λένε!
ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ... Α! ΚΑΙ ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΖΟΝΥ ΝΤΕΠ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???? ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Η ΣΑΜΙΑΜΙΔΙ?
συμφωνω.αμαν με αυτον τον γιαννακη τον ντεπ.elena25 έγραψε:Αμάν πια με αυτόν τον Τζόνυ τον Ντεπ! Σιγά τον άντρα! Ο άντρας μου είναι καλύτερος! Και δε θέλω σχόλια, έτσι;
elena25 έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κάποτε ήταν και αυτό το αγόρι στη λίστα μου!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την katia19 στις Πεμ Οκτ 13, 2011 1:10 pm, 1 φορά
lidiaki έγραψε:etoile! έγραψε:grammatiki έγραψε:ειστε ολες ανωμαλες ο πιο ωραιος αντρας για φαντασιωση ειναι ο γιωργακης ο παπανδρεου .ειδικα οταν κανει δηλωσεις φαντασιωνομαι σκηνικα απειρου καλλους.
Σε τριο με Βενιζελο και Παγκαλο;;;;
Εγραψες...
elena25 έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κάποτε ήταν και αυτό το αγόρι στη λίστα μου!
siren έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΛΥΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την siren στις Πεμ Οκτ 13, 2011 1:22 pm, 1 φορά
katia19 έγραψε:
Γενικά με τους άντρες με τα μακριά μαλλιά έχω ένα θέμα....
elena25 έγραψε:katia19 έγραψε:
Γενικά με τους άντρες με τα μακριά μαλλιά έχω ένα θέμα....
Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς! Κι εγώ το έχω αυτό το θεματάκι! Και ο άντρας μου είχε χρόνια μακριά μαλλιά και ήταν απίστευτα σέξυ! Όχι ότι τώρα δεν είναι, απλά τότε ήταν αλλιώς σέξυ, σου έβγαζε αυτό το I am a bad boy ενώ τώρα είναι σέξυ με έναν πιο σοβαρό τρόπο!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης