626 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! Πεμ Οκτ 20, 2011 3:31 pm
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
ωραιο αβαταρ ρε Ελενα δεν περιμενα και κατι αλλο και πολυ αντεξες χωρις φαγωσιμο! αχαχαχαχαχααχχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mama katerina έγραψε:ωραιο αβαταρ ρε Ελενα δεν περιμενα και κατι αλλο και πολυ αντεξες χωρις φαγωσιμο! αχαχαχαχαχααχχα
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:ωραιο αβαταρ ρε Ελενα δεν περιμενα και κατι αλλο και πολυ αντεξες χωρις φαγωσιμο! αχαχαχαχαχααχχα
Κατερίνα, μη με κοροϊδεύεις, εντάξει;;; Αν θες να ξέρεις είμαι πολύ στενοχωρημένη!
Έχω ένα παγωτό στην κατάψυξη από χθες και δεν μπορώ να το φάω γιατί ανακατεύεται το στομάχι μου! Δεν ξέρεις τι βάσανο είναι αυτό για μένα! Έχω τον πόνο μου, μην έχω και τις σπόντες σου! Άντε!
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:ωραιο αβαταρ ρε Ελενα δεν περιμενα και κατι αλλο και πολυ αντεξες χωρις φαγωσιμο! αχαχαχαχαχααχχα
Κατερίνα, μη με κοροϊδεύεις, εντάξει;;; Αν θες να ξέρεις είμαι πολύ στενοχωρημένη!
Έχω ένα παγωτό στην κατάψυξη από χθες και δεν μπορώ να το φάω γιατί ανακατεύεται το στομάχι μου! Δεν ξέρεις τι βάσανο είναι αυτό για μένα! Έχω τον πόνο μου, μην έχω και τις σπόντες σου! Άντε!
αμα τσακισεις το παγωτο θα περασει το στομαχι! ειναι ομοιοπαθητικη εγω ετσι κανω! αχαχαχαχχαχαχαχα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:ωραιο αβαταρ ρε Ελενα δεν περιμενα και κατι αλλο και πολυ αντεξες χωρις φαγωσιμο! αχαχαχαχαχααχχα
αμα τσακισεις το παγωτο θα περασει το στομαχι! ειναι ομοιοπαθητικη εγω ετσι κανω! αχαχαχαχχαχαχαχα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Όχι, τώρα πες μου την αλήθεια: Νομίζεις ότι δεν το προσπάθησα;;; Με έχεις για τέτοιο άτομο;;;
mama katerina έγραψε:χαχαχαχαχαχα σε καλο σου γελασα βραδιατικα!
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:χαχαχαχαχαχα σε καλο σου γελασα βραδιατικα!
Πρωινιάτικα να λες καλύτερα!
Πω πω, το ξημέρωσα πάλι... Ούτε στις 5 δε με βλέπω να κοιμάμαι! Κακούργα, με πήρες στο λαιμό σου με τις εικόνες που βάζεις!
mama katerina έγραψε:
αντε αντε συνεχισε ασε με εμενα μονη να τριγυρναω στα αδεια δωματια του φορουμ!
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:
αντε αντε συνεχισε ασε με εμενα μονη να τριγυρναω στα αδεια δωματια του φορουμ!
Δε λες, καλά που μπήκες κι εσύ και αντάλλαξα μια κουβέντα με έναν άνθρωπο...
Αν το ξενυχτήσεις κι άλλο και θες παρεούλα στείλε πμ ή γράψε εδώ... Θα είναι μακριά η νύχτα για μένα...
elena25 έγραψε:Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια γιατί θα με τρελάνουν!
120 ευρώ για μετάφραση 29 σελίδων νομικού κειμένου, είναι πολλά; Πείτε μου σας παρακαλώ! Θα τραβάω τα μαλλιά μου σε λίγο! (Μην πω τίποτα άλλο και με πείτε πάλι πονηρή!)
mama katerina έγραψε:Ευάκι έγραψε:δλδ βρε κοριτσια για να περιφρουρησεις την οικογενεια σου πρεπει να γινεις κατι που δεν εισαι?να γινεις αγενης,προσβλητικος?ελεος...δεν μπορει απλα η αλλη να καταλαβει οτι καποια πραματα καλο ειναι να τα προσεχουμε?δλδ το να χτυπας ολη την ωρα το θυροτηλεφωνο μου σου προκαλει τοση ικανοποιηση,δεν κρατιεσαι και τρεχεις στις 5 τζαστ, που δε σε αφηνει να σκεφτεις την παραμικρη πιθανοτητα να κοιμαμαι το μεσημερι?
