Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
650 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 650 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Δευ Οκτ 17, 2011 10:10 pm

new2eenmommy

new2eenmommy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σαλονίκη εδώ, Νεαπολη..
όταν σηκωθήκαμε πρωί πρωί σήμερα, τί να τον κάνω τον μικρό που άμα θέλει να σηκωθεί ΠΡΕΠΕΙ να σηκωθεί, δεν έχει και τίποτα η τιβί σήμερα! είχε 19 βαθμούς μέσα στο σπίτι !!!
εβαλα αιρκοντίσιον γιατί δεεν παλεύεται !
ΕΞΩ έχει 8 βαθμούς μπρρρρρ

27πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 12:17 am

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα,
σήμερα έχει ήλιο με δόντια και μέσα στο σπίτι ακόμα ποιο κρύο Mad
είπα να αερίσω και λίγο...
έχω ανάψει το αρκουδίσιον
μπας και ζεστάνει το κοκαλάκι λίγο

28πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 12:34 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΛΕΥΚΑΔΑ...ΗΛΙΟ ΜΕ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΚΡΥΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ..ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ HELLOKITTY ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ..

29πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 12:38 am

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδω κανει φοβερο τοσο οστε να με πιασει μπουκομα,βηχας κ.λπ κλπ Sad

30πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 12:50 am

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χθές όλη μέρα είχε 12 βαθμούς!! Σήμερα το πρωί στις 8:30 το αυτοκίνητο έδειχνε 10!!! Τώρα όμως έχει βγάλει ήλιο και πιστεύω πώς θα ζεστάνει λίγακι ο καιρός Smile όχι τίποτα άλλο αλλά ακόμη δεν έχω βρει χρόνο να φτιάξω τις ντουλάπες.. Rolling Eyes

31πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 1:01 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
tsipita!! έγραψε:Χθές όλη μέρα είχε 12 βαθμούς!! Σήμερα το πρωί στις 8:30 το αυτοκίνητο έδειχνε 10!!! Τώρα όμως έχει βγάλει ήλιο και πιστεύω πώς θα ζεστάνει λίγακι ο καιρός Smile όχι τίποτα άλλο αλλά ακόμη δεν έχω βρει χρόνο να φτιάξω τις ντουλάπες.. Rolling Eyes

ΟΥΦ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ Κ ΤΑ ΧΑΛΙΑ!!ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ!!! πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 534787 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 534787

32πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 1:08 am

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
tsipita!! έγραψε:Χθές όλη μέρα είχε 12 βαθμούς!! Σήμερα το πρωί στις 8:30 το αυτοκίνητο έδειχνε 10!!! Τώρα όμως έχει βγάλει ήλιο και πιστεύω πώς θα ζεστάνει λίγακι ο καιρός Smile όχι τίποτα άλλο αλλά ακόμη δεν έχω βρει χρόνο να φτιάξω τις ντουλάπες.. Rolling Eyes

ΟΥΦ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ Κ ΤΑ ΧΑΛΙΑ!!ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ!!! πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 534787 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 534787
Ευχαριστώ!! Χαλιά δε στρώνω ακόμη γιατί θα γίνουν μαύρα μέχρι τις γιορτές ! Τις ντουλάπες ελπίζω να τις καταφέρω μέχρι τέλος της εβδομάδας..

33πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 1:25 am

CHRISLA2216

CHRISLA2216
το πρωι που φυγαμε για το σχολειο ειχε μολις 5 βαθμους.... Shocked Shocked απο τωρα??? τωρα λιγακι ανεβηκε, αλλα εβγαλε κ ηλιο, αλλα εχει κρυοοοοο!!!!

εγω εχω στρωσει χαλια, εδω κι εναν μηνα αφου τα μικρα δεν βαζουν παντοφλες οσο κι αν φωναζω.. τα χειμωνιατικα ρουχα βγηκαν εδω και μερες, οπως και τα παπλωματα!!
επιτελους και λιγο κρυο, καλο κανει!!

34πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 1:40 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
CHRISLA2216 έγραψε:το πρωι που φυγαμε για το σχολειο ειχε μολις 5 βαθμους.... Shocked Shocked απο τωρα??? τωρα λιγακι ανεβηκε, αλλα εβγαλε κ ηλιο, αλλα εχει κρυοοοοο!!!!

