426 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! Τετ Οκτ 19, 2011 12:56 pm
αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Σούλα έγραψε:Καληνύχτα κουρτσούδια!!!
Καληνύχτα,Σούλα!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σούλα έγραψε:Καληνύχτα κουρτσούδια!!!
αλικακι έγραψε:Κοπελιές,εσείς που έχετε αρτοπαρασκευαστή,μήπως έχετε καμιά καλή συνταγή για να βγαίνει το ψωμάκι τραγανούλι????Ή δεν παίζει καθόλου αυτό?????
desT έγραψε:αλικακι έγραψε:Κοπελιές,εσείς που έχετε αρτοπαρασκευαστή,μήπως έχετε καμιά καλή συνταγή για να βγαίνει το ψωμάκι τραγανούλι????Ή δεν παίζει καθόλου αυτό?????
Με το λάδι γίνεται λίγο πιο τραγανό, αλλά το καλύτερο είναι να το βγάλεις αμέσως και να το αφήσεις να κρυώσει πάνω σε μια σχάρα (εγώ το βάζω πάνω στην χαρτοπετσετοθήκη) όλο το βράδυ.
αλικακι έγραψε:desT έγραψε:αλικακι έγραψε:Κοπελιές,εσείς που έχετε αρτοπαρασκευαστή,μήπως έχετε καμιά καλή συνταγή για να βγαίνει το ψωμάκι τραγανούλι????Ή δεν παίζει καθόλου αυτό?????
Με το λάδι γίνεται λίγο πιο τραγανό, αλλά το καλύτερο είναι να το βγάλεις αμέσως και να το αφήσεις να κρυώσει πάνω σε μια σχάρα (εγώ το βάζω πάνω στην χαρτοπετσετοθήκη) όλο το βράδυ.
Σ'ευχαριστώ!!!Δηλαδή πόσο λαδάκι βάζεις?
Αμέσως δεν γίνεται να το βγάλω γιατί δεν βγαίνει...
Για την σχάρα το έχω ακούσει αλλά δεν το έχω κάνει!!!Λες να γίνει πιο τραγανό έτσι???Γιατί εμένα μου βγαίνει μαλακό.
χαχαχαχαχαχαelenalamprini έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:η κορη η μεγαλη πηρε ποιημα για την 28η οκτωβριου.εχει 2 στροφες και εμαθε κιολας την 1η.το κοριτσακι θα πει το πρωτο της ποιημα κα εγω θα την καμαρωνω.
η μικρη μου εχει μυξουλες παλι πριν καμια ωρα ανεβασε και πυρετο 38.αντε να δουμε τι βραδυ θα περασουμε παλι.
Περαστικά στη μικρή σου!!!!Εσένα το έμαθε η δικιά μου δεν θέλει λεει "θα έρθεις να το πεις εσυ μαμά"
elena25 έγραψε:Πού είστε βρε κορίτσια; Χαθήκατε απόψε!
Στην υγειά σου Κρητικοπούλα! Σε κοντράρω με πιο βαρύ ποτό! Sprite εδώ! Και το συνοδεύω με cupcake φράουλα! Σωστή;
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:χαχαχαχαχαχαelenalamprini έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:η κορη η μεγαλη πηρε ποιημα για την 28η οκτωβριου.εχει 2 στροφες και εμαθε κιολας την 1η.το κοριτσακι θα πει το πρωτο της ποιημα κα εγω θα την καμαρωνω.
η μικρη μου εχει μυξουλες παλι πριν καμια ωρα ανεβασε και πυρετο 38.αντε να δουμε τι βραδυ θα περασουμε παλι.
Περαστικά στη μικρή σου!!!!Εσένα το έμαθε η δικιά μου δεν θέλει λεει "θα έρθεις να το πεις εσυ μαμά"
cretanvenus έγραψε:στην υγεια σας κοπελιες μου....
εδα που εκοιμηθηκε η μικρη μου εβαλα μια ρακι να πιω να χαλαρωσω[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
κ επειδη δεν εχω τιποτα αλμυρο την πινω με κεικ βανιλλια κ σιροπι σοκολατας απο πανω[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
τελειοςςςςς συνδυασμος
κ μη χειροτερα
trilly έγραψε:καλημερα κοριτσια!
πω,πω, ακομα νυσταζωωωω!!!
ξυπναγε την νυχτα η μικρη συνεχεια. μαλλον τα δοντια φταινε. λεω εγω τωρα. αντε να δουμε ποτε θαρθει η αγια μερα που θα σταματησει να ξυπναει!!! ταχω φτυσει η γυναικα!
desT έγραψε:αλικακι έγραψε:desT έγραψε:αλικακι έγραψε:Κοπελιές,εσείς που έχετε αρτοπαρασκευαστή,μήπως έχετε καμιά καλή συνταγή για να βγαίνει το ψωμάκι τραγανούλι????Ή δεν παίζει καθόλου αυτό?????
Σ'ευχαριστώ!!!Δηλαδή πόσο λαδάκι βάζεις?
Αμέσως δεν γίνεται να το βγάλω γιατί δεν βγαίνει...
Για την σχάρα το έχω ακούσει αλλά δεν το έχω κάνει!!!Λες να γίνει πιο τραγανό έτσι???Γιατί εμένα μου βγαίνει μαλακό.
Αλίκη μες στην ζύμη το βάζω. Μία κουταλιά της σούπας περίπου για 1/2 κιλό αλεύρι.
Μην περιμένεις να είναι τραγανό και μετά από μερες. Μόνο την πρώτη θα είναι. Υπάρχει και ειδικό κουμπί για να κάνεις την κόρα πιο τραγανή. Χρησιμοποίησε εκείνο.
stefanakos έγραψε:καλημερα σας σήμερα έχω ευχαριστες δουλειες να κάνω θα φυγουμε τριημερο για τον βολο οικογενειακως, ειπα στον άντρα μου να πάμε και λιγο στο πήλιο αφού θα παμε στον βολο .εχω πακεταρισμα.....
stefanakos έγραψε:καλημερα σας σήμερα έχω ευχαριστες δουλειες να κάνω θα φυγουμε τριημερο για τον βολο οικογενειακως, ειπα στον άντρα μου να πάμε και λιγο στο πήλιο αφού θα παμε στον βολο .εχω πακεταρισμα.....
ενταξει μωρε δεν το ειπα για να ζηλεψετε, ηθελα ν αμοιραστω την χαρα μου. βασικα εχει πλακα πως θα πάμε γιατι η ανιψια μου μενει στον βολο σπουδαζει ειναι πρωτοετης και ελεγα να παμε καποια φορα γιατι είναι μοναχουλα της , του ετυχε του αντρα μου δουλεια στο ικα του βολου για την παρασκευη οποτε θα παμε και εμεις για να μεινουμε εκει τριημερο χιχιχιχιχ αντε φιλιακιαdesT έγραψε:stefanakos έγραψε:καλημερα σας σήμερα έχω ευχαριστες δουλειες να κάνω θα φυγουμε τριημερο για τον βολο οικογενειακως, ειπα στον άντρα μου να πάμε και λιγο στο πήλιο αφού θα παμε στον βολο .εχω πακεταρισμα.....
Καλά να περάσετε Νίνα!
Τι ωραία... τώρα μόνο εγώ ζηλεύω;
desT έγραψε:stefanakos έγραψε:καλημερα σας σήμερα έχω ευχαριστες δουλειες να κάνω θα φυγουμε τριημερο για τον βολο οικογενειακως, ειπα στον άντρα μου να πάμε και λιγο στο πήλιο αφού θα παμε στον βολο .εχω πακεταρισμα.....
Καλά να περάσετε Νίνα!
florentiab έγραψε:desT έγραψε:stefanakos έγραψε:καλημερα σας σήμερα έχω ευχαριστες δουλειες να κάνω θα φυγουμε τριημερο για τον βολο οικογενειακως, ειπα στον άντρα μου να πάμε και λιγο στο πήλιο αφού θα παμε στον βολο .εχω πακεταρισμα.....
Καλά να περάσετε Νίνα!
καλημέρα!
όχι ζηλεύω κι εγώ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης