Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
760 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 760 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σούλα έγραψε:Καληνύχτα κουρτσούδια!!!

Καληνύχτα,Σούλα!!!!!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Κοπελιές,εσείς που έχετε αρτοπαρασκευαστή,μήπως έχετε καμιά καλή συνταγή για να βγαίνει το ψωμάκι τραγανούλι????Ή δεν παίζει καθόλου αυτό?????

Με το λάδι γίνεται λίγο πιο τραγανό, αλλά το καλύτερο είναι να το βγάλεις αμέσως και να το αφήσεις να κρυώσει πάνω σε μια σχάρα (εγώ το βάζω πάνω στην χαρτοπετσετοθήκη) όλο το βράδυ.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:
αλικακι έγραψε:Κοπελιές,εσείς που έχετε αρτοπαρασκευαστή,μήπως έχετε καμιά καλή συνταγή για να βγαίνει το ψωμάκι τραγανούλι????Ή δεν παίζει καθόλου αυτό?????

Με το λάδι γίνεται λίγο πιο τραγανό, αλλά το καλύτερο είναι να το βγάλεις αμέσως και να το αφήσεις να κρυώσει πάνω σε μια σχάρα (εγώ το βάζω πάνω στην χαρτοπετσετοθήκη) όλο το βράδυ.

Σ'ευχαριστώ!!!Δηλαδή πόσο λαδάκι βάζεις?
Αμέσως δεν γίνεται να το βγάλω γιατί δεν βγαίνει...
Για την σχάρα το έχω ακούσει αλλά δεν το έχω κάνει!!!Λες να γίνει πιο τραγανό έτσι???Γιατί εμένα μου βγαίνει μαλακό.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
desT έγραψε:

Για την σχάρα το έχω ακούσει αλλά δεν το έχω κάνει!!!Λες να γίνει πιο τραγανό έτσι???Γιατί εμένα μου βγαίνει μαλακό.

Αλίκη μες στην ζύμη το βάζω. Μία κουταλιά της σούπας περίπου για 1/2 κιλό αλεύρι.
Μην περιμένεις να είναι τραγανό και μετά από μερες. Μόνο την πρώτη θα είναι. Υπάρχει και ειδικό κουμπί για να κάνεις την κόρα πιο τραγανή. Χρησιμοποίησε εκείνο.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenalamprini έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:η κορη η μεγαλη πηρε ποιημα για την 28η οκτωβριου.εχει 2 στροφες και εμαθε κιολας την 1η.το κοριτσακι θα πει το πρωτο της ποιημα κα εγω θα την καμαρωνω.
η μικρη μου εχει μυξουλες παλι πριν καμια ωρα ανεβασε και πυρετο 38.αντε να δουμε τι βραδυ θα περασουμε παλι. Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 18 534787

Περαστικά στη μικρή σου!!!!Εσένα το έμαθε η δικιά μου δεν θέλει λεει "θα έρθεις να το πεις εσυ μαμά" Shocked Shocked
χαχαχαχαχαχα

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στην υγεια σας κοπελιες μου....
εδα που εκοιμηθηκε η μικρη μου εβαλα μια ρακι να πιω να χαλαρωσω[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
κ επειδη δεν εχω τιποτα αλμυρο την πινω με κεικ βανιλλια κ σιροπι σοκολατας απο πανω[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
τελειοςςςςς συνδυασμος Laughing Laughing
κ μη χειροτερα cyclops

https://www.youtube.com/cretanvenus

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πού είστε βρε κορίτσια; Χαθήκατε απόψε!

Στην υγειά σου Κρητικοπούλα! Σε κοντράρω με πιο βαρύ ποτό! Sprite εδώ! Και το συνοδεύω με cupcake φράουλα! Σωστή;

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elena25 έγραψε:Πού είστε βρε κορίτσια; Χαθήκατε απόψε!

Στην υγειά σου Κρητικοπούλα! Σε κοντράρω με πιο βαρύ ποτό! Sprite εδώ! Και το συνοδεύω με cupcake φράουλα! Σωστή;

μια χαρα ελενα!
εσενα ταιριαζει καλυτερα το cupcake με το sprite μα κ γω ομως δεν μασω...
ρακι με κεικ Laughing
οτι βαλεις παει που λεμε κ μεις οι κρητικοι..
εβιβα σκιάς! Very Happy

https://www.youtube.com/cretanvenus

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!!!!!
Σωσώ με το καλο να γεννησεις σημερα!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!
πω,πω, ακομα νυσταζωωωω!!!
ξυπναγε την νυχτα η μικρη συνεχεια. μαλλον τα δοντια φταινε. λεω εγω τωρα. αντε να δουμε ποτε θαρθει η αγια μερα που θα σταματησει να ξυπναει!!! ταχω φτυσει η γυναικα!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
elenalamprini έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:η κορη η μεγαλη πηρε ποιημα για την 28η οκτωβριου.εχει 2 στροφες και εμαθε κιολας την 1η.το κοριτσακι θα πει το πρωτο της ποιημα κα εγω θα την καμαρωνω.
η μικρη μου εχει μυξουλες παλι πριν καμια ωρα ανεβασε και πυρετο 38.αντε να δουμε τι βραδυ θα περασουμε παλι. Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 18 534787

Περαστικά στη μικρή σου!!!!Εσένα το έμαθε η δικιά μου δεν θέλει λεει "θα έρθεις να το πεις εσυ μαμά" Shocked Shocked
χαχαχαχαχαχα

Εμάς κάθε φορά μας δίνανε ποιήμα και προλάβαιναν και το μάθαιναν στον παιδικό στις πρόβες. Όχι μόνο τα δικά τους αλλά και των συμμαθητών τους.
Μόνο πέρισυ δε θα ξεχάσω στο νηπιαγωγείο που ηταν η πρώτη χρονιά που είχε ποιήμα με 4 στροφές η Ειρήνη και το μάθαμε μαζί στο σπιτι από την πρώτη μέρα. Σφουγγάρια είναι τα παιδιά αλλά εγώ κόρδωνα σα παγώνι. Χαζομαμά ε;

cretanvenus έγραψε:στην υγεια σας κοπελιες μου....
εδα που εκοιμηθηκε η μικρη μου εβαλα μια ρακι να πιω να χαλαρωσω[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
κ επειδη δεν εχω τιποτα αλμυρο την πινω με κεικ βανιλλια κ σιροπι σοκολατας απο πανω[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
τελειοςςςςς συνδυασμος Laughing Laughing
κ μη χειροτερα cyclops

Κάτι τέτοια κάνω και εγώ πολλές φορές μόλις κοιμηθούν τα παιδιά αλλά συνήθως με κονιάκ (τον Χειμώνα, τσίπουρο το Καλοκαίρι) και το φχαριστιέμαι πάάάάάάάρα πολύ.
Να ζήσεις κρητικιά με τη ρακή!

trilly έγραψε:καλημερα κοριτσια!
πω,πω, ακομα νυσταζωωωω!!!
ξυπναγε την νυχτα η μικρη συνεχεια. μαλλον τα δοντια φταινε. λεω εγω τωρα. αντε να δουμε ποτε θαρθει η αγια μερα που θα σταματησει να ξυπναει!!! ταχω φτυσει η γυναικα!

Να κάτι τέτοια ακούω και τίθεται σε αμφισβήτηση ο πόθος μου για ένα τρίτο.
Εδώ αισθάνομαι κουρασμένη όλη τη μέρα με τα δύο, που να έχω και ένα μωρό ακόμη!
Ξεπαίδιασα λέω, να αρχίσω πάλι τα ίδια; Ε;

Σκέφτομαι να πω και μια...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΩ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.
ΕΙΣΑΙ ΟΚ ΚΛΕΙΩ?????? Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:
αλικακι έγραψε:
desT έγραψε:

Αλίκη μες στην ζύμη το βάζω. Μία κουταλιά της σούπας περίπου για 1/2 κιλό αλεύρι.
Μην περιμένεις να είναι τραγανό και μετά από μερες. Μόνο την πρώτη θα είναι. Υπάρχει και ειδικό κουμπί για να κάνεις την κόρα πιο τραγανή. Χρησιμοποίησε εκείνο.

Σ'ευχαριστώ πολύ!!Θα το δοκιμάσω.Δεν με νοιάζει να είναι τραγανό όλες τις μέρες και το ψωμί από το φούρνο την πρώτη μέρα είναι.. αλλά του άντρα μου δεν του αρέσει καθόλου και σταμάτησα να φτιάχνω,γι'αυτό τον λόγο.
Ο δικός μου δεν ξέρω αν έχει τέτοιο κουμπί,πως είναι για να καταλάβω???

Καλημερούδια σε όλες!!!!!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα μανες! Very Happy
εχουμε γενητουρια σημερα ε? Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 18 544943

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια.το μικρο μου κοιμαται ακομα και ετσι βρηκα λιγη ωρα να και εγω μια φορα νωρις την καλημερα μου.χθες ευτυχως κοιμηθηκε καλα.νυσταζω βρε κοριτσια,ατιμο πρωινο ξυπνημα.ποτε θα ρθουν τα χριστουγγενα να κοιμπμαστε λιγο παραπανω.

stefanakos

stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα σας σήμερα έχω ευχαριστες δουλειες να κάνω θα φυγουμε τριημερο για τον βολο οικογενειακως, ειπα στον άντρα μου να πάμε και λιγο στο πήλιο αφού θα παμε στον βολο .εχω πακεταρισμα.....

http://hawk-girl.blogspot.com/

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefanakos έγραψε:καλημερα σας σήμερα έχω ευχαριστες δουλειες να κάνω θα φυγουμε τριημερο για τον βολο οικογενειακως, ειπα στον άντρα μου να πάμε και λιγο στο πήλιο αφού θα παμε στον βολο .εχω πακεταρισμα.....

Καλά να περάσετε Νίνα!
Τι ωραία... τώρα μόνο εγώ ζηλεύω;

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοπελιες!!!!!!!!!!!!

http://www.worldjamboree.gr

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefanakos έγραψε:καλημερα σας σήμερα έχω ευχαριστες δουλειες να κάνω θα φυγουμε τριημερο για τον βολο οικογενειακως, ειπα στον άντρα μου να πάμε και λιγο στο πήλιο αφού θα παμε στον βολο .εχω πακεταρισμα.....

Αχ,τυχερή!!!!Καλά να περάσετε!!!Και μεις είχαμε κανονίσει για το επόμενο ΠΣΚ,αλλά θα δούμε αν θα πάμε,λόγω οικονομικών...
Δέσποινα,κι εγώ ζηλεύω!!!!!!!!

Γεωργία,φτιάξε δυνατό καφέ και κάτσε στην παρέα μας!!!!!

Εμένα μόλις ξύπνησε...νωρίς νωρίς σήμερα,οπότε σας καλημερίζω και σας χαιρετώ!!!!!!

stefanakos

stefanakos
desT έγραψε:

Καλά να περάσετε Νίνα!
ενταξει μωρε δεν το ειπα για να ζηλεψετε, ηθελα ν αμοιραστω την χαρα μου. βασικα εχει πλακα πως θα πάμε γιατι η ανιψια μου μενει στον βολο σπουδαζει ειναι πρωτοετης και ελεγα να παμε καποια φορα γιατι είναι μοναχουλα της , του ετυχε του αντρα μου δουλεια στο ικα του βολου για την παρασκευη οποτε θα παμε και εμεις για να μεινουμε εκει τριημερο χιχιχιχιχ αντε φιλιακια

http://hawk-girl.blogspot.com/

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:

Καλά να περάσετε Νίνα!

καλημέρα!
όχι ζηλεύω κι εγώ

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
desT έγραψε:

Καλά να περάσετε Νίνα!

καλημέρα!
όχι ζηλεύω κι εγώ

κι εγω...αλλα καλα να περασετε θα ευχηθω!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα
Στο θεμα με τον ιο του φορουμ, μου το βγαζει κι εμενα και μαλιστα δεν με αφηνει να μπω στο συγκεκριμένο θεμα!
Γραφει ότι "...περιλαμβανει περιεχομενο απο το pregnancy-layouts.com το οποίο εχει διαππιστωθει ότι διανέμει κακόβουλο λογισμικο..."
Σας βγαζει το ιδιο σε άλλα θέματα? Προς το παρον μονο σε αυτο το ειδα..

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω τι να πω που απο το νησι μπορω να φυγω μονο αεροπορικως η ακτοπλοικως κι μεχρι να γεννησω κ βαλε δν μπορω να παω πουθενα?????? Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 18 679259 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 18 679259 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 18 679259

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια!!!
Κι εμείς μπορεί να πάμε σ/κ στο χωριό!!!!Αν δεν δουλεύει τελικά ο άντρας μου την Κυριακή για μία ακόμα φορά.Έχω να πάω στα πεθερικά μου 1 1/2 μήνα Sad και μας έχουν λείψει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις