26 Απ: Έχω συγκλονιστεί και σοκαριστεί με το κοριτσάκι 2 ετών στην Κίνα Πεμ Οκτ 20, 2011 7:41 am
mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
βανια έγραψε:Το βίντεο δεν κοίταξα να το δω από επιλογή , βασικά εγώ από το τίτλο του θέματος καταλαβαίνω αν είναι κάτι που θα αντέξω να το δω η όχι και αν δώ βιντεάκι δεν το ανοίγω . Απο εκεί και πέρα δεν το είχα δει καν σαν θέμα και το ότι ενημερώθηκα απο εδώ δεν με χάλασε .
Η αγριότητα του κόσμου και η αδιαφορία είναι μεγάλη και σκληρή .
Περιστατικό που έγινε χτες εδώ στην Αθήνα . Κάτω απο το σπίτι της αδερφης μου μένει ένα αγοράκι 13 χρονών και είχε φρικτούς πόνους στην κοιλιά . Ο παιδίατρος τους είπε να πάνε στο νοσοκομείο μάλλον σκουλικοειδήτης και ξεκίνησαν για το παίδων . Στο δρόμο έπεσαν στην διαδήλωση και ζήτησαν απο αστυνομικό να τους ανοίγει το δρόμο εκείνος απλά αδιαφόρησε , προχώρησαν και βλέπουν μια κόκκινη κορδέλα που είχαν κλείσει το δρόμο βγαίνει η μαμά του έξω πιάνει ένα αλλο αστυνομικό του εξηγεί την κατάσταση του λεει να ανοίξει τη κορδέλα να περάσουν και να την ξαναβάλει και η απάντηση του ήταν:σιγά κυρά μου με σένα και το πρόβλημα σου θα ασχολούμαι;
Αυτή είναι η Ελλάδα του 2011 να αφήσουν ένα παιδάκι να χάσει τη ζωή του απο σκουλικοηδήτη ; μόνο στην κατοχή γινόταν αυτό. Γύρισαν πίσω και τελικά πήγαν στην παιδιατρική του Τζάνειου και ευτυχώς πρόλαβαν
Ευτυχώς προλάβαν και το πήγαν το παιδάκι...αυτό θέλω και γω να πω..οτι πλέον δεν υπάρχει τίποτα καμία ανθρωπιά πουθενά...βλέπουμε τον άλλον δίπλα μας να τον δέρνουν, να τον σκοτώνουν, να τον ληστεύουν και σφυρίζουμε αδιάφορα Αυτά πλέον συμβαίνουν παντού ακόμα και στην Ελλάδα μας, οπού πίστευα ότι δεν έχει χαθεί η μπέσα και το φιλότιμο, αλλά δυστυχώς διαπιστώνουμε κάθε μέρα ότι ο καθένας είναι για τον εαυτούλη του σε όλους τους τομείς...Αλλά η ανθρωπιά είναι ένα πράγμα που δε θα πρέπει να χάσουμε, είναι η μοναδική αρετή που θα έπρεπε να κρατήσουμε, αλλά δυστυχώς χάνεται και αυτή σιγά σιγά...