εγω εχω στρωσει χαλια, εδω κι εναν μηνα αφου τα μικρα δεν βαζουν παντοφλες οσο κι αν φωναζω.. τα χειμωνιατικα ρουχα βγηκαν εδω και μερες, οπως και τα παπλωματα!!
επιτελους και λιγο κρυο, καλο κανει!!
ΤΣΙΤΩΝΕΙ Κ ΤΟ ΔΕΡΜΑ!!ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΒΓΑΛΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ..

35πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 1:46 am

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σημερα παντως εδω στην Νεα Σμυρνη (Αθηνα) εχει καταπληκτικο καιρο....!!!!

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

36πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 2:22 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
erwtoulis έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Tωρα που βραδιασε η αληθεια κανει κρυο.Αλλα εξακολουθω ναχω τις μπαλκονοπορτες ανοιχτες αλλα τα στορια κατεβασμενα κ λιγο ανοιχτα κατω.Δν μπορω με πιανει υστερια αμα ειναι παντου κλειστα λες κ δν μπαινει αερας.
Χαλια ακομα δν εστρωσα γτ ερχονται τα γενθλια της μικρης κι θα γινεται χαμος κ δν θελω να μου τα λερωσουν.Οχι τπτ δν μπορω κι να τα πλυνω μονη μου.Οποτε ενα μηνα θα περιμενουμε κ σκεφτηκα να περασει κ ο Νοεμβριος κι μολις μπει ο Δεκεμβριος να στρωσω κ να στολισω κιολας.

manoulitsa giati den les oti eisai apo tin fusi sou zestasiara? Very Happy Koritsia to spiti tis einai borios polos apo to kruo. Ola tentaaaaaaaaaaaaa. To diko mou eeinai fournos, isimerinos Laughing kriouliara blepete . Skeftomai apo aurio na ksekiniso na bazo k thermansi.
Tora me tis ormones sou skeftomai ti tha ginete to xeimona ? tha sinexiseis na ta exeis ola tenta? Tha nomizo oti pigeno episkepsi se iglou. Oxi tipota, den tha mporo na eimai k ksipoliti otan paizoume xartia sto spiti sou , kai tha xanoumeeeeeeeee πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 654316

Καλα εεε ελυσα!!!!
Δν λες ομως οτι ταχεις ολα κλειστα κι καλοκαιριατικα!!!!!
Αμα βαλεις θερμανση καηκαμε,θα φερω τον ανεμιστηρα μαζι μου αλλιως θα πεθανω.
Οσο για το σπιτι μου,εεεεεε υπαρχουν κοπελιαααα κ καλτσες με διαχωριστικα δαχτυλακιααααα ιφ γιου νοου γουατ αι μιν....Μην ανησυχεις δν θα χανουμε!!!!!Α κι θα σου παρω αυτες τις κουβερτες που δινει στο τηλεμαρκετινγκ που την φορας πανω σου τη κουβερτα σαν μπουφαν! πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 328109 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 328109 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 328109 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 328109 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 328109 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 328109 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 328109 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 328109 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 328109 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 328109 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 328109 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 328109 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 215994 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 215994 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 215994 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 215994 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 215994 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 215994 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 215994 πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 215994

37πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 2:54 am

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελικά δεν είμαι η μόνη που ασχολίτε με καλοκαιρινά-χειμωνιάτικα ρούχα Embarassed
χαλιά δεν θα στρώσω γιατί θα κάνουμε μετακόμιση οπότε θα τα βάλω στο άλλο σπίτι όταν πάμε με το καλό

38πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 3:28 am

RANIAASIKIDOY

RANIAASIKIDOY
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΑΝΑΒΩ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΗΚΟ.ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ! ΑΧ ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΤΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ..ΑΧ ΕΝΑ ΤΖΑΚΙ ΡΕ ΓΜΤ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ! ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΚΡΑ!!!

39πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 3:32 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
RANIAASIKIDOY έγραψε:ΕΓΩ ΑΝΑΒΩ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΗΚΟ.ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ! ΑΧ ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΤΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ..ΑΧ ΕΝΑ ΤΖΑΚΙ ΡΕ ΓΜΤ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ! ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΚΡΑ!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΓΩ!ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΕΧΩ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ..

40πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 3:34 am

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
RANIAASIKIDOY έγραψε:ΕΓΩ ΑΝΑΒΩ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΗΚΟ.ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ! ΑΧ ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΤΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ..ΑΧ ΕΝΑ ΤΖΑΚΙ ΡΕ ΓΜΤ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ! ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΚΡΑ!!!
συνεχώς ακούω απο ένοικους πολυκατοικίας οτι δεν θέλουν να λειτουργήσει ο καυστήρας...
τα πράγματα είναι δύσκολα, εμείς ένας λόγος που φεύγουμε είναι και αυτός.
μόνο με πολύ οικονομία αλλά πόσο ακόμα ;

41πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 3:59 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
συνεχώς ακούω απο ένοικους πολυκατοικίας οτι δεν θέλουν να λειτουργήσει ο καυστήρας...
τα πράγματα είναι δύσκολα, εμείς ένας λόγος που φεύγουμε είναι και αυτός.
μόνο με πολύ οικονομία αλλά πόσο ακόμα ;

Kι αντε λες το κρυο το αντιμετωπιζεις κουτσα στραβα με 50 κουβερτες,αλλα τις υπολοιπες δυσκολιες πως??Μακαρι το προβλημα μας να ηταν το κρυο μονο.
Εγω εχω αρκουδισιον κ το σπιτι ειδικα τα πρωινα το ανοιγω ολο το πρωι να αεριστει κ το βραδυ ανοιγω λιγο το αρκουδισιον να ζεστανει ο χωρος κι μολις ζεστανει τ σβηνω κ εχω κουβερτες στους καναπεδες.Γενικως μας αρεσει νσ νιωθουμε λιγακι,(λιγακι μονο) το κρυο κ να χουχουλιαζουμε στο καναπε.Αυτο το να σκας μες το σπιτι με τερμα τη θερμανση κι νασαι με το κοντομανικο δν μαρεσει καθολου.Προτιμω να το νιωθω λιγουλακι.

42πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 4:53 am

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδω αλεξανδρουπολη.χθες και σημερα το πρωι ειχε ψοφοκρυο.στα βουνα χιονισε και μου ειπαν οτι το πρωι ειχε 3 βαθμους.τωρα εχει βγαλει ηλιο και μαλακωσε λιγουλακι το κρυο.καλοριφερ δεν αναβουμε γιατι λειπει ο διαχειριστης μας και χθες που πηρα τηλ μου ειπε οτι θα ρθουν τελος του μηνα,θα πουντιασουμε.τα πηρα κιολας,πως θα κανω τα παιδια μπανιο με το κρυο?εχω κλιματιστικο αλλα δε ζεσταινει ολο το σπιτι.

43πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 5:00 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδω θεσσαλονικη!εχουμε 8 βαθμους και ηλιο καργα!που και να μην ειχαμε!ολη μερα καιει το τζακι και ειναι ζεστο το σαλονι,το πρωι ξυπναω λιγο νωριτερα να αναψω τον αρκουδο για να ζαστανει να μη τα ντυνω μεσα στο κρυο τα μικρουλια!κατα τα αλλα το βραδυ υπνοσακο και κουβερτα τα μικρα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.αυριο μεθαυριο θα αναψουμε κιολας!

44πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 5:25 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:εδω θεσσαλονικη!εχουμε 8 βαθμους και ηλιο καργα!που και να μην ειχαμε!ολη μερα καιει το τζακι και ειναι ζεστο το σαλονι,το πρωι ξυπναω λιγο νωριτερα να αναψω τον αρκουδο για να ζαστανει να μη τα ντυνω μεσα στο κρυο τα μικρουλια!κατα τα αλλα το βραδυ υπνοσακο και κουβερτα τα μικρα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.αυριο μεθαυριο θα αναψουμε κιολας!

Ασχετη ολιγον τι με το θεμα και συγγνωμη κι ολας...Εχω κι εγω τζακι,υπαρχει περιπτωση ο μικρος να παει κατα κει?

45πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 5:30 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
Ευάκι έγραψε:εδω θεσσαλονικη!εχουμε 8 βαθμους και ηλιο καργα!που και να μην ειχαμε!ολη μερα καιει το τζακι και ειναι ζεστο το σαλονι,το πρωι ξυπναω λιγο νωριτερα να αναψω τον αρκουδο για να ζαστανει να μη τα ντυνω μεσα στο κρυο τα μικρουλια!κατα τα αλλα το βραδυ υπνοσακο και κουβερτα τα μικρα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.αυριο μεθαυριο θα αναψουμε κιολας!

Ασχετη ολιγον τι με το θεμα και συγγνωμη κι ολας...Εχω κι εγω τζακι,υπαρχει περιπτωση ο μικρος να παει κατα κει?

οτι θα παει ειναι το μονο σιγουρο.θα τον πας εσυ την πρωτη φορα,θα του βαλεις το χερακι του κοντα στο τζαμι,ισα να νιωσει την ενοχληση απο το καψιμο θα του πεις ΚΑΙΕΙ και θα τον αφησεις.θα εχεις το νου σου τις επομενες μερες και ολα καλα θα πανε!δεν ειναι χαζο το μωρο!κοτζαμ μοικανακι!!!!!!!!!!! I love you

46πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 5:35 am

Σούλα

Σούλα
Ευάκι έγραψε:
tatijana έγραψε:

οτι θα παει ειναι το μονο σιγουρο.θα τον πας εσυ την πρωτη φορα,θα του βαλεις το χερακι του κοντα στο τζαμι,ισα να νιωσει την ενοχληση απο το καψιμο θα του πεις ΚΑΙΕΙ και θα τον αφησεις.θα εχεις το νου σου τις επομενες μερες και ολα καλα θα πανε!δεν ειναι χαζο το μωρο!κοτζαμ μοικανακι!!!!!!!!!!! I love you

Γειά σας κορίτσια!!
κι εγώ καίω το τζάκι από το Σάββατο,ο δικός που είναι σε γενικές γραμμές άτακτος κατά έναν περίεργο λόγο δεν πάει κοντά,το κοιτάει από απόσταση 1 μέτρου και αυτό είναι όλο!!άσε που όσο πλησιάζει γκρινιάζει γιατί καίγεται η φατσούλα του!!! Very Happy

47πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 5:47 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και μια τελευταια ερωτηση....Πως θα σε ακουσει το μωρο στο "οχι" ή στο "μη"???Εγω του το λεω και με κοιταει και χαμογελαει και συνεχιζει ακαθεκτος...Και ο τονος της φωνης μου ειναι εντονος ετσι???

Σορυ και παλι που λεω αρλουμπες εδω σε ασχετο θεμα..

48πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 5:52 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κρυο βρε κοριτσια η θεσσαλονικη??..εχω τρελαθει!!..ασε που εχει και υγρασια λογω θαλλασας και δεν στεγνωνουν τα ρουχα με τιποτα!!..ευτυχως που εχω στεγνωτηριο αλλιως ...

τατιανα ειναι μικρος ακομη...τι οχι και μη να του πεις..?..το λες μεν αλλα μην περιμενεις πως θα πιασει με τη μια να μην το ξανακανει...σε κανα δυο χρονακι ισως και να αρχισει να ακουει για λιγο...μεχρι να φτασει 4-5 και να αρχισει παλι να κανει τα δικα του...χαχ

49πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 5:55 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:τι κρυο βρε κοριτσια η θεσσαλονικη??..εχω τρελαθει!!..ασε που εχει και υγρασια λογω θαλλασας και δεν στεγνωνουν τα ρουχα με τιποτα!!..ευτυχως που εχω στεγνωτηριο αλλιως ...

τατιανα ειναι μικρος ακομη...τι οχι και μη να του πεις..?..το λες μεν αλλα μην περιμενεις πως θα πιασει με τη μια να μην το ξανακανει...σε κανα δυο χρονακι ισως και να αρχισει να ακουει για λιγο...μεχρι να φτασει 4-5 και να αρχισει παλι να κανει τα δικα του...χαχ

Α,σουπερ.Καλη μας αρχη δλδ.....Χαχαχ..

Εγω συνηθισα την υγρασια....οσο για το μαλλι γιαυτο το εκοψα κοντο γιατι παλια το ειχα κοντο καρε με αφελειες αλλα δεν καθοταν με την τοση υγρασια μιας και ειναι σπαστα και τα εκοψα...Οσο για το κρυο,τολμω να πω οτι πιο σκατοκρυο εχει κατω στην Αθηνα εδω στην Θεσσαλονικη ειναι πιο "ομορφο" το κρυο..

50πόσο κρύο κάνει εκεί ;  - Σελίδα 2 Empty Απ: πόσο κρύο κάνει εκεί ; Τρι Οκτ 18, 2011 5:56 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:τι κρυο βρε κοριτσια η θεσσαλονικη??..εχω τρελαθει!!..ασε που εχει και υγρασια λογω θαλλασας και δεν στεγνωνουν τα ρουχα με τιποτα!!..ευτυχως που εχω στεγνωτηριο αλλιως ...

ε μα εχεις και στεγνωτηριο γκρινιαζεις κιολας!εσυ κιολας που ηρθες απο νησι επρεπε να ξερεις τι εστι υγρασια!!!
υγ εγω χθες απλωσα το πρωι ηταν στεγνω και απλωσα το επομενο! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις