976 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #8 Δευ Οκτ 24, 2011 5:58 am
pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Μια χαρά τα νέα και των 2 δηλαδή
Καλά ΤΟΣΕΣ ώρες νηστική? θα πέσεις κάτω !!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Αυτό λέω και γω ότι είναι πάρα πολλές οι ώρες και ένας Θεός ξέρει πότε θα ξαναφάω μετά!!!pumpkin έγραψε:Μια χαρά τα νέα και των 2 δηλαδή
Thank u!!!Τουλάχιστον θα μαστε και οι δυο μαζί οπότε θα μαθαίνετε νέα και για τις 2 ταυτόχροναCarrie έγραψε:
Καταρίνα με το καλό και εσύ λοιπόν!!Άλλα δύο γεννητούρια αυτή τη βδομάδα ε?
Φανταστικό το μαξιλάρι!!!χαμομηλακι έγραψε:Βρηκαμε και εμεις πιθανοτατα νονα!Η κολλητη μου φιλη εθεσε σοβαρη υποψηφιοτητα και εκτος (δυσαρεστου) απροοπτου θα γινει η νονουλα της Μυρτους μας!Χτες μας εφερε κιολας αυτο μαξιλαρακι-διακοσμητικο για το δωματιο της μπουμπουκας.Δεν ειναι υπεροχο?
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/155/29890310150340439691643.jpg/
Νομίζω έχει μια κοπέλα συγνωμη αλλά δεν θυμαμαι όνομα το κινητό της ΣτέλλαςCarrie έγραψε:Χαμομηλάκι είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!
Καταρίνα και της Στέλλας πως θα τα μαθαίνουμε όταν θα μπεις και εσύ??
katarina έγραψε:Νομίζω έχει μια κοπέλα συγνωμη αλλά δεν θυμαμαι όνομα το κινητό της ΣτέλλαςCarrie έγραψε:Χαμομηλάκι είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!
Carrie έγραψε:katarina έγραψε:Νομίζω έχει μια κοπέλα συγνωμη αλλά δεν θυμαμαι όνομα το κινητό της ΣτέλλαςCarrie έγραψε:Χαμομηλάκι είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!
Το έχω και εγώ αλλά δεν την βρήκα το πρωί που την πήρα!
ΧΑ ΧΑ αμα δεν βαριέσαι κοπέλα μου σε ευχαριστούμε πολύkatarina έγραψε:Carrie έγραψε:[color=blue]
Το έχω και εγώ αλλά δεν την βρήκα το πρωί που την πήρα!
εγω εχω το κινητο της στελλας...οποτε θα μαθαινω απο την στελλα κ τα δικα σου νεα κ θα ενημερωνο!!!Ωραια βρηκα δουλεια !!! ''
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης