[quote="loveεγω ξυπναω στις
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 6 ταιζω το μωρο
κανω
στον αντρα μου,
βαζω πλυντηριο
στις 7 ξανακοιμαμε με το μωρο..και ξυπναω 9-9.30
βαζω το μωρο να παιζει με ενα γυμναστιριο, και εγω κανω τα εξης΄:
πινω
κανω ενα τσιγαρο μπαινω διαβαζω λιγο τα νεα μπαινω και εδω.
απλωνω
,,
βγαζω το παπλωμα κ την κουβερτουλα εξω να αεριστουν,
σκουπιζω, ξεσκονιζω, σφουγγαριζω,
(ενδιαμεσα μιλαω κ με το μωρο να μη βαριεται)
ταιζω το μωρο παιζω μαζι του,
και βαζω το φαγητο να γινετε
,πλενω οτι υπαρχει απο πιατα ,τηγανια κλπ που λερωσα..
ολες οι δουλειες μου τελειωνουν μεχρι να ερθει ο αντρας μου στις 4μμ
ενδιαμεσα ασχολουμε με το μωρο κ κανω
κα κανα διαλειμα για τσιγαρο καθομαι κ στο λαπτοπ.
ερχεται ο αντρας μου, τρωμε το πολυ σε 15 λεπτα
..μαζευω τα πιατα ,τα πλενω ,
μαζευω τα ρουχα,τα βαζω στη θεση τους(
μονο οσα χρειαζονται κ του μωρου τα δικα μας κολλανε πανω μας και δεν χρειαζεται σιδερο
στις 5.30 πλεον αν προλαβω και δεν εχει ξυπνησει το μωρο κοιμαμε και εγω καμια ωριτσα..
αν δεν κοιμηθω καθομαι στο λαπτοπ.
κατα τις 7-7.30 παμε για καφε σχεδον μερα παραμερα γυρναμε στις 9-9.30(το μωρο το κραταει η πεθερα)
αλλα τωρα με το κρυο δεν βγαινουμε!!
10 συνηθως θα φαμε κατι, θα πλυνω κανα πιατο,ποτηρι,θα μαζεψω κανα ρουχο πεταμενο,
θα κανω μπανιο και καθομαι παλι λαπτοπ μεχρι 11.30 μετα βλεπω greys anatomy..και αν στην διαφημιση αλλαξω πλευρο για να ξεπιαστω συνηθως με παιρνει ο
αυτα!!
σπανια θα κανω κανα πατζουρι,τζαμι,γενικη,κουρτινες,, δεν μπορωωωωωω..(δεν θελω)και μετα παλι απο την αρχηηη!!!!
[/quote]
με αγχωσες!!!!!
εγω εχω απλοποιησει πολυ τη ζωη μου και νομιζω οτι βολευομαστε μια χαρα.
Λοιπον
Το πρωι σηκωνομαι ,σηκωνω τη μπεμπα, την ετοιμαζω, τη βαζω στο σχολικο, να παει παιδικο σταθμο. Εχω γεμισει ενα πλυντηριο ρουχα και το παταω να ξεκινησει και φευγω για δουλεια.
Μεσημερι σχολαω, παιρνω τη μπεμπα απο το σχολικο, ερχεται ο αντρας μου, τρωμε, απλωνω πλυντηριο αν υπαρχει. Κοιμομαστε ολοι ως τις 6.00. Ξυπναμε, ταιζω τη μπεμπα, και παιζουμε εως τις 8.30 στο σαλονι ή παμε καμια βολτα. *.30-9.00 η μπεμπα παει για υπνο κι εμεις εχουμε ελευθερο χρονο.
Εκει (9-11.30)
συμμαζευω τα παιχνιδια, μαγειρευω φαγητο για 2 μερες -το βαζω και ασχολουμαι με τα υπολοιπα-, μαζευω πλυντηριο, βαζω τα πιατα στο πλυντηριο πιατων, ριχνω ενα γενικο συμμαζεμα και ολα αυτα παρακολουθωντας και τηλεοραση ειτε ειδησεις ειτε κανα σηριαλ. Κατα τις 11 το πολυ εχω κανει και μπανιο και καθομαστε χαλαρα στον καναπε. Αυτα τα ολιγα και πρακτικα.
Καθε τεταρτη ερχεται μια κοπελα η οποια.
-συμμαζευει το σπιτι (τριτη βραδυ εχουμε ρεπο)
-σιδερωνει ολα τα πλυντηρια και τα βαζει στα συρταρια
-αλλαζει σεντονια
-μπαλκονια, τζαμια, σκουπισμα σφουγγαρισμα ψυγειο ολα κομπλε, κατεβαζει σκουπιδια
-αεριζει κουβερτες, ριχταρια κλπ
-βαζει και απλωνει πλυντηριο ή μαζευει αν εχω απλωσει πριν σιδερωσει
-μαγειρευγει και φαγητο για 2 μερες.
Με 6 ωριτσες την ημερα, μου αφηνει πολυ λιγη δουλεια για τη βδομαδα -τα καθημερινα μονο δηλαδη- και ειμαι πολυ χαλαρη.
Βεβαια το σπιτι δεν σκονιζεται, (πχ εχω διαλεξει προσεκτικα τα παντα, δεν εβαλα βεγκε επιπλα που ξεσκονιζεις και σε μιση ωρα γραφεις παλι το ονομα σου στη σκονη)προσεχουμε και διατηρουμε τους βασικους χωρους καθαρους ολοι, και καθε πρωι ξεχασα να πω δε φευγουμε αν ο τελευταιος δεν εχει στρωσει το κρεβατι.