μα οτι και να πεις σε αυτη την περιπτωση αγενη θα σε πουνε δεν υπαρχει με το μαλακο! και αφου δεν τ σκεφτονται οι ιδιοι τι να κανεις?
mama katerina έγραψε:ρε κοριτσια εχω θεμα με τη μικρη μου! κλαιει και χτυπιεται με τα δοντια της! της εδωσα ντεπον και παλι τιποτα! πως να την ανακουφισω?? και θα βγουνε τα ατιμα συντομα η τσαμπα ταλαιπωρειται! αμαν πια
valerakievelinaki έγραψε:mama katerina έγραψε:ρε κοριτσια εχω θεμα με τη μικρη μου! κλαιει και χτυπιεται με τα δοντια της! της εδωσα ντεπον και παλι τιποτα! πως να την ανακουφισω?? και θα βγουνε τα ατιμα συντομα η τσαμπα ταλαιπωρειται! αμαν πια
κοιτα θα σου ελεγα ουζο αλλα ,..... σου λεω λιγο ντεπονακι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nena στις Πεμ Οκτ 20, 2011 10:14 pm, 1 φορά
Maya έγραψε:Να πω κατι ασχετο? Εχω βαρεθει πραγματικα να βλεπω ποστς του τυπου 'αραγε ειμαι εγκυος? ειμαι ή δεν ειμαι?' και να ακουω για καθυστερησεις, θερμοκρασιες, κλπ κλπ και να περιμενουν να απαντησουμε εμεις αν ειναι ή οχι. Συν οτι πολλα απο αυτα ειναι οπως αποδειχτηκε μουφες ποστς. Πραγματικα δεν μπορω αλλο. Τουλαχιστον ας τα γραφουν ΟΛΑ σε ενα θεμα, που να εχει απαντηση εκ των προτερων "ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ' 'ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ' δε μπορω να καταλαβω πως μπορουμε εμεις απο εδω να βγαλουμε διαγνωση εγκυμοσυνης. Επισης η καθε μια που αναρωτιεται, ας μπει σε αναλογα θεματα να παρει τις απαντησεις της. Ειναι πλεον τοσα πολλα!!!!
mamamatina έγραψε:Κορίτσια, θα πέρνατε το μωρό με το μάρσιπο να μπείτε στο λεωφορείο? Πρωί πρωί που κοιμόταν είπα στην μαμά μου ή στον μπαμπά μου να μου κρατήσουν καμιά μιάμιση ωρίτσα να πάω Πειραιά να κάνω κάτι δουλειές και κανένας δεν μπορεί!!!!!!!!!!
Maya έγραψε:mamamatina έγραψε:Κορίτσια, θα πέρνατε το μωρό με το μάρσιπο να μπείτε στο λεωφορείο? Πρωί πρωί που κοιμόταν είπα στην μαμά μου ή στον μπαμπά μου να μου κρατήσουν καμιά μιάμιση ωρίτσα να πάω Πειραιά να κάνω κάτι δουλειές και κανένας δεν μπορεί!!!!!!!!!!
εννοειται!!! το εχω κανει βεβαια με πολλη προσοχη μην πεσω εγω!
mamamatina έγραψε:Maya έγραψε:mamamatina έγραψε:Κορίτσια, θα πέρνατε το μωρό με το μάρσιπο να μπείτε στο λεωφορείο? Πρωί πρωί που κοιμόταν είπα στην μαμά μου ή στον μπαμπά μου να μου κρατήσουν καμιά μιάμιση ωρίτσα να πάω Πειραιά να κάνω κάτι δουλειές και κανένας δεν μπορεί!!!!!!!!!!
εννοειται!!! το εχω κανει βεβαια με πολλη προσοχη μην πεσω εγω!
Λες να το τολμήσω? Φοβάμαι λιγουλάκι...
Maya έγραψε:Να πω κατι ασχετο? Εχω βαρεθει πραγματικα να βλεπω ποστς του τυπου 'αραγε ειμαι εγκυος? ειμαι ή δεν ειμαι?' και να ακουω για καθυστερησεις, θερμοκρασιες, κλπ κλπ και να περιμενουν να απαντησουμε εμεις αν ειναι ή οχι. Συν οτι πολλα απο αυτα ειναι οπως αποδειχτηκε μουφες ποστς. Πραγματικα δεν μπορω αλλο. Τουλαχιστον ας τα γραφουν ΟΛΑ σε ενα θεμα, που να εχει απαντηση εκ των προτερων "ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ' 'ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ' δε μπορω να καταλαβω πως μπορουμε εμεις απο εδω να βγαλουμε διαγνωση εγκυμοσυνης. Επισης η καθε μια που αναρωτιεται, ας μπει σε αναλογα θεματα να παρει τις απαντησεις της. Ειναι πλεον τοσα πολλα!!!!
mamamatina έγραψε:Κορίτσια, θα πέρνατε το μωρό με το μάρσιπο να μπείτε στο λεωφορείο? Πρωί πρωί που κοιμόταν είπα στην μαμά μου ή στον μπαμπά μου να μου κρατήσουν καμιά μιάμιση ωρίτσα να πάω Πειραιά να κάνω κάτι δουλειές και κανένας δεν μπορεί!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης